Παρασκευή 20 Ιανουαρίου 2012

VIDEO ΣΟΚ. Η αποκάλυψη για το πως η πράσινη κυβέρνηση μας υποθήκευσε στους δανειστές μας.

Ένα αποκαλυπτικό Video κυκλοφορεί στο Youtube στο οποίο υπάρχουν αποσπάσματα από τηλεοπτικές εκπομπές και από στοιχεία που αποδεικνύουν πως η Ελλάδα υποθηκεύτηκε στους δανειστές της!

Είναι ένα βίντεο ντροπή για τους πράσινους .........

πολιτικούς μας που έβαλαν στην Ελλάδα στην λαιμητόμο του ΔΝΤ (φίλων του Jefry Papandreos).
Ενα Video που πρέπει να δουν όλοι οι Έλληνες.




Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων Best Καλαμάτας 19/1/2011




ΚΑΦΚΑ Φιλιατρών. Με απόφαση Τατούλη 30.000 ευρώ για κάλυψη υποχρεώσεων

Με απόφαση του περιφερειάρχη Πελοποννήσου Πέτρου Τατούλη εγκρίθηκε η ανάληψη πίστωσης 30.000 ευρώ από το ΚΑΦΚΑ Φιλιατρών για κάλυψη ανεξόφλητων υποχρεώσεων.
Το ποσό των 30.000 ευρώ προέρχεται από πιστώσεις του προϊόντος του Κρατικού Λαχείου έτους 2009.

Με την απόφαση του περιφερειάρχη εγκρίνεται η ..........

ανάληψη 30.000 σε βάρος της πίστωσης που έχει κατατεθεί με την αριθμ. 6 σχετική και έχει μεταβιβαστεί στο Υποκατάστημα της ΕΤΕ-382 Κυπαρισσίας, με σκοπό την πληρωμή του ανωτέρω ποσού στο ΚΑΦΚΑ (Φιλιατρών) Μεσσηνίας για κάλυψη ανεξόφλητων υποχρεώσεων.

Θάρρος

Παύση λειτουργίας του ΧΑΔΑ Φιλιατρών Και πρόστιμο 40.000 ευρώ

Πρόστιμο ύψους 40 χιλιάδων ευρώ στο Δήμο Τριφυλίας επέβαλε με απόφασή του ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου, Πέτρος Τατούλης, για τη λειτουργία του Χώρου Ανεξέλεγκτης Διάθεσης Απορριμμάτων (ΧΑΔΑ) στη θέση «Μαυρηλίμνη» της Δημοτικής Κοινότητας Πλάτης, το σκουπιδότοπο, δηλαδή, των Φιλιατρών.

Ο περιφερειάρχης επέβαλε το πρόστιμο, αφού ......

έλαβε υπόψη, μεταξύ άλλων, την από 12 Ιουλίου 2011 έκθεση η οποία συντάχθηκε ύστερα από αυτοψία του Κλιμακίου Ελέγχου Ποιότητας Περιβάλλοντος (Κ.Ε.Π.ΠΕ.) στη θέση «Μαυρηλίμνη» της Δ.Κ Πλάτης του Δήμου Τριφυλίας και τις φωτογραφίες που ελήφθησαν κατά τον έλεγχο που πραγματοποιήθηκε, το με αριθ. πρωτ. 19971/18.7.2011 υπόμνημα του Δήμου Τριφυλίας και την από 23 Σεπτεμβρίου 2011 εισήγηση του Κ.Ε.Π.ΠΕ.

Το πρόστιμο επιβλήθηκε, επειδή λειτουργεί από το Δήμο Τριφυλίας Χώρος Ανεξέλεγκτης Διάθεσης Απορριμμάτων στη θέση «Μαυρηλίμνη» κατά παράβαση του άρθρου 10 (Μέτρα για τους ανεξέλεγκτους χώρους διάθεσης ή αξιοποίησης στερεών αποβλήτων) της ΚΥΑ 50910/2727 (ΦΕΚ Β΄ 1909/22.12.2003) «Μέτρα και Όροι για τη Διαχείριση Στερεών Αποβλήτων. Εθνικός και Περιφερειακός Σχεδιασμός Διαχείρισης».

