Σάββατο 2 Ιουνίου 2012

Πρωταθλητής Ελλάδας ο Ολυμπιακός στο Μπάσκετ

Νίκησε τον παναθηναϊκό μετά από 15(!!!!!!) χρόνια, στο 5ο παιχνίδι των play Off με σκορ 82-76.
Μετά από 15 χρόνια.........!!!!!


Ενισχύστε το σήμα του WiFi με ένα κουτάκι μπύρας!

Δείτε πως μπορείτε να ενισχύσετε το σήματου WiFi με ένα απλό κουτάκι μπύρας...

Με την συγκεκριμένη μέθοδο ενισχύετε το σήμα του WiFi προς την κατεύθυνση που επιθυμείτε.

Δείτε πως μπορείτε να το πετύχετε.























newscode

Ευθυγράμμιση Γης - Αφροδίτης - Ηλιου μετά από 105 χρόνια

Το σπάνιο αυτό φαινόμενο πραγματοποιείται στις 5 και 6 Ιουνίου και οι αστρονόμοι θα έχουν την ευκαιρία να το παρατηρήσουν.

Οι σπάνιες ευθυγραμμίσεις ανάμεσα στη Γη, την Αφροδίτη και τον Ήλιο επέτρεψαν στους αστρονόμους του 17ου και 18ου αιώνα να υπολογίσουν για πρώτη φορά με ακρίβεια την απόστασή μας από τον Ήλιο.
Τώρα, αστρονόμοι σε όλο τον κόσμο ........

προετοιμάζονται για την επόμενη διάβαση της Αφροδίτης, το διήμερο 5 και 6 Ιουνίου, ένα φαινόμενο που δεν θα επαναληφθεί για τα επόμενα 105 χρόνια.

Το απόγευμα της 5ης Ιουνίου, η Αφροδίτη θα αρχίσει να περνά ανάμεσα στη Γη και τον Ήλιο, οπότε θα γίνει ορατή ως σκοτεινή κηλίδα που κινείται σε ένα ταξίδι 6,5 ωρών πάνω στον διάπυρο ηλιακό δίσκο.

«Εδώ και αιώνες, η διάβαση της Αφροδίτης θεωρείται μια από τις σημαντικότερες στιγμές για τους αστρονόμους» σχολίασε στο Γαλλικό Πρακτορείο ο Κλοντ Καταλά, επικεφαλής του Παρατηρητηρίου του Παρισιού.

Το απόγευμα της 5ης Ιουνίου, η πρώτη φάση της διάβασης θα γίνει ορατή στη Βόρειο Αμερική, την Κεντρική Αμερική και το βορειότερο τμήμα της Νοτίου Αμερικής.
Η Ευρώπη, η Μέση Ανατολή και η Νότια Ασία θα μπορέσουν να δουν μόνο την τελική φάση του φαινομένου λίγο πριν από το ηλιοβασίλεμα της 6ης Ιουνίου.

Οι μόνες περιοχές από τις οποίες η διάβαση θα είναι ορατή σε όλη τη διάρκειά του θα είναι η ανατολική Ασία και ο Δυτικός Ειρηνικός.

Μόνο έξι διαβάσεις της Αφροδίτης έχουν καταγραφεί από τότε που ο Γερμανός μαθηματικός προέβλεψε θεωρητικά το φαινόμενο τον 17ο αιώνα.

Οι επιστήμονες, σύντομα κατάλαβαν ότι θα μπορούσαν θεωρητικά να υπολογίσουν τριγωνομετρικά την απόσταση Γης-Ήλιου, τη λεγόμενη Αστρονομική Μονάδα (AU), αν χρονομετρούσαν την ίδια διάβαση της Αφροδίτης από διαφορετικές περιοχές του κόσμου.

Για το λόγο αυτό, η Βρετανία και η Γαλλία, οι τότε υπερδυνάμεις του πλανήτη, έστειλαν αποστολές σε μακρινά μέρη για να καταγράψουν τις διαβάσεις του 1761 και του 1769.

