Σάββατο 15 Δεκεμβρίου 2012

Πέτρος Τατούλης: Θετική εξέλιξη η έγκριση από το Ελεγκτικό Συνέδριο της συμπληρωματικής σύμβασης για το τμήμα Παραδείσια – Τσακώνα

Την ικανοποίησή του εξέφρασε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Πέτρος Τατούλης, για τη θετική εξέλιξη της έγκρισης από το ελεγκτικό συνέδριο, σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες, της συμπληρωματικής σύμβασης για το τμήμα Παραδείσια – Τσακώνα, απόφαση μετά την οποία απεμπλέκεται η παράδοσή του σε χρήση από τους πολίτες.

«Η σημερινή απόφαση αποτελεί ένα καθοριστικό βήμα για την ολοκλήρωση του οδικού άξονα Κόρινθος – Τρίπολη – Καλαμάτα, που συνδέει το βορρά με το νότο της Πελοποννήσου και είναι αποφασιστικής σημασίας για την ανάπτυξή της τοπικής της οικονομίας.
Η Περιφέρεια Πελοποννήσου αντιμετωπίζοντας όλα τα ............

θέματα με υπευθυνότητα, συνέπεια, προγραμματισμό και, κυρίως, αποφασιστικότητα δικαιώνεται για την επιλογή της να διεκδικήσει δυναμικά την παράδοση του τμήματος αυτού» δήλωσε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου και πρόσθεσε ότι με την ίδια αποφασιστικότητα η Περιφέρεια Πελοποννήσου διεκδικεί και την υλοποίηση στο σύνολό της, μέχρι την Τσακώνα δηλαδή, της Ολυμπίας Οδού.

1 σχόλιο:

  1. ΩΡΑΙΟ ΤΟ ΓΕΦΥΡΙ ΣΤΟ ΛΑΓΓΟΥΒΑΡΔΟ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΑΛΕΥΡΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΑΤΟΥΛΗ..ΤΑ ΕΙΔΕΣ ΔΡΑΚΟ..ΤΑΛΕΓΕ Ο ΧΑΡΗΣ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.