Τρίτη 17 Ιανουαρίου 2012

Loca psevdoi - Filiatra gamoti [ Remix ]

Την διαφήμηση του 11880 με τον gay που ζητά πληροφορίες για λεοφορείο για Φιλιατρά την είδατε. Αν όχι, δείτε την εδώ

Ελα όμως που ο διαμόνιος DJ Προνοΐτης (από τα Φιλιατρά καταγόμενος) βρισκόμενος σε μεγάλο οίστρο αλλα και μεγάλα κέφια έβαλε κάτω τα προγράμματα του και έκανε ένα όμορφο remix με την φωνή του gay που ζητά πληροφορίες για λεωφορείο για Φιλιατρά και το τραγουδάκι Loca People (gamoti) ....
Άπαιχτος όπως πάντα ο Φίλος μας ο Προνοΐτης τι πιο φυσικό το Remix του να ΣΚΙΖΕΙ.....

Ακούστε το



by pronoitis

Η Διαφήμιση του 11 8 80 σε τραγούδι by FaMous night stories και Πάνο Μουζάκη.

Δωρεάν Διανομή Τροφίμων σε άπορες οικογένειες μελή του Συλλόγου Τριών Τέκνων Μεσσηνίας

Ο Σύλλογος Γονέων Τριών Τέκνων Ν. Μεσσηνίας ενημερώνει τα μέλη του ότι το πρόγραμμα <<Δωρεάν Διανομή Τροφίμων σε άπορες οικογένειες μελή του Συλλόγου>> ξεκίνησε για δεύτερη χρονιά.

Τα τρόφιμα αυτά θα διανεμηθούν σε τρίτεκνες οικογένειες που είναι εγγεγραμμένες στο σύλλογο εφόσον το οικογενειακό τους εισόδημα δεν ξεπερνά τις 26.500 ευρώ όταν έχουν και τα τρία τέκνα προστατευόμενα .
Στις περιπτώσεις που οι γονείς έχουν 2 ή 1 προστατευόμενα τέκνα το εισόδημα δεν ξεπερνά τις 16.000 ευρώ.
Δικαιούχοι των τροφίμων είναι και οι τρίτεκνοι που είναι ............

εγγεγραμμένοι στο σύλλογο , ανεξάρτητα την ηλικία των γονέων και των τέκνων με χαμηλότερο ωστόσο εισοδηματικό κριτήριο .

Τα δικαιολογητικά που πρέπει να υποβάλουν είναι τα εξής:
1. Φωτοτυπία οι ταυτότητες ή διαβατήριο
2.Θεωρημένο αντίγραφο το εκκαθαριστικό σημείωμα του έτους 2011
3. Υπεύθυνη δήλωση, αν δεν υποβάλει φορολογική δήλωση και θεωρημένη από την αρμόδια Δ.Ο.Υ.
4. Πρόσφατο πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης
5.Αν κάποιο τέκνο είναι μέχρι 23 ετών χρειάζεται βεβαίωση σπουδών από τη σχολή ή βεβαίωση από τη μονάδα
6. Υπεύθυνη δήλωση για τη συμμετοχή του στο πρόγραμμα μέσω ενός φορέα υλοποίησης με γνήσιο της υπογραφής

Παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι να υποβάλουν τα δικαιολογητικά στα γραφεία του συλλόγου μέχρι της 29 Μαρτίου κάθε Τετάρτη 6μ.μ.- 8μ.μ. & Παρασκευή 6μ.μ.- 8μ.μ.

Τηλ. επικοινωνίας: κα Δημητρακοπούλου 6936834169

Δέσμευση της ΔΕΗ για ενημέρωση της Περιφέρειας πριν από οποιαδήποτε διακοπή ρεύματος

Με νέα καταλυτική παρέμβαση του στον Περιφερειακό Διευθυντή της ΔΕΗ, ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Πέτρος Τατούλης ζήτησε και εξασφάλισε την δέσμευση του, ότι προτού η ΔΕΗ προβεί σε οποιαδήποτε ενέργεια διακοπής ρεύματος θα ενημερώνεται η Περιφέρεια. Ο Πέτρος Τατούλης εξέφρασε την απόλυτη αντίθεση του στη διακοπή του ρεύματος σε νοικοκυριά που δεν έχουν τη δυνατότητα καταβολής της έκτακτης εισφοράς και ξεκαθάρισε ότι κάτι τέτοιο δεν θα γίνει αποδεκτό.

