Παρασκευή 30 Μαρτίου 2012

Εθελοντική αιμοδοσία στον Άγιο Ιωάννη Φιλιατρών

Εθελοντική αιμοδοσία διοργανώνει το εκκλησιαστικό συμβούλιο του Μητροπολιτικού Ιερού Ναού Αγίου Ιωάννη Φιλιατρών, το πρωί της Κυριακής, μετά τη Θεία Λειτουργία! Πρόκειται για πολύ σημαντική και αξιέπαινη πρωτοβουλία και δείχνει εμπράκτως τη φροντίδα και την αγάπη της εκκλησίας για τους ανθρώπους και ιδίως για τους έχοντες ανάγκη συνανθρώπους μας.

Η αιμοδοσία διαρκεί μόνο λίγα λεπτά, αλλά, ταυτόχρονα, είναι ένα πολύτιμο δώρο ζωής! Όπως είπε στο «Θ» ο εφημέριος του Αγίου Ιωάννη, πατέρας Διονύσιος Καλογερόπουλος: «Πήραμε την πρωτοβουλία για την εθελοντική αιμοδοσία στο εκκλησιαστικό μας συμβούλιο, γνωρίζοντας τις ανάγκες που υπάρχουν και θέλοντας να σταθούμε αλληλέγγυοι στους έχοντες ανάγκη συνανθρώπους μας, με αυτή τη συμβολική προσφορά αγάπης. Ζητήσαμε την άδεια του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη μας κ. Χρυσοστόμου, ο οποίος μας έδωσε την ευλογία του για την αιμοδοσία.
Συνεργαστήκαμε με τη διοίκηση του Νοσοκομείου .........

Κυπαρισσίας και το Αιματολογικό Εργαστήριο του Νοσοκομείου Κυπαρισσίας και την Κυριακή το πρωί, μετά τη Θεία Λειτουργία, θα πραγματοποιηθεί εθελοντική αιμοδοσία. Καλούμε όλους τους ενορίτες μας, τους κατοίκους των Φιλιατρών και τα νέα παιδιά, να λάβουν μέρος. Θα δώσουν λίγο από το χρόνο τους, αλλά και αίμα πολύτιμο για την υγεία και τη ζωή συμπολιτών μας!».
Αξίζει να σημειωθεί πως η πρωτοβουλία για εθελοντική αιμοδοσία είναι συνέχεια ανάλογων πρωτοβουλιών κατά το παρελθόν!

Θαρρος

Κίτσος Τασούλα. Προεκλογικό spot της ΝΔ

Το προεκλογικό spot της Νέας Δημοκρατίας από το Ράδιο Αρβύλα





Ο Καμμένος μηνύει τον Αιμίλιο Λιάτσο για το ελεεινό του δημοσίευμα στην Παρασκευή+13

Με προσφυγή στη δικαιοσύνη απαντά ο ανεξάρτητος βουλευτής Πάνος Καμμένος σε δημοσίευμα της εφημερίδας "Παρασκευή+13" του Αιμίλιου Λιάτσου.

Η εφημερίδα στο πρωτοσέλιδό της αναφέρει ότι ο βουλευτής έπαιξε 9,5 δισ. δραχμές στη Σοφοκλέους κερδίζοντας 1 δισ. την εποχή του σκανδάλου του Χρηματιστηρίου.

Στους υπότιτλους του βασικού θέματος γίνεται αναφορά στο ότι ο κ. Καμμένος κατηγορήθηκε το 1996 για απιστία, αλλά και στην καταδίκη της συζύγου του Ελένης Τζούλη για πλαστογραφία.

Ο Πάνος Καμμένος, απαντώντας μέσω Facebook, κάνει λόγο για λάσπη προς το πρόσωπό του και προαναγγέλλει μηνύσεις, κατηγορώντας τον Αιμίλιο Λιάτσο για επιχείρηση συκοφάντησής του.

Ολόκληρη η ανάρτηση Καμμένου

"Οι συγκυβερνώντες ΠΑΣΟΚ - ΣΑΜΑΡΑΣ άνοιξαν ..........

τις μαύρες σακούλες της siemens για να αντιμετωπίσουν με λάσπη το τσουνάμι των Ελλήνων που θα σαρώσει τους υπηρέτες του μνημονίου και θα ΤΙΜΩΡΗΣΕΙ τους υπεύθυνους της ΔΥΣΤΥΧΙΑΣ των ΕΛΛΗΝΩΝ.

1.Για όλες τις υποθέσεις που αναφέρουν υπάρχουν ΤΕΛΕΣΙΔΙΚΕΣ ΑΘΩΩΤΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΧΟΥΝ.

2.Για τα ίδια δημοσιεύματα ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΗΚΕ ΤΕΛΕΣΙΔΙΚΑ Ο ΔΟΛ απο το εφετείο Αθηνών για ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΚΗ ΔΥΣΦΗΜΗΣΗ για 300.000 ευρώ.

Μετά την έγγραφη συγνώμη δεν πήρα τα χρήματα.

3. Ο Αιμίλιος Λιάτσος μετά την συνάντηση στα Κιούρκα με την εταιρεία επικοινωνίας του ΔΝΤ που εργολαβικά πήρε την επιχείρηση λάσπης εναντίον μου έλαβε γραπτό μήνυμα μου για όλα τα παραπάνω που αγνόησε.