Η βρετανική αποστολή του 1761 αναχώρησε από το Πλύμουθ, δέχθηκε όμως επίθεση από γαλλικά πλοία και τα μέλη της εξέφρασαν την επιθυμία να γυρίσουν πίσω. Έλαβαν όμως την προειδοποίηση της βρετανικής Βασιλικής Εταιρείας ότι η πρόωρη επιστροφή τους θα ήταν «σκάνδαλο» που θα οδηγούσε στο διασυρμό τους.

Εξίσου δραματική, αλλά με πιο θετική εξέλιξη, ήταν η βρετανική αποστολή του 1769, όταν ο μεγάλος εξερευνητής Τζέιμς Κουκ εστάλη στην Ταϊτή για να καταγράψει το σπάνιο φαινόμενο.

Όταν ολοκλήρωσε αυτό το έργο, ο Κουκ άνοιξε την επιστολή με τις οδηγίες για την πραγματική -και μυστική- αποστολή του: να ανακαλύψει και να χαρτογραφήσει τη μυστηριώδη «νότια ήπειρο», που αποδείχθηκε τελικά ότι ήταν η Αυστραλία και η Νέα Ζηλανδία.

Ακόμα και σήμερα, όμως, η διάβαση της Αφροδίτης παραμένει χρήσιμη για την αστρονομία: ερευνητές σε όλο τον κόσμο θα την παρακολουθήσουν με προσοχή προκειμένου να τελειοποιήσουν τις μεθόδους τους για την ανακάλυψη πλανητών έξω από το Ηλιακό Σύστημα.

Η επόμενη διάβαση αναμένεται το Δεκέμβριο του 2117!



Νέα απόγραφή Συνταξιούχων του ΙΚΑ ΕΤΑΜ

Από 2 Ιουλίου ώς 28 Σεπτεμβρίου

Τη διενέργεια νέας απογραφής των συνταξιούχων του ΙΚΑ από τις 2 Ιουλίου έως και τις 28 Σεπτεμβρίου αποφάσισε το διοικητικό συμβούλιο του ΙΚΑ-ΕΤΑΜ.

Όπως ανακοινώθηκε, οι συνταξιούχοι πρέπει να προσέρχονται αυτοπροσώπως στο πιστωτικό ίδρυμα (τράπεζα, ΕΛΤΑ), από το οποίο εισπράττουν τη μηνιαία σύνταξή τους, προσκομίζοντας τα κάτωθι δικαιολογητικά: ..........


α. Δελτίο αστυνομικής ταυτότητας ή διαβατήριο σε ισχύ (για αλλοδαπούς).
β. Ενημερωτικό σημείωμα συντάξεων β' τριμήνου 2012.

Eπισημαίνεται ότι η καταγραφή θα πρέπει οπωσδήποτε να γίνει ξεχωριστά για κάθε παροχή, που χορηγεί το Ίδρυμα (κύρια, επικουρική σύνταξη ή εξωιδρυματικό επίδομα).

Όπως αναφέρει το ΙΚΑ-ΕΤΑΜ, ιδιαίτερη προσοχή εφιστάται στις περιπτώσεις όπου στο ενημερωτικό σημείωμα δεν αναφέρεται ο Αριθμός Μητρώου Κοινωνικής Ασφάλισης (ΑΜΚΑ) και τον οποίο πρέπει να προσκομίσουν στο πιστωτικό ίδρυμα ή να φροντίσουν για την έκδοσή του, πριν από την προσέλευσή τους για την απογραφή τους, όπου και θα πρέπει να συνυποβάλουν.

Όσον αφορά στις κατηγορίες συνταξιούχων, που εξαιρούνται από τη διαδικασία προσέλευσης στα πιστωτικά ιδρύματα, (συνταξιούχοι, που κατοικούν στο εξωτερικό και πληρώνονται, μέσω πληρεξουσίου, ανήλικα τέκνα, που δεν διαθέτουν αστυνομική ταυτότητα ή διαβατήριο και είναι κάτω των 14 ετών, συνταξιούχοι που τελούν σε κατάσταση ανικανότητας για δικαιοπραξία, λόγω ψυχικής ή διανοητικής διαταραχής) θα πρέπει ο νόμιμος πληρεξούσιος ή εξουσιοδοτημένο πρόσωπο, με πρόσφατη εξουσιοδότηση-θεωρημένη για το γνήσιο της υπογραφής, να μεταβεί με τα ίδια δικαιολογητικά στα υποκαταστήματα ΙΚΑ-ΕΤΑΜ (τμήματα πληρωμών) του τόπου κατοικίας του συνταξιούχου.

