Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου 2012

Συνεδριάζει η οικονομική Επιτροπή του Δήμου Τριφυλίας

Συνεδριάζει την Δευτέρα 10 Δεκεμβρίου και ώρα 13:30 στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δήμου Τριφυλίας η οικονομική Επιτροπή.

Στην πρόσκληση που υπογράφει ο Πρόεδρος της οικονομικής επιτροπής Γιώργος Σαμπαζιώτης Περιλαμβάνονται τα παρακάτω θέματα για συζήτηση και λήψη απόφασης:


1) Έγκριση πρακτικών του δημόσιου μειοδοτικού διαγωνισμού για την ανάδειξη αναδόχου εκτέλεσης του έργου «Βελτίωση, Ανάπλαση & Διαμόρφωση κοινοχρήστου δημοτικού χώρου πλατείας & χώρου σχολείου στην Τ.Κ. Περδικονερίου, Δήμου Τριφυλίας».
2) Έγκριση πρακτικών του δημόσιου μειοδοτικού διαγωνισμού για την ανάδειξη αναδόχου εκτέλεσης του έργου «Αναβάθμιση αγροτικής οδοποιίας Τ.Κ. Πολυθέας και Τ.Κ. Μοναστηρίου – Δ.Ε. Αετού, Δήμου Τριφυλίας».
3) Ορισμός δικηγόρου για γνωμοδότηση σχετικά με ζητήματα που αφορούν φακέλους αιτήσεων για υφιστάμενα αρδευτικά δικαιώματα δημοτών.
4) Ψήφιση πιστώσεων από τροποποίηση προϋπολογισμού Δήμου Τριφυλίας, οικ. έτους 2012.
5) Έκδοση 6ου εντάλματος προπληρωμής για δαπάνη επέκτασης δικτύου ηλεκτροφωτισμού στην περιοχή Αμαθούντα, Δ.Κ. Κυπαρισσίας, καθώς και ορισμός υπολόγου.
6) Αποδέσμευση ποσών από ανάληψη δαπάνης του προϋπολογισμού, έτους 2012.
7) Ορισμός δικηγόρου για νομική κάλυψη Αντιδημάρχου τέως Δήμου Γαργαλιάνων.

1 σχόλιο:

  1. ΝΑ ΜΑΣ ΠΟΥΝ ΟΜΩΣ ΟΙ ΚΥΡΙΟΙ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΟΤΕ ΕΧΟΥΝ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΔΩΣΟΥΝ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΧΡΩΣΤΑΝΕ ΑΠΟ ΤΟ 2010 ΑΠΟ ΤΟ ΕΦΑΠΑΞ ΒΟΗΘΗΜΑ ΠΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΚΟΡΟΪΔΕΥΟΥΝ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΕΠΙΣΚΕΠΤΟΜΑΣΤΕ ΤΑ ΚΑΤΑ ΤΟΠΟΥΣ ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΜΑ(ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΑΡΧΕΙΑ)ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΜΑΣ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΜΑΣ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΝΕΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ.ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΠΩΣ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΑ ΑΠΛΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΤΟ ΧΡΗΜΑΤΙΚΟ ΠΟΣΟ,ΕΧΩ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΠΩΣ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΤΟΥΣ ΓΙΝΕΤΑΙ Κ ΟΤΙ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΠΩΣ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΕ ΧΑΜΗΛΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ.ΔΕΝ ΘΑ ΠΩ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΛΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΑΣ ΖΗΤΑΜΕ ΟΧΙ ΔΑΝΕΙΚΑ!!!ΑΥΤΟΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΕΙΣΠΡΑΤΟΥΝ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ ΤΙΣ ΑΠΟΔΟΧΕΣ ΤΟΥΣ!!!ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ...

    ΜΙΑ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΜΕΝΗ ΠΟΛΙΤΗΣ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΧΑΟΥΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.