Ο Περιφερειάρχης σε επικοινωνία που είχε με τον .............

Περιφερειακό Διευθυντή της ΔΕΗ κ. Σπύρο Μυλωνά επανέλαβε την απόλυτη θέση της Περιφέρειας Πελοποννήσου που αποτελεί και ομόφωνη πολίτική απόφαση του ΠΕΣΥ, ότι σε καμία περίπτωση δεν θα δεχθεί τη διακοπή ρεύματος σε νοικοκυριό που δεν έχει την οικονομική δυνατότητα καταβολής του αντίστοιχου ποσού.

Ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου μάλιστα ζήτησε την διερεύνηση περιπτώσεων διακοπής του ρεύματος που έχουν αναφερθεί στην περιοχή της Κορινθίας αναφέροντας χαρακτηριστικά ότι δεν είναι αποδεκτή η είσπραξή χαρατσιών μέσω μιας Ανώνυμης Εταιρείας, η οποία μάλιστα έχει αναλάβει την παροχή του κοινωνικού αγαθού της ηλεκτροδότησης στους πολίτες.

Το Περιφερειακό Συμβούλιο Πελοποννήσου, με ομόφωνη απόφασή του, η οποία έχει διαβιβαστεί στα αρμόδια υπουργεία και στη ΔΕΗ, έχει εκφράσει την απόλυτη αντίθεσή του στην επιβολή τέλους και στην είσπραξή του μέσω μιας ανώνυμης εταιρείας παροχής κοινωνικού αγαθού στους πολίτες.

Συναντήσεις αντιπεριφερειάρχη Μεσσηνίας

Εθιμοτυπική επίσκεψη στο γραφείο του Αντιπεριφερειάρχη Μεσσηνίας Παναγιώτη Αλευρά είχε σήμερα το Δ.Σ. του Συλλόγου Εργαζομένων Πυροσβεστών Μεσσηνίας.

Ο Πρόεδρος Ιωάννης Μωραγιάννης, ο Γραμματέας Ιωάννης Χριστόπουλος και ο υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων Γρηγόρης Σκιαδόπουλος ενημέρωσαν τον Αντιπεριφερειάρχη για τρέχοντα ζητήματα που έχουν να κάνουν με την λειτουργία όλων των πυροσβεστικών κλιμακίων του Νομού και του εξέθεσαν αναλυτικά τις απόψεις τους.

Ο Αντιπεριφερειάρχης ανέφερε ότι τόσο ο ..............

Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Πέτρος Τατούλης, όσο και ο ίδιος, έχουν κάνει ενέργειες στέλνοντας προτάσεις για την οργάνωση των υπηρεσιών του Πυροσβεστικού Σώματος του Νομού μας και συγκεκριμένα, ζητώντας την αναβάθμιση των πυροσβεστικών σταθμών Πύλου, Γαργαλιάνων, Κυπαρισσίας, Μελιγαλά, Καλαμάτας και Αεροδρομίου, τον μηχανολογικό εξοπλισμό τους και τη στελέχωση τους με ανθρώπινο δυναμικό. Ακόμη, να λειτουργήσει το εθελοντικό κλιμάκιο της Μάνης και του Ταϋγέτου και να δημιουργηθεί στον Άγιο Φλώρο σταθμός εξυπηρέτησης της Εθνικής Οδού.

Τέλος, ο κ Αλευράς τόνισε ότι, τόσο από το Αρχηγείο του Πυροσβεστικού Σώματος, όσο και από τη Πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, βλέπουν θετικά τις προτάσεις και θέλουν, γνωρίζοντας και την δυναμική που ανοίγεται στην Μεσσηνία, με τα εκτελούμενα σημαντικά έργα και την αυξημένη τουριστική κίνηση, λόγω των υποδομών που αυξάνονται ραγδαία τα τελευταία χρόνια, στα πλαίσια του δυνατού, να στηρίξουν τις προτάσεις αυτές.

Τα μέλη του Δ.Σ ανέφεραν ότι έχουν ξεκινήσει μια αγαστή συνεργασία με τον Αντιπεριφερειάρχη και ελπίζουν, λόγω της ευαισθησίας και της προσφοράς που ο καθένας πρέπει να επιδεικνύει σήμερα πολύ περισσότερο, που η χώρα δοκιμάζεται και αναζητά λύση στα προβλήματα, να συνεχίσει να είναι εποικοδομητική και ουσιαστική, τόσο με προτάσεις όσο και με έργα.

