Δευτέρα 24 Δεκεμβρίου 2012

Μεσσηνιακές εφημερίδες της 24ης Δεκεμβρίου 2012

Κλικ στα πρωτοσέλιδα για μεγάλο μέγεθος.



Διαβάστε στη ΦΩΝΗ της Μεσσηνίας

Ο «ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ» Μεσσηνία δύο ώρες από την Αθήνα!
Το πρώτο θέμα ..............

στη «ΦΩΝΗ της Δευτέρας για την παράδοση στην κυκλοφορία του Τμήματος Παραδείσια-Τσακώνα που συναγωνίζεται σε φήμη το «γεφύρι της Άρτας».
Όλες οι δηλώσεις πολιτικών και αυτοδιοικητικών και η διαφοροποίηση για την Ολυμπία Οδό, το τέρμα της οποία είναι η Τσακώνα!
Στην πρώτη σελίδα διαβάζουμε:
• Η «ΔΟΣΗ» εδραιώνει στο πολιτικό σκηνικό την τρικομματική κυβέρνηση και τον Αντώνη Σαμαρά, ενώ 8 στους 10 δεν πιστεύουν ότι ο ΣΥΡΙΖΑ είναι έτοιμος να κυβερνήσει. Σημαντικά τα ευρήματα δημοσκοπήσεων.
• ΤΗΝ ΡΥΘΜΙΣΗ όλων των δανείων στις πυρόπληκτες περιοχές υπογράφει (ενδεχομένως) και σήμερα ο Στουρνάρας, όπως προανήγγειλε ο βουλευτής Μεσσηνίας Δημ. Σαμπαζιώτης.
• ΜΑΝΙΑΤΕΣ ΚΑΤΑ ΝΙΚΑ για την «υπόθεση Αβίας» και όσα είπε στο Δημοτικό Συμβούλιο με αιχμές κατά του Μητροπολίτη Μάνης. Μια απάντηση με πολλές αιχμές από τη γραμματέα της Ένωσης των Απανταχού Μανιατών.
• ΚΑΙ ΤΟ 2012, σύμφωνα με τη Eurostat, οι Έλληνες αγρότες είναι οι φτωχοί συγγενείς των Ευρωπαίων. Το αγροτικό εισόδημα στην Ελλάδα μειώθηκε 2%, ενώ στην Ε.Ε. σημείωσε μέση αύξηση 1%.
• «ΑΜΑΡΤΙΕΣ» των Καποδιστριακών Δήμων… παιδεύουν τον Καλλικρατικό Δήμο Τριφυλίας.
• ΕΡΓΑ και κοινωνικές παρεμβάσεις από το Δήμο Μεσσήνης.
• Η ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ Ποιμαντορική Εγκύκλιος του Μητροπολίτη Μεσσηνίας κ. Χρυσοστόμου.

● ΑΥΤΑ και άλλα πολλά ρεπορτάζ, ειδήσεις, σχόλια, άρθρα και παρεμβάσεις, αθλητικά και πολιτιστικά συμπληρώνουν την ύλη της «ΦΩΝΗΣ», μαζί με αγγελίες για την τοπική κτηματαγορά, τις ενοικιάσεις και την αγορά εργασίας.
● ΑΝΑΖΗΤΕΙΣΤΕ τη «ΦΩΝΗ» πρωί – πρωί στα περίπτερα. Έγκυρη ενημέρωση, δυναμική παρέμβαση με άποψη για τα τοπικά δρώμενα και όχι μόνο!... Για να μην σας στέλνουν… αδιάβαστους, διαβάζετε καθημερινά τη «ΦΩΝΗ»! Μόνο κέρδος θα έχετε γνωρίζοντας τι συμβαίνει γύρω σας!!!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.