Παρασκευή 23 Μαρτίου 2012

O Hitler μαθαίνει για τους ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ

ΤΡΕΛΟ ΓΕΛΙΟ ΛΕΜΕ... Ο ΧΙΤΛΕΡ ΜΑΘΑΙΝΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΝΟ ΚΑΜΜΕΝΟ ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑ ΚΑΙ ΞΕΣΠΑ ΣΕ ΠΑΡΑΛΗΡΗΜΑ.....




Την 191η Επέτειο απο την Απελευθέρωση της γιόρτασε η Καλαμάτα (Photos + Video)

Με ιδιαίτερη λαμπρότητα γιόρτασε η Καλαμάτα την 191η επέτειο της απελευθέρωσης της από τον Οθωμανικό Ζυγό .

Η τελετή άρχισε με την καθιερωμένη δοξολογία στον Ιστορικό Ναό των Αγίων Αποστόλων στην οποία χοροστάτησε ο σεβασμιότατος Μητροπολίτης Μεσσηνίας κ.κ. Χρυσοστόμος. Ακολούθησε κατάθεση στεφάνων στο μνημείο πεσόντων στην πλατείας 23ης Μαρτίου ενώ το πανηγυρικό λόγο της ημέρας εκφώνησε ο Καθηγητής αρχαιολογίας κ. Πέτρος Θέμελης.

Αμέσως μετά ακολούθησε προσκλητήριο των ..........

οπλαρχηγών καθώς και η καθιερωμένη Αναπαράσταση της Κατάληψης της Καλαμάτας από τους Καπεταναίους της Επανάστασης του ’21 , εντυπωσιακή όπως κάθε χρόνο.

Οι εκδηλώσεις ολοκληρώθηκαν με παρέλαση των σχολείων καθώς και των τοπικών συλλόγων και φορέων που πήραν μέρος στους εορτασμούς.

Μεγάλο ήταν το πλήθος που παρακολούθησε την Αναπαράσταση και φέτος ενώ ιδιαίτερη εντύπωση μας προκάλεσαν οι Υπερβολικές αστυνομικές δυνάμεις που υπήρχαν στο χώρο … 3 διμοιρίες ΜΑΤ , άντρες της ΟΠΚΕ μοτοσικλετιστές της ΔΙΑΣ κ.α. ενώ δεν υπήρχε κανείς εκπρόσωπος της Κυβέρνησης . Πάντως δεν σημειώθηκε το παραμικρό απρόοπτο.

*Την Κυριακή στην Κάμερα του MessiniaPortal.gr o «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης» (ή κατά κόσμο Βασίλης Βαρελάς) μας μιλάει για την Ιστορία της Αναπαράστασης αλλά και για το ποιος ήταν ο «Γέρος του Μοριά» και την συμβολή του στον αγώνα του 1821 …

ΣΧΟΛΙΟ ΦΙΛΙΑΤΡΑ NEWS
Να ευχηθούμε στην Καλαμάτα Χρόνια Πολλά για τα 191 χρόνια από την απελευθέρωση της πόλης και να έχουν υγεία να γιορτάζουν πάντα αυτή την ημέρα.







Να αποτίσουμε με ευπρέπεια "φόρο τιμής!"

Άρθρο του Καθηγητή Γιώργου Πιπερόπουλου στο Φιλιατρά News.

Μεθαύριο Κυριακή 25η Μαρτίου 2012 οι απανταχού της γης Έλληνες καλούμαστε, για μια ακόμη φορά, να αποτίσουμε τον πρέποντα φόρο τιμής στους αγωνιστές της ΕΘΝΙΚΗΣ Επανάστασης.

Αφού σας θυμίσω ότι ο κ Βενιζέλος ως Υπουργός Εθνικής Άμυνας «κατάργησε» την παρέλαση στρατιωτικών οχημάτων, θα αναρωτηθώ μαζί σας μήπως δούμε επανάληψη αυτών που είδαμε στον εορτασμό της 28ης Οκτωβρίου στην Ελλάδα της ελεγχόμενης χρεοκοπίας και του «πιστωτικού γεγονότος»;

Και υπενθυμίζω στους φίλους και φίλες ..........

