Κυριακή 9 Δεκεμβρίου 2012

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στον αυτοκινητόδρομο Τρίπολης- Καλαμάτας

Βραδυπορίες και διακοπές της κυκλοφορίας θα σημειωθούν στον αυτοκινητόδρομο Κορίνθου - Τριπόλεως - Καλαμάτας και στις δύο κατευθύνσεις, λόγω διέλευσης υπέρβαρου και υπερμεγέθους οχήματος του ΑΔΜΗΕ (Ανεξάρτητος Διαχειριστής Μεταφοράς Ηλεκτρικής Ενέργειας), με σκοπό κυρίως την πρόληψη και αποτροπή τροχαίων ατυχημάτων.

Ειδικότερα, προκειμένου να πραγματοποιηθεί η .............

διέλευση του υπέρβαρου και υπερμεγέθους οχήματος, από τον Ασπρόπυργο έως το ενεργειακό κέντρο Μεγαλόπολης, οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα εφαρμόζονται, καθημερινά από τις 7.00 το πρωί έως τη δύση του ηλίου, από την Τρίτη 11 Δεκεμβρίου έως και την Πέμπτη 13 Δεκεμβρίου.

Η διέλευση του υπέρβαρου και υπερμεγέθους οχήματος του ΑΔΜΗΕ θα πραγματοποιηθεί από Τρίτη 11-12-2012 έως Πέμπτη 13-12-2012, από τον Α/Κ Θηβών έως τον Α/Κ Επιδαύρου της Ν.Ε.Ο. Αθηνών - Κορίνθου, με την παρατήρηση της εξόδου και επανεισόδου στην Ν.Ε.Ο. από τους κλάδους του Α/Κ Κινέττας και από τον Α/Κ Τριπόλεως έως την Μεγαλόπολη της Ν.Ε.Ο. Κορίνθου – Τριπόλεως.

Η ισχύς της παρούσας απόφασης αρχίζει από την τοποθέτηση προσωρινών πινακίδων οδικής σήμανσης ως και των σημάτων – υποδείξεων των Τροχονόμων, οι δε παραβάτες αυτής διώκονται και τιμωρούνται σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν. 2696/1999 (Α-57) ως τροποποιήθηκε με το Ν. 3542/2007 «Περί κυρώσεως του Κ.Ο.Κ.»

Η παρούσα να δημοσιευθεί στις Τοπικές εφημερίδες, κατ΄ εφαρμογή του άρθρου 109 του Κ.Ο.Κ. και να ανακοινωθεί από τα τοπικά Ραδιοτηλεοπτικά Μέσα.

Η εκτέλεση της παρούσας που ισχύει από τη δημοσίευσή της, ανατίθεται στα Τ.Τ. Αυτ/μων Ανατολ. Πελ-σου, Τ.Τ. Τρίπολης και στο Α.Τ. Μεγαλόπολης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.