Σημειώνεται ότι το μέτρο της απογραφής των συνταξιούχων στοχεύει στην αντιμετώπιση της παράνομης είσπραξης σύνταξης από μη δικαιούχους.

in.gr

Ο Πάνος Καμμένος στο MEGA 2/6/2012




Περιοδείες πολιτικών της Δημοκρατικής Αριστεράς

Στο Κοπανάκι και την Κυπαρισσία θα βρίσκεται ο επικεφαλής του ψηφοδελτίου της ΔΗΜΑΡ
Μπάμπης Πατσούρης την Κυριακή και την Δευτέρα.

Στα χωριά της Μάνης θα περιοδεύσει ...........

κλιμάκιο της ΔΗΜΑΡ με επικεφαλής τους υποψήφιους
βουλευτές Μπάμπη Βακαλόπουλο και Τάκη Χαλβατσιώτη την Κυριακή το απόγευμα και την
Δευτέρα το πρωί.

Την Δευτέρα το απόγευμα σε Χατζή και Βλαχόπουλο

Στον εισαγγελέα η Lidl για αισχροκέρδεια

Ο εποπτεύων του Οικονομικού Εγκλήματος, αντιεισαγγελέας του Αρείου Πάγου, Νίκος Παντελής με παραγγελία του ζητεί να διαταχθεί κατεπείγουσα προκαταρκτική εξέταση προκειμένου να διαπιστωθεί εάν έχει διαπραχθεί το αδίκημα της αισχροκέρδειας από τους νόμιμους υπευθύνους της εν λόγω εταιρείας.

Η παραγγελία του κ. Παντελή απευθύνεται στην..............

Εισαγγελία Πρωτοδικών της Αθήνας αλλά ζητείται και η συνδρομή της οικονομικής αστυνομίας.

Αφορμή για την παρέμβαση της δικαιοσύνης αποτέλεσαν οι διαπιστώσεις του Αναπληρωτή υφυπουργού Ανάπτυξης Σωκράτη Ξυνίδη ο οποίος με αναφορά του προς την εισαγγελία του Αρείου Πάγου «κατήγγειλε» συγκεκριμένα προϊόντα της αλυσίδας Lidl ότι πωλούνται ακριβότερα στην Ελλάδα απ΄ότι ότι σε άλλες χώρες του εξωτερικού.

Ειδικότερα, σύμφωνα με την αναφορά του κ. Ξυνίδη, 51 από 70 προϊόντα που διακινούνται αποκλειστικά από τη Lidl στη χώρα μας πωλούνται σε υψηλότερες τιμές από εκείνες που διατίθενται τα ίδια σε Γερμάνια, Γαλλία, Ιταλία και Βουλγαρία.

Υπενθυμίζεται ότι πριν από μερικές ημέρες ο εισαγγελέας του Αρείου Πάγου κ. Παντελής με ανάλογη παραγγελία, είχε διατάξει έρευνα για φαινόμενα αισχροκέρδειας σε βάρος καταναλωτών από άλλα τέσσερα γνωστά σουπερ μάρκετ σχετικά με την πώληση συσκευασμένου ρυζιού σε τιμές έως και 47% ακριβότερα.

Newsbomb

Κασιδιάρης σε Καψή: «ΟΡΘΩΣ ΣΕ ΠΛΗΡΩΝΕΙ Ο ΜΠΟΜΠΟΛΑΣ»




Η ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΑΜΑΡΑ ΜΕ ΤΗ ΔΕΣΜΕΥΤΙΚΗ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΣΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ Μ. ΝΤΡΑΓΚΙ

Η επιστολή Σαμαρά προς τον Μάριο Ντράγκι, τον Πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας, δεν αφήνει πολλά περιθώρια ερμηνειών.