αναγνώστες του blog τα 4 γνώριμα στο Έθνος των Ελλήνων χαρακτηριστικά, Ανδρεία, Αυτοθυσία, Διχασμό και Διχόνοια, που αφορούν στη διαχρονική σημασία της κοινωνικής ψυχολογίας επώνυμων ηγετών και ανώνυμων, αλλά όχι λιγότερο γενναίων, αγωνιστών στους χρόνους της Επανάστασης του 1821…
Από τότε μέχρι σήμερα κάθε φορά που λησμονήσουμε τα διδάγματα της εθνικής μας ιστορίας δυστυχώς ξαναζήσαμε οδυνηρά τα αιώνια πάθη και μίση και τα πληρώσαμε με βαρύ φόρο αίματος και αλληλοσπαραγμών.

Το έγραψε με πικρό λυρισμό ο εθνικός μας ποιητής:

«η διχόνοια που βαστάει ένα σκήπτρο η δολερή
καθενός χαμογελάει πάρτο λέγοντας και σύ
Κειό το σκήπτρο που σας δείχνει έχει αλήθεια ωραία θωριά
Μην το πιάστε γιατί ρίχνει εισέ δάκρυα θλιβερά...»


Ποιος άλλος λαός στον πλανήτη έχει να επιδείξει συμπυκνωμένη μέσα σε τόσο μικρά χρονικά περιθώρια τέτοιες πράξεις ηρωισμού, ανδρείας και αυτοθυσίας όση οι Έλληνες με Αρκάδι, Κάσο, Ζάλογγο, Αραπίτσα, Χίο, Ψαρά και άλλα τόσα;
Ποιό άλλο εθνικό-απελευθερωτικό κίνημα είδε τους πρωταγωνιστές του να πέφτουν στα πεδία της μάχης μαζί με τους αφανείς αγωνιστές τους χωρίς να περιμένουν να «εισπράξουν» την επιβράβευση του αγώνα τους μετά τη δικαίωσή του και την επικράτηση της Επανάστασης;
Από τις πρώτες μέρες του ξεσηκωμού φάνηκε ότι ο δρόμος για τη λευτεριά θα ήταν βαμμένος με αίμα, πόνο και δάκρυα. Από τη σφαγή του «Ιερού Λόχου» στη Μολδοβλαχία μέχρι την προδοσία του Υψηλάντη, από τη θυσία του Γεωργάκη Ολύμπιου στον πνιγμό του Καρπενησιώτη στον Προύθο, από τον ανασκολοπισμό του Θανάση Διάκου, στη σφαγή του επισκόπου Σάλωνων Ησαϊα!

Στη Νάουσα ο Ζώτος βάζει μπουρλότο στο μπαρούτι και γίνεται κομμάτια, ο Μάρκος Μπότσαρης πέφτει στο κεφαλόβρυσο του Καρπενησίου, ο Παπαφλέσσας θανατώνεται στο Μανιάκι, ο Οδυσσέας Ανδρούτσος αφήνει την τελευταία του πνοή στον ιερό λόφο της Ακρόπολης όπου πέφτει και ο Γιώργος Καραϊσκάκης.
Παραδείγματα σαν τα παραπάνω είναι μικρά μόνο δείγματα ανδρείας και αυτοθυσίας που μας καλούν να σκύψουμε ευλαβικά πάνω στα ιστορικά κείμενα και χωρίς φόβο και πάθος να αναπλάσουμε τα διδακτικά παραδείγματα εκείνων των ανδρών και γυναικών.
Είναι πολύ δύσκολες αυτές οι ημέρες των 2 ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ που περνάμε περιμένοντας πότε θα τιμωρηθούν οι κλέφτες και μαζί τους οι άσχετοι διαχειριστές του εθνικού μας πλούτου, οι επίορκοι πολιτικοί, οι ανεύθυνοι δημόσιοι λειτουργοί, οι δημοσιογράφοι, ιερείς, δικαστές και άλλων άνδρες και γυναίκες «επιφανείς» καθηλωμένοι μπροστά στις οθόνες της εθνικής μας τηλετύφλωσης αποχαύνωσης, και αποβλάκωσης

