Κυριακή 7 Οκτωβρίου 2012

Γαργαλιάνοι. Εληξαν οι σκοπευτικοί Αγώνες. Προβληματισμός για το ανοικτό σκοπευτήριο.

Στην τελετή λήξης των σκοπευτικών αγώνων που έγιναν χθες και σήμερα στο σκοπευτήριο Γαργαλιάνων με συνδιοργανωτές το Σκοπευτικό Σύλλογο Γαργαλιάνων «Η ΑΡΤΕΜΙΣ» και τη Σκοπευτική Ομοσπονδία παρέστησαν ο Δήμαρχος Τριφυλίας Κώστας Κόλλιας και ο Αντιδήμαρχος Γαργαλιάνων Στάθης Ανδρινόπουλος.

Οι εκπρόσωποι του Δήμου συνεχάρησαν τους ........

συντελεστές της διοργάνωσης των αγώνων για την πολύχρονη δραστηριότητά τους στο συγκεκριμένο άθλημα της σκοποβολής. Σε συζητήσεις που έγιναν με το Διοικητικό Συμβούλιο του Σκοπευτικού Συλλόγου και τους εκπροσώπους της Σκοπευτικής Ομοσπονδίας επαναβεβαιώθηκε το συνεχές έμπρακτο ενδιαφέρον του Δήμου για την παραχώρηση του ανενεργού λατομείου στα βόρεια της περιοχής Γαργαλιάνων για την αποκατάστασή του και τη δημιουργία ανοικτού σκοπευτηρίου σύμφωνα με τις προ πολλών ετών εγκεκριμένες μελέτες από τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού.

Οι εκπρόσωποι του Δήμου εκφράζουνε την πλήρη απογοήτευσή τους γιατί επί ένα και πλέον έτος οι διαδικασίες παραχώρησης έχουν βαλτώσει στα γρανάζια της γραφειοκρατίας και την μη ανάληψη της τελικής ευθύνης από τους αρμόδιους παράγοντες της Διεύθυνσης Δασών. Οι εκπρόσωποι του Δήμου αναρωτήθηκαν πως είναι δυνατόν ένας αφόρητος εγκυκλιασμός να βάνει φραγή στον εξωραϊσμό και την αναβάθμιση ενός συγκεκριμένου χώρου που συχνά σήμερα μετατρέπεται σε μια άτυπη χωματερή, και διαβεβαίωσε ότι θα συνεχίσουν την προσπάθεια με νέο κύκλο επαφών με την Αποκεντρωμένη Διοίκηση Πελοποννήσου και το ΥΠΕΚΑ ώστε επιτέλους να λυθεί το πρόβλημα προς όφελος της Τοπικής Κοινωνίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.