Τετάρτη 28 Μαρτίου 2012

ΚΥΠΕΛΛΟ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ: Στην Κυπαρισσία τη Μεγάλη Τετάρτη ο τελικός

ΤΡΙΦΥΛΙΑΚΗ "ΜΑΧΗ" ΑΟΚ - ΕΡΑΝΗΣ ΦΙΛΙΑΤΡΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ "ΚΟΥΠΑ"

Οριστικοποιήθηκε για τη Μεγάλη Τετάρτη (4.30 μ.μ. πιθανότατα) στο Δημοτικό γήπεδο Κυπαρισσίας ο μεγάλος τελικός κυπέλλου ανάμεσα στον τοπικό ΑΟΚ και την Εράνη Φιλιατρών.

Οι δύο ομάδες ζήτησαν από την ΕΠΣΜ τη φιλοξενία στην Τριφυλία της μεγάλης γιορτής του ποδοσφαίρου και χθες το μεσημέρι διευθετήθηκε και η τελευταία …λεπτομέρεια που ήταν η έδρα του τελικού.
Καθορίστηκε μέσα από κλήρωση που έγινε...........

στα γραφεία του ΑΟ Κυπαρισσίας, παρουσία των δύο προέδρων, του Δημήτρη Τσάγκου από πλευράς ΑΟΚ και του Βαγγέλη Σταθόπουλου από πλευράς Εράνης.

Θάρρος

3ος Διαγωνισμός Μεσσήνιου Έφηβου Καταναλωτή»,

Από 15/3 έως 6/5/2012.

Οι καθηγητές οικιακής οικονομίας του Ν. Μεσσηνίας με τη στήριξη του Συλλόγου Αποφοίτων Οικιακής Οικονομίας και Οικολογίας του Χαροκοπείου Πανεπιστημίου, την αιγίδα της Δ/νσης Β/θμιας Εκπ/σης Ν. Μεσσηνίας και την υποστήριξη του Ευρωπαϊκού Κέντρου Πληροφόρησης Καλαμάτας και του Επιμελητηρίου Μεσσηνίας διενεργούν για τρίτη συνεχή χρονιά τον “3ο ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΜΕΣΣΗΝΙΟΥ ΕΦΗΒΟΥ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ” από 15 Μαρτίου έως 6 Μαΐου 2012.
Πρόκειται για ένα καινοτόμο θεσμό που ..............

ξεκίνησε από τα σχολεία της Μεσσηνίας και μάλιστα πέρυσι απέσπασε βραβείο «Αριστείας και Καινοτομίας στην Εκπαίδευση» από το Υπουργείο Παιδείας Δια Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων. Η συμμετοχή των μαθητών στους δυο προηγούμενους διαγωνισμούς, η δημιουργική τους έκφραση και η διάχυση των μηνυμάτων στη σχολική κοινότητα και έξω από αυτήν αποτέλεσε κινητήριο δύναμη για να συνεχίσουμε την προσπάθεια.
O Διαγωνισμός αφορά τους εξής τομείς:

α. Δημιουργία αφίσας
β. Δημιουργία τηλεοπτικού μηνύματος
γ. Σύνθεση τραγουδιού
δ. Δημιουργία φυλλαδίου
ε. Δημιουργία προγράμματος παρουσίασης (π.χ.power point)
ζ. Δημιουργία θεατρικού δρώμενου
η. Δημιουργία κόμικ
θ. Δημιουργία λογότυπου που να προτρέπει σε στήριξη της τοπικής οικονομίας
ι. Δημιουργία οποιουδήποτε άλλου μέσου εμπνευστεί η εφηβική φαντασία

