Δευτέρα 31 Δεκεμβρίου 2012

Μεσσηνιακές εφημερίδες της 31ης Δεκεμβρίου 2012

Κλικ στα πρωτοσέλιδα για μεγάλο μέγεθος.



Διαβάστε στη ΦΩΝΗ της Μεσσηνίας

ΦΩΣ στο τούνελ! Αυτό είναι το πρώτο θέμα στη "ΦΩΝΗ' της Δευτέρας" με αναφορές στη χρονιά που φεύγει και κείνη που έρχεται.

Στις δημοσκοπήσεις και τη διάθεση των πολιτών.

Στα καλά νέα για τη Μεσσηνία και σε .........

ΑΡΘΡΟ-ΜΗΝΥΜΑ του Μεσσήνιου πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά μέσω του "Τύπου της Κυριακής".
Στην πρώτη σελίδα διαβάζουμε ακόμη:

ΜΕ ΑΥΞΗΜΕΝΗ πλειοψηφία "πέρασε" στο Περιφερειακό Συμβούλιο το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα της Περιφέρειας Πελοποννήσου. Πως περιγράφεται η κατάσταση μέσα απο την εισήγηση του Πέτρου Τατούλη στην τελευταία για το '12 συνεδρίαση του ΠΕ.ΣΥ.

ΑΙΣΙΟΔΟΞΕΙ παρά τις δυσκολίες ο δήμαρχος Κώστας Κόλλιας, σε μια ραδιοφωνική συνέντευξη-αποτίμηση για το 2012 και εκτίμηση για το 2013.
ΜΙΑ ΕΚΔΡΟΜΗ με το τρένο στους Χράνους Αρκαδίας. Σκέψεις και συναισθήματα που σηματοδοτεί η επιστροφή στο ελληνικό χωριό. Μια επιστροφή στην Ελλάδα που (ξε)χάσαμε και πρέπει να ξαναβρούμε...

ΟΛΟΙ ΠΛΗΝ ΕΝΟΣ ψήφισαν "όχι" στην απόσχιση της Αβίας απο το Δήμο Δυτικής Μάνης. Εντάσεις και χειροκροτήματα στο Δημοτικό Συμβούλιο.
Ο ΜΕΓΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ εις την υπηρεσία της Εκκλησίας.
ΑΝΑΦΟΡΑ μνήμης στη ζωή και το έργο του Αριστείδη Αθ. Τσαμούλη (ενός αρχοντικού ανθρώπου της Αυλώνας που έφυγε) απο τον Αμβρόσιο Καρατζά.

ΑΥΤΑ και άλλα πολλά ρεπορτάζ, ειδήσεις, σχόλια, άρθρα και παρεμβάσεις, αθλητικά και πολιτιστικά συμπληρώνουν την ύλη της «ΦΩΝΗΣ», μαζί με αγγελίες για την τοπική κτηματαγορά, τις ενοικιάσεις και την αγορά εργασίας. ΦΩ
ΑΝΑΖΗΤΕΙΣΤΕ τη «ΦΩΝΗ» πρωί – πρωί στα περίπτερα. Έγκυρη ενημέρωση, δυναμική παρέμβαση με άποψη για τα τοπικά δρώμενα και όχι μόνο!... Για να μην σας στέλνουν… αδιάβαστους, διαβάζετε καθημερινά τη «ΦΩΝΗ»! Μόνο κέρδος θα έχετε γνωρίζοντας τι συμβαίνει γύρω σας!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.