Δευτέρα 26 Μαρτίου 2012

Ελευθερία Ελευθερίου - Afrodisiac




Εκραξαν την Μπουμπούκα στην χθεσινή πρεμιέρα του "Ελλαδα έχεις ταλέντο" [ VIDEO ]




Ο Πάνος Καμμένος στον Real FM 26/3/2012





Ο ΠΑΝΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΞΕΣΚΕΠΑΖΕΙ ΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ [ VIDEO ]

Στην εκπομπή της ΝΕΤ Πρωινή Ενημέρωση μίλησε ο πρόεδρος του Κινήματος Ανεξάρτητοι Έλληνες Πάνος Καμμένος.

Μίλησε για σχέδιο υποταγής στην τρόικα,για επαχθές και άκυρο δάνειο,για την απόφαση του Αντώνη Σαμαρά να ψηφίσει την κυβέρνηση Παπαδήμου,για εκβιασμό των ελλήνων πολιτών.

Ξεκαθάρησε επίσης ότι οι Ανεξάρτητοι Έλληνες............

δεν θα συνεργαστούν μετεκλογικά με ΠΑΣΟΚ και ΝΔ και με όποια άλλη φιλομνημονιακή πολιτική δύναμη.

Στα βασικά σημεία της συνέντευξης του είπε:

Για την επόμενη μέρα των εκλογών και μετεκλογικές συνεργασίες.

-H μεταπολίτευση εκηδεύθη,έχουμε ΠΑΟΣΚ,ΝΔ στην συγκυβέρνηση,θέλουν να συγκυβερνήσουν και αύριο.Το γράφουν στις επιστολές τους στην Ευρωπαϊκή Ένωση και το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο.Ό,τι ψηφίζει ο πολίτης σε ΠΑΣΟΚ,ΝΔ είναι το ίδιο.Οι πολίτες που μας στηρίζουν δεν ανήκουν στη δεξία,το κέντρο,την αριστερά.Είναι πολίτες που έχουν χτυπηθεί το ίδιο από το μνημόνιο.Γιατί να συνεργαστούμε με ένα κόμμα;

Για το ποιοι είναι οι Ανεξάρτητοι Έλληνες.

-Καλούμε τους έλληνες,ανεξάρτητα με το που βρίσκονταν χθες ιδεολογικά και που είμαστε ιδεολογικά να συνυπάρξουμε.Είμαστε ένα κίνημα πολιτών που μιλάμε όλοι μαζί,συναποφασίζουμε και διαμορφώνουμε τις απόψεις μας.Οι υποψήφιοι θα επιλεγούν μέσα από τις διαδικασίες της λαϊκής συνέλευσης και του διαδικτύου.

Για την απόφαση του Α. Σαμαρά να ψηφίσει τη δανειακή σύμβαση.

-Ο Αντώνης Σαμαράς έκανε τη μεγαλύτερη κωλοτούμπα που έχει κάνει ποτέ ο ηγέτης μιας παρατάξεως,της ιστορικής παρατάξεως.Είχε πάρει μια σαφέστατη θέση ότι όλα αυτά που λέει η τρόικα,ο Γιώργος Παπανδρέου και όλα αυτά που λένε όσοι ισχυρίζονται ότι είναι με το μνημόνιο όπως ο Γιώργος Καρατζαφέρης, απειλούν το λαό.Κι ενώ έλεγε όλα αυτά άλλαξε σε μια νύχτα.
Το πρηγούμενο βράδυ πριν ψηφίσει την κυβέρνηση Παπαδήμου του είπα "δεν πιστεύω να κάνεις καμιά κωλοτούμπα" και μου είπε "Εγώ να ψηφίσω;Πως με κόβεις..."
Την άλλη μέρα τον άκουσα να αλλάζει και να λέει ότι η Νέα Δημοκρατία ουσιαστικά δίνει άφεση αμαρτιών στον Γιώργο Παπανδρέου και ψηφίζει την κυβέρνηση Παπαδήμου.
Ο Αντώνης Σαμαράς μιλούσε για ποινικές ευθύνες και το άλλαξε,το έκανε πολιτικές ευθύνες και τα λεφτά στην Ελβετία.Ο ένας κηπουρός είναι στο Παρίσι,ο άλλος είναι στις Βρυξέλες και όλα είναι τακτοποιημένα.
Την ημέρα που είπα στον Α. Σαμαρά ότι δεν θα ψηφίσω την κυβέρνηση Παπαδήμου,μου είπε ότι η πίεση από το Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα και την Ευρωπαϊκή Ένωση ήταν τεράστιες.Ο Γιούνκερ και η Μέρκελ,οι υπόλοιποι ηγέτες με την μεριά των τοκογλύφων είναι.

Για την άρνηση να δεχθούν οι Ανεξάρτητοι Έλληνες το μνημόνιο.

-Και ο Τάσσος Παπαδόπουλος είχε μεγάλη πίεση και είπε όχι.Η Κύπρος άλλαξε σελίδα κι έγινε ενεργειακό κέντρο της Μεσογείου

Για εκβιασμούς των ψηφοφόρων.