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι οι μαθητές που φοιτούν σε Γυμνάσια ή Λύκεια του Ν. Μεσσηνίας. Οι μαθητές μπορούν να συμμετέχουν είτε μόνοι τους, είτε σε ομάδες. Ο μέγιστος αριθμός ατόμων ανά ομάδα είναι 4, αλλά μπορούν να γίνουν εξαιρέσεις εάν ειδικοί λόγοι το απαιτούν.
Τα έργα θα υποβάλλονται ή θα αποστέλλονται ταχυδρομικά με την ένδειξη «Για τον 3ο Διαγωνισμό Μεσσήνιου Εφήβου Καταναλωτή» στη Δ/νση Β/θμιας Εκπ/σης Ν. Μεσσηνίας.
Η περίοδος υποβολής ορίζεται από την 15η Μαρτίου (Παγκόσμια Ημέρα Καταναλωτή) έως την 6η Μαΐου 2012.
Η τελική αξιολόγηση των έργων θα γίνει από 5μελή Επιτροπή. Εξαίρεση αποτελεί η κατηγορία ΛΟΓΟΤΥΠΟ (σήμα-σλόγκαν) που θα γίνει αποκλειστικά από το Επιμελητήριο Μεσσηνίας και το Europe Direct Καλαμάτας.

Θερινό ωράριο για τα φαρμακεία

Από το Φαρμακευτικό Σύλλογο Μεσσηνίας ανακοινώθηκε το θερινό ωράριο λειτουργίας των φαρμακείων, το οποίο έχει ως εξής:


Δευτέρα: 8.00 – 14.00
Τρίτη: 8.00 – 14.00 και 17.30 – 21.00
Τετάρτη: 8.00 – 14.00
Πέμπτη: 8.00 – 14.00 και 17.30 – 21.00
Παρασκευή: 8.00 -14.00 και 18.00 – 21.00.

Θάρρος

Φτιάχνουν δασικούς δρόμους σε Κυπαρισσία – Σπάρτη

Εντάχθηκαν στο επιχειρησιακό πρόγραμμα «Αλέξανδρος Μπαλτατζής» τα παρακάτω έργα:

Δασαρχείο Κυπαρισσίας: «Βελτίωση δασικού δρόμου «Μάλη - Αυχένα Κότσιρα» προϋπολογισμού 354.240 ευρώ.

Δασαρχείο Σπάρτης: «Βελτίωση-ασφαλτόστρωση .........

δασικού οδικού δικτύου διασταύρωση Βεροιών - Ι. Μονή Αγίων Αναργύρων περιοχής αρμοδιότητος Δασαρχείου Σπάρτης» προϋπολογισμού 413.450 ευρώ.

Morias Now

Παραδέχονται ότι θέλουν μισθούς 150 ευρώ στην Ελλάδα! [ VIDEO ]

Στην κοινή συνεδρίαση των Επιτροπών Οικονομικών και Απασχόλησης του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου την Τρίτη Σε ουσιαστική παραδοχή της αποτυχίας του Μνημονίου προχώρησαν οι εκπρόσωποι της τρόικας, απαντώντας σε ερώτηση του ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκου Χουντή, ο οποίος τους κατηγόρησε ότι έχουν σκοπό να φτάσουν τους μισθούς στην Ελλάδα στα 150 ευρώ το μήνα, στο πρότυπο της Βουλγαρίας και της Ρουμανίας.

Συγκεκριμένα, ο Νίκος Χουντής στην ομιλία του ..........

στην Επιτροπή Οικονομικών και Απασχόλησης του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου την Τρίτη ζήτησε δεσμεύσεις, ώστε να καθησυχάσουν τον ελληνικό λαό, ότι δεν είναι σκοπός τους να φτάσουν οι μισθοί στην Ελλάδα, στο ίδιο επίπεδο με αυτό της Βουλγαρίας και την Ρουμανία.

Ωστόσο και οι τρεις εκπρόσωποι της τρόικας, Όλι Ρέν, Άσμουσεν και Πολ Τόμσεν, όχι μόνο δεν απέκλεισαν νέες θυσίες και μισθολογικές περικοπές τόσο στο δημόσιο, όσο και στον ιδιωτικό τομέα, αλλά αναγνώρισαν με απόλυτη σαφήνεια ότι στόχος τους είναι η μισθολογική προσέγγιση της Ελλάδας στα δεδομένα της Βουλγαρίας και της Ρουμανίας.

