Τετάρτη 14 Μαρτίου 2012

Κύπελλο Μεσσηνίας Στον τελικό η Εράνη. Πάει να διεκδικήσει την 8η κούπα στην ιστορία της

Αγώνας για γερά νεύρα ήταν ο δεύτερος ημιτελικός του Κυπέλλου Μεσσηνίας ανάμεσα στην Εράνη Φιλιατρών και τον Πάμισο Μεσσήνης. (Ο πρώτος Αγώνας στην Μεσσήνη είχε λήξει 0-0 και όλα ήταν ανοικτά στον δεύτερο αγώνα.)

Η νευρικότητα κυρίως των φιλοξενούμενων ήταν εμφανής καθώς κυνήγησαν όσο τίποτα την πρόκριση και για αν την επιτύχουν επιστράτευσαν σκληρά μαρκαρίσματα με αποτέλεσμα να δεχτούν αρκετές κίτρινες κάρτες.

Το σκορ για την Εράνη άνοιξε στο ............

20 ο Γρηγορακάκης με απευθείας εκτέλεση σουτ έξω από την περιοχή.

8 Λεπτά αργότερα ο Καλογερόπουλος ισοφάρισε για τον Πάμισο σε 1-1.

Με το σκορ αυτό οι δυο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια.

Στην επανάληψη η Εράνη μπήκε δυνατά πίεσε τη εστία του Κατσίποδα. Τα σκληρά φάλου συνεχίστηκαν και στο δεύτερο ημίχρονο από τον Πάμισο, αλλά στο 90 ο Μικελάτος δεν είχε πει την τελευταία του κουβέντα και με δυνατό σουτ μετά από γέμισμα έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, τους φιλάθλους της Εράνης στον 7ο ουρανό, και την ομάδα μας στον τελικό του Κυπέλλου Μεσσηνίας και τον Πάμισο τον τίτλο του αποκλεισμένου.

To video θα είναι διαθέσιμο μόλις ολοκληρωθεί το ανέβασμα στο Youtube.



X-treme περαστικά και καλή σου ανάρρωση.

Επιτρέψτε μου μέσα από αυτό το βήμα να εκφράσω την συμπάθεια μου στον φίλο και συνδιαχειριστή του Φιλιατρά News "X-treme" που αύριο το πρωί γύρω στις 11 θα υποβληθεί σε εγχείρηση αφαίρεσης σκωληκοειδίτιδας σε μεγάλο ιδιωτικό νοσοκομείο της Αθήνας.

Το πρόβλημα με την υγεία του του παρουσιάστηκε σήμερα και ο φίλος μας (γνωστός φοβιτσιάρης για την υγεία του) έφυγε εσπευσμένα το μεσημέρι για ιδιωτικό θεραπευτήριο της Αθήνας.
Οι πρώτες πληροφορίες που έχουμε μετα και τις εξετάσεις στις οποίες έχει υποβληθεί η κατάσταση της υγείας του δεν εμπνέει ανησυχία αλλά το χειρουργείο δεν το γλυτώνει.

Φίλε σου εύχομαι περαστικά και σύντομα να επιστρέψεις Φιλιατρά με την οικογένεια σου και φυσικά κοντά στο blog που αγαπάμε.


Δείτε πώς αρρωσταίνουμε από τον ιό της γρίπης!

Μια τρομερή μάχη γίνεται μέσα στο κορμί μας. Ο οργανισμός μας μόλις έχει δεχτεί επίθεση από τον ιό της γρίπης. Από τα σταγονίδια ενός φταρνίσματος, ο ιός εισέβαλε στο κορμί μας και επιτίθεται στα υγιή κύτταρα. Τα καταστρέφει με χαρακτηριστική άνεση. Η κατάσταση ξεφεύγει, ο άνθρωπος αρρωσταίνει….

Στο βίντεο που θα δείτε θα παρακολουθήσετε ...........

