Τρίτη 9 Οκτωβρίου 2012

Νίκος Φωτέας: Και ξαφνικά; "ξαναέσκασε" το πρόβλημα των σκουπιδιών!

Και ξαφνικά; 'ξαναέσκασε' το πρόβλημα των σκουπιδιών!
Μα καλά , προεκλογικά (μόλις πριν 2 χρόνια) δεν έταζε ο δήμαρχος λαγούς με πετραχείλια;
Βασική του προεκλογική δέσμευση δεν ήταν το ότι είχε τη λύση έτοιμη;
Δυστυχώς όμως, όπως συμβαίνει με πλήθος άλλων θεμάτων που ταλανίζουν το δήμο μας, ο 'βασιλιάς' της πόλης βλέπει ενόχους παντού εκτός από το παλάτι του. Αφού πειραματίστηκε (Σούκος, Ρέντζος), αφού είπε-ξείπε για Μαραθόλακα, αφού 'έψαξε' για οικόπεδα, είδε και απόειδε και κατέφυγε στην 'σίγουρη' λύση:
Φταίει η Περιφέρεια, φταίει η κυβέρνηση φταίνε οι πάντες εκτός από τον ίδιο.
Εν τω μεταξύ, ανέθεσε σε εργολάβους την ...............

απομάκρυνση των σκουπιδιών χωρίς να μπει στον κόπο να μάθει ΠΟΥ θάβονται τα σκουπίδια της πόλης μας. Μακριά από εδώ και ας θάβονται όπου λάχει.

Μεγαλόπολη; Αρχαία Ολυμπία; Τί τον νοιάζει; Αφού είπαμε, φταίνε πάντα οι άλλοι!
Σε συνεδριάσεις της οικονομικής επιτροπής έχουμε κατ' επανάληψη ζητήσει τα παραστατικά της μεταφοράς των απορριμάτων αλλά η δημοτική αρχή έχει ΑΡΝΗΘΕΙ να μας τα δώσει.
ΤΙ ΦΟΒΑΤΑΙ; ΤΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΣΕ ΝΑ ΚΡΥΨΕΙ; Επρεπε να γινει ντεντεκτιβ ο Δημαρχος Μεγαλόπολης για να μαθουμε τελικα οτι τα εθαβαν εκει.Και οι διαβεβαιωσεις ουκ ολιγες οτι ο εργολαβος τηρει τις υποχρεωσεις του και πηγαινει τα σκουπιδια σε αδειοδοτημενη χωματερη, αλλα παραστατικα δεν δινουμε.

Ας σταματήσει επιτέλους η δημοτική αρχή τα παιχνιδάκια γύρω από το σοβαρό θέμα των σκουπιδιών γιατί, εκτός των άλλων, 'βρωμάει' ο τόπος από σενάρια!

ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ
Ανεξ. Δημοτική Παράταξη

Γυμνός «αγανακτισμένος» τρέχει να χαιρετήσει τη Μέρκελ [εικόνες+ βίντεο]

Από τη μια τα ΜΑΤ να ρίχνουν δακρυγόνα, από την άλλη οι κουκουλοφόροι να πετούν πέτρες και στη μέση ένας άνδρας που τρέχει γυμνός στο Σύνταγμα, προκειμένου να χαιρετήσει από κοντά την Άνγκελα Μέρκελ.

Όχι, δεν πρόκειται για σενάριο κωμωδίας, αλλά για πραγματικό γεγονός που συνέβη σήμερα στο Σύνταγμα. Πάνω που ο πετροπόλεμος διαδηλωτών και ΜΑΤ βρισκόταν σε πλήρη εξέλιξη, ένας νεαρός άρχισε να τρέχει γυμνός στη Βασιλέως Γεωργίου, χαιρετώντας το πλήθος που τον αποθέωνε, με στόχο να φτάσει στη Βουλή και να χαιρετήσει τη Γερμανίδα καγκελάριο.

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ ΚΑΙ VIDEO






iefhmerida

Στην πολιτική, διαδέχεται κανείς ηλίθιους και αντικαθίσταται από ανίκανους.

Το είχε πει Ζωρζ Κλεμανσώ, 1841-1929, Γάλλος Πρωθυπουργός

ΜΕ την κα Μέρκελ δεν έχουμε τίποτα, οπότε την τιμούμε ως αρχηγός Κράτους. Έχουμε όμως με τις πολιτικές που εφαρμόζονται. Στο εορταστικό κλίμα του Μαξίμου ενώ την ίδια ώρα δακρυγόνα, συλλήψεις, μέτρα αντιδημοκρατικά εξελίσσονται στην υποτιθέμενη Δημοκρατία που γέννησαν οι πρωταγωνιστές της και απελευθέρωσαν όπως τυχαίνει οι πρόγονοί μου οι Ντρέδες..