Δείτε τα Video και ψηφίστε στις εκλογές ΑΝΤΙ-μνημονιακά








Πολυ καλύτερα τα προηγούμενα κάγκελα στο Λύκειο.














Δείτε το πριν και το τώρα στα κάγκελα που τοποθέτησαν στο νέο λύκειο Φιλιατρών επάνω στην καινούρια μάντρα.
Πόση κακογουστιά υπάρχει πια; Ποιό άρρωστο μυαλό σκέφτηκε και έβαλε αυτό το έκτρωμα στο Λύκειο μας;
Πόση βλακεία πια κρύβεται στα μυαλά ορισμένων;
Εχουν καμία σχέση τα προηγούμενα καλαίσθητα κάγκελα με τα τωρινά;


Το χθεσινοβραδινό δελτίο ειδήσεων του BEST TV Καλαμάτας 27-3-2012




Τι θα γίνει με γερμανικές αποζημιώσεις, ύψους 165 δισ. ευρώ

Η διεκδίκηση των γερμανικών αποζημιώσεων ύψους 165 δισ. ευρώ περίπου εξετάζεται σήμερα σε κοινή συνεδρίαση της Διαρκούς Επιτροπής Οικονομικών Υποθέσεων και της Διαρκούς Επιτροπή Εθνικής Άμυνας και Εξωτερικών Υποθέσεων της Βουλής.

Τις κοινοβουλευτικές επιτροπές θα ..........

ενημερώσουν ο υπουργός Οικονομικών κ. Φίλιππος Σαχινίδης, ο υπουργός Εξωτερικών κ. Σταύρος Δήμας και ο υπουργός Δικαιοσύνης κ. Μιλτιάδης Παπαϊωάννου, οι οποίοι θα αναφερθούν στη διεκδίκηση των γερμανικών αποζημιώσεων και το καταναγκαστικό δάνειο.

Οι διεκδικούμενες οφειλές είναι δύο κατηγοριών:

Το κατοχικό δάνειο, ύψους 3,5 δισ. δολαρίων του 1938 που σήμερα ανέρχεται σε 54 δισ. ευρώ, χωρίς τους τόκους.

Οι επανορθώσεις για τις καταστροφές στις υποδομές κατά τη διάρκεια της κατοχής, ύψους 7,1 δισ. δολαρίων, αγοραστικής αξίας 1938 που υπολογίζονται σε 108,43 δισ. ευρώ χωρίς τους νόμιμους τόκους.

Οι ανωτέρω υπολογισμοί έχουν γίνει από την Τράπεζα της Ελλάδας.

iefhmerida

Πυρ ομαδόν εναντίον Καμμένου

Τα υψηλά δημοκοσκοπικά ποσοστά που συγκεντρώνουν οι «Ανεξάρτητοι Έλληνες» κυρίως από διαρροές ψηφοφόρων οι οποίοι προέρχονται από την ΝΔ και τον ΛΑΟΣ έχουν κάνει τα στελέχη των δύο συγκεκριμένων κομμάτων να εξαπολύουν σε καθημερινή βάση βολές εναντίον του Πάνου Καμμένου.

Ο Γ. Καρατζαφέρης μιλώντας στον Real Fm 97.8 και στον Νίκο Χατζηνικολάου.
Ο Πρόεδρος του ΛΑΟΣ χαρακτήρισε το ...........

κόμμα των «Ανεξάρτητων Ελλήνων» ως αντι-μνημονιακό ανάχωμα της ΝΔ. Παράλληλα επικαλέστηκε τις δηλώσεις του Χρήστου Ζώη στον Real Fm ο οποίος άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο για μετεκλογική συνεργασία με την ΝΔ.

