Σάββατο 6 Οκτωβρίου 2012

Μεσσηνιακές εφημεριδες της 6ης Οκτωβρίου 2012

Κλικ στα πρωτοσέλιδα για μεγάλο μέγεθος.



Διαβάστε στο Θάρρος της Μεσσηνίας

ΕΝΩ ΞΕΣΗΚΩΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΗΣ ΟΙΧΑΛΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟ «ΠΑΛΙΟΡΟΒΟΥΝΙ»

ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ: Νίκας και Σμυρνιώτης ξέρουν για το θάψιμο σκουπιδιών

Τον πρόεδρο της ΠΕΔ Πελοποννήσου, δήμαρχο Καλαμάτας ..............

Παναγιώτη Νίκα και τον πρόεδρο του ΦΟΔΣΑ Πελοποννήσου, δήμαρχο Τρίπολης Γιάννη Σμυρνιώτη, κατηγορούν ευθέως οι Οικολόγοι Πράσινοι για το παράνομο θάψιμο των σκουπιδιών στην Περιφέρεια.

Όπως λένε, «οι ενέργειες αυτές γίνονται σε πλήρη γνώση των δημάρχων Τρίπολης και Καλαμάτας, αφού χρησιμοποιείται εξοπλισμός αυτών των ΟΤΑ που -άγνωστο πώς- δεν κατασχέθηκε, όπως γίνεται σ’ αυτές τις περιπτώσεις». «Δεν μπορούν δήμαρχοι να ρυπαίνουν ασύστολα γειτονικούς Δήμους και να διατηρούν αξιώματα που δε συνάδουν με τις πρακτικές τους», συμπληρώνουν.

Στο μεταξύ, στο μέτωπο ΠΕΔ –Περιφέρειας δεν είναι τυχαίο ότι μόλις προχθές ο δήμαρχος Καλαμάτας και πρόεδρος της ΠΕΔ «έδειξε» τον Π. Τατούλη ως κύριο υπεύθυνο για το γεγονός ότι δεν προχωρά η ενδιάμεση λύση στην Πελοπόννησο…

Διαβάστε στη ΦΩΝΗ της Μεσσηνίας

ΔΕΝ Θ’ ΑΦΗΣΩ να γίνει η χώρα ξέφραγο αμπέλι. Την αυστηρή προειδοποίηση του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά σ’ αυτούς που επιδιώκουν την αποσταθεροποίηση, προβάλλει στο πρώτο θέμα η «ΦΩΝΗ», μαζί με την επίσκεψη Μέρκελ που υποδηλώνει την πολιτική λύση στο πρόβλημα της Ελλάδας.
ΣΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ πρωτοσέλιδο της «ΦΩΝΗΣ» παίζουν επίσης:
● ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΗ του 50% της επιδότησης στους αγρότες μετά τις 15, αλλά εντός του Οκτωβρίου, δεσμεύτηκε ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Θαν. Τσαυτάρης.
● Η 363 Μοίρα Εκπαιδεύσεως της 120 ΠΕΑ γιόρτασε τα 40 χρόνια της! (Ωραία σαραντάρα)
● ΜΟΝΟ για ολόκληρη την Ολυμπία Οδό να γίνει η διαπραγμάτευση κατασκευής της. Κατηγορηματική δήλωση Τατούλη σε σύσκεψη με τον αναπληρωτή υπουργό Ανάπτυξης και Υποδομών Στ. Καλογιάννη, με τον οποίο συζήτησε για τα σημαντικά υπό ένταξη οδικά έργα της Πελοποννήσου στο τομεακό του ΕΣΠΑ.
● ΕΝΣΤΟΛΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ χθες από πυροσβέστες και αστυνομικούς για τις περικοπές, ενώ τη Δευτέρα θα γίνει συλλαλητήριο από Εργατικό Κέντρο- ΑΔΕΔΥ.
● ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ κίνητρα οικονομικά και όχι μόνο στο Δήμο που θα δεχθεί την ανάπτυξη της ενδιάμεσης λύσης για τη διαχείριση των σκουπιδιών, προανήγγειλε ο πρόεδρος της ΠΕΔ, δήμαρχος Καλαμάτας Παν. Νίκας.
● ΤΟ 1Ο ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟ και Αντιφασιστικό Φεστιβάλ Καλαμάτας διοργανώνουν τοπικοί φορείς και οργανώσεις σήμερα και αύριο στο Πάρκο Λιμενικού, προκαλώντας την οργή της Χρυσής Αυγής που με ανακοίνωσή της τον κατηγορεί για… ρατσισμό και πολιτική υποκρισία.

● ΑΥΤΑ και άλλα πολλά ρεπορτάζ, ειδήσεις, σχόλια, άρθρα και παρεμβάσεις, αθλητικά και πολιτιστικά συμπληρώνουν την ύλη της «ΦΩΝΗΣ», μαζί με αγγελίες για την τοπική κτηματαγορά, τις ενοικιάσεις και την αγορά εργασίας.

● ΑΝΑΖΗΤΕΙΣΤΕ τη «ΦΩΝΗ» πρωί – πρωί στα περίπτερα. Έγκυρη ενημέρωση, δυναμική παρέμβαση με άποψη για τα τοπικά δρώμενα και όχι μόνο!... Για να μην σας στέλνουν… αδιάβαστους, διαβάζετε καθημερινά τη «ΦΩΝΗ»! Μόνο κέρδος θα έχετε γνωρίζοντας τι συμβαίνει γύρω σας!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.