Κυριακή 29 Απριλίου 2012

Πέμπτο κόμμα το ΠΑΣΟΚ-Δυναμική άνοδος της Χρυσής Αυγής

Λίγες μέρες πριν τις κρίσιμες εκλογές ο θυμός των πολιτών ξεχειλίζει. Δείτε τι δείχνουν οι κρυφές δημοσκοπήσεις

Πανικός από τις κρυφές δημοσκοπήσεις. Η οργή του κόσμου μεγαλώνει με τη πρόθεση ψήφου των δύο μεγάλων κομμάτων μετά δυσκολίας να ξεπερνούν το 30%.

Σύμφωνα με το "Πρώτο Θέμα", στην ............

περιφέρεια της Β' Αθήνας το πρόβλημα που αντιμετωπίζει ο δικομματισμός αποτυπώνεται πιο έντονα.

Το ΠΑΣΟΚ όσο και η Νέα Δημοκρατία υπολείπονται του ΣΥΡΙΖΑ, του ΚΚΕ και των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, ενώ σε κάποιες από τις δημοσκοπήσεις η Νέα Δημοκρατία κατορθώνει να φτάνει μετά βίας στην τρίτη θέση και το ΠΑΣΟΚ παραμένει πέμπτο.

Σε δύο από τις δημοσκοπήσεις τονίζει το δημοσίευμα, το ΠΑΣΟΚ φαίνεται να έχει χάσει το 60% της δύναμής του, που έχει οδηγηθεί πρωτίστως προς τον ΣΥΡΙΖΑ και τη δημοκρατική Αριστερά και δευτερευόντως προς την Κοινωνική Συμμαχία και τους Οικολόγους Πράσινους.

Όσον αφορά τη Νέα Δημοκρατία, εκείνη έχει υποστεί τεράστιο πλήγμα από την αυτοδύναμη κάθοδο των Ανεξαρτήτων Ελλήνων του Πάνου Καμμένου, ο οποίος καταγράφει στην περιφέρεια αυτή τα μεγαλύτερα πανελλαδικά του ποσοστά.

Παράλληλα, πρωτοφανής είναι η δυναμική της Χρυσής Αυγής στις νεαρές ηλικίες, ενώ μεγάλος χαμένο από την άνοδό της είναι το ΛΑΟΣ. Αξίζει να επισημανθεί πως η Χρυσή Αυγή καταγράφει ποσοστά 6%-9% σε περιφέρειες της ηπειρωτικής Ελλάδας και της Δυτικής Μακεδονίας.

Οι δημοσκοπήσεις πριν από την απαγόρευση έδειχναν τη ΝΔ να προηγείται με ποσοστά που ξεκινούσαν από το 17,5% και έφταναν το 25,5%, ενώ το ΠΑΣΟΚ ήταν δεύτερο με ποσοστά που ξεκινούσαν από το 12% και στην καλύτερη περίπτωση άγγιζαν το 19%. Από εκεί και πέρα ο ΣΥΡΙΖΑ κινείται στο 12%, οι Ανεξάρτητοι Έλληνες μεταξύ 8%-10%, το ΚΚΕ στο 9%, η Δημοκρατική Αριστερά στο 8%, η Χρυσή Αυγή στο 5%, ο ΛΑΟΣ στο 4%, ενώ οι Οικολόγοι Πράσινοι και η Δημοκρατική Συμμαχία κατέγραφαν ποσοστά οριακής εισόδου στη Βουλή.

24|7

Η μέρα που μία πτήση αποδοκίμασε τον Σαμαρά

Έχασε και τους νοικοκυραίους η ΝΔ, όπως αποδεικνύεται από την είδηση που έχει κυριαρχήσει στο διαδίκτυο. Ο Α. Σαμαράς επέστρεψε Αθήνα από την Καβάλα μέσω Θεσσαλονίκης. Εκεί επιβιβάσθηκε στο αεροσκάφος της πτήσης 511 που ερχόταν από την Στουτγάρδη, σταματούσε στην Θεσσαλονίκη και κατέβαινε Αθήνα.

Στο αεροσκάφος ήταν περίπου 140 επιβάτες όταν μπήκε ο πρόεδρος της ΝΔ. Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα που βασίζονται σε αυτόπτες μάρτυρες: «Λίγο πριν την αναχώρηση επικρατεί μια απρόσμενη κινητοποίηση στο αεροπλάνο.

Η είδηση ότι το πλήρωμα περιμένει να ανέβει ..............

