Δευτέρα 29 Οκτωβρίου 2012

Με επιτυχία στέφθηκε η γιορτή στο Πνευματικό Κέντρο του Αγίου Νικολάου Φιλιατρών. [ Φωτογραφίες και Video ]

Πλούσιο φωτορεπορτάζ και Video.
Από τον πρώην Διαχειριστή μας.


Με επιτυχία στέφθηκε χθες το απόγευμα η γιορτή που έγινε από τα παιδιά της ενορίας του Αγίου Νικολάου στο πνευματικό κέντρο του ναού που βρίσκεται δίπλα από την εκκλησία.
Ο κόσμος που πήγε να παρακολουθήσει την εκδήλωση ήταν πολύς γεγονός που χαροποίησε τόσο τους γονείς των παιδιών όσο και τον εφημέριο του Αγίου Νικολάου πατέρα Γεώργιο Καλύβα.
Την εκδήλωση ξεκίνησε η Μπέττυ Κορωναίου που .......

καλωσόρισε τους παρευρισκόμενους και αναφέρθηκε στο πρόγραμμα της εκδήλωσης. Ζήτησε από το κοινό να δείξει κατανόηση καθώς τα παιδιά για πρώτη φορά παίζουν σκετς μπροστά σε κοινό και η προετοιμασία τους ήταν λιγότερη από μία εβδομάδα.

Από την πλευρά του Ο εφημέριος του ιερού ναού Πατέρας Γεώργιος καλύβας μιλώντας για την εκδήλωση είπε ότι εκτός της τιμής που αποδίδουμε στους ηρωϊκούς αγωνιστές μας οφείλουμε να αποδίδουμε τιμή στην Παναγία μας χάρης της οποίας βοηθηθήκαμε στο έπος της Πίνδου.

Πριν παίξουν το σκετς τα παιδιά προβλήθηκε ένα Video με το αλβανικό έπος όπου όλοι το παρακολούθησαν με ιδιαίτερη προσοχή.
Η Νηπιαγωγός κ. Δέσποινα Στυλιανού είπε ότι η 28η Οκτωβρίου είναι μια μέρα γιορτής και Εθνικής Υπερηφάνειας για την πατρίδα μας. Μια χούφτα Έλληνες κατόρθωσαν να υψώσουν ανάστημα και να αντισταθούν σε στρατιές φασισμού.
Το μήνυμα για Εθνική ενότητα και πίστη σε αρχές και αξίες είναι πάλι επίκαιρο

Ακολούθησε το σκετς που είχαν ετοιμάσει τα παιδιά με εμφανές το άγχος τους και το τρακ που είχαν για την μικρή αυτή παράσταση και ο κόσμος που ήταν παρόν τα καταχειροκρότησε για το αποτέλεσμα.
Αμέσως μετά την παράσταση ο Πατέρας Γεώργιος Καλύβας εμφανώς συγκινημένος συνεχάρη τα παιδιά για το θάρρος τους και την τόλμη τους λέγοντας ότι τα παιδιά υπερέβαλαν εαυτούς γιατί μέσα σε μισή εβδομάδα κατάφεραν να κάνουν αυτό που μας χάρισαν αυτήν την ψυχική και πατριωτική ανάταση.
Ευχαρίστησε τα παιδιά μέσα από την καρδιά του και ευχήθηκε στο πνευματικό κέντρο του Αγίου Νικολάου να γίνουν και άλλα πράγματα εκεί.

Δείτε φωτογραφίες σε SlideShow και video από την χθεσινή εκδήλωση στο Πνευματικό κέντρο του Αγίου Νικολάου.
Οι φωτογραφίες Αλλάζουν μόνες τους.
Οι γονείς ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ που πιθανόν θελήσουν φωτογραφίες χωρίς το λογότυπο επάνω, μπορούν να τις ζητήσουν από την κ. Μπέττυ Κορωναίου.



1 σχόλιο:

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.