Τρίτη 4 Δεκεμβρίου 2012

Μεσσηνιακές εφημερίδες της 4ης Δεκεμβρίου 2012

Κλικ στα πρωτοσέλιδα για μεγάλο μέγεθος.




Διαβάστε στο Θάρρος της Μεσσηνίας

Στο μικροσκόπιο 18 Μεσσήνιοι για απότομο πλουτισμό

Ειδικούς ελέγχους σε φυσικά πρόσωπα για τα οποία η αυτόματη διαδικασία του ..............

υστήματος «Elenxis» έδωσε ενδείξεις απότομου πλουτισμού, θα πραγματοποιήσει εκ νέου η Εφορία, σε μια προσπάθεια να καταπολεμήσει τη φοροδιαφυγή. Στόχος είναι η διενέργεια οριστικού φορολογικού ελέγχου όλων των ανέλεγκτων φυσικών προσώπων που δε δήλωσαν εισόδημα από εμπορικές επιχειρήσεις και πώληση ακινήτων αποκτηθέντων με αγορά ή ανέγερση.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που είδαν χθες το φως της δημοσιότητας, δεκαοκτώ (18) από τα ονόματα αφορούν στη Μεσσηνία και είχαν αναπτύξει τις δραστηριότητές τους σε Καλαμάτα, Μελιγαλά και Πύλο.

Πάντως, πληροφορίες του «Θ» λένε ότι ορισμένα από τα ονόματα που αναφέρονται στη… μεσσηνιακή λίστα (περιλαμβάνει, κυρίως, πολιτικούς μηχανικούς και επιχειρηματίες) έχουν προχωρήσει ήδη σε περαίωση των υποθέσεών τους.

Διαβάστε στην "ΦΩΝΗ της Μεσσηνίας"

ΚΕΝΟ αγοράς, ελέω ειδικών συνθηκών για το ελαιόλαδο, με το ελληνικό ποιοτικότερο να πωλείται φθηνότερα από το υποδεέστερο ισπανικό.
Παράλληλα, σύμφωνα με καταγγελίες, γίνεται αθρόα εισαγωγή λαδιών προς «ελληνοποίηση» ρίχνουν τις τιμές σε βάρος του παραγωγού, με την κερδοσκοπία να οργιάζει σε βάρος του καταναλωτή.
Αυτό είναι σήμερα το πρώτο θέμα στη «ΦΩΝΗ» μαζί με την είδηση ότι πριν τα Χριστούγεννα θα καταβληθούν στους αγρότες τα υπόλοιπα του αγροτικού πετρελαίου και το 50% της ενιαίας ενίσχυσης. Στην πρώτη σελίδα της «ΦΩΝΗΣ» διαβάζουμε ακόμη:
• «ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΩΡΑ»(!) στο Επιμελητήριο Μεσσηνίας, όπου χθες εν μέσω εντάσεων και αντεγκλήσεων αναβλήθηκε η συνεδρίαση για την έγκριση του προϋπολογισμού του ’13, όπου με το 37% ή 510.000 ευρώ «αιμοδοτείται» η… αμαρτωλή ΕΤΑΠ, στην οποία τώρα, με «βέτο» Καραμπάτου, πρόεδρος είναι ο βασικός του αντίπαλος στις εκλογές και τώρα «συνεταίρος» στην επιμελητηριακή ηγεσία, Γιώργος Γκούμας!
• ΔΩΡΕΑΝ, σε λίγο χρόνο, η μετακίνηση των εργαζομένων από και προς το Νοσοκομείο Καλαμάτας, το οποίο αποκτά πούλμαν 50 θέσεων, από δωρεά αθηναϊκής εταιρείας, μετά από συντονισμένες προσπάθειες του διοικητή Γιώργου Μπέζου, με το Σωματείο Εργαζομένων.
• ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΑΦΕΙ το αρχαίο δακτυλίδι από το Μουσείο της Ολυμπίας, στη Μεσσηνία που ανήκει ζητεί ο επικεφαλής της «Αλλαγής για την Καλαμάτα» Θεόδωρος Μπρεδήμας.
• ΣΥΣΚΕΨΗ στην Π.Ε. Μεσσηνίας για το πρόγραμμα καταπολέμησης των κουνουπιών.
• ΣΑΡΩΤΙΚΗ νίκη του Βασίλη Κορκίδη στην Εθνική Συνομοσπονδία Ελληνικού Εμπορίου (ΕΣΕΕ).

● ΑΥΤΑ και άλλα πολλά ρεπορτάζ, ειδήσεις, σχόλια, άρθρα και παρεμβάσεις, αθλητικά και πολιτιστικά συμπληρώνουν την ύλη της «ΦΩΝΗΣ», μαζί με αγγελίες για την τοπική κτηματαγορά, τις ενοικιάσεις και την αγορά εργασίας.

● ΑΝΑΖΗΤΕΙΣΤΕ τη «ΦΩΝΗ» πρωί – πρωί στα περίπτερα. Έγκυρη ενημέρωση, δυναμική παρέμβαση με άποψη για τα τοπικά δρώμενα και όχι μόνο!... Για να μην σας στέλνουν… αδιάβαστους, διαβάζετε καθημερινά τη «ΦΩΝΗ»! Μόνο κέρδος θα έχετε γνωρίζοντας τι συμβαίνει γύρω σας!!!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.