Σε αυτό, μεταξύ άλλων, ρητά αναφέρεται: «Απαγορεύεται η ανεξέλεγκτη απόρριψη και η ανεξέλεγκτη διάθεση των στερεών αποβλήτων. Στους παραβάτες επιβάλλονται οι κυρώσεις που προβλέπονται στο άρθρο 15 της παρούσας απόφασης». Στο, δε, άρθρο 15 αναφέρεται: «Σε οποιονδήποτε γίνεται υπαίτιος παράβασης των διατάξεων της παρούσας απόφασης με πράξη ή παράλειψη, επιβάλλονται οι ποινικές, αστικές και διοικητικές κυρώσεις που προβλέπονται στα άρθρα 28, 29 και 30 του Ν. 1650/1986, όπως ισχύουν. Οι κυρώσεις αυτές επιβάλλονται ανεξάρτητα από τις κυρώσεις που προβλέπονται σε άλλες διατάξεις της κείμενης νομοθεσίας, όπως στο άρθρο 20 του Ν. 2939/2001 (Α΄ 179)».

Παράλληλα με την επιβολή προστίμου, ο περιφερειάρχης αποφάσισε την παύση λειτουργίας και την άμεση αποκατάσταση, από το Δήμο Τριφυλίας, του εν λόγω Χώρου Ανεξέλεγκτης Διάθεσης Απορριμμάτων, σύμφωνα με όσα ορίζονται και ρητά καθορίζονται στην ΚΥΑ 50910/2727/2003 (ΦΕΚ 1909Β/04.04.2003) «Μέτρα και Όροι για τη Διαχείριση Στερεών Αποβλήτων. Εθνικός και Περιφερειακός Σχεδιασμός Διαχείρισης» και την υπ’ αριθμ. οικ.109974/3106/22-10-04 (Ορθή επανάληψη 4-11-04) Εγκύκλιο, σχετικά με τις Πρότυπες Προδιαγραφές Τεχνικής Μελέτης Περιβαλλοντικής Αποκατάστασης ΧΑΔΑ.

Ερωτηθείς χθες το μεσημέρι από το «Θ» ο δήμαρχος Τριφυλίας, Κώστας Κόλλιας, εξέφρασε τη δυσάρεστη έκπληξή του για την επιβολή προστίμου, τονίζοντας: «Θα προσφύγουμε, βεβαίως, κατά της απόφασης αυτής». Και πρόσθεσε πως «ειδικά για τη χωματερή αυτή, των Φιλιατρών, έχουν ληφθεί όλα τα αναγκαία μέτρα και δεν έχει υπάρξει ποτέ επικινδυνότητα».

Του Ηλία Γιαννόπουλου - Θάρρος

Συνάντηση Αλευρά με το Προεδρείο του Συλλόγου Γονέων Τριών Τέκνων Μεσσηνίας

Συνάντηση με το Προεδρείο του Συλλόγου Γονέων Τριών Τέκνων Μεσσηνίας, μέλος της Πανελλήνιας Ένωσης Τριτέκνων Οικογενειών Ελλάδας, είχε σήμερα το πρωί ο Αντιπεριφερειάρχης Μεσσηνίας Παναγιώτης Αλευράς.

Ο Πρόεδρος του Συλλόγου Χρήστος Κορομηλάς, ο Αντιπρόεδρος Τάσος Αργυρόπουλος, η Γραμματέας Γρηγορία Δημητρακοπούλου και το μέλος Νικήτας Μενούνος συζήτησαν με τον Αντιπεριφερειάρχη για τρέχοντα θέματα που απασχολούν τους τρίτεκνους, όπως ο φόρος ακινήτων και η έκτακτη εισφορά.
Οι τρίτεκνοι, δείχνοντας κοινωνική ευθύνη ............

ανταποκρίθηκαν θετικά στην πληρωμή τους, εκτός από κάποιους που αδυνατούν (ευπαθείς ομάδες, ζεύγη ανέργων κ.λ.π) για τους οποίους ζητήθηκε η συνδρομή του Αντιπεριφερειάρχη, ώστε να υπάρξει δίκτυο στήριξης και προστασίας τους μέσα από διάφορα προγράμματα της Περιφέρειας.
Επίσης, ζήτησαν από τον κ. Αλευρά να παρέμβει σε θέματα όπως η μείωση των εισιτηρίων του ΚΤΕΛ 15% έως 20%, καθώς και το πρόγραμμα κοινωνικής εργασίας των Δήμων, ώστε να δοθεί προτεραιότητα στους τρίτεκνους σε ποσοστό 2% έως 3%.