Επίσκεψη στον Αντιπεριφερειάρχη πραγματοποίησε ο Πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Καλαμάτας κ. Κώστας Μαργέλης, με τον επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας του Περιφερειακού Συμβουλίου κ. Θανάση Πετράκο και τον Πρόεδρο του Εργατικού Κέντρου Καλαμάτας κ. Σωτήρη Τσώνη προκειμένου να συζητήσουν σχετικά με την παράλογη και άδικη επιβολή τέλους μέσω λογαριασμών της ΔΕΗ.

Όπως είναι γνωστό, στο Συμβούλιο Επικρατείας συζητείται η προσφυγή πάρα πολλών Δήμων, αυτοδιοικητικών οργάνων και Δικηγορικών Συλλόγων και δεκάδων φορέων, οι οποίοι ζητούν να κριθεί αντισυνταγματικός ο Νόμος 4021/2011
Ζητήθηκε η παρέμβαση του Αντιπεριφερειάρχη προς τη Διοίκηση της ΔΕΗ για τη μη καταβολή του τέλους.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Μεσσηνίας Παναγιώτης Αλευράς τόνισε ότι το Περιφερειακό Συμβούλιο στις 7-12-2011 πήρε την απόφαση χαρακτηρίζοντας άδικη και παράλογη την επιβολή τέλους μέσω λογαριασμών της ΔΕΗ. Για πολλά χρόνια καθόμασταν θεατές στην αδυναμία των κρατικών μηχανισμών να εισπράξουν τους φόρους, με αποτέλεσμα η χώρα να κατασπαταλήσει τους πόρους της.

Ο Αντιπεριφερειάρχης έκανε αναφορά στις δηλώσεις του Περιφερειάρχη Πέτρου Τατούλη, ότι:
1. Είναι εντελώς παράνομη και παράλογη η επιβολή του τέλους και η είσπραξή του μέσω μιας ανώνυμης εταιρείας.
2. Πρέπει να είναι σαφής η κατεύθυνση της απόφασης του Ελληνικού κράτους για τη διαφύλαξη των ευαίσθητων κοινωνικών ομάδων.
3. Δεν πρέπει να δείξει αδυναμία στη χρησιμοποίηση της δημόσιας περιουσίας και να πάψει να πολλαπλασιάζει τις δημόσιες δαπάνες.

Επίσης ο Αντιπεριφερειάρχης τόνισε ότι δεν μπόρεσε το κράτος ως τώρα να αντιμετωπίσει το πρόβλημα των εσόδων με μια δίκαιη και σταθερή φορολογική επιβολή, παρά κατέφυγε σε πρόχειρες λογικές που απέβαιναν σε βάρος των νομοταγών πολιτών της χώρας, ανέφερε και τη δήλωση του Γερμανού Επιτρόπου Ενέργειας Ezdinger, ο οποίος έχει τονίσει πως η απόφαση της Ελληνικής Κυβέρνησης δεν συνάδει με το Ευρωπαϊκό κεκτημένο.

Υπήρξε ομόφωνη προσέγγιση του ζητήματος από τους συμμετέχοντες στη συνάντηση, για την επιβολή του ειδικού τέλους για τα ακίνητα και το άδικο χαράτσι, όπως τόνισε ο Αντιπεριφερειάρχης, χωρίς να έχει ληφθεί σχετική πρόνοια ανάλογα με την κοινωνική θέση και οικονομική δυνατότητα του κάθε πολίτη,

Πολίτης τρέλανε ΔΕΗ και εφορία.

Πρωτοτύπησε ο πολίτης από τη Λαμία. Δεν ζήτησε αυτό που ζητούν οι περισσότεροι, να μην πληρώσουν δηλαδή το χαράτσι παρά μόνο το ρεύμα, αλλά το αντίθετο,να πληρώσει μόνο το χαράτσι και κατάφερε να ... μπλοκάρει και τους υπαλλήλους της ΔΕΗ και τους Εφοριακούς που τον παρέπεμπαν ο ένας στον άλλο μη ξέροντας τι να κάνουν.

“Μα καλά είναι δυνατόν να θες να πληρώσεις το.........

ΧΑΡΑΤΣΙ και να μην το εισπράττει κανείς”, έλεγε απορημένος και αγανακτισμένος στο LamiaReport.gr...

