Σάββατο 25 Φεβρουαρίου 2012

Εράνη - Αχαϊκή 2-0 Σημαντικό τρίποντο για την Εράνη

Με ηλιόλουστο καιρό διεξήχθη ο αγώνας πρωταθλήματος ανάμεσα στη Εράνη Φιλιατρών και την Αχαϊκή στο παλιό γήπεδο Φιλιατρών όπου η ομάδα της πόλης μας επεκράτησε με σκορ 2-0 επί των φιλοξενουμένων.

Σημαντική ψυχολογική βοήθεια στην Εράνη έδωσε ο κόσμος της που βρέθηκε στο γήπεδο ντοπαρωντας με τον τρόπο τους τους παίκτες.
Η Εράνη σε όλη την διάρκεια του αγώνα είχε ........

την υπεροχή καθώς εκτός από την Αχαίκή είχε να ξεπεράσει και τις τρικλοποδιές που της έβαζε ο Διαιτητής Γιαννόπουλος με τους βοηθούς του από τον σύνδεσμο Αρκαδίας.
Μια λίαν επιεικώς άθλια διαιτησία του, που έκανε τον κόσμο να εξοργιστεί στον μέγιστο βαθμό λούζοντας τόσο τον διαιτητή όσο και τους δυο επόπτες με άπειρα κοσμητικά επίθετα.
Αξίζει να σημειώσουμε ότι σε ορισμένες περιπτώσεις ο ανεκδιήγητος διαιτητής Γιαννόπουλος ήταν εξαιρετικά ερειστικός με τους ανθρώπους της Εράνης όσο και με τον προπονητή Νίκο Κακαλέτρη.

Το Φιλμ του Αγώνα:

Στο 9 Σουτ του Λυμπερόπουλου Λίγο έξω από την εστία.

Στο11 Ο Μπαστακός με απευθείας χτύπημα φάουλ έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι του καλλιακμάνη

Στο 12' Ο Κόλλιας κάνει ένα δυνατό σουτ και μπάλα καταλήγει στην αγκαλιά του καλλιακμ΄λανη

Στο 23 Ενα σπούτ του Γεωργιόπουλου με αξιώσεις για γκολ κατέληξε και αυτό στην αγκαλιά του Καλλιακμάνη.

Στο 25 Ο Κόλλιας βρέθηκε τετ α τετ με τον Καλλιακμάνη στην περιοχή, άργησε να σουτάρει και κόπηκε από τον αμυντικό της Αχαϊκής.

Στο 34 Συρτό σουτ από τον Κόλλια στην γωνία του τερματοφύλακα της Αχαϊκής απέκρουσε ο καλλιακμάνης.

Στο 42 Μετα από σέντρα του Γεωργιόπουλου και την προβολή του Κόλλια η μπάλα πήγε λίγο πάνω από το οριζόντιο Δοκάρι.

Στο 51 Ο Κόλλιας κάνει σέντρα και βρίσκει το κεφάλι του Κουτσουρέ κι εκείνος σημειώνει το πρώτο τέρμα για την Εράνη.

Στο 57 Σωτήρια απόκρουσε του Αλεξανδρόπουλου με γροθιές μετά από σέντρα σουτ από παίκτη της Αχαϊκής στην αριστερή γωνία του.

Στο 61 Σύγκρουσε του Γεωργιόπολου με τον Καλλιακμάνη. Ο Γεωργιόπουλος πήρε κίτρινη και ακολούθησαν πολλές "φιλοφρονήσεις και γαλλικά" μεταξύ των παικτών απειλώντας να γίνει σύρραξη. Η επέμβαση όμως των ψυχραιμοτέρων ηρέμησε τα πνεύματα και μετά από τρίλεπτη διακοπή συνεχίστηκε ο αγώνας.