Πιστεύω ότι μόνο εάν ψηλαφίσουμε ως σύγχρονοι άπιστοι Θωμάδες «τους τύπους των ήλων» επί του σώματος της μητέρας μας Ελλάδας θα μπορέσουμε να θυμηθούμε και να μάθουμε για να μην...ξαναπάθουμε!
Σύμφωνα με μια αξιοπρόσεκτη προσέγγιση ο αγώνας του 1821 μπορεί να διαιρεθεί σε τρείς σημαντικές περιόδους -
Στην πρώτη περίοδο (1821 - 1825) κυριάρχησε ο ενθουσιασμός, απερίγραπτου μεγαλείου πράξεις ανδρείας και αυτοθυσίας, βοήθεια από φιλέλληνες της Δύσης και Ανατολής και κόντεψε να χαθούν τα πάντα όταν ενεπλάκησαν σε εμφύλιο σπαραγμό Ρουμελιώτες και Μοραΐτες!
Στη δεύτερη περίοδο (1825 - 1827) η Επανάσταση έφτασε στα πρόθυρα της καθολικής κατάρρευσης όταν ο Αντιβασιλέας της Αιγύπτου Μεχμέτ Αλί ήρθε να ενισχύσει το Σουλτάνο με χερσαίες και ναυτικές δυνάμεις έχοντας επικεφαλής τον γαμπρό του στρατηγό Ιμπραήμ.

Στην Τρίτη περίοδο (1827 - 1829) με την επιλογή του Ιωάννη Καποδίστρια ως πρώτου Κυβερνήτη της Ελλάδας με επταετή θητεία γεννήθηκε το μικρό ελεύθερο ελληνικό Κράτος με σύνορα μέχρι τη Θεσσαλία και την Άρτα...
Σκύβοντας σήμερα ευλαβικά πάνω από τις ιστορικές μνήμες εκείνων των ανδρών και γυναικών και εκείνων των ιστορικών γεγονότων ας είμαστε βέβαιοι ότι θα βρούμε αμέτρητα δείγματα ΑΝΔΡΕΙΑΣ και ΑΥΤΟΘΥΣΙΑΣ όπως θα βρούμε και αρνητές της απώλειας της ζωής τους για κάποιο θαμπό, απόμακρο ιδεώδες που δεν είχε για αυτούς άγγιγμα χειροπιαστό, άγγιγμα σαρκικό.
Θα βρούμε ανεξίτηλα σημάδια, επίσης, διχασμού και διχόνοιας όπως και σημάδια πράξεων έμπνευσης και ομόνοιας προερχόμενα όχι μόνο από Έλληνες αλλά και από κάθε εθνότητας φιλέλληνες.
Και όλα αυτά γιατί τα παραπάνω 4 χαρακτηριστικά της ανδρείας, της αυτοθυσίας του διχασμού και της διχόνοιας είναι κοινά γνωρίσματα του ελληνισμού όπως και μέλη αναπόσπαστα από την συμβολική σάρκα του Έθνους ήταν και οι ηγέτες και αγωνιστές της Επανάστασης του 1821.

Σίγουρα πάντοτε μπορούμε, εκ των υστέρων ή κατόπιν εορτής, να επερωτήσουμε και άτομα και πράξεις και γεγονότα και φαινόμενα. Με την ίδια όμως σιγουριά μπορούμε να πούμε ότι φέτος στις 25 Μαρτίου 2012 υπάρχουν ΣΑΦΕΙΣ κίνδυνοι ΔΙΧΑΣΜΟΥ και ΔΙΧΟΝΟΙΑΣ όπως υπάρχουν, δυστυχώς, εμφανέστατοι και οι εξ Ανατολών κίνδυνοι και τα εκ Δυσμών σε βάρος μας «οικονομικά παιχνίδια» ακριβώς επειδή οι πολιτικοί μας τους έδωσαν αυτό το δικαίωμα που καλούμαστε να πληρώσουμε ΟΛΟΙ...

Κοιτάζω γύρω μου και διαπιστώνω ότι και σήμερα στην εποχή του άκρατου ατομικισμού, της επιδερμικότητας των διαπροσωπικών μας σχέσεων και της έλλειψης οραμάτων και αφοσίωσης σε ιδεώδη δεν έπαψαν να υπάρχουν ανάμεσά μας, στην Ελλάδα της τρόικα και του ΔΝΤ, άνδρες γυναίκες και παιδιά που τρέχουν ΠΡΟΣ την ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ την ίδια ώρα που λαοί και άτομα εγκλωβισμένοι στον ευδαιμονισμό της παραπαίουσας τώρα Ευρωπαϊκής και Παγκόσμιας Οικονομίας αποφεύγουν τις ευθύνες που συνεπάγεται η πραγμάτωση, η βίωση της Ελευθερίας...