Πότε έλεγε ψέματα ο κ. Σαμαράς; Στον ελληνικό λαό όταν προχθές ανακοίνωνε τα 18 μέτρα ή στον κ. Ντράγκι, όταν του έστελνε στις 15 Φεβρουαρίου 2012, την επιστολή που παραθέτουμε αυτούσια, με φαρδιά - πλατιά την δεσμευτική υπογραφή του; Διοτι μνημόνιο και παροχές είναι αντίθετα.

Δείτε σε πιστή μετάφραση τι έγραφε με ............

προσωπική του επιστολή του.

Αυτός λοιπόν, που μόλις προχθές, χθες υποσχόταν στον Ελληνικό λαό επαναδιαπραγμάτευση του μνημονίου και άλλα πολλά αντιμνημονιακά, είναι ο ίδιος που υπέγραψε το μνημόνιο, ο ίδιος που απέστειλε επιστολή υποταγής στη κυρία Μέρκελ, ο ίδιος που έδωσε γη και ύδωρ στον Μάριο Ντράγκι και έγγραφη υπόσχεση ΠΙΣΤΗΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΤΩΝ ΟΡΩΝ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ.


ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΤΗΣ ΕΠΙΣΤΟΛΗΣ

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

κ. Μάριο Ντράγκι
Πρόεδρο ΕΚΤ

Αθήνα, 15 Φεβρουαρίου 2012


Αγαπητέ Πρόεδρε Ντράγκι,

Όπως ήδη έχω αναφέρει στην επιστολή μου της 23ης Νοεμβρίου 2011, το
Κόμμα μου, η Νέα Δημοκρατία, έχει δεσμευτεί για την επιτυχία των στόχων του
Προγράμματος Σταθεροποίησης, των βασικών πολιτικών του καθώς και της
εφαρμογής τους. Το ίδιο ισχύει και για το Μνημόνιο/Οικονομική και
Χρηματοπιστωτική Συμφωνία (MoU/MEFP) που ψηφίστηκε από το Ελληνικό
Κοινοβούλιο την περασμένη Κυριακή, με μεγάλη πλειοψηφία βουλευτών.

Πιο συγκεκριμένα, το κόμμα μου εκφράζει τη δέσμευσή του:

* Να προωθήσει την ανταγωνιστικότητα και την ανάπτυξη. Να υποστηρίξει
ριζικές διαρθρωτικές αλλαγές στις αγορές εργασίας, προϊόντων και υπηρεσιών καθώς και το φιλόδοξο σχέδιο αποκρατικοποιήσεων που περιέχει το πρόγραμμα. Οι
προσαρμογές που συμφωνήθηκαν στην αγορά εργασίας, ελπίζουμε να δώσουν μια
ισχυρή άμεση ώθηση, ώστε να προωθήσουν την απασχόληση και την οικονομική
δραστηριότητα. Αυτό ισχύει ιδιαίτερα για μιαν Οικονομία που βρίσκεται ήδη για
πολλά χρόνια σε ύφεση και που η ανεργία της έχει ήδη ξεπεράσει το 20%.

* Να αποκαταστήσουμε την εμπιστοσύνη των αγορών και τη δημοσιονομική
βιωσιμότητα, προστατεύοντας όμως τα πιο ευάλωτα τμήματα του πληθυσμού.
Υποστηρίζουμε την άμεση εφαρμογή περικοπών διαρθρωτικού χαρακτήρα και τις
συνεχείς προσπάθειες να ελεγχθεί η δαπάνη και να αποφευχθούν οι καθυστερήσεις
πληρωμών του δημοσίου [προς Έλληνες ιδιώτες και επιχειρήσεις], που φτάνουν ήδη το 3% του ΑΕΠ. Πράγματι, τολμηρές φορολογικές μεταρρυθμίσεις θα έπρεπε να φέρουν πιο δίκαιη κατανομή των φορολογικών βαρών και να ανακόψουν τη
φοροδιαφυγή.

