Παρασκευή 19 Οκτωβρίου 2012

Ο σκοτεινός....λαβύρινθος Σκουρλέτη!

Γράφει η Αντωνία Μπούζα.

Ο ΣΥΡΙΖΑ μη δυνάμενος να προσαρμόσει τον αντιπολιτευτικό του λόγο στα δεδομένα των στιγμών που ζούμε, βλέπουμε πως συνεχίζει απτόητος να κινείται με πολιτικό λόγο δεκαετίας 1980.
Μίας δεκαετίας όπου με την πάροδο του χρόνου έγινε πλέον σαφές και στους πιο δύσπιστους, πως ήταν η απαρχή της καταστροφής της οικονομίας μας.
Όπως επίσης και η απαρχή της εμπέδωσης στην κοινωνία, του δικαιώματος της «αρπαχτής» και της νομιμοφανούς ρεμούλας, που έκανε μερικούς επιτήδειους πάμπλουτους και την πλειοψηφία των Ελλήνων φτωχότερους.

Έτσι φτάσαμε στο απαιτητικό σήμερα , σε ένα παρόν που ..........

επιβάλλει οι πολιτικές δυνάμεις να σταθούν στο ύψος τους και με υλοποιήσιμες πολιτικές, να κάνουν τα αδύνατα δυνατά να σώσουν την πατρίδα μας.
Αντί αυτού ακούμε την Αξιωματική αντιπολίτευση να κραυγάζει κυριολεκτικά, να μην έχει καταλάβει το διακύβευμα και να καλεί μονάχα στη συνέχιση της συνήθους πρακτικής της διαμαρτυρίας στους δρόμους.
Συγχρόνως πράττοντας επιπόλαια, συνεχίζει να στηρίζει προκλητικά τους κουκουλοφόρους και να αγνοεί το ρόλο που ανέλαβε (της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης) που απαιτεί πολιτικούς ελιγμούς, προτάσεις, θέσεις και διεθνείς επαφές.
Φανερά πια, λαϊκίζουν επικίνδυνα μη συναισθανόμενοι ότι το εκρηκτικό κλίμα που συντηρούν, μπορεί να προκαλέσει την απευκταία έκρηξη και να διαλύσει την εύθραστη ηρεμία μας, ακόμη και τη δημοκρατία μας.

Εξ αφορμής της δημοσιοποίησης των απόψεων του κ.Πάνου Σκουρλέτη εκπροσώπου τύπου του ΣΥΡΙΖΑ σε πρωινή τηλεοπτική εκπομπή , καταθέτω την ανησυχία μου για τις εξελίξεις και απορώ που δεν υπάρχει κάποιος στο χώρο του, να πει του κυρίου αυτού, πως η βία δεν έχει χρώμα και πολιτική κατεύθυνση.Απλά είναι βία !
Πως άκρα υπάρχουν και στις δύο πλευρές του πολιτικού μας φάσματος.
Πως δεν είναι δυνατόν οι κουκουλοφόροι νεαροί να βαπτίζονται εκπρόσωποι των κοινωνικών αγώνων!

Πως δεν είναι δυνατόν να απαξιώνεται η παρουσία του Εισαγγελέα που διέταξε τις συλλήψεις και να βαπτίζονται προκαταβολικά, άμα τη συλλήψει «αθώα παιδιά», όσοι έχουν κατακάψει την Αθήνα τόσες φορές!
Κανείς δεν ισχυρίσθηκε πως οι κουκουλοφόροι είναι μεσήλικες! Νέα παιδιά είναι, αλλά με καταστροφικές λογικές και πρακτικές για την κοινωνία και τους λοιπούς φιλήσυχους Έλληνες, επειδή δυστυχώς υιοθετούν αδιέξοδα μονοπάτια βίας.
Εκπροσωπεί την αξιωματική αντιπολίτευση και αποδέχεται δημοσίως μάλιστα, όποια καταγγελία κάνει ο κάθε λαθρομετανάστης, που μπορεί να έχει και άλλες βλέψεις για την Ελλάδα;

Θεωρεί πως αυτός έχει μονάχα, το προνόμιο της δημοκρατικής ευαισθησίας και της υποχρέωσης προάσπισης των συμφερόντων των εργαζομένων;
Πιστεύει πως κάνει το καθήκον του στην κοινωνία, καλώντας συνέχεια τους πολίτες να βγαίνουν στους δρόμους και αγκαλιάζοντας άκριτα κάθε κοινωνική ομάδα ;
Πολιτικές προτάσεις πότε θα ακουστούν;
Δε ζητούμε ευφυολογήματα αλλά οφείλουν να παρουσιάσουν ξεκάθαρες θέσεις.
Πότε θα μας ξεκαθαρίσουν αν συμμερίζονται τις απόψεις που εξέφρασε ο πρώην πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ο κ.Αλαβάνος ότι «έξοδος από το μνημόνιο σημαίνει και έξοδος από το ευρώ»;
Τι έχουν ν΄απαντήσουν σε όσους διατείνονται πως υπάρχουν τεράστια συμφέροντα που σπρώχνουν την Ελλάδα πίσω στη δραχμή;

Πολλά τα ερωτήματα και μεγάλη η ανησυχία για το αβέβαιο μέλλον μας.
Ας καταλάβει όμως ο κάθε κ.Σκουρλέτης που ορέγεται βουλιμικά την εξουσία πως προέχει το μέλλον της Ελλάδας , η ζωή των Ελλήνων και μετά ακολουθεί το κόμμα του και οι οπαδοί του!

1 σχόλιο:

  1. Κοιτα.Σε κοροιδευουμε χρονια τωρα.Δεν ειναι δημοκρατικο και να αντιδρας απο πανω.Το διακυβευμα,το ξερεις το διακυβευμα;;;σου κανει και μαθηματα,πως να εισαι καλο παιδι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.