Στις δύσκολες αυτές μέρες για άτομα, οικογένειες, για το Έθνος σκύβοντας ευλαβικά πάνω από τις άγιες μνήμες επώνυμων ηγετών και αφανών αγωνιστών που ελλοχεύουν στο κοινό ελληνικό μας υποσυνείδητο επιτρέψτε μου να προτρέψω:
Χαρείτε αδέλφια και αδελφές μου και μαζί εσείς τα παιδιά μας τη Μεγάλη διπλή του Ελληνικού Έθνους «γιορτή της πίστης και της λευτεριάς...»

Ζήτω η 25η Μαρτίου 1821 --- Ζήτω το Έθνος των Ελλήνων!..

Η Δ.Ε.Η εισπράττει παράνομα και άλλο χαράτσι, στα κρυφά!

Παράνομα και χωρίς οι καταναλωτές να έχουν ιδέα τι πληρώνουν, η ΔΕΗ εισπράττει δικό της "χαράτσι" το οποίο αναφέρεται στους λογαριασμούς της σαν " ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΟΙΝΗΣ ΩΦΕΛΕΙΑΣ -Ν.2773/99 άρθρο 29" το οποίο το υπολογίζει με άγνωστο ποσοστό επί της αξίας του καταναλωθέντος ηλεκτρικού ρεύματος!

Υποτίθεται ότι με τα χρήματα αυτά (κανείς δεν γνωρίζει πόσα συγκεντρώνονται κάθε φορά...) καλύπτονται όσοι είναι εντεταγμένοι στο "κοινωνικό τιμολόγιο της ΔΕΗ" κ.λ.π.

Το άρθρο 29 του Νόμου 2773/99, όμως, έχει ..........

καταργηθεί από τον Αύγουστο του 2010, με νεότερο νόμο που έχει δημοσιευθεί κανονικά και στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως!

Αυτό σημαίνει ότι η είσπραξη του "χαρατσιού" αυτού είναι -τουλάχιστον τυπικώς- παράνομη και εφ όσον ασκηθούν οι νόμιμες διαδικασίες, η ΔΕΗ θα υποχρεωθεί στην επιστροφή των παρακρατηθέντων παρανόμως χρημάτων. ( εκτός αν σπεύσει η "κυβέρνηση" να καλύψει την παρανομία με νομικά εφευρήματα...)
Την υπόθεση ανακάλυψε και παρουσίασε ο κ. Παπαδάκης στην πρωϊνή του τηλεοπτική εκπομπή!



Ευνοϊκές αλλαγές για τα υπερχρεωμένα νοικοκυριά

Νέες ευνοϊκότερες αλλαγές για τα υπερχρεωμένα νοικοκυριά εισάγει το νομοσχέδιο του υπουργείου Εργασίας, που ενέκρινε το υπουργικό συμβούλιο.

Το νομοσχέδιο δίνει παράταση από τα τέσσερα στα πέντε χρόνια στην περίοδο ρύθμισης των χρεών, η έναρξη της οποίας υπολογίζεται όχι από την έκδοση της απόφασης, όπως προβλεπόταν, αλλά από την κατάθεση της σχετικής αίτησης.

Δυνατότητα ρύθμισης χρεών έχουν και τα πρόσωπα που διατηρούσαν ατομικές επιχειρήσεις αποβλέποντας στον βιοπορισμό τους, οι οφειλές των οποίων είναι περιορισμένες.

Η επιδίωξη της εξωδικαστικής ρύθμισης των χρεών πριν ...........

την κατάθεση της αίτησης στο δικαστήριο γίνεται προαιρετική από υποχρεωτική, καθώς διαπιστώθηκε απροθυμία των τραπεζών να επεξεργαστούν ουσιαστικά τα αιτήματα των οφειλετών.