4.Με τον Αντρίκο, τον Τσουκάτο και τους οικονομικούς δολοφόνους θα συναντηθούμε στα δικαστήρια.

ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΑΠΕΙΛΟΥΜΑΣΤΕ

ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΙΣΩ

ΘΑ ΜΑΣ ΝΙΩΣΕΤΕ

ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΛΟΙ

ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ

ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ"

Από τις 07:30 ανοικτή για το κοινό η ΔΕΗ

Από τις 07:30 το πρωί έως τις 14:00 μετά το μεσημέρι θα λειτουργούν τα καταστήματα εμπορίας της ΔΕΗ (ταμεία- εξυπηρέτηση πελατών), από την προσεχή Δευτέρα 2 Απριλίου.
Όπως ανακοίνωσε η ΔΕΗ, αντίστοιχο ωράριο θα εφαρμόζει και ο Διαχειριστής Δικτύου (συνδέσεις- τεχνική εξυπηρέτηση) σε όλα τα πρακτορεία πανελλαδικά.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το ............

νέο ωράριο καταστημάτων της ΔΕΗ, αλλά και τις ηλεκτρονικές και τηλεφωνικές υπηρεσίες εξυπηρέτησης πελατών, παρέχονται από την ιστοσελίδα της, www.dei.gr.

Αλλάζουν τα σχόλια στο Facebook!

To Facebook έκανε μερικές μικρές αλλαγές στο σύστημα των σχολίων του.

Μπορεί οι αλλαγές στα σχόλια να μην είναι μεγάλες όμως βελτιώνουν αρκετά τον τρόπο σχολιασμού στο Facebook.

Αρχικά, μία από τις αλλαγές είναι η προσθήκη permalinks σε όλα τα comments που γίνονται σε status, φωτογραφίες κλπ. Mε αυτό τον τρόπο κάθε σχόλιο έχει ημερομηνία και ...........

ώρα δημοσίευσης ενώ παράλληλα θα έχει και το δικό του link για να μπορούν έτσι οι χρήστες να ανταλλάσσουν links με συγκεκριμένα σχόλια σε συγκεκριμένες δημοσιεύσεις πράγμα που μέχρι σήμερα ίσχυε μόνο για το status, το link ή τη φωτογραφία του χρήστη.

Επίσης ακόμα μία αλλαγή που έγινε είναι η απευθείας εξαφάνιση των spam σχολίων και η εμφάνισή τους μόνο μετά από ενέργεια του διαχειριστή της σελίδας.

Στον Αλευρά το Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Μεσσηνίας.

Εθιμοτυπική επίσκεψη μετά την συγκρότηση του σε σώμα, πραγματοποίησε σήμερα το πρωί το νέο Δ.Σ του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Μεσσηνίας, στον Αντιπεριφερειάρχη Παναγιώτη Αλευρά.

Ο Πρόεδρος Ευάγγελος Σιδερέας, καθώς και τα μέλη, ενημέρωσαν τον Αντιπεριφερειάρχη για τα διάφορα ζητήματα που απασχολούν το σύλλογό τους και για πρωτοβουλίες που έχει σκοπό να πάρει, ώστε να αντιμετωπιστούν με τον καλύτερο τρόπο, προβλήματα που απασχολούν την εκπαιδευτική κοινότητα.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Παναγιώτης Αλευράς τους ............

ευχαρίστησε για την επίσκεψη, τονίζοντας ότι πάντα βρίσκεται σε ανοιχτή επικοινωνία με το σύλλογό τους και από κοινού επιλύουν σημαντικά θέματα που σχετίζονται με την μόρφωση των μαθητών, όπως πρόσφατα αυτό της συγχώνευσης των σχολικών μονάδων. Η μόρφωση των παιδιών και το περιβάλλον που τους παρέχεται, πρέπει να είναι τέτοιο ώστε, αφενός να κεντρίζει το ενδιαφέρον τους για μάθηση και αφετέρου να είναι υγειές και ευχάριστο.

«Πιπέρι» γρήγορα στο στόμα!..

Αρθρο του καθηγητή Γιώργου Πιπερόπουλου στο Φιλιατρά News

Με πληροφορούν παλαιοί συνάδελφοι που είναι ακόμη «ενεργοί ακαδημαϊκοί πολίτες» (εγώ είμαι ήδη συνταξιούχος, εκτός πανεπιστημιακών αμφιθεάτρων, αλλά ΟΧΙ και εκτός…ΑΓΩΝΩΝ) ότι τα Πανεπιστήμιά μας και τα ΤΕΙ που υποχρεωτικά διατηρούσαν τα αποθεματικά τους στην Τράπεζα της Ελλάδος έπαθαν πολύ μεγάλο κάζο με το πρόσφατο (εκπληκτικά επιτυχές για τους Ηγέτες μας, και ιδιαζόντως επαχθές για τα θύματά του) PSI χάνοντας κάτι ανάμεσα σε 55 και 70% των χρημάτων τους με το περιβόητο «κούρεμα!»

Θα περίμενα ΣΦΟΔΡΕΣ αντιδράσεις, πύρινους λόγους, ............

Το χθεσινοβραδινό δελτίο Ειδήσεων του BEST TV Καλαμάτας 29-3-2011




Μεσσηνιακές εφημερίδες της 30ης Μαρτίου 2012

Κλικ στα πρωτοσέλιδα για μεγάλο μέγεθος.




Δείτε και τα πρωτοσέλιδα από τις Αθηναϊκές εφημερίδες.