Σάββατο 14 Απριλίου 2012

Οι ευχές που μας στέλνετε




Οι ευχές που μας στέλνετε

Οι διαχειριστές και οι συντάκτες των ιστολογίων μας ΘΑΝΟΣ ΕΥΗ koukfamily, Η Εύη μαγειρΕύη και ΤΡΙΗΡΗΣ σας εύχονται ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ και ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ.

Ο Αναστημένος Κύριος να σας χαρίζει υγεία και προσωπική και οικογενειακή ευτυχία.



Οι ευχές που μας στέλνετε



ΤΟ ΡΑΔΙΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ 936 EYXETAI ΚΑΛΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΑΣΧΑ ΜΕ ΜΙΑ ΕΥΧΗ. Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΞΕΡΕΙ ΟΤΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΚΟΙΤΟΥΝ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ, ΟΙ ΗΓΕΤΕΣ ΠΟΥ ΤΟΣΟ ΛΕΙΠΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ ΚΟΙΤΟΥΝ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΓΕΝΙΕΣ. ΤΟ ΑΝΑΣΤΑΣΙΜΟ ΦΩΣ ΝΑ ΜΑΣ ΓΕΜΙΣΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΥΓΕΙΑ, ΔΥΝΑΜΗ, ΜΕ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΕΣ ΑΞΙΕΣ ΤΟΥ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ.
Ο 936 FM ΘΑ ΣΤΕΙΛΕΙ ΕΥΧΕΣ ΣΤΟΥΣ ΑΠΟΔΗΜΟΥΣ ΠΕΛΟΠΟΝΗΣΙΟΥΣ ΣΕ ΔΙΚΤΥΟ ΜΕ ΣΤΑΘΜΟΥΣ ΤΗΣ ΟΜΟΓΕΝΕΙΑΣ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑ.
ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΜΑΣ ΣΤΟ 6999 936936 ΚΑΙ ΣΤΟ E-MAIL radio936@gmail.com
ΤΗΛ. ΚΕΝΤΡΟ 2761024660


Και οι ευχές από το Φιλιατρά News σε όλους τους αναγνώστες του.




Οι ευχές που μας στέλνετε



Κάθε τέλος είναι και μια αρχή! Κάθε σταύρωση και μια ανάσταση! Καλό Πάσχα


Μεγάλη ξεφτίλα για τον ΑΟ Κυπαρισσίας. Κατέθεσαν ένσταση για αντικανονική συμμετοχή του παίκτη της Εράνης Δημήτρη Μικελάτου!!!!! [ VIDEO ]

Δεν μπορούν να το χωνέψουν με τίποτα στην Κυπαρισσία την ήττα τους και φυσικά την απώλεια του Κυπέλλου Μεσσηνίας από την πολυνίκη του θεσμού Εράνη Φιλιατρών.
Έχουν σκάσει, έχουν τουμπανιαστεί, έχουν πέσει στα πατώματα και δεν λένε να συνέλθουν από την ήττα στην Κυπαρισσία.

Οι άνθρωποι του ΑΟΚ (άραγε και ο .............

προπονητής της μαζί;;;;) κατέθεσαν ένσταση για αντικανονική συμμετοχή του ποδοσφαιριστή της Εράνης Δημήτρη Μικελάτου με το σκεπτικό ότι στον αγώνα πρωταθλήματος του Ολυμπιακού Γυθείου με την Εράνη Φιλιατρών ο Μικελάτος είχε αποβληθεί από τον αγώνα και εφόσον ήταν τιμωρημένος δεν είχε δικαίωμα συμμετοχής και ζητούν την αφαίρεση του Κυπέλλου από την Εράνη.

Για τη ώρα διοικούντες του ΑΟ Κυπαρισσίας δείτε πως είναι μια κυπελλούχος ομάδα και συνεχίζουμε πιο κάτω το κράξιμο προς εσάς.



Στην Εράνη πάλι η είδηση αυτή ακούστηκε σαν ανέκδοτο και όλοι οι άνθρωποι της διοίκησης γέλασαν τόσο πολύ με την ενέργεια του ΑΟ Κυπαρισσίας αφού ως εμπειρότατη ομάδα ξέρουν απ έξω και ανακατωτά τους κανονισμούς του ποδοσφαίρου και γνωρίζουν ότι άλλοι κανονισμοί ισχύουν για το Πρωτάθλημα και άλλοι για το Κύπελλο. Σε αντίθεση με τους Κυπαρίσσιους που έχουν μαύρα μεσάνυχτα από κανονισμούς...
Συγκεκριμένα. Ο Δημήτρης Μικελάτος είχε αποβληθεί με δυο κίτρινες κάρτες στον αγώνα με τον ολυμπιακό Γυθείου στο Γύθειο. Οι κανονισμοί λένε ξεκάθαρα ότι η ποινή της αγωνιστικής εκτίεται ΜΟΝΟ στην ίδια διοργάνωση, ενω στο κύπελλο μπορεί να εχει κανονική συμμετοχή.
Το ίδιο είχε γίνει και με τον Ηλία Ντινιώτη όπου σε άλλον αγώνα πρωταθλήματος είχε τιμωρηθεί και ενώ ήταν τιμωρημένος για το πρωτάθλημα, στο Κύπελλο με τον Πάμισσο Μεσσήνης συμμετείχε κανονικά χωρίς κανένα πρόβλημα.