Το πολιτικό σύστημα παρά τις προσπάθειες του .............

συμπατριώτη μας Πρωθυπουργού δεν μπορεί να σηκώσει το βάρος της κοινωνικής κραυγής και αδικίας, όσο φιλότιμες προθέσεις και αν υπάρχουν. Διότι γνωρίζουν ότι το μέλλον της χώρας αλλά και της Ευρώπης το απεργάζονταν κύκλοι σε κλειστά δωμάτια με ενέχυρο τα οικονομικά συμφέροντα και τον ενταφιασμό κρατών όπως συμβαίνει στον ευρωπαικό Νότο.

Διαβάζω σήμερα στην Wall street Journal ότι "Οι πιστωτές της Ελλάδας εξακολουθούν να μην «τα βρίσκουν» σε ότι αφορά τον χειρισμό της κρίσης χρέους της χώρας, με το ΔΝΤ να απειλεί να σταματήσει την χρηματοδότησή του αν η ευρωζώνη δεν δεχθεί μια αναδιάρθρωση χρέους ύψους δεκάδων δισεκατομμυρίων ευρώ, προκειμένου να...υποχωρήσει το ελληνικό χρέος σε βιώσιμα επίπεδα, γράφει η Wall Street Journal, επικαλούμενη πηγές που έχουν άμεση γνώση του θέματος. Η Ελλάδα αναμένεται και πάλι να βρίσκεται μεταξύ των κορυφαίων ζητημάτων που θα συζητηθούν στην ετήσια φθινοπωρινή διάσκεψη του ΔΝΤ στο Τόκιο, την ώρα που η Αθήνα «ξεμένει» από ρευστό και οι κυβερνήσεις της ευρωζώνης φοβούνται τις πολιτικές επιπτώσεις που θα είχε η διαγραφή ελληνικού χρέους έως 50 δισ. ευρώ." καταλήγει το ρεπορτάζ.

Επομένως η κατάσταση έχει ξεφύγει και δεν συμμαζεύεται. Διότι κούρεμα του χρέους και μάλιστα ηχηρό πρέπει να γίνει. Ωστόσο επειδή μου έμεινε αναπάντητο το ερώτημα που θα έκανε ένας λογικός δημοσιογράφος απέναντι στους πολιτικούς των 2 χωρών δεν έγινε. Ζήτησα να το υποβάλλουν συνάδελφοι από το εξωτερικό. Είναι απλό: o πρώην Καγκελάριος Γερμανίας κ. Χέλμου Κόλ είχε πει πρόσφατα ότι για τη διάσωση της Ελλάδος δεν πήραν ούτε ένα ευρώ από τους Γερμανούς φορολογούμενους. Οπότε σε ποιους και γιατί χρωστάμε; Γιατί μόνο εμείς οφείλουμε και όχι οι άλλοι σε εμάς;

ΓΕΩΡΓΙΑ ΑΣΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟΥ από το www.kyparissianews.com

Γαργαλιάνοι: Αφιέρωμα στους Τριφύλιους Λογοτέχνες. Θέμης Τριφύλιος

Ολοκληρώνεται ο κύκλος των εκδηλώσεων του αφιερώματος στους Τριφύλιους λογοτέχνες, την Τετάρτη 10 Οκτωβρίου, στους Γαργαλιάνους. Η εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στις 8.00 μ.μ., στη Μπρίσκειο Βιβλιοθήκη, είναι αφιερωμένη στον πεζογράφο Θέμη Τριφύλιο , λογοτεχνικό ψευδώνυμο του Γεωργίου Δ. Καλογερόπουλου.

Ο Γεώργιος Καλογερόπουλος γεννήθηκε το 1907 στον Πύργο Τριφυλίας. Σπούδασε στη Νομική Σχολή και από το 1933 ως το 1939 άσκησε το επάγγελμα του δικηγόρου στους Γαργαλιάνους. Από το 1939 ακολούθησε το δικαστικό κλάδο, όπου εξελίχθηκε μέχρι το βαθμό του Αρεοπαγίτη. Εκτός από το δικαστικό έργο ασχολήθηκε με τη λογοτεχνία που ήταν από τα νεανικά του χρόνια το πάθος και η έμφυτη κλίση του. Στα φοιτητικά του χρόνια ασχολήθηκε ερασιτεχνικά με το θέατρο.

Όταν ήταν δικηγόρος στους Γαργαλιάνους , εξέδωσε μαζί με...........

