Σάββατο 1 Δεκεμβρίου 2012

Μεσσηνιακές εφημερίδες της 1ης Δεκεμβρίου 2012

Κλικ στα πρωτοσέλιδα για μεγάλο μέγεθος.




Διαβάστε στο Θάρρος της Μεσσηνίας

«Πρωταθλητές» το Νοσοκομείο Καλαμάτας και ο Δήμος Τριφυλίας
ΣΤΙΣ ΛΗΞΙΠΡΟΘΕΣΜΕΣ ΟΦΕΙΛΕΣ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΦΟΡΕΩΝ ΣΤΗ ΜΕΣΣΗΝΙΑ


Ως το τέλος Δεκεμβρίου θα διοχετευθούν τα πρώτα χρήματα στη ..............

χειμαζόμενη από την ύφεση αγορά, ενώ το σύνολο των ληξιπρόθεσμων οφειλών του Δημοσίου, ύψους 9,3 δισ. ευρώ, θα εξοφληθεί σε 13 μήνες από σήμερα, ως το τέλος του 2013.

Σύμφωνα με το υπουργείο Οικονομικών, η παλαιότητα των χρεών και η ετοιμότητα των φορέων όσον αφορά στο γραφειοκρατικό κομμάτι, θα καθορίσουν σε μεγάλο βαθμό το χρονοδιάγραμμα και τις διαδικασίες επιστροφής των οφειλών. Το σύνολο των οφειλών του Δημοσίου ανέρχεται σε 9,31 δισ. ευρώ.

Σε ό,τι αφορά τη Μεσσηνία, οι ληξιπρόθεσμες υποχρεώσεις του Γενικού Νοσοκομείου Καλαμάτας το Σεπτέμβριο του 2012 ήταν 11.593.525 ευρώ και του Δήμου Τριφυλίας 4.597.844,00 ευρώ.

Διαβάστε στην "ΦΩΝΗ της Μεσσηνίας"

ΕΥΣΗΜΑ στην Περιφέρεια από την Κομισιόν που χαρακτηρίζει πιλοτικό το πρόγραμμα διαχείρισης των σκουπιδιών στην Πελοπόννησο. Συνάντηση εργασίας των εμπλεκόμενων φορέων στην Τρίπολη. Παρέμβαση και για τους οδικούς άξονες.
Κατηγορηματικά κατά της ιδιωτικοποίησης του νερού ο Πέτρος Τατούλης.
Αυτό είναι το σημερινό πρώτο θέμα της «ΦΩΝΗΣ», στην πρώτη σελίδα της οποίας διαβάζουμε:
• ΣΤΗ ΒΟΙΩΤΙΑ συνελήφθησαν οι ληστές (και) της Εθνικής Τράπεζας στην Κυπαρισσία.
• ΚΑΛΑ ΝΕΑ για το άνοιγμα του δρόμου Παραδείσια-Τσακώνα. Την ερχόμενη εβδομάδα η απόφαση του Ελεγκτικού Συνεδρίου που συνεδρίασε χθες.
• ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ δύσκολος χειμώνας για το Ακρογιάλι, δήλωσε ο αντιπεριφερειάρχης Παν. Αλευράς, ενώ διαβεβαίωσε ότι το Γενικό Χημείο του Κράτους παραμένει στην Καλαμάτα.
• ΣΤΑ 4 εκατ. ευρώ τα χρέη του Δήμου Τριφυλίας, εμποδίζουν την εκτέλεση νέων έργων μέσω του Τεχνικού προγράμματος, ενώ η επιτροπεία κυριάρχησε στην πρόσφατη συνεδρίαση.
• ΟΔΗΓΙΕΣ και συμβουλές της Τροχαίας για ασφαλή κυκλοφορία λόγω των καιρικών φαινομένων.
• ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ και πολυτελής έκδοση του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου για τη Μεσσηνία με τη χορηγία του Κώστα Αρνόκουρου. (Μια πρώτη παρουσίαση του τόμου από τον Θανάση Τσαμούλη)

● ΑΥΤΑ και άλλα πολλά ρεπορτάζ, ειδήσεις, σχόλια, άρθρα και παρεμβάσεις, αθλητικά και πολιτιστικά συμπληρώνουν την ύλη της «ΦΩΝΗΣ», μαζί με αγγελίες για την τοπική κτηματαγορά, τις ενοικιάσεις και την αγορά εργασίας.

● ΑΝΑΖΗΤΕΙΣΤΕ τη «ΦΩΝΗ» πρωί – πρωί στα περίπτερα. Έγκυρη ενημέρωση, δυναμική παρέμβαση με άποψη για τα τοπικά δρώμενα και όχι μόνο!... Για να μην σας στέλνουν… αδιάβαστους, διαβάζετε καθημερινά τη «ΦΩΝΗ»! Μόνο κέρδος θα έχετε γνωρίζοντας τι συμβαίνει γύρω σας!!!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.