Σάββατο 7 Απριλίου 2012

Σκληρή ανακοίνωση της Χρυσής Αυγής για την εισβολή αναρχικών στο Ήπειρος TV1

Θρασύδειλη επίθεση παρακρατικών στον μοναδικό τηλεοπτικό σταθμό της περιφέρειας που έδωσε βήμα (για λίγα λεπτά) σε εκπρόσωπο της Χρυσής Αυγής.

Πριν από μία εβδομάδα, ο τηλεοπτικός σταθμός Ήπειρος TV1 έδωσε τον λόγο για 8 λεπτά στον εκπρόσωπο Τύπου της Χρυσής Αυγής, Ηλία Κασιδιάρη. Επρόκειτο για τη μοναδική φορά που στέλεχος της Χρυσής Αυγής εκλήθη σε κανάλι της περιφέρειας για να παρουσιάσει τις βασικές προγραμματικές θέσεις του κόμματος.
Εκτός των άλλων τόνισε ότι ζούμε σε μία .........

κατ' επίφαση δημοκρατία και αυτό το αντελήφθησαν πλέον και οι εργαζόμενοι στον συγκεκριμένο σταθμό. Ακολουθεί το επίμαχο βίντεο και η σκληρή ανακοίνωση που δημοσίευσε στην ιστοσελίδα της η Χρυσή Αυγή.



Οι γνωστές λιράτες κότες των Ιωαννίνων - που πριν κάποια χρόνια είχαν αποπειραθεί να επιτεθούν σε εκδήλωση της Χρυσής Αυγής και ακόμα τρέχουν - εισέβαλαν χθες στο σταθμό Ήπειρος TV1. Μιλάμε για το μοναδικό κανάλι της περιφέρειας που έδωσε βήμα σε εκπρόσωπο της Χρυσής Αυγής για να εκφράσει (μέσα σε ελάχιστα λεπτά) τις θέσεις του Κινήματος.



Για τη συγκεκριμένη παράνομη επίθεση ουδείς συνελήφθη, παρ' όλο που τα εν λόγω άτομα είναι πασίγνωστα στις αρχές. Δε μιλάμε για απλή ασυλία, αλλά για ξεκάθαρη παρακρατική δράση, που προωθείται ανοικτά από το υπουργείο ΠΡΟ.ΠΟ. Δεν είναι τυχαίο πως για όσες εγκληματικές επιθέσεις έχουν στόχο τη Χρυσή Αυγή το τελευταίο διάστημα (με κορυφαία την εισβολή στα γραφεία μας στην Πάτρα) δεν έχει σημειωθεί ούτε μία προσαγωγή!

Με όλα αυτά τα γελοία μέσα είναι αδύνατο να ανακοπεί η ορμή του Εθνικιστικού Κινήματος. Η Χρυσή Αυγή εύχεται περαστικά στις θρασύδειλες κότες των Ιωαννίνων και τους υπενθυμίζει ότι ένας από τους βασικούς λόγους που ο λαός μας αγαπάει, είναι γιατί τους έχουμε κάνει επανειλημμένως την "κηδεία". Ας τους μαζέψει ο φίλος τους ο Χρυσοχοΐδης, για να μη θυμηθούμε και πάλι τις αξέχαστες (αποτυχημένες) αντισυγκεντρώσεις τους και τα πανελλήνια ρεκόρ τους στο κατοστάρι...

Έρχεται στις 21 Απριλίου μια μεγάλη αποκλειστικότητα από το Φιλιατρά News

Ενα Video με τίτλο "Το αυγό" που δεν υπάρχει σαν αρχείο ΠΟΥΘΕΝΑ. Ουτε καν στην ΕΡΤ.
Θα το έχουμε ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ για τους αναγνώστες του Φιλιατρά News.

"Το Αυγό" είναι γραμμένο από τον Κώστα Μουρσελά και παίχτηκε επι χούντας στην σπαυδαία σειρά "Εκείνος και Εκείνος" που ήταν μια ιδαίτερα ανατρεπτική και χτυπούσε την δικατατορία.
Για να αποφύγουν τη λογοκρισία έπρεπε το σενάριο να είναι έξυπνο, και οι αιχμές κοφτερές.

Στην τότε σειρά έπαιζαν ο Βασίλης Διαμαντόπουλος και.........

ο Γιώργος Μιχαλακόπουλος ο οποίος συμμετέχει στο θεατρικό του γρηγόρη Χαλιακόπουλου "Θυρίδα 111"που ανεβαίνει απο τον Δήμο Άργους-Μυκηνών και στην Κ.Ε.Δ.Α-Μ (κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Αργους- Μυκηνών), θα τιμηθεί στις 21 Απριλίου στο Άργος όπου μετά την παράσταση θα προβληθεί το "Αυγό".

Να σημειωθεί πως η ταινία δεν υπάρχει σε κανένα αρχείο, ούτε καν της ΕΡΤ, καθώς τη μοναδική κόπια διαθέτει μόνο ο ηθοποιός Γιώργος Μιχαλακόπουλος.
Τo Φιλιατρά News εξασφάλισε και θα προβάλλει κατ' αποκλειστικότητα το επίμαχο Video με τίτλο "Το Αυγό" το Σάββατο 21 Απριλίου, τιμώντας τον ηθοποιό Γιώργο Μιχαλακόπουλο και την μνήμη του αξέχαστου Βασίλη Διαμαντόπουλου.