τους Πέτρο Ολύμπιο και Παν. Εράνα τα «Τριφυλικά Χρονικά» όπου έγραφε τα κύρια άρθρα και δημοσίευε διηγήματά του. Με την είσοδό του στο δικαστικό κλάδο η λογοτεχνία παραμερίζεται προσωρινά. Ξαναρχίζει να γράφει από το 1943. Δημοσιεύει πάρα πολλά διηγήματα και θεατρικά έργα για τα οποία λαμβάνει πολλές διακρίσεις και βραβεία. Ο Θέμης Τριφύλιος πέθανε στην Αθήνα το 1988.
Ομιλητής στην εκδήλωση θα είναι ο φιλόλογος-συγγραφέας Άγγελος Λάππας ο οποίος θα αναφερθεί στο «πεζογραφικό και θεατρικό του έργο», ενώ οι ηθοποιοί του Τριφυλιακού Ερασιτεχνικού Θεάτρου Γιούλα Ζαχαροπούλου και Νατάσα Παπαδάκη θα διαβάσουν αποσπάσματα από διηγήματα και από το θεατρικό έργο «Οινόμαος» .

Και αυτή η εκδήλωση είναι συνδιοργάνωση της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Τριφυλίας και της Ένωσης Μεσσηνίων Συγγραφέων.

Η Πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης
ΠΑΝΤΕΛΑΚΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

Στο Λουξεμβούργο μεταφέρει την έδρα της η ΦΑΓΕ

Ανακοίνωση της εταιρείας

Τη μεταφορά της έδρας της ΦΑΓΕ στο Λουξεμβούργο αποφάσισε η διοίκηση του ομίλου.

Ειδικότερα, όπως ανακοινώθηκε στο επενδυτικό κοινό,ολοκληρώθηκε την 1η Οκτωβρίου η εσωτερική αναδιάρθρωση του ομίλου ΦΑΓΕ με στόχο την ενίσχυση της αποτελεσματικότητας της εταιρικής του δομής, προκειμένου αυτή να αντικατοπτρίζει καλύτερα τον ολοένα και πιο παγκόσμιο χαρακτήρα των δραστηριοτήτων του, όπως επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση προς τους επενδυτές.

Ως αποτέλεσμα της αναδιάρθρωσης αυτής, η FAGE International SA, νεοσυσταθείσα εταιρεία με .......

έδρα το Λουξεμβούργο, που ελέγχεται από τους Ιωάννη και Κυριάκο Φιλίππου, είναι η μητρική εταιρεία για το σύνολο των δραστηριοτήτων του ομίλου.

Σε ό,τι αφορά στις δραστηριότητες της ΦΑΓΕ στην Ελλάδα, πραγματοποιούνται μέσω της ελληνικής θυγατρικής της ΦΑΓΕ Dairy Industry (πρώην μητρική του ομίλου) ενώ οι δραστηριότητες της ΦΑΓΕ στο εξωτερικό θα γίνονται μέσω της νεοσυσταθείσας θυγατρικής στο Λουξεμβούργο, της FAGE Luxembourg S.a.r.l.

Σε σχετικές δηλώσεις του ο Αθανάσιος Φιλίππου, διευθύνων σύμβουλος της ΦΑΓΕ, ανέφερε χαρακτηριστικά: “Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την ολοκλήρωση της αναδιάρθρωσης η οποία βασίζεται στην ελληνική μας κληρονομιά ενώ μας βοηθά να ανταγωνιστούμε ακόμα πιο αποτελεσματικά στην παγκόσμια αγορά. Η παγκόσμια ζήτηση για τα προϊόντα μας συνεχίζει να αυξάνεται και είμαστε έτοιμοι να επωφεληθούμε από τις εξελίξεις στην αγορά στην Ευρώπη, στη Βόρεια Αμερική και όπου αλλού μπορεί να προκύψει”.

Ανοίγουν τα προγράμματα κατάρτισης Νέων Αγροτών του ΕΛΓΟ «ΔΗΜΗΤΡΑ». Εφτα στην Μεσσηνία

Ο ΕΛΓΟ «ΔΗΜΗΤΡΑ» ανακοινώνει την έναρξη υλοποίησης προγραμμάτων Γεωργικής Επαγγελματικής Κατάρτισης Νέων Αγροτών, στο πλαίσιο της πράξης «Επαγγελματική Κατάρτιση Αυτοαπασχολούμενων στον Πρωτογενή τομέα («Νέοι Γεωργοί»), του Επιχειρησιακού Προγράμματος: «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού», που συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινοτικό Ταμείο (ΕΚΤ).

Σχεδιάστηκαν και υλοποιούνται, εντός του.........