Στο 66 Ο Λυμπερόπουλος ανατρέπεται στην μεγάλη περιοχή από τον Καλλιακμάνη και ο Διαιτητής δείχνει την λευκή βούλα και την κίτρινη καρτ στον τερματοφύλακα της Αχαϊκής.
Το πέναλτι αναλαμβάνει να το εκτελέσει ο Κουτσουρές όπου διευρύνει το σκορ σε 2-0 για την Εράνη.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:
Είναι διαθέσιμο για να το δείτε το Video του Αγώνα. Και στο τέλος με δηλώσεις του προπονητή της Ομάδας Νίκου Κακαλέτρη και του σκόρερ των δυο γκολ Βαγγέλη Κουτσουρέ.

Δ' Εθνική 6ος Όμιλος. Αποτελέσματα 15ης Αγωνιστικής



Η βαθμολογία της 15ης Αγωνιστικής





Εράνη Φιλιατρών

Μήνυμα Αναγνώστη: Διευκρίνηση σε δημοσίευμα του Θάρρους

Αγαπητό Φιλιατρά News

Με αφορμή ένα δημοσίευμα - σχόλιο στην σημερινή Μεσσηνιακή εφημερίδα Θάρρος (25-2-2-2012 σελίδα 25) σχετικά με το νέο video με τον ύμνο της Εράνης όπου ακούγεται ο ύμνος και εναλλάσσονται εικόνες από την ομάδα και από φάσεις αγώνων, θα ήθελα να διευκρινίσω κάτι σχετικά με το Video αλλά και τον ύμνο της Εράνης για να μην υπάρξει παρεξήγηση.

Το σχόλιο αναφέρει ότι "Τον δικό της ύμνο έχει αποκτήσει εδώ και λίγες μέρες η Εράνη Φιλιατρών....."
Δείτε δίπλα στην επισυναπτόμενη ...........

εικόνα το σχετικό Δημοσίευμα.
Η διευκρίνηση που θέλω να κάνω είναι ακριβώς σε αυτό το κομμάτι.

Ο ύμνος της ομάδας προϋπήρχε. ΔΕΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ.

Προφανώς από λάθος συνεννόηση, εννοήθηκε ότι εγώ είμαι ο δημιουργός του ύμνου. Κάτι το οποίο δεν ισχύει.

Επειδή ενημερώνω εγώ το Blog της Εράνης, παλιά είχα βάλει τον ύμνο με έναν απλό player (embed Code) όπου έπαιζε απλά το Mp3 με τον ύμνο της ομάδας χωρίς τίποτα περισσότερο..
Σκέφτηκα λοιπόν αυτόν τον ύμνο να τον κάνω πιο ζωντανό, δημιουργώντας ένα Video για το Youtube όπου θα ακούγεται ο ύμνος της ομάδας όπως ακριβώς είναι αλλά παράλληλα να εναλλάσσονται εικόνες από την ομάδα, με φάσεις κλπ κλπ.

Αυτή ήταν μόνο η ιδέα μου. Την ώρα που ακούνε τον ύμνο να μπορούν να βλέπουν και κάποιες εικόνες από την ομάδα.

Έτσι έφτιαξα το Video με τον ύμνο.

Είναι καλό να διευκρινιστούν κάποια πράγματα για να μην υπάρξει παρεξήγηση.
Και ευχαριστώ πολύ την φίλη μου Χριστίνα Ελευθεράκη για την προβολή μέσω της εφημερίδας του νέου Video καθώς και τα καλά της λόγια.

ΑΠΟΚΡΙΕΣ ΣΤΟ ΜΕΣΟΓΕΙΟΣ HOTEL

ΣΑΒΒΑΤΟ – ΚΥΡΙΑΚΗ 25-26\02
ΛΑΙΚΗ ΒΡΑΔΙΑ
ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΚΑΡΑΒΟΚΥΡΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΤΟΥ
ΠΟΛΛΕΣ ΓΕΥΣΤΙΚΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

ΔΕΥΤΕΡΑ 27\02 ΠΕΤΑΓΜΑ ΧΑΡΤΑΕΤΟΥ
ΜΕ ΣΑΡΑΚΟΣΤΙΑΝΑ ΚΑΙ ΤΣΙΠΟΥΡΟ

ΛΑΓΚΟΥΒΑΡΔΟΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: 2761032457, 2763061094, 6945917352


--

Eurovision 2012: Ο εθνικός τελικός στις 12 Μαρτίου

Η ΕΡΤ έχοντας λάβει υπόψην την τρέχουσα οικονομική κατάσταση της χώρας προχώρησε σε συνεργασία με τη δισκογραφική εταιρία Universal η οποία και θα αναλάβει το κόστος της επιλογής τραγουδιού αλλά και την προώθηση του νικητή.