Ο Σύλλογος Τριτέκνων εξέφρασε τη χαρά του που και ο Αντιπεριφερειάρχης είναι τρίτεκνος και την ευχαρίστησή του για την ιδιαίτερη ευαισθησία που δείχνει στα προβλήματά τους. Επίσης δήλωσε πως είναι ανοικτός σε προσκλήσεις συμμετοχής τους σε εθελοντικές δράσεις π.χ. αναδάσωση κ.α. και μπορούν να ανταποκριθούν με μεγάλη συμμετοχή.
Ο Αντιπεριφερειάρχης υπενθύμισε στους τριτέκνους ότι στις 31-03-2012 είναι η λήξη της προθεσμίας υποβολής αιτήσεων στην ένταξη του προγράμματος της δωρεάν διανομής τροφίμων από τα κοινοτικά αποθέματα που οι υπηρεσίες της Π.Ε. υλοποιούν.
Τόνισε την ευαισθησία του Περιφερειάρχη Πέτρου Τατούλη στα θέματα των τριτέκνων, όντας και ο ίδιος πολύτεκνος.

Τέλος, ο κ. Αλευράς τους επαίνεσε για τη δράση και την αποτελεσματικότητα του Συλλόγου τους και τους προέτρεψε, οι δραστηριότητές τους να εκφραστούν και σε πανελλήνιο επίπεδο. Τους διαβεβαίωσε ότι θα έχουν πάντα τη στήριξή του, γιατί έχει διαπιστώσει σαν τρίτεκνος και ο ίδιος, πόση χαρά και ισορροπία φέρνει το τρίτο παιδί στην οικογένεια.

Συνάντηση Αλευρά με το Προεδρείο της Νομαρχιακής Επιτροπής ΤΕΕ Μεσσηνίας.

Συνάντηση με τον αντιπεριφερειάρχη Μεσσηνίας Παναγιώτη Αλευρά είχε το Προεδρείο της Νομαρχιακής Επιτροπής ΤΕΕ Μεσσηνίας.

Ο Αντιπεριφερειάρχης ενημερώθηκε, τόσο από τον Πρόεδρο Νίκο Πατσαρίνο όσο και από τα μέλη της Ν.Ε. Δημήτρη Θωμόπουλο, Γιάννη Μπούρα και Αγγελική Μπουμποπούλου, για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο κλάδος των Μηχανικών, πολύ περισσότερο από ότι πριν, στην παρούσα χρονική στιγμή, που με τις εξαιρετικά δύσκολες οικονομικές συνθήκες, οι Μηχανικοί βιώνουν ένα πρωτόγνωρο γεγονός.
Η μεγάλη κάμψη που γνωρίζει η οικοδομική..........

δραστηριότητα στο νομό μας, έχει κάνει επιτακτική την ανάγκη να ενταχθούν σε όλα τα κοινωνικά προγράμματα και οι Μηχανικοί.

Ακόμη τονίστηκε ότι ο προϋπολογισμός των έργων που δημοπρατούνται, πρέπει να συνοδεύεται με την πλήρη χρηματοδότησή τους, ώστε να μπορούν να εκτελούνται και να παραδίδονται ολοκληρωμένα, χωρίς καμία καθυστέρηση, με σκοπό οι πολίτες να απολαμβάνουν τα οφέλη των έργων. Καυτηριάστηκε έντονα , ότι ακόμη και σήμερα παρατηρείται η κατάτμηση έργων από φορείς του δημοσίου, η οποία οδηγεί σε απ’ ευθείας αναθέσεις, αποκλείοντας έτσι την απρόσκοπτη συμμετοχή όλων των Μηχανικών.
Τέλος, το προεδρείο των Μηχανικών έθεσε στον κ. Αλευρά, την ανάγκη ως πολιτική εξουσία να δίνεται ιδιαίτερη σημασία και προτεραιότητα σε έργα που μπορούν να υλοποιηθούν και να ολοκληρωθούν.

Ο Αντιπεριφερειάρχης τόνισε ότι είναι ιδιαίτερα ευτυχής που η συνάντηση με το προεδρείο ήταν ουσιαστική, διότι ειπώθηκαν ζητήματα που χρήζουν άμεσης παρέμβασης. Τόνισε ότι το επάγγελμα του Μηχανικού είναι ένα από αυτά που συμβάλει αποτελεσματικά στην οικονομική ανάπτυξη του τόπου. Η Περιφέρεια Πελοποννήσου σκοπό έχει την ολοκλήρωση όλων των έργων με την εξασφάλιση των απαραίτητων χρηματοδοτήσεων και ποτέ δεν προβαίνει στην κατάτμησή τους.