* Να διασφαλιστεί η χρηματοπιστωτική σταθερότητα. Υποστηρίζουμε την
εφαρμογή του Προγράμματος για μια ολοκληρωμένη στρατηγική αντιμετώπισης του προβλήματος στον τραπεζικό τομέα, με ισχυρή αποφασιστικότητα και έλεγχο του χρηματοπιστωτικού πλαισίου, καθώς και τα σχέδια για την ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών, η οποία έχει στόχο να προωθήσει το δημόσιο συμφέρον και να σεβαστεί την επιχειρηματική αυτονομία των τραπεζών.


* Εκφράζουμε, προφανώς, τη δέσμευσή μας για ταχύτατη εφαρμογή της
χρηματοπιστωτικής στρατηγικής που περιλαμβάνει τη Συμμετοχή του Επίσημου
τομέα και το Ιδιωτικού τομέα (PSI), μαζί με τους Ευρωπαίους εταίρους μας. Αυτό θα βοηθήσει την Ελλάδα να επιτύχει τους απώτερους στόχους της δημοσιονομικής
βιωσιμότητας και να προσφέρει τα απαραίτητα χρηματοδοτικά μέσα για να στηρίξειτην προσαρμογή της χώρας μας και τις μεταρρυθμιστικές προσπάθειές της.

Αν η Νέα Δημοκρατία κερδίσει τις επόμενες εκλογές στην Ελλάδα, θα
παραμείνει προσηλωμένη στους στόχους και τις βασικές πολιτικές του
Προγράμματος, όπως περιγράφονται στο Μνημόνιο και τη Χρηματοπιστωτική Συμφωνία.

Όπως ανέφερα και στην προηγούμενη επιστολή μου, εξακολουθούμε να
δίνουμε «μεγάλη έμφαση στο να επιτευχθεί άμεση Ανάκαμψη, έτσι ώστε τα δημόσια έσοδα που θα προκύψουν να μας επιτρέψουν να πετύχουμε τους στόχους που έχουν τεθεί».

Πράγματι, δίνοντας προτεραιότητα στην Ανάκαμψη, μαζί με τους άλλους
αντικειμενικούς στόχους, θα καταστήσουμε το Πρόγραμμα πιο αποτελεσματικό και την προσπάθεια προσαρμογής πιο επιτυχή.

Έτσι λοιπόν, όπως υπογραμμίζω και στην προηγούμενη επιστολή μου, μπορεί
να απαιτηθούν τροποποιήσεις που θα εγγυηθούν την πλήρη εφαρμογή του
Προγράμματος. Και επαναλαμβάνουμε την πρόθεσή μας να φέρουμε αυτά τα
ζητήματα για συζήτηση, μαζί με βιώσιμες εναλλακτικές πολιτικές, αυστηρά μέσα στα πλαίσια του Προγράμματος, ώστε να μην τεθεί σε κίνδυνο η επίτευξη των στόχων του.

Με εκτίμηση
Αντώνης Σαμαράς
Πρόεδρος Νέας Δημοκρατίας

Ολόκληρη η Επιστολή με την υπογραφή του Αντώνη Σαμαρά.





Μετατροπή από βινυλιο και κασέτα σε ψηφιακή μορφή.

Του Συνεργάτη μας Γιάννη Πετσέλη

Πόσο εύκολα και γρήγορα μπορείτε να μετατρέψετε τα βινυλια και τις κασέτες σας σε Mp3; Οι απαντήσεις ακολουθούν.

Πολλοί από εσάς έχετε μια συλλογή από βινυλια είτε επειδή είχατε το πάθος και το μικρόβιο από μικροί και τρέχατε στα διάφορα δισκοπωλεία για να εμπλουτίσετε τη συλλογή σας είτε επειδή τη βρήκατε έτοιμη από τους προγενεστέρους.

Το βινυλιο και η κασέτα έγιναν μέσα σε ..........

