Πέμπτη 4 Οκτωβρίου 2012

Οργή Κανελλόπουλου για τη δήθεν καταδίκη του

Η… βαριά και δυσάρεστη οσμή στη διαχείριση της πολιτικής, όπως αυτή γίνεται στη χώρα μας, από τους εκπροσώπους της Βουλής και τους διάφορους παράγοντες των υπουργείων, έφτασε και στη Μεσσηνία, αν δώσει κανείς, βέβαια, βάση σε δημοσιεύματα εφημερίδων και ειδήσεις που αναρτώνται σε διάφορους ιστότοπους, με ιδιαίτερη συχνότητα, μάλιστα, το τελευταίο διάστημα.

Σ’ ένα από αυτά εμπλέκεται και το όνομα του πρώην γενικού γραμματέα του υπουργείου Γεωργίας, του Σώματος Δίωξης Οικονομικού Εγκλήματος (ΣΔΟΕ) και υποψήφιου βουλευτή του ΠΑΣΟΚ στο νομό μας, Γιώργου Κανελλόπουλου.

Ειδικότερα, στην εφημερίδα «Αξία» της 29ης Σεπτεμβρίου ...........

2012 και με τίτλο «18 μήνες στον πρώην διοικητή του ΣΔΟΕ», αναφέρεται η εξής είδηση: «18 μήνες φυλακή εισέπραξε ο πρώην διοικητής του ΣΔΟΕ Γιάννης (σ.σ. προφανώς έχει γίνει λάθος στο όνομα) Κανελλόπουλος για παράνομα επενδυτικά προγράμματα στη διάρκεια της θητείας του στο υπουργείο Γεωργίας.

Το ίδιο πρόσωπο παραπέμπεται και για κακούργημα μετά από μήνυση επιχειρηματία ο οποίος ισχυρίζεται ότι του ζήτησαν μίζα 1.000.000 ευρώ για επενδυτικό πρόγραμμα 9.000.000 ευρώ».

Σε άλλα κείμενα στο διαδίκτυο αναφέρεται ότι ο κ. Κανελλόπουλος «γλύτωσε την έγκλεισή του στη φυλακή για λόγους… υγείας. Αντίθετα η συγκατηγορούμενή του, υπάλληλος του ίδιου υπουργείου και πρόεδρος επταμελούς επιτροπής, οδηγήθηκε στη φυλακή. Την κατηγορία είχε κάνει σύλλογος εργαζομένων και αφορούσε ιδιαιτέρως μεγάλα ποσά που “πέρναγαν” από αυτή την επιτροπή».

Όπως ήταν φυσικό και προκειμένου να μην πλανάται στην ατμόσφαιρα της πόλης αυτή η δυσάρεστη οσμή, το «Θ» ρώτησε χθες τον κ. Κανελλόπουλο για όλα τα παραπάνω. Από την πλευρά του, όχι μόνο αρνήθηκε κάθε ανάμειξή του στα όσα γράφονται και διαδίδονται, αλλά μας δήλωσε με κατηγορηματικό τρόπο ότι θα προχωρήσει και στην υποβολή μηνύσεων, το αμέσως επόμενο διάστημα, ώστε να σταματήσει όλη αυτή η παραφιλολογία.

ανέφερε χαρακτηριστικά: «Όλα αυτά που αναφέρονται είναι εντελώς ψέματα. Πού το βρήκανε, πού το φανταστήκανε, δεν μπορώ να καταλάβω. Δεν υπάρχει σε καμία περίπτωση τέτοιο γεγονός. Προσωπικά, θα προχωρήσω σε άσκηση μήνυσης. Δεν μπορώ να καταλάβω πότε εγώ εισέπραξα 18 μήνες φυλακή; Από ποιο δικαστήριο; Δεν υφίσταται καν τέτοιο θέμα.

Εξάλλου, αυτά που αναφέρει το δημοσίευμα για το υπουργείο Γεωργίας δεν ευσταθούν για τον απλό λόγο ότι, ενώ ήμουνα γραμματέας για 2,5 χρόνια περίπου, και τον πρώτο μήνα να έγινε το αδίκημα, αυτό θα τελεσιδικούσε μετά από δέκα (10) και πλέον χρόνια. Κι εδώ είναι το καραμπινάτο ψέμα τους.

Με τους ρυθμούς που γίνονται οι δίκες και δικάζουν οι δικαστές, αυτά δε γίνονται. Βέβαια, από την πλευρά μου έστειλα ήδη σχετική επιστολή στην εφημερίδα ότι αυτή η ιστορία είναι ψέματα 100%.

Επίσης, κανείς επιχειρηματίας δε μου έχει κάνει μήνυση, όπως αναφέρει το σχετικό δημοσίευμα. Βέβαια υποψίες έχω για το πώς έγινε η όλη ιστορία, αλλά όλα αυτά θα αποδειχθούν στο μέλλον».

Θάρρος

1 σχόλιο:

  1. ΚΑΛΟ ΠΑΙΔΙ. ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΟΝ ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟ ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΓΛΥΤΩΣΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.