Έτσι την Τρίτη 28 Φεβρουαρίου και ώρα 11 π.μ, οι..........

φίλοι του Πανευρωπαϊκού διαγωνισμού τραγουδιού της Eurovision θα έχουν την ευκαιρία να ακούσουν για πρώτη φορά τα τέσσερα υποψήφια τραγούδια του Ελληνικού Τελικού μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα της ΕΡΤ www.ert.gr, καθώς και από τα social media της Δημόσιας Ραδιοτηλεόρασης ειδικά για τη Eurovision, στο Facebook (facebook.com/eurovisionert) και το Twitter (twitter.com/eurovisionert).

Μια πρωτότυπη διαδικασία που δίνει έμφαση στο τραγούδι και για το λόγο αυτό δεν αποκαλύπτονται οι καλλιτέχνες και οι λοιποί συντελεστές.

Από την 1η Μαρτίου τα τραγούδια θα μεταδίδονται από τα Ραδιόφωνα της ΕΡΤ, ενώ σε σύντομο χρονικό διάστημα θα αρχίσει η προβολή των video clip από τους τηλεοπτικούς σταθμούς της δημόσιας ραδιοτηλεόρασης, όπου και θα αποκαλυφθούν οι καλλιτέχνες.

Ο Ελληνικός Τελικός για την ανάδειξη του τραγουδιού που θα μας εκπροσωπήσει στον 57ο Πανευρωπαϊκό Διαγωνισμό της Eurovision, θα πραγματοποιηθεί στις 12 Μαρτίου, στο πλαίσιο ειδικής βραδιάς. Πληροφορίες αναφέρουν πως ο εθνικός τελικός θα γίνει στο εμπορικό κέντρο River West.

The best

Πέφτει στα 351 ευρώ το επίδομα ανεργίας

Τροπολογία για την αποσύνδεση επιδομάτων που συνδέονται με το ημερομίσθιο του ανειδίκευτου εργάτη, το οποίο μειώθηκε κατά 22%, κατατέθηκε σήμερα στο σχέδιο νόμου των υπουργείων Εργασίας και Υγείας, από τον υπουργό Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης, Γιώργο Κουτρουμάνη. Εκτός τροπολογίας μένουν, όμως, το επίδομα μητρότητας, καθώς και το επίδομα ανεργίας, το οποίο θα διαμορφωθεί τελικά στα 351 ευρώ από τα 461,5 σήμερα.
Μείωση κατα 110 ευρώ!!!!

Σύμφωνα με την τροπολογία, μια σειρά παροχών,.........

προσαυξήσεων σύνταξης, αλλά και εισοδηματικών κριτηρίων, θα υπολογίζονται με βάση το ημερομίσθιο του ανειδίκευτου εργάτη, όπως ίσχυε στις 31 Δεκεμβρίου του 2011.

Δεν θα υπάρξουν, λοιπόν, αλλαγές για την αναγνώριση των πλασματικών χρόνων, του ποσού προσαύξησης λόγω συζύγου στις περιπτώσεις συνταξιούχων με ποσό σύνταξης μεγαλύτερο του κατωτάτου ορίου του ΙΚΑ-ΕΤΑΜ, στον υπολογισμό της πρόσθετης και της επικουρικής σύνταξης, στην εξαγορά του χρόνου ασφάλισης στους φορείς επικουρικής ασφάλισης, στον τρόπο αναγνώρισης της στρατιωτικής υπηρεσίας, του χρόνου γονικής άδειας και της συνταξιοδότησης άγαμων θυγατέρων.