με τη βοήθεια των γραφικών του ηλεκτρονικού υπολογιστή πώς ο ιός της γρίπης χτυπά τον οργανισμό. Θα δείτε όλα τα βήματα αυτής της επίθεσης. Είναι επίκαιρο. Ειδικά αυτές τις μέρες, που η γρίπη έχει προκαλέσει μεγάλη ανησυχία…



ΣΕΔΕΑ: Άρση της απαγόρευσης δημοσκοπήσεων 15 μέρες πριν τις εκλογές

Να αρθεί η απαγόρευση δημοσιοποίησης των δημοσκοπήσεων το δεκαπενθήμερο πριν από την εκλογική αναμέτρηση, ζήτησαν ο πρόεδρος του Συλλόγου Εταιρειών Δημοσκόπησης και Έρευνας Αγοράς (ΣΕΔΕΑ) Σπύρος Ζαβιτσάνος και ο πρόεδρος της Ελεγκτικής Δημοσκοπήσεων Ηλίας Νικολακόπουλος, κατά τη συζήτηση στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας για τα θέματα της διασφάλισης της αξιοπιστίας και της διαφάνειας των δημοσκοπήσεων, που αφορούν πολιτικές διαδικασίες και ιδιαίτερα εκλογικές.
Όπως είπε ο Σπύρος Ζαβιτσάνος, είναι θέμα ..........

Δημοκρατίας το να μην υπάρχει η απαγόρευση του 15νθημέρου, αναφέροντας ότι η ρύθμιση της απαγόρευσης δημοσκοπήσεων πριν τις εκλογές αντίκειται στην ευρωπαϊκή συνθήκη για τα δικαιώματα του ανθρώπου και στο δικαίωμα της πληροφόρησης, ενώ γνωστοποίησε ότι στη Γαλλία καταργήθηκε με απόφαση του εκεί Αρείου Πάγου.

Ο Ηλίας Νικολακόπουλος σημείωσε ότι το κρίσιμο αυτό διάστημα προ των προσεχών εκλογών, θα είναι «μία κόλαση» και πρόσθεσε πως η άρση της απαγόρευσης είναι απαραίτητη προκειμένου οι πολίτες να έχουν άποψη για την πορεία των κομμάτων.

Real.gr

Λίγο μετά ή λίγο πριν από την 25η Μαρτίου η προκήρυξη των εκλογών

Λίγο μετά ή λίγο πριν από την 25η Μαρτίου η προκήρυξη των εκλογών. Κυβερνητικές πηγές επιμένουν πως όπως έχουν ως τώρα τα πράγματα η προκήρυξη των εκλογών θα γίνει λίγο μετά την 25η Μαρτίου με τον κυβερνητικό εκπρόσωπο Παντελή Καψή να ζητά σήμερα «μέτωπο των πολιτικών δυνάμεων απέναντι στην κινητοποίηση των άκρων ένθεν κακείθεν που προκαλεί το τελευταίο διάστημα επικίνδυνες καταστάσεις».

«Δεν τίθεται θέμα ματαίωσης των παρελάσεων» ..........

δήλωσε ο κ. Καψής, μιλώντας πάντως για υποβάθμιση της δημοκρατίας μέσα από εκδηλώσεις όπως αυτές που παρατηρούνται στις συναυλίες του Γ. Νταλάρα και ζητώντας ξεκάθαρη θέση από τα πολιτικά κόμματα.

Σύμφωνα με κυβερνητικές πηγές, δεν υπάρχει καμία απόφαση σχετικά με την παραίτηση του Ευ. Βενιζέλου ή τη μετακίνησή του Λουκά Παπαδήμου στο υπουργείο Οικονομικών. Πληροφορίες πάντως επιμένουν ότι ο κ. Βενιζέλος θα παραιτηθεί από την κυβέρνηση αμέσως μετά την εκλογή του στη θέση του προέδρου του ΠΑΣΟΚ. Τέλος σήμερα το απόγευμα προγραμματίζεται συνάντηση του πρωθυπουργού με τον υπουργό Μεταφορών Μ. Βορίδη, προκειμένου να συζητήσουν το θέμα των μεγάλων αυτοκινητοδρόμων και των μεγάλων έργων, πιθανώς όμως και την απελευθέρωση των φορτηγών και των ταξί.

Real.gr

Μεσσηνιακές εφημερίδες της 14ης Μαρτίου 2012

Κλικ στα πρωτοσέλιδα για μεγάλο μέγεθος.




Δείτε και τα πρωτοσέλιδα από τις Αθηναϊκές εφημερίδες.