κάποιος επίσημος διαδίδεται από στόμα σε στόμα ανάμεσα στους επιβάτες.

Σε λίγο θα δούμε μια συνοδεία 10 ανδρών της Ασφάλειας οι οποίοι βρισκόντουσαν σε επαγρύπνηση λες και συνόδευαν τη Μέρκελ.

Λίγο πιο μπροστά περπατούσε με το γνωστό νευρικό βηματισμό του ο αρχηγός της ΝΔ Αντώνης Σαμαράς !

Με το που κάθισε στη πρώτη θέση άρχισαν τα πρώτα οργισμένα σχόλια από τους συνεπιβάτες μου και σε λίγο όλο το αεροσκάφος πήρε φωτιά στη κυριολεξία!

Οι πιο πολλοί δίπλα μου άρχισαν να τον γιουχάρουν, να του φωνάζουν «φτού σου προδότη» και να τραγουδούν εν χορό «Συμπιλίδης-Συμπιλίδης».

Κάποιοι στιγμή 4 επιβάτες σηκώνονται και κατευθύνονται απειλητικά προς το μέρος του.

Τότε αναλαμβάνουν δράση οι γορίλες και οι επιβάτες κάθονται στη θέση τους αλλά τα γιούχα συνεχίζονται ασταμάτητα. Όσο κράτησε η πτήση οι επιβάτες έβριζαν και οι αεροσυνοδοί σοκαρισμένες σχεδόν παρακολουθούσαν το θέαμα.

Ακόμη κι όταν έκλεισαν οι συρόμενες πόρτες της πρώτης θέσης οι αποδοκιμασίες συνεχίσθηκαν η μάλλον δεν σταμάτησαν ποτέ.

Όσο κράτησε η πτήση από τη Θεσσαλονίκη στην Αθήνα επικρατούσε μια εκρηκτική ατμόσφαιρα στο αεροπλάνο.

Όταν προσγειωθήκαμε στα Σπάτα οι σωματοφύλακες του Σαμαρά έκαναν ένα τείχος μπροστά από τους υπόλοιπους επιβάτες και ο αρχηγός της ΝΔ εγκατέλειψε σε δευτερόλεπτα το αεροπλάνο…».

AvantiPopolo.gr

Ανεβαίνει απειλητικά ο Καμμένος (13,1%)...

ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΓΚΑΛΟΠ.
Εκτός ο Καρατζαφέρης,
μέσα η Ντόρα,
ξεφουσκώνει η ΔΗΜΑΡ,
ανεβάζει την συσπείρωση του το ΠΑΣΟΚ...

Σημερινή δημοσκόπηση, με σταθμίσεις των ποσοστών των κομμάτων (από μία εκ των 3 πιο γνωστών εταιρειών).
Αν σήμερα είχαμε εκλογές, τα κόμματα θα ελάμβαναν τα παρακάτω ποσοστά:.........






ΝΔ... 25,6
ΠΑΣΟΚ 19,4
"Ανεξάρτητοι Έλληνες" (η έκπληξη) 13,1
ΣΥΡΙΖΑ 9,2
ΚΚΕ 8,4
ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 4,2
ΔΗΣΥ 3,7
ΔΗΜΑΡ 3,2
"Οικολόγοι Πράσινοι" 3,1
ΛΑΟΣ 2,6

O Καμμένος ανέβηκε μέσα στις τελευταίες 3 μέρες, 3 μονάδες και συνεχίζει την ανοδική του πορεία. Ο Καρατζαφέρης συνεχίζει να χάνει και σε μια ακόμη δημοσκόπηση είναι εκτός βουλής. Αντίθετα ανέβασε σημαντικά το ποσοστό της η Ντόρα , ενώ ο Κουβέλης συνεχίζει να ξεφουσκώνει με τα ποσοστά του να συρρικνώνονται και οι απώλειες του να ευνοούν το ΠΑΣΟΚ, το οποίο τις τελευταίες μέρες δείχνει να συσπειρώνει τη βάση του περισσότερο από τη ΝΔ..

No News News

Το χθεσινοβραδινό δελτίο ειδήσεων του BEST TV Καλαμάτας 28-4-2012




Μεσσηνιακές εφημερίδες της 29ης Απριλίου 2012

Κλικ στα πρωτοσέλιδα για μεγάλο μέγεθος.



Δείτε και τα πρωτοσέλιδα από τις Αθηναϊκές εφημερίδες.