Στο εξής η προσπάθεια εξώδικου συμβιβασμού μπορεί να εκδηλωθεί, σε οποιοδήποτε στάδιο κι αν βρίσκεται η υπόθεση μέχρι την έκδοση τελεσίδικης απόφασης.

Σύμφωνα με το νομοσχέδιο, το δικαστήριο μπορεί να εξαιρέσει την κατάσχεση της κύριας κατοικίας για περίοδο ακόμη και 30 ετών, εφόσον η προσωπική κατάσταση του οφειλέτη και η ανάγκη εξυπηρέτησης της οφειλής το δικαιολογούν.

Επίσης, απαγορεύεται η κατάσχεση ατομικού λογαριασμού μέχρι του ποσού των 1.500 ευρώ και των 2.000 ευρώ όταν πρόκειται για κοινό τραπεζικό λογαριασμό του οφειλέτη σε πιστωτικό ίδρυμα, προκειμένου να διασφαλίζεται η πρόσβαση των καταναλωτών σε τραπεζικές συναλλαγές ζωτικής σημασίας.

Το νομοσχέδιο προωθεί τη συλλογική αντιμετώπιση των χρεών, ώστε να μη δημιουργούνται δανειστές δύο ταχυτήτων, με πιστωτές ενταγμένους στη διαδικασία και εκτός αυτής.

Μόλις εκδίδεται η απόφαση που ορίζει τις προκαταβολές, ο οφειλέτης υποχρεούται να καταβάλει τις τυχόν διαφορές για την περίοδο που έχει διανυθεί, με ευνοϊκό επιτόκιο, μέχρι και το έκτο έτος από την κατάθεση της αίτησης.

Οι ρυθμίσεις αυτές ισχύουν και για τις αιτήσεις που έχουν ήδη κατατεθεί και θα εκδικαστούν ένα χρόνο μετά την έναρξη ισχύος του νόμου.

Με βάση το νόμο, ο οφειλέτης μπορεί να απαλλαγεί από τα χρέη που αδυνατεί να εξοφλήσει με την πάροδο ορισμένης περιόδου από την κατάθεση της αίτησης.

Επίσης, το δικαστήριο μπορεί να μειώσει μέχρι τρία χρόνια την περίοδο ρύθμισης ή αναμονής για απαλλαγή από τα χρέη, καθώς και να αναστέλλει την αναγκαστική εκτέλεση και μετά την έκδοση της οριστικής απόφασης, εφόσον έχει ασκηθεί εμπρόθεσμα έφεση κατά αυτής, σύμφωνα με το newsbomb.gr

Με βάση διάταξη του νομοσχεδίου, οι δικαστικοί επιμελητές θα λαμβάνουν μειωμένη αμοιβή για τις επιδόσεις που αφορούν την εφαρμογή του, ενώ ενισχύονται οι κανόνες διαφάνειας στην προώθηση και παροχή των ιδιωτικών ασφαλιστικών υπηρεσιών, και ιδίως των ασφαλίσεων ζωής και ασθενειών.

Market beast

Προσοχή! Απάτη με την "δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος"

Στις 10 Μαρτίου, η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος της Ελληνικής Αστυνομίας, με ανακοίνωση, προειδοποίησε τους χρήστες του Διαδικτύου για κακόβουλο λογισμικό, το οποίο μπλοκάρει ολόκληρο τον υπολογιστή, ενώ παράλληλα ζητούνται 100 ευρώ προκειμένου να ξεμπλοκαριστεί.

Επιπλέον, η Δίωξη σχημάτισε δικογραφία, την οποία υπέβαλε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών.
Παρά τις προειδοποιήσεις όμως, το κακόβουλο αυτό λογισμικό συνεχίζει να προσβάλλει υπολογιστές.

Η μορφή που εμφανίζεται είναι στην ..............

παραπάνω εικόνα.

Η ανακοίνωση της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος:

Κακόβουλο λογισμικό εντοπίστηκε στο Διαδίκτυο, στο οποίο εμφανίζεται μήνυμα, για δήθεν μπλοκάρισμα ηλεκτρονικών σελίδων και αντίστοιχα των χρηστών των σελίδων αυτών από τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος της Ελληνικής Αστυνομίας.