Για πολλά γέλια αλλά και για πολύ κράξιμο οι Διοικούντες του ΑΟ Κυπαρισσίας. ΧΩΡΙΣ να ξέρουν τι τους γίνεται και έχοντας μαύρα μεσάνυχτα από κανονισμούς βρήκαν αυτή την "παρατυπία" (κατα το μυαλό τους παρατυπία) και υπέβαλλαν ένσταση κατά της Εράνης. Γελάει ακόμα και το λιμάνι της Κυπαρισσίας με τα χάλια τους και την ασχετοσύνη τους!!!!!
ΡΕ άσχετοι, ρε ανίδεοι, έχετε έναν προπονητή που τουλάχιστον από τα χρόνια που είχε στην Εράνη θα έπρεπε να ξέρει τους κανονισμούς απ έξω και ανακατωτά. Δεν σας συμβούλεψε πριν κάνετε την πατάτα;
Βρε άσχετοι, να δεχτούμε ότι εσείς έχετε μαύρα μεσάνυχτα, ο Παναγόπουλος πως σας άφησε να καταθέσετε αίτηση και σε λίγο με την απόφαση που θα είναι αθωωτική για την Εράνη να ξεφτιλιστείτε; Τον ρωτήσατε ή κάνατε του κεφαλιού σας;
Εκτός και αν το μίσος σας και το κόμπλεξ που έχετε εναντίον της Εράνης ΦΙΛΙΑΤΡΩΝ για το ότι δεν καταφέρατε να πάρετε το κύπελλο (με τι φόντα άλλωστε να το πάρετε;;;) σας τύφλωσε τόσο που ξεχάσατε να ρωτήσετε τον προπονητή σας ή έστω να ανοίξετε τα μάτια σας να διαβάσετε κανέναν κανονισμό για να αποφύγετε την ξεφτίλα.

θυμίστε πότε πήγε για τελευταία φορά ο ΑΟΚ τελικό Κυπέλλου;;;; Πρίν 24 χρόνια;;; Σε άλλα 24 χρόνια θα ξαναδείτε τελικό.
Πάρτε το χαμπάρι. Το αφεντικό στην Τριφυλία ΗΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΚΑΙ ΟΝΟΜΑΖΕΤΑΙ ΕΡΑΝΗ ΦΙΛΙΑΤΡΩΝ.
Αυτό το όνομα θα σας είναι για πάντα εφιάλτης σας. Θα το βλέπετε πάντα πάνω από εσάς και θα σκάτε από το κακό σας, γιατί ΕΡΑΝΗ δεν θα γίνετε ΠΟΤΕ.
Δεν πειράζει. Με τα καμώματα σας δώσατε σε εμάς τροφή να σας κράξουμε. Και το ακόμα μεγαλύτερο κράξιμο θα το φάτε μόλις βγει το ταμπάνι ότι όλα έγιναν κανονικά.
Ετοιμαστείτε......
Έρχεται κι άλλο κράξιμο αιώνιοι Loosers από την Εράνη.

Και κοιτάξτε να φτιάξετε μια περίφραξη της προκοπής στο υποτυπώδες γήπεδο σας (ο θεός να το κάνει γήπεδο αυτό το πράγμα) γιατί τα δήθεν κάγκελα που έχετε μπροστά από τις τρισάθλιες κερκίδες σας με το που τα ακουμπήσεις πέφτουν και υπάρχει κίνδυνος να σκοτωθεί ποδοσφαιριστής.
Ευτυχώς που από την πτώση της περίφραξης δεν κάρφωσαν στο κεφάλι τα κάγκελα σας κανέναν παίκτη της ομάδας μας ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ.
Μου θέλατε και κύπελλο τρομάρα σας ......

Αλήθεια. ΠΩΣ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ δίνεται αδειοδότηση σε ενα γήπεδο που μόνο πλαστικό τάπητα έχει και τίποτε άλλο;
Ουτε τουαλέτες. Τα αποδυτήρια της φιλοξενούμενης ομάδας είναι ένα κοντέϊνερ. Χωρίς ντουζιέρες χωρίς τίποτα.
Οι κερκίδες (ο θεός να τις κάνει) δεν έχουν πλαστικά καθισματάκια.

