Δευτέρα 22 Οκτωβρίου 2012

Φιλιατρά: Συνεχίζεται με εντατικούς ρυθμούς το έργο "Ολοκλήρωση Δικτύου Ύδρευσης Φιλιατρών" [ VIDEO ]

Συνεχίζεται με εντατικούς ρυθμούς το έργο που ξεκίνησε την προηγούμενη εβδομάδα για την "ολοκλήρωση του δικτύου ύδρευσης Φιλιατρών όπως σας είχαμε ενημερώσει με προηγούμενη δημοσίευση (Κλίκ)
Το συνεργείο που στην κυριολεξία εργάζεται πυρετωδώς, βρίσκονται στον δρόμο κάτω από το 3ο Δημοτικό Σχολείο.

Σήμερα στο σημείο είχε βρεθεί ο Δήμαρχος .............

Τριφυλίας κ. Κώστας Κόλλιας, ο Αντιδήμαρχος Φιλιατρών κ. Αναστάσιος Πούλος, ο προϊστάμενος της τεχνικής υπηρεσίας κ. Γκόνης, καθώς και μηχανικοί του Δήμου για να εποπτεύσουν τις εργασίες που γίνονται.

Μιλώντας στην κάμερα συνεργάτη του Φιλιατρά News ο Δήμαρχος Τριφυλίας κ. Κόλλιας είπε ότι το έργο παρακολουθείται από πολύ κοντά.
Είναι ένα σημαντικό έργο για την πόλη που αν και έχει επάρκεια νερού, λόγω των βλαβών στο παλιό δίκτυο υπήρχε ταλαιπωρία των συμπολιτών μας. Αμέσως μετά θα ξεκινήσει η εργολαβία για να γίνουν οι συνδέσεις.
Έδωσε τα εύσημα στην τεχνική υπηρεσία του Δήμου, για την επικαιροποίηση και ωρίμανση της μελέτης του έργου ενώ εξέφρασε την απόλυτη ικανοποίηση του για την πορεία των έργων.

Από την πλευρά του ο Αντιδήμαρχος Φιλιατρών κ. Αναστάσιος Πούλος είπε ότι είναι ένα πολύ σημαντικό έργο για τα Φιλιατρά που θα δώσει λύση σε πολλά προβλήματα που υπήρχαν με το παλίο δίκτυο.
0Εξέφρασε την ικανοποίηση του για την ταχύτητα εξέλιξης του έργου αλλα και την τάξη που επικρατεί. Δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τον προϊστάμενο της τεχνικής υπηρεσίας του Δήμου κ. Γιώργο Γκόνη για την συμβολή του σε μεγάλο βαθμό για την πραγματοποίηση του έργου.
Επίσης ευχαρίστησε την περιφέρεια Πελοποννήσου που ενδιαφέρθηκε να ενταχθεί το έργο στο ΕΣΠΑ.

Δείτε το σχετικό video του συνεργάτη μας για το θέμα.



1 σχόλιο:

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.