έτους 2012, πανελλαδικά, 121 προγράμματα εκ των οποίων 78 φυτικής παραγωγής (κηπευτικά, ελαιοκομία, αμπελουργία, φυτά μεγάλης καλλιέργειας κ.λπ.), 29 ζωικής παραγωγής (αιγοπροβατοτροφία, βοοτροφία, μελισσοκομία κ.λπ.) και 14 φυτικής – ζωικής παραγωγής (μικτά), τα οποία προβλέπεται να παρακολουθήσουν περίπου 3.000 Νέοι Αγρότες.

Η επιλογή των εκπαιδευόμενων προκύπτει από το αρχείο των Υπόχρεων Εκπαίδευσης Νέων Αγροτών, που έχουν ενταχθεί στο Μέτρο 1.1.2 «Εγκατάσταση Νέων Γεωργών», Άξονας 1 του Προγράμματος Αγροτική Ανάπτυξη 2007-2013 «Αλέξανδρος Μπαλτατζής», με βάση την ημερομηνία ένταξής τους.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στα κατά τόπους Κέντρα «ΔΗΜΗΤΡΑ» ή στη Γενική Διεύθυνση Αγροτικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης (τηλ. 210 – 8821404).

Οπως βλέπεται στον πίνακα από τα 10 προγραμματα που έχει η Μεσσηνία έχουν υλοποιηθεί εως τώρα τρία, δυο για τα κηπευτικά καιένα για τα αιγοπρόβατα.




Messinea

Ίσως και το 70% της ενιαίας ενίσχυσης μέχρι τα τέλη Οκτωβρίου

Τις απαντήσεις αναμένει από την αρμόδια Τεχνική Επιτροπή της Κομισιόν η ελληνική πλευρά – πιθανότατα αυτές να έρθουν αύριο – ώστε να περάσει το αίτημα για την προκαταβολή του 70% της ενιαίας ενίσχυσης. Μια κίνηση, που εάν τελεσφορήσει, θα σηματοδοτήσει την σημαντική ενδυνάμωση της αγοράς και των παραγωγών σε μια κρίσιμη στιγμή.

Εφόσον όλα εξελιχθούν έτσι, το υπουργείο .............

τοποθετεί την πληρωμή της προκαταβολής λίγο αργότερα από όσο εκτιμούσε,την τελευταία εβδομάδα του Οκτωβρίου. Από την πλευρά του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης έχουν τεθεί και αιτήματα, επάνω σε 5 βασικούς άξονες, που έχουν να κάνουν με ειδικές ενισχύσεις.

BEST TV

Μεσσήνιοι φοροφυγάδες στα χέρια του ΣΔΟΕ

Πριν από περίπου δύο μήνες, όταν ο δημοτικός σύμβουλος Καλαμάτας, Στέλιος Στασινόπουλος, είχε αναλάβει και επίσημα τα καθήκοντά του ως ειδικός γραμματέας του Σώματος Δίωξης Οικονομικού Εγκλήματος (ΣΔΟΕ), τον είχαμε ρωτήσει αν στη λίστα με τα πρόσωπα που έχει στα χέρια του και τους προηγούμενους μήνες είχαν βγάλει σε τράπεζες του εξωτερικού αδήλωτα χρήματα περιλαμβάνονται και Μεσσήνιοι. Τότε, μας είχε δηλώσει ότι ακόμη δεν είχε ανοίξει ο «φάκελος της λίστας».
Δύο μήνες περίπου αργότερα, περίοδος που .............

ξεκίνησαν να γίνονται και οι σχετικοί έλεγχοι, από τα πρώτα στοιχεία που έρχονται στη δημοσιότητα φαίνεται ότι η πληροφορία του «Θ» για παρουσία Μεσσήνιων στη σχετική λίστα εμβασμάτων εξωτερικού ήταν σωστή.

Όπως προκύπτει από χθεσινό δημοσίευμα της εφημερίδας «ΤΑ ΝΕΑ», μεταξύ του πλήθους των ονομάτων υπάρχουν και «εκπρόσωποι» από τη Μεσσηνία, αλλά και άλλες πόλεις της Πελοποννήσου.
Συγκεκριμένα, αγρότης από την περιοχή μας δήλωσε ετήσιο εισόδημα μόλις 1.037,60 ευρώ ενώ είχε «αποταμιεύσει 626.442,47 ευρώ! Λάκωνας αγρότης με ετήσιο εισόδημα μόλις 14,94 ευρώ έβγαλε στο εξωτερικό 450.000 ευρώ. Δικηγόρος, από ιστορική πόλη της Πελοποννήσου όπως σημειώνεται, δήλωνε εισόδημα 7.531 ευρώ, ενώ μετέφερε στο εξωτερικό καταθέσεις ύψους 1.498.300 ευρώ. Επίσης, χονδρέμπορος ανέφερε εισόδημα 15.948,22 ευρώ και έχει «στείλει» στο εξωτερικό 2.975.000 ευρώ!
Και τα παραπάνω είναι μόνο ορισμένα ενδεικτικά παραδείγματα.