Το ίδιο ισχύει για τον υπολογισμό των εισοδηματικών κριτηρίων για την εφαρμογή των διατάξεων που αφορούν την ασφάλιση στον ΟΑΕΕ των κατοίκων σε περιοχές κάτω των 2.000 κατοίκων και την ασφάλιση των μελών αγροτικών συνεταιρισμών. Επίσης, για τον υπολογισμό της σύνταξης γήρατος και αναπηρίας των ασφαλισμένων στον Τομέα Ασφάλισης Ανταποκριτών Ξένου Τύπου, του Κλάδου Κύριας Ασφάλισης του ΕΤΑΠ-ΜΜΕ, καθώς και της σύνταξης γήρατος και αναπηρίας των ασφαλισμένων στον Τομέα Ασφάλισης Φωτοειδησεογράφων και Εικονοληπτών Επικαίρων Τηλεόρασης του Κλάδου Κύριας Ασφάλισης του ΕΤΑΠ-ΜΜΕ.

Με το μέχρι 31/12/11 ημερομίσθιο, θα υπολογίζεται η εξαγορά χρόνου ασφάλισης σε φορείς επικουρικής ασφάλισης και ο υπολογισμός του βασικού ποσού της σύνταξης του Τομέα Επικουρικής Ασφάλισης Υπαλλήλων Εμπορικών Καταστημάτων (ΤΕΑΥΕΚ) του Ταμείου Επικουρικής Ασφάλισης Ιδιωτικού Τομέα (ΤΕΑΙΤ), ενώ το ίδιο θα ισχύει και στις περιπτώσεις αναστολής της καταβολής της σύνταξης σε απασχολούμενους συνταξιούχους φορέων επικουρικής ασφάλισης.

Υπενθυμίζεται ότι στα καταστατικά ορισμένων φορέων επικουρικής ασφάλισης προβλέπεται η αναστολή καταβολής της σύνταξης, εφόσον οι αποδοχές του απασχολούμενου συνταξιούχου, άνω των 55 ετών, από την εργασία του υπερβαίνουν ένα συγκεκριμένο ποσό, υπολογιζόμενο επί του ημερομισθίου του ανειδίκευτου εργάτη.

Στην τροπολογία, δεν περιλαμβάνονται ορισμένα επιδόματα, όπως τα επιδόματα ανεργίας και μητρότητας, τα οποία είναι συνδεδεμένα με το βασικό μισθό, και, σύμφωνα με πηγές του υπουργείου Εργασίας, θα εξετασθούν σε επόμενο χρόνο.

Τόσο το επίδομα ανεργίας όσο και το επίδομα μητρότητας είναι συνδεδεμένα με το βασικό μισθό. Έτσι, η απόφαση για μείωση του βασικού κατά 22% (δηλαδή στα 600 ευρώ μεικτά από 751 ευρώ μεικτά που είναι σήμερα) θα οδηγήσει στη συρρίκνωση του επιδόματος ανεργίας από τα 461,5 ευρώ στα 358,2 ευρώ. Το επίδομα μητρότητας που καταβάλλεται για έξι μήνες σε όσες απέκτησαν παιδί, είναι ίσο με το βασικό μισθό και φυσικά μειώνεται και αυτό κατά 22%.

tvxs

Σχέδιο φίμωσης του Real Fm

Τα γεγονότα δείχνουν πως βρίσκεται σε εξέλιξη σχέδιο για τη φίμωση και το «κλείσιμο» του Real FM. Ποικιλώνυμα συμφέροντα επιθυμούν και επιδιώκουν... κατά πως φαίνεται, τον οικονομικό μαρασμό του σταθμού, σε πρώτη φάση, και εν συνεχεία, αν τα καταφέρουν, το κλείσιμο του ραδιοφώνου.

Το εντυπωσιακό όμως δεν είναι η επίθεση που δέχεται από διάφορα κέντρα ο σταθμός, που παρεμπιπτόντως γκρέμισε από την κορυφή, μετά από 20 και πλέον χρόνια, τον μνημονιακό Σκάι, αλλά η στάση του ΕΣΡ.

Μέσα σε μια μέρα το ΕΣΡ μοίρασε, λες κι ήταν .............

