Τρίτη 16 Οκτωβρίου 2012

Φιλιατρά: Συνάντηση Πετράκου με τον Αγροτικό Σύλλογο

Τα Φιλιατρά επισκέφθηκε ο βουλευτής Μεσσηνίας του ΣΥΡΙΖΑ Θανάσης Πετράκος, προκειμένου να ενημερώσει και να ενημερωθεί για τα προβλήματα των αγροτών. Ο κ Πετράκος συναντήθηκε με τα Δ.Σ. των αγροτικών συλλόγων Γαργαλιάνων και Φιλιατρών και ενημέρωσε τους αγρότες για τις ενέργειες στις οποίες έχει προβεί για το θέμα των παράνομων ελληνοποιήσεων ντομάτας από τα Σκόπια και την Αλβανία καθώς και τις συζητήσεις που είχε με τους κ.κ. υπουργούς για το θέμα. Στους οποίους έθεσε ότι πρέπει επιτέλους να λειτουργήσουν οι έλεγχοι αποτελεσματικά.

Συζητήθηκε επίσης και το θέμα των γεωτρήσεων που ..........

απασχολεί έντονα τους αγρότες ως προς την απλοποίηση των διαδικασιών και τα εμπόδια της γραφειοκρατίας, ενώ του μεταφέρθηκαν ερωτήματα για την δημιουργία Συνεταιρισμού στα Φιλιατρά με την εκμετάλλευση του κτιρίου που ήδη υπάρχει. Συζητήθηκε το θέμα της ανάγκης πολιτικών που θα μειώνουν το κόστος παραγωγής και θα ρυθμίζουν την διαφορά τιμών παραγωγού-καταναλωτή

Τέλος τονίσθηκε η ανάγκη άμεσης προώθηση της λειτουργίας συστήματος « ηλεκτρονικής δημοπρασίας» στα φιλιατρά
Ο κ. Πετράκος κατέγραψε τα προβλήματα που του έθεσαν οι Αγρότες, ώστε το προωθήσει στο κοινοβούλιο και να ζητήσει απαντήσεις και κυρίως λύσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.