ΘΑΡΡΟΣ

Μεσσηνία: Σε επίσχεση οι μικροβιολόγοι.

Ανέστειλαν τις κινητοποιήσεις διαγνωστικά κέντρα και κλινικές

Σε επίσχεση της παροχής υπηρεσιών υγείας προς τον ΕΟΠΥΥ προχώρησαν τελικά χθες τα ιδιωτικά μικροβιολογικά εργαστήρια στη Μεσσηνία διεκδικώντας οφειλόμενα από το ασφαλιστικό ταμείο, όπως σημείωσε στο «Θ» η εκπρόσωπος των εργαστηρίων της Μεσσηνίας στο Συντονιστικό της Τρίπολης, Παρασκευή Ρουμπέα.

Έτσι, οι μικροβιολόγοι που συμμετέχουν στην ............

κινητοποίηση δεν κάνουν δεκτά τα παραπεμπτικά των ασφαλισμένων, οι οποίοι πρέπει να πληρώσουν για τις εξετάσεις και στη συνέχεια να διεκδικήσουν τα χρήματα από τον ΕΟΠΥΥ.

Αντίθετα, τα ιδιωτικά διαγνωστικά κέντρα και οι ιδιωτικές κλινικές ανέστειλαν προσωρινά το βράδυ του Σαββάτου τις κινητοποιήσεις που είχαν εξαγγείλει για τις 8 έως 12 Οκτώβρη, μετά από συνάντηση που είχαν με τον υπουργό Οικονομικών. Όπως αναφέρεται σε δημοσίευμα της ιστοσελίδας in.gr: «Την αναστολή των κινητοποιήσεων για τους συμβεβλημένους με τον ΕΟΠΥΥ γιατρούς και τους εκπροσώπους των κλινικών και των διαγνωστικών κέντρων, που είχε εξαγγείλει ότι θα ξεκινούσαν από τη Δευτέρα 8 Οκτωβρίου 2012, ανακοίνωσε το Σάββατο ο Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών.

Σε ανακοίνωση του Συλλόγου αναφέρεται πως δίδεται “το περιθώριο στον υπουργό Οικονομικών να επανεξετάσει τη χρηματοδότηση του ΕΟΠΥΥ, λαμβάνοντας υπ’ όψιν ότι πρέπει να αποφευχθεί η ταλαιπωρία του ασφαλισμένου πολίτη και ταυτόχρονα να κατοχυρωθεί η αποπληρωμή των παρόχων υγείας και ο συμψηφισμός των χρεών τους”. “Περιμένουμε άλλη μία εβδομάδα, μέχρις ότου ο υπουργός Οικονομικών αποσαφηνίσει τον τρόπο και το χρονοδιάγραμμα πληρωμής των παρόχων υγείας, οπότε θα επανεξετάσουμε τη στάση μας και θα αποφασίσουμε εκ νέου τις περαιτέρω κινητοποιήσεις μας” καταλήγει η ανακοίνωση.

Επίσης, η Πανελλήνια Ένωση Ιδιωτικών Κλινικών τονίζει σε δική της ανακοίνωση ότι οι κινητοποιήσεις αναστέλλονται “μετά τη δέσμευση του υπουργού Οικονομικών κ. Στουρνάρα για έκτακτη χρηματοδότηση του ΕΟΠΥΥ προκειμένου να καλύψει μέρος των υποχρεώσεών του, τη δέσμευση για άμεση πληρωμή εντός της ερχόμενης εβδομάδος προκαταβολής νοσηλίων Μαΐου, τη νομοθετική ρύθμιση μέχρι τέλος του μήνα για συμψηφισμό υποχρεώσεων προς το Δημόσιο και την καταβολή του χρέους έως 31-12-2011 προς τους παρόχους υγείας, άμεσα με την εκταμίευση της δόσης των 31,5 δισ. ευρώ”».

Θάρρος

Διατροφικά επιδόματα Σεπτεμβρίου 2012

Το Υπουργείο Εσωτερικών επιχορηγεί τις Περιφέρειες με 5,8 εκ. ευρώ

Με το ποσό των 5.844.732 ευρώ επιχορηγεί το υπουργείο Εσωτερικών τις Περιφέρειες της χώρας, προκειμένου να καταβληθεί το διατροφικό επίδομα στους κατά νομό δικαιούχους νεφροπαθείς, στους μεταμοσχευμένους νεφροπαθείς, στους μεταμοσχευμένους καρδιάς, ήπατος, πνευμόνων και μυελού οστών, καθώς και σε αλλοδαπούς και ομογενείς νεφροπαθείς, για το Σεπτέμβριο 2012.
Στην απόφαση, που υπέγραψε ο υπουργός .............

