Πέμπτη 29 Μαρτίου 2012

Λύκειο Φιλιατρών: Τα κάγκελα που τοποθετήθηκαν δεν έχουν καμία σχέση με αυτά που προβλέπει η μελέτη.

Μετα την καθολική αντίδραση της τοπικής κοινωνίας των Φιλιατρών για το θέμα με τα κάγκελα της περίφραξη του λυκείου που πρώτο το Φιλιατρά News ανέδειξε στις 23 Μαρτίου με μήνυμα αναγνώστη μας (γνωρίζουμε τον αποστολέα αλλά δεν τον αποκαλύπτουμε) και για το οποίο η Μεσσηνιακή εφημερίδα Θάρρος φιλοξένησε καυστικά σχόλια και μετά την έγγραφη αντίδραση - Διαμαρτυρία των εκπαιδευτικών του Γυμνασίου - Λυκείου, του Πυρσού, του Αγροτικού Συλλόγου, λοιπών συλλόγων, αλλά και ενεργών πολιτών υπήρξε εξέλιξη στο θέμα.
Σε χθεσινή της επίσκεψη η Αρχιτέκτονας και ............

επιβλέπουσα του έργου κατασκευής του Λυκείου Φιλιατρών κ. Δουλάμη διαπίστωσε ότι τα κιγλιδώματα που τοποθετήθηκαν δεν έχουν απολύτως καμία σχέση με αυτά που προβλέπει η μελέτη -προβλέπεται άλλος τύπος κιγκλιδωμάτων- και ότι πρέπει να αντικατασταθούν με τα προβλεπόμενα.

Την επόμενη εβδομάδα θα υπάρχει σύσκεψη με τον Εργολάβο και την επιβλέπουσα του έργου για να δοθούν σαφής οδηγίες και εντολές προκειμένου να εφαρμοστεί πλήρως η μελέτη.

Για το θέμα μίλησε αποκλειστικά για το Φιλιατρά News ο Δήμαρχος Τριφυλίας Κώστας Κόλλιας στον πρώην Διαχειριστή μας
Μάλιστα όπως μας είπε ο Δήμαρχος Τριφυλίας μέσα στην επόμενη εβδομάδα τα ήδη τοποθετημένα κάγκελα θα ξηλωθούν και θα αντικατασταθούν με άλλα τα οποία θα είναι καλαίσθητα.
Ακούστε τι δήλωσε ο κ. Κόλλιας στον πρώην Διαχειριστή μας.



Συνεδριάζει η οικονομική επιτροπή του Δήμου Τριφυλίας

Συνεδριάζει την Δευτέρα 2 Απριλίου και ώρα 13:30 η οικονομική επιτροπή του Δήμου Τριφυλίας στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου.

Στην πρόσκληση που υπογράφει ο Γιώργος Σαμπαζιώτης περιλαμβάνονται τα εξής θέματα για συζήτηση:

1) Καθορισμός όρων διακήρυξης πρόχειρου διαγωνισμού προμήθειας αναλώσιμων υλικών, εκτυπωτών, φωτοτυπικών, fax, και plotter για τις ανάγκες των υπηρεσιών του Δήμου Τριφυλίας.
2) Πρόσκληση για προσκόμιση επικαιροποιημένων δικαιολογητικών του μειοδότη του διαγωνισμού «ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΜΑΘΗΤΩΝ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ».
3) Έκδοση εντάλματος προπληρωμής για κάλυψη αναγκών του προγράμματος «Γαλάζια Σημαία» και ορισμός υπολόγου.
4) Διόρθωση ηλεκτρονικού αρχείου επιφανειών ιδιοκτησιών για χρέωση Δημοτικών Τελών, τελών Φωτισμού και ΤΑΠ.
5) Έγκριση δαπάνης μετακίνησης υπαλλήλου του Δ. Τριφυλίας για συμμετοχή σε επιμορφωτικό σεμινάριο.
6) Ορισμός δικηγόρου για κατάθεση μήνυσης κατά της εταιρείας ΚΕΝΤΩΡ ΕΜΠΟΡΙΟ ΛΙΑΝΙΚΗΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ Α.Ε. με το διακριτικό τίτλο “ENERGA”, όπως νομίμως εκπροσωπείται, για υπεξαίρεση και απάτη κατά του Δήμου Τριφυλίας.
7) Ορισμός δικηγόρου για κατάθεση μήνυσης κατά της εταιρείας ΝΕΑ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ Κ΄ ΕΜΠΟΡΙΑΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ με το διακριτικό τίτλο “HELLAS POWER A.E.”, όπως νομίμως εκπροσωπείται, για υπεξαίρεση και απάτη κατά του Δήμου Τριφυλίας.
8) Ορισμός δικηγόρου για κατάθεση αγωγής κατά της εταιρείας ΚΕΝΤΩΡ ΕΜΠΟΡΙΟ ΛΙΑΝΙΚΗΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ Α.Ε. με το διακριτικό τίτλο “ENERGA”, όπως νομίμως εκπροσωπείται, σχετικά με την εξέλιξη της σύμβασης ανάθεσης έργου που είχε συναφθεί μεταξύ της ως άνω εταιρίας και του Δ. Τριφυλίας.
9) Ορισμός δικηγόρου για κατάθεση αγωγής κατά της εταιρείας ΝΕΑ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ Κ΄ ΕΜΠΟΡΙΑΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ με το διακριτικό τίτλο “HELLAS POWER A.E.”, όπως νομίμως εκπροσωπείται, σχετικά με την εξέλιξη της σύμβασης ανάθεσης έργου που είχε συναφθεί μεταξύ της ως άνω εταιρίας και του Δ. Τριφυλίας.

Ο Πάνος Καμμένος στο Kontra channel 27/3/2012




Μεσσηνιακές εφημερίδες της 29ης Μαρτίου 2012

Κλικ στα πρωτοσέλιδα για μεγάλο μέγεθος.




Δείτε και τα πρωτοσέλιδα από τις Αθηναϊκές εφημερίδες.