Τέλος, επισήμανε ότι θα είναι συμπαραστάτης σε κάθε προσπάθεια του προεδρείου για την ένταξη του επαγγέλματος του Μηχανικού σε προγράμματα κοινωνικής εργασίας, εφόσον το επιθυμούν και ζήτησε οι συναντήσεις μαζί τους να είναι πιο τακτικές και πάντα ουσιαστικές.

Ξεκινούν από απόψε οι Ελληνικές βραδιές στο CLUB FaMous

Ξεκινούν από απόψε και κάθε Παρασκευή στο Club FaΜοus στα Φιλιατρά, οι Ελληνικές βραδιές όπου κάθε Παρασκευή θα συμμετέχουν δυο (2) διαφορετικοί καλλιτέχνες στο πρόγραμμα του DJ οι οποίοι θα βρίσκονται σε "αντιπαράθεση".
Δηλαδή ο ένας θα απαντάει στον άλλον με τα κομμάτια του.
Αυτή την Παρασκευή 20 Ιανουαρίου Guest DJ o CHRIS BERDES

Επίσης αυτήν την Παρασκευή 20 Ιανουαρίου ........

το CLUB FaMoUS θα κόψει την πρωτοχρονιάτικη πίτα του για το 2012. Kαι για πρώτη φορά θα ακουστεί το Remix Loca People "Φιλιατρά Gamoti"

Είσοδος με ποτό 5 Ευρώ

Χορηγός Επικοινωνίας της Βραδιάς είναι το Φιλιατρά News

Κόβει την πίτα του ο ΠΑΟ Καλού Νερού

Ο ΠΑΝΤΡΙΦΥΛΙΑΚΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΚΑΛΟΝΕΡΟΥ προσκαλεί τους φίλους τους στην κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας του Συλλόγου η οποία θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 20 Ιανουαρίου στις 8.30 το βράδυ στο ξενοδοχείο 'Κανελλάκης' στην παραλία Κυπαρισσίας.

Παρών θα είναι το Προεδρείου του Διοικητικού ..........

Συμβουλίου ενώ έχουν προσκληθεί αθλητικά σωματεία, εκπρόσωπος από την Ενωση Ποδοσφαιρικών σωματείων του Νομού ενώ το παρών αναμένεται να δώσει η νέα τεχνική ηγεσία της ομάδας, οι ποδοσφαιριστές και φίλοι του Συλλόγου σε μια βραδιά όπου θα απονεμηθεί και το Χρυσό φλουρί της χρονιάς στον τυχερό που θα το ανακαλύψει.

Στην λιτή εκδήλωση που πραγματοποιείται χορηγός της είναι το Ξενοδοχείο '΄Κανελλάκης' στην Κυπαρισσία το οποίο ευχαριστεί θερμά το Δ.Σ. καθώς και τα καταστήματα που συμβάλλουν στην μικρή γιορτή, ενώ να τονίσουμε ότι η βραδιά θα κλείσει με ευχές και ανταλλαγή δώρων.

Επιστολή Πέτρου Τατούλη στον Επίτροπο για την εσωτερική αγορά Μισέλ Μπαρνιέ

Την Ελληνική κυβέρνηση καταγγέλλει με επιστολή του στον Επίτροπο της ΕΕ για την εσωτερική αγορά Μισέλ Μπαρνιέ, ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Πέτρος Τατούλης για το Ειδικό Τέλος Ακινήτων που εισπράττεται μέσω των λογαριασμών της ΔΕΗ αλλά και για την διακοπή ρεύματος σε πολίτες που αδυνατούν να καταβάλουν το χαράτσι, λίγες μέρες μετά την συμφωνία που έκλεισε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου με τον Περιφερειακό Διευθυντή της ΔΕΗ ώστε να μη γίνει καμία διακοπή ηλεκτρικής σύνδεσης πριν ενημερωθεί η Περιφέρεια.

Αντισυνταγματική η άσκηση δημόσιας εξουσίας από τη ΔΕΗ, η οποία είναι νομικό πρόσωπο ιδιωτικού δικαίου.

Ο Πέτρος Τατούλης αναφέρει στην επιστολή του προς .......