Εσωτερικών, Ευριπίδης Στυλιανίδης, επισημαίνεται ότι οι αποδιδόμενες πιστώσεις (από τους Κεντρικούς Αυτοτελείς Πόρους των Περιφερειών) αφορούν στην καταβολή του διατροφικού επιδόματος στους δικαιούχους για το Σεπτέμβριο και για όσο χρονικό διάστημα καθίστανται δικαιούχοι λήψης αυτού.
«Όσον αφορά στο χρόνο καταβολής του εν λόγω επιδόματος, εφαρμόζεται αναλόγως η ίδια διαδικασία που ακολουθείτο από τις τέως υπόχρεες Νομαρχιακές Αυτοδιοικήσεις» αναφέρεται.
Τέλος, το υπουργείο καλεί τις Περιφέρειες να του γνωστοποιήσουν έως τις 29 Οκτωβρίου «τον αριθμό των δικαιούχων, καθώς και τα ποσά που απαιτούνται για την κάλυψη του εν λόγω επιδόματος μηνός Οκτωβρίου έτους 2012, για τις Περιφερειακές Ενότητες χωρικής αρμοδιότητάς τους, προκειμένου να επιχορηγηθούν αναλόγως».

Θάρρος

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Θα μας ταΐζουν με ληγμένα τρόφιμα!!!

Με μία προφανώς επικίνδυνη υγειονομική διάταξη που εξέδωσαν τα συναρμόδια υπουργεία Ανάπτυξης και Υγείας, δίνουν εφεξής τη δυνατότητα στις πολυεθνικές εταιρείες τροφίμων και στις μεγάλες αλυσίδες σούπερ μάρκετ να διαθέτουν στην κατανάλωση τρόφιμα περασμένης χρονολογίας!

Ειδικότερα, τα τρόφιμα με περασμένη την ημερομηνία λήξης ............

τους που μετονομάζονται πλέον σε «τρόφιμα περασμένης διατηρησιμότητας», πλην όσων προσδιορίζονται από την κείμενη νομοθεσία ως «ευαλλοίωτα» θα μπορούν να διατίθενται στους καταναλωτές.

Στην ίδια διάταξη προστίθεται ότι αυτά θα πρέπει να «πωλούνται σαφώς διαχωρισμένα από τα άλλα τρόφιμα και σε πινακίδα που θα αναρτάται σε αυτά, θα αναγράφεται, με κεφαλαία γράμματα, η φράση ΤΡΟΦΙΜΑ ΠΕΡΑΣΜΕΝΗΣ ΔΙΑΤΗΡΗΣΙΜΟΤΗΤΑΣ».

Όπως αναφέρει η εφημερίδα Ριζοσσπάστης, ο χρόνος περασμένης διατηρησιμότητας κυμαίνεται από μία βδομάδα μέχρι τρεις μήνες, ενώ «την αποκλειστική ευθύνη, για την καλή υγιεινή κατάσταση των προϊόντων φέρει ο πωλητής».

Direct News

Με ψήφους 15 υπέρ και 3 κατά το "Παλιοροβούνι" για τα σκουπίδια

Με μεγάλη πλειοψηφία αποφάσισε χθες αργά το βράδυ ο Ενιαίος Σύνδεσμος Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων (ΕΣΔΙΣΑ) Μεσσηνίας να προτείνει το Παλιοροβούνι του Δήμου Οιχαλίας ως την πλέον κατάλληλη και μελετητικά ώριμη περιοχή για την προσωρινή διαχείριση των απορριμμάτων.

Best TV


Οι Γερμανοί είναι φίλοι μας.....



Anonymous: Επίθεση σε ελληνικές κυβερνητικές ιστοσελίδες [ VIDEO ]

Οι "Ανωνυμοι" (Anonymous) "χτύπησαν'' μια ημέρα πριν την επίσκεψη στην Ελλάδα της Γερμανίδας καγκελαρίου Άνγκελα Μέρκελ.

Πολλές Ελληνικές κυβερνητικές ιστοσελίδες, συγκεκριμένα, δέχτηκαν επίθεση τη Δευτέρα από την οργάνωση των πειρατών του κυβερνοχώρου.

Ανάμεσα στις ιστοσελίδες, οι οποίες για ένα σύντομο χρονικό ............