Άμεση ήταν η αντίδραση του Πάνου Καμμένου για τα όσα είπε ο Πρόεδρος του ΛΑΟΣ «Λυπούμαστε για τη δήλωση του Γιώργου Καρατζαφέρη. Τα παραρτήματα είναι εκείνα που: Ψήφισαν τα μνημόνια και την εκχώρηση της εθνικής κυριαρχίας, συγκυβερνούν με τους δοσίλογους και αφήνουν ανοικτά παράθυρα για το μέλλον. Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες είμαστε ξεκάθαροι. Δε συνεργαστήκαμε, δε συνεργαζόμαστε, δε θα συνεργαστούμε με αυτούς που προσκυνούν στη Νέα Τάξη Πραγμάτων».

Την ίδια ώρα ο Μάξιμος Χαρακόπουλος υποστήριζε ότι ο λόγος του Π. Κάμμενου είναι ίδιος με αυτόν των ακραίων κομμάτων.
«Αυτό που έχω εισπράξει μέχρι σήμερα από τις τοποθετήσεις του κ. Καμμένου, δεν είναι κάτι διαφορετικό από τον καταγγελτικό, τον αφοριστικό λόγο που καταθέτουν μέχρι στιγμής τα κόμματα των άκρων, τα κόμματα της αριστεράς».

Πρόσθεσε επίσης πως τα αντι-μνημονιακά κόμματα δεν πρέπει να ενισχυθούν καθώς θέλουν την Ελλάδα της δραχμής.

«Η ψήφος στις εκλογές είναι διαφορετική, έχει άμεσες συνέπειες. Την επομένη ημέρα ο τόπος θα πρέπει να κυβερνηθεί. Αλίμονο, αν θα έχουμε μια πανσπερμία κομμάτων που δεν πιστεύουν στον ευρωπαϊκό προσανατολισμό της χώρας. Αν ενισχυθεί μία «συμμαχία της δραχμής» η χώρα θα μπει σε μια απίστευτη περιπέτεια, που κανείς δεν μπορεί αυτή την ώρα να περιγράψει».

Real.gr

Google+: Δωρεάν τηλεφωνήματα σε κινητά

Tη δυνατότητα τηλεφωνικών κλήσεων μέσω του Google Voice δίνει η προσθήκη στο Google+ Hangouts.

Εφεξής οι χρήστες της υπηρεσίας θα μπορούν στο Hangout να πατούν την επιλογή Invite και στη συνέχεια να κάνουν κλικ στο λινκ “+telephone”. Αφού πληκτρολογήσουν τον αριθμό μετά θα πρέπει να κάνουν "Add" ώστε να ξεκινήσει το τηλεφώνημα.

Αν και η λειτουργία είναι διαθέσιμη μόνο για ...........

χρήστες PC, σύντομα αναμένεται η μεταφορά της και σε φορητές συσκευές.

Για τις ΗΠΑ και τον Καναδά όλα τα τηλεφωνήματα είναι δωρεάν. Για τις υπόλοιπες χώρες ισχύουν οι εξαιρετικά χαμηλές χρεώσεις του Google Voice.

proho.gr

ΡΑΔΙΟ ΑΡΒΥΛA - Κίτσος & Τασούλα Προεκλογικό Spot ΝΔ

Χα χα χα χα χα χα χα χα χα. TΡΕΛΟ ΓΕΛΙΟ!!!!

TRAGIC!!!!!

Προεκλογικό spot για την ΝΔ....



Και για να θυμηθούμε το χθεσινό προεκλογικό spot του ΠΑΣΟΚ......




ΡΑΔΙΟ ΑΡΒΥΛA - Ο υποβολέας του Αντώνη Σαμαρά




Μεσσηνιακές εφημερίδες της 28ης Μαρτίου 2012

Κλικ στα πρωτοσέλιδα για μεγάλο μέγεθος.




Δείτε και τα πρωτοσέλιδα από τις Αθηναϊκές εφημερίδες.