τον Μισέλ Μπαρνιέ ότι με τις διατάξεις του άρθρου 53 του Ν. 4021/2011, θεσπίστηκε ένα έκτακτο ειδικό τέλος με την αιτιολογία ότι δήθεν με την άμεση είσπραξή του θα επιτευχθούν οι τιθέμενοι δημοσιονομικοί στόχοι για τη μείωση του δημοσιονομικού ελλείμματος της χώρας. Πλην όμως, αν και αυτό αποτελεί ένα κατ’ εξοχήν δημόσιο έσοδο, ο νομοθέτης εκχώρησε την αρμοδιότητα των Δημόσιων Οικονομικών Υπηρεσιών προς είσπραξή του στη ΔΕΗ, η οποία είναι νομικό πρόσωπο ιδιωτικού δικαίου και λειτουργεί υπό μορφή ανώνυμης εταιρείας, αλλά και σε εναλλακτικούς προμηθευτές ηλεκτρικού ρεύματος, στους οποίους κατά αυτόν τον τρόπο παραχωρήθηκε η άσκηση δημόσιας εξουσίας.

Αντίκειται στις συμβάσεις για τα ατομικά και πολιτικά δικαιώματα

Το ανωτέρω, συνεπώς, έκτακτο ειδικό τέλος συνεχίζει ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου, συνιστά αναμφισβήτητα κατ’ ουσίαν φορολογική επιβάρυνση, η επιβολή της οποίας αντίκειται στις διατάξεις του Συντάγματος, της Ευρωπαϊκής Σύμβασης των Δικαιωμάτων του Ανθρώπου και του Διεθνούς Συμφώνου για τα ατομικά και πολιτικά δικαιώματα.

Θέτει σε κίνδυνο την υγεία αλλά και τη ζωή των πολιτών

Κατ’ αρχάς, αντικείμενο της ΔΕΗ και των εναλλακτικών προμηθευτών ηλεκτρικού ρεύματος αποτελεί η παροχή ενός κοινωνικού-ζωτικού αγαθού, η διακοπή της οποίας επαπειλείται ως άμεσο μέτρο καταναγκασμού για την είσπραξη του εν λόγω τέλους σημειώνει ο Πέτρος Τατούλης υπογραμμίζοντας ότι αυτή όμως η μορφή εξαναγκασμού έρχεται σε ευθεία αντίθεση με το άρθρο 2 παρ. 1 του Συντάγματος, καθώς η κατ’ αυτόν τον τρόπο στέρηση του ανωτέρω αγαθού προσβάλλει την αξία του ανθρώπου και θέτει σε κίνδυνο την υγεία του αλλά και τη ζωή του.

Δεν είναι ανταποδοτικό τέλος όπως τα επιβαλλόμενα από τη ΔΕΗ τέλη

Σημειώνει δε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου ότι τα επιβαλλόμενα από τη ΔΕΗ τέλη έχουν ανταποδοτικό χαρακτήρα, παρέχουν δηλαδή κάποια ειδική ωφέλεια προς τους ιδιοκτήτες των ακινήτων. Πλην όμως, το εν λόγω «τέλος», δεν συνδέεται με την παροχή καμίας ειδικής ωφέλειας προς αυτούς. Αποτελεί, όπως προαναφέρθηκε, αδιαμφισβήτητα μία φορολογική επιβάρυνση, και έρχεται σε πλήρη αντίθεση με το σκοπό λειτουργίας των ανωτέρω νομικών προσώπων.

Τα στοιχεία φορολόγησης δεν μπορούν να αποτελέσουν αντικείμενο νομοθετικής εξουσιοδότησης

Επιπλέον, ο προσδιορισμός του ύψους του τέλους γίνεται κατά παραπομπή στις μεθόδους υπολογισμού που χρησιμοποιεί η ΔΕΗ, δηλαδή γίνεται κατ’ εξουσιοδότηση προσδιορισμός και μάλιστα από νομικά πρόσωπα ιδιωτικού δικαίου, παραβιάζοντας κατά αυτόν τον τρόπο το άρθρο 78 παρ. 1 και 4 του Συντάγματος, όπου αναφέρονται ρητά τα στοιχεία της φορολόγησης που δεν μπορούν να αποτελέσουν αντικείμενο νομοθετικής εξουσιοδότησης.
Η ανάθεση άσκησης δημόσιας εξουσίας σε ΑΕ παραβιάζει τη διάκριση των εξουσιών
Πρέπει, επίσης, να τονιστεί ότι η ανάθεση της άσκησης δημόσιας εξουσίας, όπως η βεβαίωση και η είσπραξη φόρων σε ιδιωτικές ανώνυμες εταιρείες, παραβιάζει κατάφωρα τις διατάξεις του Συντάγματος περί διακρίσεως των εξουσιών και κράτους δικαίου.