στραγάλια, πρόστιμα 38.000 ευρώ στον Real fm: 25 χλδ γιατί ο Τράγκας δεν μιλά με «ευγένεια» στην Μέρκελ και την παρέα της και 13 χλδ στον Χατζηνικολάου γιατί λέει… προωθούν τους χορηγούς και τις διαφημίσεις του σταθμού.

Βρε δεν πάνε καλά εκεί στο ΕΣΡ. Σύμφωνα με τη λογική τους (;) θα έπρεπε οι παραγωγοί του σταθμού να μη μιλούν για τους διαφημιστικούς πελάτες του ραδιοφώνου. (Πάλι καλά δηλαδή που δεν είπαν πως πρέπει να τους… βρίζουν κιόλας!).

Πρόταση του kentrinews.gr: η επόμενη απόφαση του ΕΣΡ θα πρέπει πάραυτα να καταδικάζει:

1ον . Τον αυθάδη Χατζηνικολάου που δεν του αρέσει το μνημόνιο!

2ον Πάλι τον Χατζηνικολάου που τολμά να έχει διαφημίσεις ο σταθμός του. (Που ζείτε κύριε Χατζηνικολάου; Δεν έχετε ακούσει τίποτα για τις «ευγενικές χορηγίες» διαφόρων κέντρων και πρεσβειών που συντηρούν μαγαζάκια και παραμάγαζα στη «δημοσιογραφία»;;;)

3ον Τον Τράγκα γιατί πολεμά - είναι και το ζάχαρο βλέπετε – τη ΝΔ. Ένα κόμμα έμεινε - το ΠΑΣΟΚ ως γνωστόν έχει γίνει προ πολλού απόκομμα - να στηρίζει τα μνημόνια κι έρχεται ο «ηγήτωρ της διαπλοκής» να αποκαλύψει το ρόλο της Συγγρού.

(Κάποιος πρέπει να πει στο… θείο Γιώργο ότι δεν μπορεί πλέον από μόνο του το συγκρότημα Αλαφούζου να στηρίζει τα μνημόνια! Οι δανειστές χρειάζονται κι ένα κόμμα!)

Και 4ον να «εκτελέσουν» τον Χατζηνικολάου στα… 12 μέτρα! Όσο είναι και η ακροαματικότητα του σταθμού:12%

Παγώνουν για έξι μήνες τα δάνεια από τα Ταμεία

Επιμέρους εργασιακά και ασφαλιστικά θέματα ρυθμίζει η κατατεθείσα χθες τροπολογία-προσθήκη στον εφαρμοστικό νόμο του μνημονίου ΙΙ. Συγκεκριμένα προβλέπονται:

1. Το πάγωμα των δανείων, που έχουν ..........

χορηγήσει τα ασφαλιστικά ταμεία, για έξι και περισσότερους μήνες, με απόφαση των ΔΣ των ταμείων, με την καταβολή από τους δανειολήπτες μόνο των τόκων και αντίστοιχη παράταση του χρόνου αποπληρωμής κατά 12 ή περισσότερους μήνες, επανυπολογίζοντας τις μηνιαίες δόσεις.

2. Παροχή ιατρικοφαρμακευτικής περίθαλψης από 1-3-2012 έως 28-2-2013 στους άνεργους μισθωτούς και ελεύθερους επαγγελματίες, εφόσον διέθεταν 50 ημέρες ασφάλισης κατά το προηγούμενο ημερολογιακό έτος ή κατά το τελευταίο δεκαπεντάμηνο. Την εν λόγω εισφορά θα αποδίδει στα ταμεία ο ΟΑΕΔ.

3. Δημιουργία κατ' οίκον βοήθειας σε συνταξιούχους φορέων κύριας κοινωνικής ασφάλισης, με πηγή χρηματοδότησης το ΑΚΑΓΕ, μέσω δημιουργίας ειδικού λογαριασμού στο ΙΚΑ-ΕΤΑΜ.