Δεν προβλέπεται ψηφιακή κάλυψη για τα Φιλιατρά μέσω Digea

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΑΠΟ ΤΟ ΦΙΛΙΑΤΡΑ NEWS

Τον κίνδυνο μα μείνει χωρίς κάλυψη με ψηφιακό σήμα αντιμετωίζει η περιοχή των Φιλιατρών αφού σύμφωνα με τον χάρτη κάλυψης της Digea τα κέντρα ψηφιακής εκπομπής δεν καλύπτουν κανένα την περιοχή μας.

Είναι σε όλους μας γνωστό στα Φιλιατρά, ότι η λήψη που κάνουμε από τα δύο κέντρα εκπομπής (Πύργου Ηλείας και Αίνου Κεφαλονιάς) δεν είναι και η καλύτερη τον χειμώνα αλλα το καλοκαίρι τα προβλήματα λήψεις με την Ιταλία είναι αμέτρητα με τις παρεμβολές.

Ψάχνοντας να δούμε πότε περίπου θα καλυφθεί η .........

περιοχή μας με το ψηφιακό σήμα της Digea, διαπιστώσαμε με έκπληξη ότι τα κέντρα εκπομπής της Digea ΔΕΝ ΚΑΛΥΠΤΠΟΥΝ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ τα Φιλιατρά και την Κυπαρισσία. θα μου πείτε τις μας ενδιαφέρει για την Κυπαρισσία... Σωστό αυτό. Δεν μας ενδιαφέρει.
Τα Φιλιατρά όμως μένουν χωρίς κάλυψη και αυτό είναι ξακάθαρο στους χάρτες της Digea.

Στην Μεσσηνία, το κέντρο εκπομπής ψηφιακού σήματος είναι το πεταλίδι. Ένα κέντρο εκπομπής που δεν μπορούσε ΠΟΤΕ να καλύψει τα Φιλιατρά. Ανέκαθεν έφτανε οριακά μέχρι τους Γαργαλιάνους όπου εκεί κάνουν οι περισσότεροι λήψη από το πεταλίδι.
Εμείς όμως είμαστε ΤΕΛΕΙΩΣ ΕΚΤΟΣ λήψης (από το πεταλίδι πάντα)....

Ψάξαμε στην Digea για Φραγκαπήδημα (Πύργο Ηλείας)... Δεν υπάρχει σημείο εκπομπής.
Ψάξαμε για Αίνο Κεφαλλονιάς... Δεν υπάρχει σημείο εκπομπής.
Ακαρνανικά υπάρχει αλλά δεν καλύπτει Φιλιατρά ΟΥΤΕ ΜΕ ΣΦΑΙΡΕΣ.
Ψάχνουμε για Ζάκυνθο τουλάχιστον μήπως και καλυφθούμε απο εκεί.... Δυστυχώς δεν υπάρχει καν κέντρο ψηφιακής εκπομπής....
Μένουμε τελικά εκτός ψηφιακής τηλεόρασης?

Κλίκ στις επισυναπτόμενες εικόνες



Γιαούρτια σε παρουσιαστή ειδήσεων την ώρα του δελτίου [ VIDEO ]

Επίθεση με γιαούρτια και αβγά δέχτηκε χθές το βράδυ ο παρουσιαστής των ειδήσεων του καναλιού Ηπειρός TV1 Παναγιώτης Μπούρχας.

Την ώρα που το δελτίο ειδήσεων βρισκόταν on air, και ο παρουσιαστής συνομιλούσε με τον υποψήφιο του Κόμματος "Ανεξάρτητοι Έλληνες" κ. Σταμπουλίδη, περίπου στις 21:20 άγνωστοι εισέβαλαν στο πλατό και φωνάζοντας συνθήματα κατά της Χρυσής Αυγής και υπέρ των Μεταναστών και λαθρομεταναστών (!!!!!) άρχισαν να πετούν γιαούρτια και αυγά στον παρουσιαστή κάνοντας τον απο πάνω μέχρι κάτω άσπρο.

Σύμφωνα με τον παρουσιαστή ο λόγος της ...........

επίθεσης είναι επειδή ο παρουσιαστής είχε φιλοξενήσει την προηγούμενη Πέμπτη στην εκπομπή του "Εν λευκώ" εκπρόσωπο της Χρυσής Αυγής....
Και ενω έγινε ότι έγινε, απο την ροή έριξαν μεν θέμα ο παρυσιαστής ξαναβγήκε και μίλησε για το συμβάν.

Δείτε ολόκληρο το Video



Το πασχαλινό ωράριο των καταστημάτων στα Φιλιατρά

Σε ισχύ τίθεται από την Μεγάλη Δευτέρα το πασχαλινό ωράριο των καταστημάτων στα Φιλιατρά και θα ισχύσει ολη την Μεγάλη Εβδομάδα.

Αναλυτικά: ........

Από την Μεγάλη Δευτέρα 9 Απριλίου έως και την Μεγάλη Πέμπτη 12 Απριλίου τα καταστήματα στα Φιλιατρά θα λειτουργούν από τις 08:00 - 21:00.

Την Μεγάλη Παρασκευή 13 Απριλίου από τις 10:00 το πρωί έως τις 20:00 το βράδυ

Το Μεγάλο Σάββατο 14 Απριλίου από τις 08:00 - 19:00

ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑ 15 Απριλίου και Δευτέρα του Πάσχα 16 Απριλίου όλα τα καταστήματα θα είναι κλειστά.

Μεσσηνιακές εφημερίδες της 7ης Απριλίου 2012

Κλικ στα πρωτοσέλιδα για μεγάλο μέγεθος.




Δείτε και τα πρωτοσέλιδα από τις Αθηναϊκές εφημερίδες.