2 δεκαετίες με πολύ γοργό ρυθμό, σχεδόν βίαια, παρελθόν. Τα σημερινά παιδιά δεν γνωρίζουν καν τις λέξεις βινυλιο, βελόνα και πλατο, ενώ στα μάτια τους η όψη ενός πικαπ φαντάζει σαν κάτι απαρχαιωμένο.
Η μουσική πέρασε μέσα σε 60 χρόνια από το βινυλιο στην κασέτα, από την κασέτα στο CD, έγινε «φορητή» και τελικά συμπιέστηκε όσο δεν φανταζόμασταν ποτέ και έγινε Mp3.

Το βινυλιο δημιούργησε μια ολόκληρη κουλτούρα γύρω από τη μουσική, ο ήχος της βελόνας πάνω στο γρατζουνισμένο δίσκο έκανε εκατομμύρια ανθρώπους να χορέψουν σε ξέφρενους ρυθμούς και έτσι ο ελάχιστος φόρος τιμής που μπορούμε να τους αποδώσουμε είναι να μετατρέψουμε τουλάχιστον με αξιοπρέπεια τους δίσκους μας σε Mp3. Στη συνέχεια θα σας υποδείξουμε τρεις τρόπους μετατροπής, με την χρήση του ηλεκτρονικού σας υπολογιστή και τη βοήθεια λογισμικού, με πικαπ, που μετατρέπει το βινυλιο μέσω σύνδεσης USB αυτόματα σε Mp3 και με τη χρήση συσκευών, που δουλεύουν αυτόνομα χωρίς υπολογιστή.

Με τη χρήση λογισμικού για ηλεκτρονικό υπολογιστή.

Στην περίπτωση που επιλέξετε να συνδέσετε το πικαπ σας στον υπολογιστή πρέπει να γνωρίζετε ότι αυτό δεν μπορεί να γίνει απευθείας. Ο ήχος του πικαπ έχει δυο ιδιαιτερότητες, είναι αναλογικός και δεν είναι ενισχυμένος. Έτσι υπάρχουν δυο τύποι συνδεσμολογίας, είτε να χρησιμοποιήσετε ένα μεικτη με είσοδο phono και μετά να συνδεθείτε με την είσοδο εγγραφής της κάρτας ήχου με δυνατότητα ενίσχυσης του σήματος από το πικαπ. Στη συνέχεια θα περάσετε από τρία στάδια ωσότου φτάσετε στο Mp3. στο πρώτο θα ηχογραφήσετε το track από το βινυλιο σας και θα το υποθηκεύσετε ασυμπίεστο σε wav. Στο δεύτερο αν κρίνετε αναγκαίο θα κάνετε αποθορυβοποίηση εάν το αποτέλεσμα έχει πολλούς θορύβους και στο τρίτο και τελευταίο θα κάνετε την συμπίεση, μετατρέποντας το wav σε Mp3. Παρακάτω σας προτείνουμε δυο προγράμματα που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για τη διαδικασία εγγραφής και μετατροπής.

Audacity

Το audacity είναι μια δωρεάν πλατφόρμα εγγραφής, επεξεργασίας και μετατροπής ήχου με απεριόριστες δυνατότητες. Μπορεί να κάνει ηχογράφηση μέχρι 16 καναλιών ταυτόχρονα στα 32-bit και στα 96 KHz. Σας επιτρέπει να απομακρύνεται το σφύριγμα, το βούισμα η άλλους επίμονους θορύβους που υπάρχουν στο βάθος του τραγουδιού. Αφού, λοιπόν, συνδέσετε το πικαπ η το κασετόφωνο σας και κάνετε την εγγραφή σε wav το μόνο που απομένει είναι να επεξεργαστείτε, όπου χρειάζεται, χρησιμοποιώντας τα εφε του προγράμματος και στη συνέχεια να κάνετε εξαγωγή σε Mp3.

Alpine soft vinyl.