διάστημα, το βράδυ της Δευτέρας, δεν ήταν δυνατό να ανοίξουν, ήταν και αυτές του υπουργείου Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη, της αστυνομίας και του υπουργείου Δικαιοσύνης.

Μάλιστα, το μήνυμα που αναγραφόταν στις ιστοσελίδες ήταν "η σελίδα δεν μπορεί να εμφανιστεί".

Από την πλευρά τους οι "Ανώνυμοι" ανάρτησαν στην ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης, Twitter, μηνύματα μέσω των οποίων αναλάμβαναν την ευθύνη για τις κυβερνοεπιθέσεις. Επίσης, ανάρτησαν βίντεο στο YouTube, με το οποίο η οργάνωση ασκεί κριτική στην τεράστια επιχείρηση ασφαλείας και τα δρακόντεια μέτρα που έχουν προγραμματιστεί προκειμένου να περιοριστούν οι διαδηλώσεις κατά της Μέρκελ.




Direct News

Ποιες μεγάλες επιχειρήσεις δεν πλήρωσαν στη ΔΕΗ τέλος ακινήτων

Στη δημοσιότητα έδωσε η ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ,τη Δευτέρα το απόγευμα, λίστα επιχειρήσεων που έτυχαν…
ειδικής μεταχείρισης από την επιχείρηση.
Δείτε τις περιπτώσεις που έδωσε στη δημοσιότητα η ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ, καταγγέλλοντας τον εμπαιγμό των Ελλήνων πολιτών που κλήθηκαν να καταβάλουν το δυσβάσταχτο χαράτσι, ενώ την ίδια στιγμή μεγάλες επιχειρήσεις είτε πλήρωσαν μειωμένο τέλος ακινήτων, ακόμη και σε ποσοστό 60%, είτε εξαιρέθηκαν του σχετικού μέτρου.
Σε άλλες περιπτώσεις δε, επιχειρήσεις εμφανίζουν ...........

μειωμένο αριθμό του εμβαδού, αποκομίζοντας κέρδη εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ!
Ενδεικτική είναι η περίπτωση τεσσάρων κτιρίων του επιχειρηματία κ. Μπάμπη Βωβού, επί της λεωφόρου Κηφισίας.

Στην πρώτη παροχή, σύμφωνα με τα στοιχεία της ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ, τα τ.μ από 15.578 έγιναν 9.985 και ο επιχειρηματίας γλίτωνε 196.585 ευρώ χαράτσι. Στη δεύτερη παροχή τα τ.μ από 33.705 έγιναν 19.981 και ο επιχειρηματίας γλίτωσε 446.626 χαράτσι. Στην τρίτη παροχή τα τετραγωνικά από 20.956 έγιναν 9.728 και ο επιχειρηματίας γλίτωσε 310.364 ευρώ. Στην τέταρτη παροχή τα τετραγωνικά από 22.173 έγιναν 12.844 και ο επιχειρηματίας γλίτωσε 296.891 ευρώ.

Πέραν αυτού στη συνέντευξη Τύπου οι εκπρόσωποι της ΓΕΝΟΠ- ΔΕΗ έθεσαν τα παρακάτω ερωτήματα.
1η Περίπτωση: Πως γίνεται και τι έγινε το REGENCY καζίνο στη Θέρμη Θεσσαλονίκης ενώ το 2011 χρεώνεται με ΕΕΤΗΔΕ με βάση τα τετραγωνικά του, το 2012 μηδενίζονται τα τετραγωνικά του, με αποτέλεσμα να του επιστρέφεται και το ποσό που είχε χρεωθεί το 2011. Ανήκει στις Ουρσουλινες; Έχει ανάγκη στήριξης; Είναι φιλόπτωχο ταμείο;
2η Περίπτωση: Πως γίνεται και γιατί το ΚΑΖΙΝΟ ΠΑΡΝΗΘΑΣ ενώ αρχικώς πλήρωσε, δεν πληρώνει ΕΕΤΗΔΕ; Ανήκει στην εκκλησία; Έχει ανάγκη στήριξης;
3η Περίπτωση: Πως γίνεται και ο τηλεοπτικός σταθμός ΣΚΑΙ , δεν πληρώνει καθόλου χαράτσι; Είναι φιλανθρωπικό Ίδρυμα; Είναι βιομηχανία; Είναι εκκλησία;
4η Περίπτωση: Πως γίνεται, τι γίνεται και τα εκπαιδευτήρια ΚΩΣΤΕΑ -ΓΕΙΤΟΝΑ δεν πληρώνουν χαράτσι; Έχει ανάγκη φιλανθρωπίας ο κ. Γείτονας;
5η Περίπτωση: Γιατί ενώ ο εκδοτικός Οργανισμός Λαμπράκη και η εφημερίδα Ελευθεροτυπία μετά το δώρο Βενιζέλου πληρώνουν μειωμένο χαράτσι; Ο εκδοτικός οίκος Πήγασος δεν πληρώνει καθόλου; Αν η απάντηση είναι γιατί έχει βιομηχανικό ρεύμα, τι διαφορετικό βγάζει-κάνει-εκδίδει από τον ΔΟΛ και την Ελευθεροτυπία που να του δίνει την δυνατότητα να έχει βιομηχανικό ρεύμα;
6η Περίπτωση: Πώς γίνεται και τα ελαστικά ΜΙΣΕΛΕΝ δεν πληρώνουν χαράτσι; Παράγονται εδώ;
7η Περίπτωση: Πως γίνεται και το ΙΚΕΑ στα Σπάτα δεν πληρώνει; Οι Σουηδοί έχουν δική τους οικονομική ζώνη;

