Κυριακή 16 Δεκεμβρίου 2012

Χτύπησαν αλύπητα και λήστεψαν 82χρονο στο Κρυονέρι Τριφυλίας (Σαρακηνάδα)

Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται στο Παναρκαδικό νοσοκομείο Τρίπολης, 82χρονος κάτοικος του Κρυονερίου Τριφυλίας (Σαρακηνάδας) ο οποίος χθες το βράδυ δέχτηκε σκληρή επίθεση από κακοποιό ή κακοποιούς μέσα στο ίδιο του το σπίτι. Το συμβάν σημειώθηκε λίγο μετά τις 8 το βράδυ του Σαββάτου, όταν άγνωστος ή άγνωστοι δράστες παραβίασαν το σπίτι που διαμένει ο άτυχος 82χρονος στο Κρυονέρι και το επιτέθηκαν με σκληρά και βίαια χτυπήματα με σκοπό τη ληστεία.

Ο άτυχος 82χρονος δέχθηκε, ανήμπορος να .............

αντιδράσει, πολλαπλά χτυπήματα στο σώμα και το κεφάλι. Γύρω στις 10, σε ημιλιπόθυμη κατάσταση, ειδοποίησε την Αστυνομία και στο σπίτι του έφθασαν άνδρες του Α.Τ. Κοπανακίου και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ Φιλιατρών. Ο άτυχος 82χρονος, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Κυπαρισσίας, αλλά λόγω των βαρύτατων χτυπημάτων που έφερε και της σοβαρής κατάστασής του κρίθηκε αναγκαίο να μεταφερθεί στην Τρίπολη, όπου και νοσηλεύεται. Στις Αστυνομικές Αρχές σήμανε συναγερμός για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του δράστη ή των δραστών και αξιοποιώντας στοιχεία από την έρευνά τους στο σπίτι του 82χρονου καθώς και πληροφορίες, έγιναν προσαγωγές υπόπτων στο Α.Τ. Κοπανακίου, με τη συνδρομή και αστυνομικών ανδρών της Ασφάλειας Καλαμάτας.

Για το συμβάν διεξάγεται προανάκριση και, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του «Θ», ήδη στα χέρια της Αστυνομίας βρίσκεται ένας αλλοδαπός που φέρεται, με βάση συγκεντρωθέντα στοιχεία, να εμπλέκεται στην αιματηρή ληστεία του 82χρονου.

Του Ηλία Γιαννόπουλου - Θάρρος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.