Το Vinyl studio είναι πιθανώς το καλύτερο πρόγραμμα που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε προκειμένου να κρατήσετε την ποιότητα του βινυλιου αναλλοίωτη. Το κόστος των 25 ευρώ για την απόκτηση του είναι μηδαμινό εν συγκρίσει με τις δυνατότητες του. Είναι πάρα πολύ απλό στη χρήση του, ενώ το περιβάλλον εργασίας χωρίζεται σε 5 καρτέλες ανάλογα με τη χρήση που θέλετε να κάνετε. Ξεκινώντας θα σας εκπλήξει η δυνατότητα εκκίνησης εγγραφής με το κατέβασμα της βελόνας πάνω στο δίσκο σας η την έναρξη σήματος στην περίπτωση της κασέτας. Διαθέτει αρκετές λειτουργίες όσον αφορά το καθάρισμα του ήχου και την μετατροπή σε Mp3.

Πικαπ για PC.

Sony PS-LX300 USB


Το συγκεκριμένο πικαπ της SONY είναι πραγματικά ένα διαμάντι στην κατηγορία του. Συνδέεται με τον υπολογιστή σας μέσω θύρας USB και μετατρέπει το αναλογικό σήμα των βινυλιων σας σε πραγματικό χρόνο σε Mp3. Έχει δυνατότητα αναπαραγωγής δίσκων 33 στροφών, καθώς και δίσκων 45 στροφών, ενώ όλες οι λειτουργίες μετατροπής είναι αυτοματοποιημένες. Η τιμή του είναι μόλις 120 ευρώ και τα αξίζει όλα.

Χωρίς ηλεκτρονικό υπολογιστή.

Lenco TT-30USB Turntable.


Μια πραγματικά ενδιαφέρουσα πρόταση στην κωδικοποίηση των δίσκων σας 33 και 45 στροφών σε Mp3 είναι και αυτή της Lenco. Η εν λόγω πρωτοποριακή συσκευή πικαπ κάνει την εγγραφή παιχνίδι, αφού αρκεί να συνδέσετε το USB key σας η τον φορητό σκληρό δίσκο στο πικαπ μέσω της θύρας του και να περιμένετε απολαμβάνοντας τη μουσική σας. Με μοντέρνο σχεδιασμό, ενσωματωμένα ηχεία και ενσωματωμένο δέκτη ΑΜ/FM για να ακούσετε τους αγαπημένους σας ραδιοφωνικούς σταθμούς. Η τιμή του είναι μόλις 100 ευρώ.

Doctor sound.

Το Doctor sound είναι ένα μουσικό πολυεργαλειο αφού μπορείτε να χρησιμοποιήσετε σαν πηγή εγγραφής το πικαπ, το κασετόφωνο, το cd player η το ενσωματωμένο ραδιόφωνο και να υποθηκεύσετε απευθείας σε μορφή Mp3 σε ένα USB stick, ενώ το κόστος του αγγίζει μόλις τα 200 ευρώ.

Πατάτες Ηλείας Α και Β ποιότητας για την Μεσσηνία από το κίνημα μαζικών αγορών

Χάρη στην συμμετοχή όλων μπορέσαμε να εξασφαλίσουμε πατάτες Ηλείας Α και Β ποιότητας σε εξαιρετική τιμή για όλη την Μεσσηνία.

Ειδικότερα: ...........

Πατάτες Α ποιότητας Ηλείας για την Μεσσηνία.
Τιμή κιλού 0,38 Ευρώ. Διατίθενται σε συσκευασίες των 25 κιλών. Η κάθε συσκευασία έχει τιμή 9,5 Ευρώ

Πατάτες Β ποιότητας Ηλείας για την Μεσσηνία.
Τιμή κιλού 0,27 Ευρώ. Διατίθενται σε συσκευασίες των 25 κιλών. Η κάθε συσκευασία έχει τιμή 6,75 Ευρώ

Οι παραπάνω προσφορές είναι διαθέσιμες στην ιστοσελίδα http://www.mazikes.gr/mazikesagores.aspx?n=1
Ελπίζουμε για ακόμα μια φορά η συμμετοχή να είναι τόσο μεγάλη που να μας δώσει τη δύναμη να διαπραγματευτούμε και για άλλα προϊόντα.

Μεσσηνιακές εφημερίδες της 2ας Ιουνίου 2012

Κλικ στα πρωτοσέλιδα για μεγάλο μέγεθος.



Δείτε και τα πρωτοσέλιδα από τις Αθηναϊκές εφημερίδες.