4. Επιπλέον μείωση των αποδοχών των ασφαλισμένων από 01.09.2012, με τη θέσπιση νέας ειδικής εισφοράς ασφαλισμένων για τη χρηματοδότηση της παροχής κατ' οίκον φροντίδας.

5. Καταγραφή των παράνομων μεταναστών και μείωση της εισφοροδιαφυγής, με το «καθεστώς προσωπικής μετάκλησης για απασχόληση με σχέση εξαρτημένης εργασίας», με δυνατότητα απαλλαγής του εργοδότη από τις οφειλόμενες ασφαλιστικές και λοιπές εισφορές για το διάστημα μέχρι τη σχετική δήλωση στις αρμόδιες Αρχές. Για τον μετανάστη προβλέπεται είτε εκούσια αποχώρηση από τη χώρα, με προσωρινή 6μηνη άδεια παραμονής (διάστημα όπου μπορεί και να εργάζεται) ή να παραμείνει με νόμιμη θεώρηση εισόδου διάρκειας ενός έτους εφόσον υποβληθεί αίτημα προσωπικής μετάκλησής του από τον εργοδότη.

6. Θεσπίζεται ομοιότροπη αντιμετώπιση για το σύνολο των ενστόλων (Ενόπλων Δυνάμεων - Σωμάτων Ασφαλείας) μέσω του ΤΕΑΠΑΣΑ (ενιαίο ταμείο των πρώην έξι ασφαλιστικών και του ενός κλάδου υγείας των Σωμάτων Ασφαλείας - Ελληνική Αστυνομία, Πυροσβεστικό Σώμα).

Εδώ ολόκληρη η τροπολογία

kerdos

Φέρνουν Γερμανούς «ράμπο» για την αντιμετώπιση της φοροδιαφυγής!

Περισσότερα από 160 στελέχη γερμανικών οικονομικών υπηρεσιών πρoτίθενται να μεταβούν στην Ελλάδα προκειμένου να ενισχύσουν τον ελληνικό φορολογικό μηχανισμό, σύμφωνα με δημοσίευμα του γερμανικού περιοδικού "Wirtschafts Woche", το οποίο θα κυκλοφορήσει την Δευτέρα.

Το περιοδικό επικαλείται τον γερμανό υφυπουργό ..........

Οικονομικών Χανς Μπέρναρντ Μπέους, ο οποίος εξηγεί ότι βασικό κριτήριο αποτελεί η γνώση ξένης γλώσσας - κάποιοι από αυτούς μιλούν και ελληνικά -, ενώ δεν θα πρέπει να αποκλείεται η επανενεργοποίηση συνταξιούχων εφοριακών, οι οποίοι διαθέτουν ειδική εμπειρία.

Πολλοί προέρχονται από το κρατίδιο της Βόρειας Ρηνανίας-Βεστφαλίας, ο υπουργός Οικονομικών του οποίου, Νόρμπερτ Βάλτερ-Μπόγιανς, συγκρίνει τις ανάγκες της Ελλάδας με αυτές της ανατολικής Γερμανίας την δεκαετία του '90 και υπενθυμίζει ότι ακόμη και οι ανατολικογερμανοί είχαν επιφυλάξεις τότε προς την Δύση. "Στην Ελλάδα θα είναι ακόμη μεγαλύτερες οι επιφυλάξεις, εξαιτίας εν μέρει και των ακατάλληλων διατυπώσεων που χρησιμοποιούν κάποιοι στην Γερμανία", επισημαίνει.

Το δημοσίευμα επικαλείται ακόμη απόρρητη έκθεση της αρμόδιας υπηρεσίας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, σύμφωνα με την οποία ο μηχανισμός συλλογής φόρων στην Ελλάδα αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα και αναφέρεται ενδεικτικά σε μεγάλα ποσοστά ελεύθερων επαγγελματιών όπως γιατρούς, δικηγόρους και μηχανικούς που δηλώνουν έσοδα κάτω από το αφορολόγητο όριο, αλλά και σε επιχειρηματίες οι οποίοι δεν καταβάλουν ΦΠΑ.

iefhmerida

Στο ΛΑΟΣ ο Ηλίας Ψινάκης;

Ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γιώργος Καρατζαφέρης Δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να συμπεριληφθεί στο ψηφοδέλτιο του κόμματος ο Ηλίας Ψινάκης.