Η περίφραξη στο γήπεδο τους (τα κάγκελα μπροστά από τις κερκίδες δηλαδή) είναι ετοιμόρροπα και με το που τα ακουμπάς πέφτουν. Τα σίδερα στο πάνω μέρος είναι στραβωμένα επάνω σαν πιρούνες επικίνδυνα να καρφώσουν στο κεφάλι άνθρωπο.
Παρ' όλα αυτά πως παίρνει αδειοδότηση το τρισάθλιο γήπεδο της Κυπαρισσίας;
Μήπως με καμιά επιταγούλα "εμού του ιδιου" όπως γίνεται και με την μπλέ σημαία για την δήθεν καθαρή θάλασσα του Αϊ λαγούδη;
Πραγματικούς ελέγχους κάνουν για να δουν την καταλληλότητα του γηπέδου και να το αδειοδοτήσουν;

Κύριε πρόρεδρε της ΕΠΣ Μεσσηνίας Αριστείδη Σταθόπουλε πως επέτρεψες να διεξαχθεί ένας τέτοιος τελικός στο ακατάλληλο γήπεδο της Κυπαρισσίας;
Είστε ενήμερος για τις υποδομές του γηπέδου; ή σας έχουν πουλήσει παραμύθια ότι διαθέτουν άρτιο γήπεδο;
Ήσασταν στο γήπεδο και είδατε τα χάλια με τα κάγκελα. Προφανώς θα ενημερωθήκατε για την έλλειψη σε ντουζιέρες στα αποδυτήρια των Φιλοξενουμένων.
ΠΩΣ επιτρέψατε την διεξαγωγή του Τελικού στην Κυπαρισσία και όχι στα Φιλιατρά που έχουν κατα πολύ καλύτερες γηπεδικές εγκαταστάσεις;

Αν δεν είδατε τα χάλια με τα κάγκελα που έπεφταν χωρίς πίεση δείτε τα στο Video πιο κάτω και καμαρώστε γηπεδικές εγκαταστάσεις της Κυπαρισσίας.
Κ. Σταθόπουλε δείτε μόνος σας τα χάλια του γηπέδου της Κυπαρισσίας με την μηδενική ασφάλεια. Πηγαίνετε το Video στο 15:30 λεπτό και δείτε τα χάλια.



Video με φωτογραφίες από την κατάκτηση του 8ου Κυπέλλου Μεσσηνίας από την Εράνη Φιλιατρών

Το ακόλουθο Video το αφιερώνουμε στον υπέροχο κόσμο της Εράνης που στην Κυπαρισσία βοήθησε ψυχολογικά την ομάδα να κατακτήσει την 8η κούπα του Κυπέλλου Μεσσηνίας.
Επιστρέψτε μας όμως να αφιερώσουμε το ίδιο Video και στην διοίκηση του ΑΟ Κυπαρισσίας για να δουν πως είναι μια Κυπελλούχος ομάδα γιατί αυτοί στην τροπαιοθήκη τους δεν έχουν ΤΙΠΟΤΑ.

Φάτε τώρα στην μάπα Κυπαρισσίωτες το ............

Video με φωτογραφίες από την Ερανάρα που πήρε την κούπα μέσα στο μηδενικής ασφάλειας γήπεδο σας και καλή σας χώνεψη.



Ενσταση κατέθεσε ο ΑΟ Κυπαρισσίας εναντίον της Εράνης για δήθεν αντικανονική συμμετοχή του Μικελάτου στον τελικό Κυπέλλου Μεσσηνίας

Ένσταση προς την αρμόδια επιτροπή της ΕΠΣ Μεσσηνίας κατέθεσε η διοίκηση του ΑΟ Κυπαρισσίας για αντικανονική -όπως ισχυρίζονται - συμμετοχή του Δημήτρη Μικελάτου (ηταν και σκόρερ της ισοφάρισης) λόγω αποβολής του με δύο κίτρινες στον εκτός έδρας αγώνα πρωταθλήματος της ΕΠΟ με τον Ολυμπιακό Γυθείου.

Η αποβολή του Μικελάτου με δύο κίτρινες (κόκκινη) κάνει τους διοικούντες του ΑΟ Κυπαρισσίας να πιστεύουν ότι συμμετείχε παράτυπα στον τελικό Κυπέλλου.
Στην διοίκηση της Εράνης δεν υπάρχει καμία απολύτως ...........

ανησυχία καθώς τους κανονισμούς τους γνωρίζουν πολύ καλά και ξέρουν ότι δεν υπάρχει ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΚΑΝΕΝΑ ΚΩΛΥΜΑ. Η όποια ποινή σε ποδοσφαιριστή εκτίεται ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ (πρωτάθλημα ΕΠΟ) και σε καμία άλλη.
Την απόφαση για την ένσταση που κατέθεσε η Κυπαρισσία θα παρει η αρμόδια επιτροπή ενστάσεων της ΕΠΣ Μεσσηνίας.

Οι ευχές που μας στέλνετε

ΤΟ ΑΓΙΟ ΦΩΣ ΝΑ ΦΩΤΙΖΕΙ ΤΙΣ ΖΩΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΨΥΧΕΣ ΟΛΩΝ ΜΑΣ

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ

ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΜΕ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ




Μεσσηνιακές εφημερίδες της 14ης Απριλίου 2012

Κλικ στα πρωτοσέλιδα για μεγάλο μέγεθος.



Δείτε και τα πρωτοσέλιδα από τις Αθηναϊκές εφημερίδες.