Ετοιμάζουν παρέλαση με ...προσκλήσεις (!!!) την 25η Μαρτίου για να αποφύγουν αντιδράσεις!

Έχει …χαθεί η μπάλα στη κυβέρνηση!

Η χώρα καταρρέει και αυτό που τους απασχολεί είναι η παρέλαση της 25ης Μαρτίου και οι αντιδράσεις που μπορεί να προκληθούν από το κόσμο!

Τα όσα συνέβησαν στη Θεσσαλονίκη την 28η Οκτωβρίου φαίνεται ότι …πόνεσαν πολύ και τώρα η κυβέρνηση Παπαδήμου …παίρνει τα μέτρα της!!! Με έγγραφό της Ανώτατης Στρατιωτικής Διοίκησης, δύο μήνες πριν από τη παρέλαση (!) καθορίζονται πόσα και ποια άτομα θα βρεθούν στη παρέλαση! Οκτακόσια άτομα με ονομαστικές (!!!) προσκλήσεις θα κάθονται απέναντι από την εξέδρα των επισήμων!

Με κατεπείγουσα διαταγή της Ανώτατης ............

Στρατιωτικής Διοίκησης Υποστήριξης Στρατού (ΑΣΔΥΣ), σχεδιάζεται προστατευτική ανθρώπινη ασπίδα 800 αξιωματικών των Ενόπλων Δυνάμεων με τις οικογένειες τους. Αυτό δεν έχει συμβεί ποτέ! Και είναι απλά απαράδεκτο.





Το έγγραφο με ημερομηνία 20 Δεκεμβρίου 2011 εστάλη από τη Διεύθυνση Δημοσίων Σχέσεων και Εθιμοτυπίας της ΑΣΔΥΣ προς τους άμεσα ενδιαφερομένους, δηλαδή Αρχηγείο Ελληνικής Αστυνομίας, ΓΕΕΘΑ, ΓΔΑΕΕ, ΓΕΣ, ΓΕΑ, Πυροσβεστικό Σώμα κ.λπ. Διαβάστε τι γράφει:




1. Οι προσκλήσεις θα είναι ονομαστικές και οι κάτοχοι τους θα παρακολουθήσουν την παρέλαση όρθιοι σε ειδικό χώρο απέναντι από τον Άγνωστο Στρατιώτη.


2. Για την παραλαβή των προσκλήσεων (16 έως 23 Μαρτίου 2012), που θα είναι ονομαστικές, θα πρέπει να αναφέρονται οπωσδήποτε στην αποστολή των αποδεικτικών στοιχείων ονοματεπώνυμο ενδιαφερομένων καθώς και η σχέση που έχουν μεταξύ τους (στέλεχος υπηρεσίας, σύζυγος, τέκνο μέλους κ.λπ.). Δηλαδή κανονικό φακέλωμα.


3. Η είσοδος στον συγκεκριμένο περιφραγμένο χώρο για την παρακολούθηση της παρέλασης θα πραγματοποιείται από καθορισμένο σημείο (σαν πόρτα μπαρ ή νυχτερινού καταστήματος δηλαδή). Εκεί άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. «θα ελέγχουν την είσοδο, με αντιπαραβολή πρόσκλησης - Δελτίου Ταυτότητας - και ονομαστική κατάσταση ΑΣΔΥΣ», όπως αναφέρεται επακριβώς στο εν λόγω έγγραφο.


4. Οι αποδέκτες των προσκλήσεων παρακαλούνται να αναφέρουν στην ΑΣΔΥΣ ως τις 2 Μαρτίου 2012 τον αριθμό των προσκλήσεων που επιθυμούν, υποβάλλοντας ταυτόχρονα και τα ονοματεπώνυμα αυτών που θα παρακολουθήσουν την παρέλαση καθώς και τη σχέση τους με την υπηρεσία (βαθμός, μονάδα όπου ανήκει, σύζυγος, τέκνο στελέχους ή μόνιμου υπαλλήλου κ.λπ.).


onalert

Ενημερωτική εκδήλωση Από το 2ο Δημοτικό Σχολείο Κυπαρισσίας

Ο Σύλλογος Γονέων και κηδεμόνων του 2ου Δημοτικού Σχολείου Κυπαρισσίας και το 2ο Δημοτικό Σχολείο σας προσκαλούν την Τετάρτη 18 Ιανουαρίου και ώρα 7μ.μ. στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δήμου Τριφυλίας Αλέκος Παπαδόπουλος (αίθουσα του ΤΕΕ) στη Κυπαρισσία στην ενημερωτική εκδήλωση με θέμα: "Πρακτική για καλές σχέσεις με τα παιδιά –
Διαχείριση κρίσεων στην οικογένεια" με την Παιδαγωγό Ειδικής Αγωγής / Ψυχολόγο κ. ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΦΙΛΗ

Μετά την ανάπτυξη του θέματος από ..............