-Στις παρελάσεις αποφασίσαμε να είμαστε με τον λαό και όχι με τους επισήμους.Περπάτησα με τον κόσμο,μια κυρία,μου είπε,πως θα πάρουμε τις συντάξεις μας.Ο εκβιασμός που κάνουν,ειδικά στην τρίτη ηλικία,είναι ναζιστικού χαρακτήρα.

Για τη νομιμότητα του μνημονίου.

-Το μνημόνιο είναι αντισυνταγματικό,δεν έχει ψηφιστεί από τη νόμιμη πλειοψηφία.Ενώ δάνειζε η ΕΚΤ με 1%,αντί να μας δώσουν το δάνειο με αυτό το ποσοστό μας το έδωσαν επτά φορές επάνω,είναι επαχθές και άκυρο,αναγνωρίζουμε μόνο το κεφάλαιο.

Για τη δυνατότητα πληρωμής μισθών από το δημόσιο.

-Ο προϋπολογισμός πάει στις Βρυξέλλες για να συνταχθεί.Κανονικά πρώτα πληρώνουμε σχολεία,μισθούς.Εδώ λένε πρώτα οι δανειστές και μετά όλα τα άλλα.Αυτό οδηγεί σε αδυναμία πληρωμής των εσωτερικών υποχρεώσεων.

Για προσωπικές επιθέσεις σε βάρος του.

-Πρόκειται για προσπάθεια να με εμπλέξουν με δήθεν υποθέσεις που οι ίδιοι σκαρφίζονται για να με μειώσουν.Με αφήνουν να αποδεικνύω μέρα με τη μέρα ότι η πολιτική αντιπαράθεση γίνεται με επιχειρήματα και όχι με λάσπη.



Ο Λουκάς Παπαδήμος έβγαλε την Ελληνική σημαία από το πρωθυπουργικό γραφείο και έβαλε της Ευρωπάϊκής Ένωσης

Σάλο προκαλεί στο διαδίκτυο και τις σελίδες κοινωνικής δικτύωσης εικόνες από το πρωθυπουργικό γραφείο που θέλουν τον διορισμένο με μέσον πρωθυπουργό, Λουκά Παπαδήμο, να έχει αφαιρέσει την ελληνική σημαία από το πρωθυπουργικό γραφείο και στη θέση της να έχει τοποθετήσει τη σημαία της Ευρωπαϊκής Ένωσης. (Κλίκ στην εικόνα)

Η φωτογραφία που κυκλοφορεί στο Twitter.........

προκαλεί σάλο με διόλου κολακευτικά σχόλια για τον διορισμένο με μέσον πρωθυπουργό.
Θυμίζουμε ότι τον Παπαδήμιο τον πρότεινε και είχε μπήξει τα πόδια κάτω για πρωθυπουργό ο Καρατζαφέρης.
Θα μου πείτε γιατί τον ανέχονται Σαμαράς και Μπένι... Ρωτήστε τους.

Αποσύρονται οι διατάξεις για τα υπόγεια, τα πατάρια και τις σοφίτες

Σημερινή ανακοίνωση του υπ. Οικονομικών

Την απόσυρση των διατάξεων για τον τρόπο υπολογισμού και το ύψος του τεκμηρίου δαπάνης των υπόγειων χώρων, των παταριών και των σοφιτών, που «τακτοποιήθηκαν» με τις διατάξεις του νόμου περί ημιυπαίθριων χώρων (ν.4014/2011) ανακοίνωσε το υπουργείο Οικονομικών.

Οι διατάξεις θα αποτελέσουν αντικείμενο............

του διαλόγου που διενεργείται στο πλαίσιο της κατάρτισης του νέου Εθνικού Φορολογικού Συστήματος, αναφέρει το υπουργείο.

Ομοίως αποσύρονται οι διατάξεις που έχουν ενταχθεί στο ίδιο σχέδιο νόμου και αφορούν σε θέματα της Επιτροπής Ελέγχου Παιγνίων, προκειμένου να προηγηθεί δημόσια διαβούλευση με τους ενδιαφερόμενους φορείς, πριν από τη συζήτηση των διατάξεων στη Βουλή.

Πρωταρχικό μέλημα στις κρίσιμες στιγμές που διέρχεται η χώρα είναι η σύγκλιση των απόψεων σε ενιαίο, απλό, σταθερό και δίκαιο φορολογικό σύστημα.

Ως εκ τούτου, το υπουργείο Οικονομικών καλεί τη Ν.Δ. να επανέλθει στον διάλογο για το Νέο Φορολογικό Σύστημα, ο οποίος πρόκειται να ολοκληρωθεί στις επόμενες ημέρες.

ΤΑ ΝΕΑ

Εφημερεύον φαρμακείο στα Φιλιατρά γι αυτήν την εβδομάδα

Την εβδομάδα από 26 Μαρτίου έως 01 Απριλίου 2012 εφημερεύει το φαρμακείο:

Χριστόφορος Ψιλόπουλος

Tηλ: 2761 0 32 940
Κιν. 694 - 57 92 394


ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Οι εφημερίες των Φαρμακείων ξεκινούν κάθε Δευτέρα στις 08:00 ακριβώς και λήγουν ξημερώματα της άλλης Δευτέρας στις 07:59 το πρωί.