Σάββατο 20 Οκτωβρίου 2012

Σχεδόν καθολικό το κλείσιμο καταστημάτων προχθές στην Τριφυλία

Σχεδόν καθολικό ήταν το προχθεσινό κλείσιμο των καταστημάτων στην Τριφυλία, με τη συμμετοχή στην αγωνιστική κινητοποίηση των Εμπορικών Συλλόγων να ξεπερνά και τις πλέον αισιόδοξες προβλέψεις!
Οι επαγγελματίες της Τριφυλίας αντέδρασαν χθες δυναμικά και μαζικά στη νέα λαίλαπα που προωθούν η συγκυβέρνηση και την τρόικα. στέλνοντας ηχηρό μήνυμα αντίστασης! «Στηρίζουμε το Ελληνικό Εμπόριο - Στηρίζουμε την Ελλάδα» ήταν το μήνυμά τους, μήνυμα που βρήκε θέρμη και ανταπόκριση από τους πολίτες της περιοχής!

Στην Κυπαρισσία από το σύνολο των καταστημάτων, ............

ελάχιστα, μετρημένα στα δάκτυλα του ενός χεριού, άνοιξαν χθες, με προεξάρχοντα τα καταστήματα αλυσίδων σούπερ μάρκετ και ταχυφαγείο, ενώ όλα τα εμπορικά καταστήματα ήταν κλειστά, όπως κλειστές ήταν καφετέριες και καφενεία, εστιατόρια, ζαχαροπλαστεία, ταβέρνες, περίπτερα, πρακτορεία ΠΡΟΠΟ, πρατήρια υγρών καυσίμων κ.ά.

Στα Φιλιατρά, η χθεσινή αγωνιστική κινητοποίηση ήταν πέρα για πέρα επιτυχημένη και η συμμετοχή στο κλείσιμο, που ξεπερνά το 95%, ήταν ευχάριστη έκπληξη ακόμη και για τους ανθρώπους του Εμπορικού Συλλόγου. Όλα τα εμπορικά καταστήματα ήταν κλειστά, όλες οι καφετέριες κλειστές, εκτός από αλυσίδες σούπερ μάρκετ, φούρνους και πρατήρια άρτου, περίπτερα και 3-4 καφενεία – ουζερί και 2 (όπως μας είπαν) πρατήρια υγρών καυσίμων.

Στους Γαργαλιάνους ο εμπορικός κόσμος συμμετείχε στην κινητοποίηση μαζικά και, όπως μας είπαν, όλα τα καταστήματα (εμπορικά, καφετέριες, καφενεία κ.ά.) ήταν κλειστά, εκτός από αλυσίδες σούπερ μάρκετ.

ΘΆΡΡΟΣ

ΣΧΟΛΙΟ
Δείτε και το χθεσινό ρεπορτάζ μας με πλούσιο φωτογραφικό υλικό αλλα και Video με τον πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου Φιλιατρών που εκφράζει την ικανοποίηση του για την επιτυχία της απεργιακής κινητοποίησης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.