την ομιλήτρια θα ακολουθήσει συζήτηση, όπου οι παρευρισκόμενοι θα μπορέσουν να θέσουν ερωτήματα και να ανταλλάξουν απόψεις

Π. Τατούλης: Είναι απαραίτητη μια εθνική πολιτική για το ελαιόλαδο

Κρίσιμο γεγονός χαρακτήρισε τη συζήτηση για την πολιτική για το ελαιόλαδο, αλλά και για την αγροτική πολιτική συνολικότερα ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Πέτρος Τατούλης κατά την εξέταση του εκτός ημερησίας θέματος του Περιφερειακού Συμβουλίου για την εξαιρετικά χαμηλή τιμή του ελαιολάδου.

Απορρίπτοντας τις ατέρμονες θεωρητικές προσεγγίσεις, ο κ. Τατούλης χαρακτήρισε για μια ακόμη φορά τις επιδοτήσεις, καταστροφή της αγροτικής παραγωγής και διαφθορά της ψυχής του παραγωγού και αυτό γιατί δεν έγινε καμία πρόβλεψη για αναβάθμιση της ποιότητας των προϊόντων, για νέες καλλιέργειες και για την εξεύρεση νέων αγορών.
«Η Περιφέρεια Πελοποννήσου χωρίς κομπασμούς ανέλαβε........

πρωτοβουλίες σε όλους τους τομείς, όπως στην επιστολή από 4/1/2012 προς τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και στην παρακράτηση των λογαριασμών των επιδοτήσεων των παραγωγών» σημείωσε ο Πέτρος Τατούλης στην συνέχεια.

Ο Περιφερειάρχης ανήγγειλε τη δημιουργία, σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα, του δημοπρατηρίου στην Κορινθία, της αγροδιατροφικής σύμπραξης και την προώθηση του Καλαθιού των Πελοποννησιακών προϊόντων. Πέραν αυτών, ο κ. Τατούλης ανακοίνωσε την κατεύθυνση του 30% του τεχνικού προγράμματος της Περιφέρειας σε υποδομές στήριξης των αγροτών, όπως επίσης την προτεραιότητα κατά 70% των επενδυτικών σχεδίων που αφορούν τη γεωργία και κτηνοτροφία από τον επενδυτικό νόμο και τέλος την έξυπνη στροφή του ΕΣΠΑ προς τις αγροτικές υποδομές.

Ο κ. Τατούλης χαρακτήρισε απαραίτητη μια εθνική σταθερή πολιτική, όχι για τη διαμόρφωση της τιμής του ελαιολάδου, αλλά για τη διαμόρφωση μιας πολιτικής για το ελαιόλαδο. Μέτρα τα οποία εκτίμησε ως αναγκαία ο Περιφερειάρχης σε μια πολιτική για το ελαιόλαδο είναι η δημιουργία ενός ισχυρού brand name ελαιολάδου «Πελοπόννησος», το οποίο σε συνδυασμό με συστηματική εργασία θα συστήσει νέα κατηγορία για μια νέα πρόταση στις αγορές με ελαιόλαδο εξαιρετικών ποιοτικών χαρακτηριστικών.

Πέραν αυτού, ο κ. Τατούλης πρόσθεσε ότι χρειάζεται, και ήδη γίνονται οι απαραίτητες ενέργειες, επέκταση του ΠΟΠ Καλαμάτας σε όσο το δυνατόν περισσότερες περιοχές στην Πελοπόννησο και αναζήτηση αγορών για ελεύθερη οικονομική δραστηριότητα των αγροτών από συμφέροντα και πελατειακές σχέσεις.

