Πέμπτη 25 Οκτωβρίου 2012

Μηνυμα Αναγνώστη: Κινδυνεύουμε να μείνουμε εκτός ψηφιακής λήψης.

Καλησπέρα,σας και εγώ κινδυνεύω,να μην έχω ψηφιακό σήμα,από την digea.

Το χωριό μου είναι Άνω Βούταινα Μεσσηνίας,και δεν έχει καθόλου λήψη από Λυκόδημο,ούτε αναλογικά, ούτε ψηφιακά. Και εγώ πιάνω από έναν τοπικό δίαυλο, δηλαδή από τον Αετό Μεσσηνίας,με μέτρια,έως καθόλου ισχύ, με ενισχυτή ιστού. Αν βάλει ψηφιακό σήμα, στον Αετό Μεσσηνίας, θα πιάνουν τα κανάλια, με σπασίματα, ή μπορεί και καθόλου με μαύρη οθόνη.

Το ίδιο πρόβλημα, έχει και η Μάκραινα, ............

Μεσσηνίας και χειρότερο, ότι δεν πιάνει καθόλου από Λυκόδημο, και από Αετό πιάνει με χαμηλή ισχύ και αν βάλει εκεί ψηφιακό σήμα, στον Αετό η Μάκραινα δεν θα πιάνει τίποτα, γιατί είναι πίσω από τα βουνά, οι δίαυλοι, και είναι πάρα πολύ δύσκολο, να πιάσουμε, εκτός αν καλύψει τις τρύπες η digea, και πιάσουμε καλύτερα, ούτε ψηφιακά, δεν πιάνουμε από Αίνο, ούτε ψηφιακά, και η Μάκραινα.
Τα δύο χωριά αυτά είναι κοντά στο Ραφτόπουλο Μεσσηνίας.
Ξέρω και εσείς μπορεί να μείνετε εκτός digea, γιατί δεν πιάνεται από Αίνο, ούτε από Λυκόδημο, υπομονή μπορεί να καλύψει και στα Φιλιατρά η digea, τις τρύπες και να πιάνεται καλύτερα ψηφιακά. Εδώ στην Αθήνα δεν πιάνουνε τα κρατικά από Υμηττό μερικοί κάτοικοι του Λεκανοπεδίου, που έχει φάτσα τις κεραίες όλο το λεκανοπέδιο, εγώ δεν έχω κάποιο πρόβλημα, με τα κρατικά, ούτε με τα άλλα κανάλια, πιάνω καλά από Υμηττό, εκτός από κάποια μικρά περιφερειακά τις Αθήνας που δεν τα πιάνω, κάποια άλλα περιφερειακά της Αθήνας τα πιάνω καλά, χωρίς προβλήματα.
Το site είναι πάρα πολύ καλό και εύχομαι να συνεχίσει, έτσι και στο μέλλον, να 'στε καλά.

M.Σ.

3 σχόλια:

  1. Εμείς ήδη πιάνουμε από δυο σημεία (Πύργο Ηλείας και Αίνο Κεφαλλονιάς.
    Και τα δυο σημεία θα είναι στην ψηφιακή εκπομπή. Σίγουρα θα πιάσουμε από ένα τουλάχιστον (αν όχι και από τα δυο).
    Για το πρόβλημα που αναφέρεις καλό θα ήταν να γίνει μια έκθεση από τεχνικούς που να βεβαιώνουν ότι η λήψη είναι αδύνατη ώστε να πάει η έκθεση στην Digea και να δουν τι θα γίνει.

    Η έστω ενα υπόμνημα κάπου. Αλλα αυτό καλό θα ήταν να γίνει μετά. Αφού μπουν τα ψηφιακά κανάλια.
    Αλλα μου δημιουργείται η απορία. Τώρα δεν βλέπετε τίποτα απολύτως;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλησπέρα, σας την ερτ 1 την πιάνουμε καμπάνα,την νετ καμπάνα γιατί οι δίαυλοι δεν είναι στον Αετό είναι μπροστά από τα βουνά δηλαδή κοντά στο χωριό ,ερτ3 μέτρια,ant1 μέτρια,mega μέτρια,και skai με λίγα χιόνια ,γιατί είναι πίσω από τα βουνά,δηλαδή στον Αετό . το alpha,και το star δεν τα πιάνουμε καθόλου από αετό,το star δεν έχει βάλει δίαυλο στον Αετό,δηλαδή κάπως πιάνουμε. Αν βλέπουμε ψηφιακά,θα ποιάνουμε οριακά,ή και καθόλου.Να σας ρωτήσω κάτι η digea στα μικρά κέντρα όπως είναι ο αετός θα βάλει ψηφιακό σήμα,ναι ή όχι.Αν δεν ποιάνουμε καθόλου θα πάρω τηλέφωνο την digea για να πω την περιοχή και το πρόβλημα της περιοχής ,τότε που θα βάλει το ψηφιακό σήμα,και θα καλέσω κάποιον τεχνικό τηλεοράσεων για να δει την περιοχή,και να πει το πρόβλημα της περιοχής ,και να το πει στην digea,και να λύσει το πρόβλημα στην περιοχή η digea το πρόβλημα,και να βλέπουμε ψηφιακά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλησπέρα,σας πρόβλημα έχουμε και στην πόλη της Ζακύνθου οπου δεν μπορούμε να πιάσουμε κανένα ψηφιακό κανάλι και ας μας έλεγαν ότι θα πιάναμε απο τα Ακαρνανικά και τώρα με τη διακοπή του ρεύματος απο τον Πύργο στα κανάλια δεν βλέπουμε τίποτα έλεος!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.