Στο συγκεκριμένο μήνυμα αναφέρεται πως για την απεμπλοκή απαιτείται η αποστολή 100 ευρώ μέσω προπληρωμένης κάρτας (Paysafe ή Ukash), προκειμένου να επανέλθει ο υπολογιστής στην κανονική του λειτουργία.

Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, το κακόβουλο λογισμικό φιλοξενείται σε πορνογραφικές ιστοσελίδες και προσβάλλει υπολογιστές με λειτουργικό σύστημα Windows. Κατά τη διαδικασία «φόρτωσης» της ιστοσελίδας, εμφανίζεται αυτόματα στην οθόνη του υπολογιστή, μήνυμα το οποίο ενημερώνει τον χρήστη ότι έχει επισκεφτεί ιστοσελίδες με πορνογραφία ανηλίκων και για τον λόγο αυτό ο υπολογιστής του έχει πλέον μπλοκαριστεί από τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.

Στην περίπτωση που ο χρήστης συμπληρώσει τον αριθμό της προπληρωμένης κάρτας, αυτός αποστέλλεται σε συγκεκριμένη ηλεκτρονική διεύθυνση και αποθηκεύεται σε βάση δεδομένων που έχει δημιουργηθεί, παρέχοντας πλέον πρόσβαση στα συγκεκριμένα στοιχεία από άλλα άτομα.

Από τη διαδικτυακή αστυνομική έρευνα αλλά και ψηφιακή ανάλυση των στοιχείων που διενήργησαν εξειδικευμένα στελέχη της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος προέκυψε ότι η συγκεκριμένη ηλεκτρονική σελίδα ανήκει σε ουκρανικό εξυπηρετητή (server).

Από τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος έχει σχηματιστεί δικογραφία, η οποία θα υποβληθεί στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών.

Καλούνται οι πολίτες που τυχόν έχουν εντοπίσει ή έχουν προσβληθεί από το συγκεκριμένο κακόβουλο λογισμικό να μην εισαγάγουν τα ποσά που δήθεν απαιτούνται για την απεμπλοκή του ηλεκτρονικού υπολογιστή τους και να ενημερώσουν τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.

Ως λύση προτείνεται η επανεκκίνηση του ηλεκτρονικού υπολογιστή σε ασφαλή λειτουργία (F8 και επιλογή safe mode κατά την εκκίνηση) και στη συνέχεια επαναφορά του συστήματος σε ημερομηνία προγενέστερη από την ημερομηνία που εμφανίσθηκε το μήνυμα (Εργαλεία Συστήματος Επαναφορά συστήματος).

Για πληροφορίες και τεχνικές λεπτομέρειες σχετικά με την προσβολή από το κακόβουλο λογισμικό μπορείτε να καλείτε στους αριθμούς: 210-6476464 και 210-6476461, καθώς επίσης να επικοινωνείτε μέσω της ηλεκτρονικής διεύθυνσης: ccu@cybercrimeunit.gov.gr, της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.


Zougla.gr

Μήνυμα αναγνώστη για τα κάγκελα στο νέο Λύκειο Φιλιατρών

UPDATE
Νέα φωτογραφία και Video


Ποιος αποφάσισε να μπουν αυτά τα κάγκελα στο νέο λύκειο;

Σα φυλακή θα το κάνουμε να μοιάζει;

Κάνανε την πρώτα την πατάτα με τη μάντρα και τώρα ολοκληρώνουνε;

Θα κάνουνε άσχημη την πρώτη εντύπωση της πόλης μας;

Τι γίνεται πια στα Φιλιατρά;

Κανείς δεν ενδιαφέρεται για την αισθητική;

Δείτε και Video




ΠΑΝΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ "Η ΑΛΑΖΟΝΙΑ ΤΩΝ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΩΝΤΩΝ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ"

Ο Πρόεδρος του κινήματος ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ έκανε την εξής δήλωση, σχολιάζοντας την χθεσινοβραδυνή συνέντευξη του συγκυβερνήτη στη μνημονιακή κυβέρνηση της χώρας Αντώνη Σαμαρά:

"Για τους συγκυβερνώντες της νέα τάξης πραγμάτων που πιστεύουν στην κατάργηση του Έθνους - κράτους, τα κινήματα πολιτών η αλαζονία τους τα κάνει κομματίδια, τους Έλληνες ανθρωπάρια και την δημοκρατία εκτέλεση εντολών των τοκογλύφων.
Όσοι δεν ακολουθούν "αριστεροί" που μάλλον ..........