Γκρεμίζουν με (δέκα φόρους) τα ακίνητα

Ούτε έναν ούτε δυο. Εντεκα νέους φόρους έχει επιβάλει το υπουργείο Οικονομικών (πρώτα επί Γιώργου Παπακωνσταντίνου κι έπειτα επί Ευάγγελου Βενιζέλου) στα ακίνητα την τελευταία διετία, στην προσπάθειά του να αυξήσει τα φορολογικά έσοδα και να μειώσει το έλλειμμα του Προϋπολογισμού. Μόνο που με τις απανωτές αυξήσεις των φόρων ο πραγματικός συντελεστής φορολόγησης των εισοδημάτων από ακίνητα έχει ξεπεράσει το 60%.
Κατά τα άλλα, το υπουργείο Οικονομικών ...........

περιμένει από την οικοδομή, την παραδοσιακή ατμομηχανή της ελληνικής οικονομίας, να ανακάμψει.

Αναλυτικά οι φόροι που επιβλήθηκαν και βαρύνουν πλέον τα ακίνητα είναι:

1. Η επιβολή τεκμηρίων στη χρήση κατοικιών κάθε επιφάνειας. Τα τεκμήρια ισχύουν από το έτος 2010.

2. Η μεγάλη αύξηση των τεκμηρίων από τα εισοδήματα του 2011.

3. Η επιβολή του Ειδικού Ετήσιου Τέλους Ηλεκτροδοτούμενων Δομημένων Επιφανειών. Πρόκειται για το γνωστό χαράτσι στα ακίνητα μέσω των λογαριασμών της ΔΕΗ.

4. Η επιβολή ετήσιας εισφοράς επί των εισοδημάτων, η οποία επιβάλλεται και στα εισοδήματα από ακίνητα και ανέρχεται έως και στο 4%.

5. Η επαναφορά του φόρου κληρονομιών.

6. Η επαναφορά του φόρου μεταβίβασης ακινήτων με συντελεστή 8%-10% έναντι 1% που ίσχυε έως το 2009.

7. Η αλλαγή επί το επαχθέστερο της φορολογικής κλίμακας για τα εισοδήματα που αύξησε και τη φορολογική επιβάρυνση του εισοδήματος από μισθώματα.

8. Η αύξηση του ανώτατου φορολογικού συντελεστή από το 40% στο 45%.

9. Η υποχρέωση όλων των ιδιοκτητών ακινήτων να προμηθεύονται ενεργειακό πιστοποιητικό κατά την ενοικίαση του ακινήτου τους. Το κόστος του πιστοποιητικού ανέρχεται στα 300 ευρώ.

10. Η θέσπιση της υποχρέωσης όλων των ιδιοκτητών να προμηθεύονται πιστοποιητικό μη ύπαρξης πολεοδομικών παραβάσεων ως προϋπόθεση για τη μεταβίβαση κάποιου ακινήτου.
Το πιστοποιητικό εκδίδεται έπειτα από επ’ αμοιβή επιθεώρηση διπλωματούχου μηχανικού.
Με βάση όλα τα παραπάνω προκύπτει ότι ο συντελεστής φορολόγησης των εισοδήματος μπορεί να ξεπεράσει το 60%. Πώς προκύπτει αυτό; Ο συντελεστής φορολόγησης εισοδήματος μπορεί να φτάσει το 45%. Σε αυτό μπορεί να προστεθεί ο συντελεστής της έκτακτης εισφοράς έως 4% και φτάνουμε το 49%. Σε αυτό προστίθεται ο συμπληρωματικός φόρος επί των ενοικίων 1,5% και φτάνουμε στο 50,5%. Το τέλος ακινήτων για ένα μέσο σπίτι προσθέτει επιπλέον φορολόγηση 10% και φθάνουμε στο 60,5%. Αν προστεθούν και οι άλλες επιβαρύνσεις (πιστοποιητικά κ.λπ.), τότε ο συντελεστής φορολόγησης αυξάνεται ακόμη περισσότερο.

Εφημερίδα Δημοκρατία

11880 Φιλιατρά Γαργαλιάνοι

Τις διαφημίσεις του 11880 τις ξέρετε όλοι.
Αυτή την φορά η εταιρία τηλεφωνικού καταλόγου ασχολήθηκε με τα Φιλιατρά και τους Γαργαλιάνους.

Η Φίλη μας η Letta Nikoletta από το Facebook μας έστειλε στον τοίχο μας το Video με την διαφήμιση της εταιρίας.

Δείτε το




Μεσσηνιακές εφημερίδες της 17ης Ιανουαρίου 2012

Κλικ στα πρωτοσέλιδα για μεγάλο μέγεθος.




Δείτε και τα πρωτοσέλιδα από τις Αθηναϊκές εφημερίδες.