Απαντώντας σε σχετική ερώτηση, κατά την ........

διάρκεια πρωινής τηλεοπτικής εκπομπής, ο Γιώργος Καρατζαφέρης δήλωσε ότι «Ο Ηλίας Ψινάκης αυτή την περίοδο κάνει συσσίτια με την αρχιεπισκοπή. Όταν θα έρθει η ώρα θα τα πούμε, κάθε πράγμα στο καιρό του».

Difernews

ΣΧΟΛΙΟ
Βάλτε τον Ψινάκη στην βουλή να γελάσει το σκυλί....
Καρατζαφέρη βάλε στο ψηφοδέλτιο σου και Χατζηστεφάνου, Ευαγγελόπουλο και Μουρατίδη να κάνουν την βουλή.... Βουλή καλλιγραφία...
Φανατστείτε το λίγο...
Ο Ψινάκης να λέει αει μωρή σε όποιον και όποια λέει... αρλούμπες
Ο Χατζηστεφάνου να σκυλοβρίζει τους πάντες,
και ο Μουρατίδης σε κάθε βλακεία που ακούει (αντρα και γυναίκα) να τους πετάει ένα "Σκάσε Ηλίθια"

Μειώσεις στα ασφάλιστρα των αυτοκινήτων έως και 20%

Ανάσα για τους ιδιοκτήτες αυτοκινήτων οι μειώσεις στα ασφάλιστρα. Τιμολογιακός πόλεμος λόγω ανταγωνισμού και οικονομικής κρίσης

Για να επιβιώσουν στην κρίση και στον έντονο ανταγωνισμό που επικρατεί στην αγορά οι μεγάλες ασφαλιστικές εταιρείες ξεκινούν μειώσεις στα ασφάλιστρα από 5% που φτάνουν μάλιστα έως και το 20%.

Όπως αναφέρει η "Καθημερινή", οι μειώσεις ............

γίνονται είτε απευθείας στα υφιστάμενα πακέτα είτε μέσω της προώθησης νέων ασφαλιστικών πακέτων που ενσωματώνουν εκπτώσεις που αγγίζουν το 20%.

Η Interamerican λάνσαρε πρόσφατα το "Anytime on line", ένα πρόγραμμα μέσω διαδικτύου που εξασφαλίζει εκπτώσεις έως και 20% λόγω του χαμηλότερου κόστους πρόσκτησης εργασιών και που πυροδότησε τιμολογιακό πόλεμο.

Από την πλευρά της, η Εθνική Ασφαλιστική, προώθησε στην αγορά τέσσερα νέα πακέτα με εκπτώσεις που φτάνουν στο 11%, ενώ όπως σημειώνει το δημοσίευμα προχώρησε σε επαναπροσδιορισμό των τιμολογιακών ζωνών που σε ορισμένες περιπτώσεις οδηγεί σε περαιτέρω μειώσεις ασφαλίστρων.

Παράλληλα, η Ιντερσαλόνικα, απαντά με μειώσεις με μεσοσταθμικές εκπτώσεις 5% ανάλογα με τους δείκτες ζημιές σε κάθε νομό, ενώ στο 15% φτάνουν οι μειώσεις στις οποίες προχώρησε η Αγροτική Ασφαλιστική σε συγκεκριμένες καλύψεις των προγραμμάτων της.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, μειώσεις αναμένεται να κάνουν και άλλες εταιρείες όπως η Axa Ασφαλιστική και η Υδρόγειος ενώ ανταγωνιστικά τιμολόγια εφαρμόζουν ήδη Allianz, Ergo, Generali, Groupama και Eurolife.

News 24|7

Μεσσηνιακές εφημερίδες της 25ης Φεβρουρίου 2012

Κλικ στα πρωτοσέλιδα για μεγάλο μέγεθος.




Δείτε και τα πρωτοσέλιδα από τις Αθηναϊκές εφημερίδες.