πρέπει να αντιμετωπιστούν με τσεκούρια...
ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ
ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΑΣ ΑΚΟΥΝ ΚΑΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΑΠΑΝΤΟΥΝ

ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΛΟΙ
ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ
ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ"

Η συνέντευξη Σαμαρά στον ΑΝΤ1 [ VIDEO ]

Σφοδρή επίθεση στην Αριστερά και στα «κομματίδια που ξεφυτρώνουν στα δεξιά μας»
«Εγώ προβλέπω εκλογές στις 29 Απριλίου», δήλωσε ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Αντώνης Σαμαράς, σε αποκλειστική συνέντευξη που παραχώρησε στον ΑΝΤ1.

«Θέλω αυτοδυναμία και θα αγκαλιάσω όλο το Έθνος», τόνισε ο Α. Σαμαράς, προσθέτοντας ότι «θέλουμε αυτοδυναμία για να μπορούμε να παίρνουμε αποφάσεις».

Στη συνέχεια εξαπέλυσε επίθεση στην .............

Αριστερά, αλλά και στα «κομματίδια» όπως λέει που ξεφυτρώνουν στα δεξιά μας, καθώς όπως τονίζει «δεν έχουν καμία ιδεολογία», κάνοντας ουσιαστικά μία ευθεία και απαξιωτική αναφορά στους Ανεξάρτητους Έλληνες του Π.Καμμένου.

«Τα κομματίδια που φυτρώνουν στα δεξιά μας δεν έχουν θέσεις. Υιοθετούν τις λογικές της αριστεράς. Το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι να μην πάρει αυτοδυναμία η ΝΔ. Όσοι πολεμούν την αυτοδυναμία δεν θέλουν να αλλάξει τίποτα στον κόσμο», τόνισε.

Συμπλήρωσε πάντως ότι όσοι επιθυμούν μπορούν να επιστρέψουν αρκεί να θεραπεύσουν τις πληγές που άνοιξαν στην παράταξη.

«Αν χρειαστεί σε υπουργεία τεχνοκρατική επίβλεψη, μπορεί να είναι και μη βουλευτές υπουργοί» είπε αναφερόμενος στο κυβερνητικό σχήμα.

Ο κ. Σαμαράς μίλησε για οικονομικό άνοιγμα στη Ρωσία, τον ορυκτό και ενεργειακό πλούτο της χώρας και είπε ότι η Ελλάδα μπορεί να γίνει το επίκεντρο της παραθεριστικής κατοικίας στην Ευρώπη.

Σχετικά με τα οικονομικά μέτρα που θα πάρει σημείωσε ότι χαμηλοσυνταξιούχοι και πολυτεκνοι θα αποκατασταθούν, ενώ πρόσθεσε ότι η πολιτική του επαληθεύτηκε.

Αναφορικά με την ψήφιση του δεύτερου μνημονίου είπε ότι η χώρα ήταν προ των πυλών της δραχμής. «Είμαι περήφανος που δεν άφησαν να οδηγηθεί ο τόπος μου στο θάνατο» είπε.

Υπογράμμισε ακόμη ότι θα καταλογιστούν ευθύνες για το πως έφτασε η χώρα στο μνημόνιο και θα γίνει μία και μόνο εξεταστική επιτροπή. «Ότι έχω πει το κάνω. Αυτό θα γίνει. Θα βγάλει η εξεταστική όσα έγιναν. Ο λαός έχει δικαίωμα να μάθει την αλήθεια και εμείς έχουμε την υποχρέωση να του πούμε την αλήθεια».

Γνωρίζω καλά είπε ότι και «η ΝΔ έχει ευθύνες από το χτες,ότι μπορούσαμε να κάνουμε πράγματα που δεν κάναμε».

ΜΕΡΟΣ Α



ΜΕΡΟΣ Β



Μεσσηνιακές εφημερίδες της 23ης Μαρτίου 2012

Κλικ στα πρωτοσέλιδα για μεγάλο μέγεθος.




Δείτε και τα πρωτοσέλιδα από τις Αθηναϊκές εφημερίδες.