Παραβιάζει την τη φορολογική ισότητα των πολιτών και το δικαίωμα δικαστικής προστασίας

Περαιτέρω, το εν λόγω τέλος επιβάλλεται αδιακρίτως χωρίς καμία κλιμάκωση ανάλογα με τη φοροδοτική ικανότητα του κάθε φορολογούμενου και χωρίς να λαμβάνονται υπόψη για τον υπολογισμό του παράγοντες αντικειμενικοί και καθοριστικοί που διαφοροποιούν την αξία των ακινήτων, παραβιάζοντας κατά αυτόν τον τρόπο τις διατάξεις του Συντάγματος και των διεθνών συμφώνων για τη φορολογική ισότητα των πολιτών, το δικαίωμα δικαστικής προστασίας και την ελεύθερη ανάπτυξη της προσωπικότητας.
Η διπλή φορολόγηση του ίδιου αντικειμένου εντός του ίδιου έτους, απαγορεύεται.
Εξάλλου, η επιβολή του τέλους αυτού αποτελεί εκ νέου φορολόγηση της ακίνητης περιουσίας, η οποία έχει ήδη φορολογηθεί. Πλην όμως, η δεύτερη φορολόγηση του ίδιου αντικειμένου εντός του ίδιου οικονομικού έτους, απαγορεύεται.

Είναι κατάφωρα παράνομη και αντισυνταγματική

Επιπρόσθετα, παραβιάζονται και οι διατάξεις του Συντάγματος και των διεθνών συμφώνων που κατοχυρώνουν το σεβασμό της περιουσίας και της ιδιοκτησίας, καθώς επιβάλλονται υπέρμετρες φορολογικές επιβαρύνσεις στην ακίνητη περιουσία είτε αυτή παράγει εισόδημα είτε όχι, οδηγώντας ουσιαστικά σε αποστέρηση αυτής.
Επομένως, από όλα τα ανωτέρω προκύπτει ότι η επιβολή του Έκτακτου Ειδικού Τέλους Ηλεκτροδοτούμενων Δομημένων Επιφανειών προσβάλλει βασικά ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα και είναι κατάφωρα παράνομη και αντισυνταγματική.

Ακολουθεί η επιστολή του Πέτρου Τατούλη στα Αγγλικά.




Lady Gaga - The Edge Of Glory [ + Στίχοι ]



Οι στίχοι



There's no reason you and me should be alone
Tonight, yeah babe
Tonight, yeah babe
There's no reason you shouldn't take me home tonight

I need a man who thinks it right when it's so wrong,
Tonight yeah babe,
Tonight yeah babe,
Right on the limits where we know we both belong tonight


It's time to feel the rush,
To push the dangerous
I'm gonna run back to, to the edge with you
Where we can both fall in love


I'm on the edge of glory,
And I'm hanging on a moment of truth,
I'm on the edge of glory,
And I'm hanging on a moment with you,
I'm on the edge
The edge
The edge
The edge
The edge
The edge
The edge
I'm on the edge of glory
And I'm hanging on a moment with you
I'm on the edge with you

Another shot, before we kiss the other side,
Tonight, yeah baby
Tonight, yeah baby
I'm on the edge of something final we call life tonight
Alright, alright
Pull out your shade 'cause I'll be dancing in the flames
Tonight, yeah babe
Tonight, yeah babe

Cuz its the Heart the burden of my name, tonight, tonight


It's time to feel the rush
To push the dangerous
I'm gonna run back to, to the edge with you
Where we can both fall in love


I'm on the edge of glory,
And I'm hanging on a moment of truth,

I'm on the edge of glory,
And I'm hanging on a moment with you,
I'm on the edge
The edge
The edge
The edge
The edge
The edge
The edge
I'm on the edge of glory
And I'm hanging on a moment with you
I'm on the edge with you

I'm on the edge with you

I'm on the edge with you


I'm on the edge of glory,
And I'm hanging on a moment of truth,
I'm on the edge of glory,
And I'm hanging on a moment with you,
I'm on the edge
The edge
The edge
The edge
The edge
The edge
The edge
I'm on the edge of glory
And I'm hanging on a moment with you
I'm on the edge with you

I'm on the edge with you

I'm on the edge with you

I'm on the edge with you

Μεσσηνιακές εφημερίδες της 20ης Ιανουαρίου 2012

Κλικ στα πρωτοσέλιδα για μεγάλο μέγεθος.




Δείτε και τα πρωτοσέλιδα από τις Αθηναϊκές εφημερίδες.