Ποιές εταιρείες πλήρωσαν μειωμένα τέλη με χαριστική ρύθμιση

Εξάλλου ο πρόεδρος της ΓΕΝΟΠ, Νίκος Φωτόπουλος, υποστήριξε ακόμη ότι αποτελεί εμπαιγμό και προκαλεί αθέμιτο ανταγωνισμό και η ρύθμιση του νόμου 4047/2012 με την οποία οι χρεώσεις του ΕΕΤΗΔΕ για κτίρια μη οικιακής χρήσης άνω των 1.000 τ.μ. μειώνονται κατά 30% και άνω των 2.000 τ.μ. κατά 60%.

Παρουσίασε μάλιστα παραδείγματα επιχειρήσεων οι οποίες με τη ρύθμιση αυτή έτυχαν εκπτώσεων στη χρέωση του τέλους.
Σε αυτές περιλαμβάνονται οι:

Lamda Olympia Village (The Mall), έκπτωση 1,4 εκατ. για τη διετία 2011-2012,
Κηφισός Mall(River West), έκπτωση 811.332 ευρώ,
Lamda Estate Development Μαρούσι (μείωση 162.124 ευρώ),
Καρφούρ Μαρινόπουλος (-251.387 ευρώ),
Θεραπευτήριο Υγεία(-211.488 ευρώ),
Πόρτο Καρράς (-299.534 ευρώ και 107.476 ευρώ για δύο κτίρια),
Media Markt (77.421 ευρώ),
Πρόκτερ & Γκαμπλ (-148.002 ευρώ),
Αττική Οδός (-72.516 ευρώ),
ΔΟΛ (-159.444 ευρώ), ενώ αναφέρθηκε και στον επιχειρηματία Θ. Αγγελόπουλο λέγοντας ότι πλήρωσε 70.545 ευρώ λιγότερα για σπίτι στο Π. Ψυχικό.

pheme.gr

Μόνο με συμβολαιογραφική πράξη στο εξής κάθε οικογενειακή μεταβολή

Μέσω των συμβολαιογράφων θα επιδιώξει το υπουργείο Εργασίας να ελέγξει τις παράνομες συντάξεις.

Με το νέο σύστημα «Αριάδνη» -που θα ανακοινωθεί τις επόμενες ημέρες- θα είναι υποχρεωτικό για κάθε οικογενειακή μεταβολή να υπάρχει συμβολαιογραφική πράξη, την οποία θα πληρώνουν οι πολίτες και στη συνέχεια θα παίρνουν τα χρήματα από τα ασφαλιστικά ταμεία.

Με αυτό τον τρόπο το υπουργείο Εργασίας θεωρεί ότι ......

θα καταφέρει να ελέγξει όχι μόνο συντάξεις ανθρώπων που έχουν αποβιώσει αλλά και γάμους που δεν δηλώνονται, με αποτέλεσμα να συνεχίζεται η χορήγηση σύνταξης χηρείας η άγαμων θυγατέρων.

ΣΚΑΙ

Θα ηχήσουν οι σειρήνες σε όλη την Μεσσηνία σήμερα στις 11 το πρωί

ΑΣΚΗΣΗ ΤΑΑΣ «ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ 2012» - ΗΧΗΣΗ ΣΕΙΡΗΝΩΝ

Η Αποκεντρωμένη Διοίκηση Πελοποννήσου – Δυτ. Ελλάδας & Ιονίου σας ενημερώνει ότι σήμερα Τρίτη 9 Οκτωβρίου η Υπηρεσία Παλλαϊκής Άμυνας – Πολιτικής Σχεδίασης Έκτακτης Ανάγκης του Υπουργείου Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη, στο πλαίσιο της άσκησης ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ 2012, θα πραγματοποιήσει δοκιμαστική ενεργοποίηση του συνόλου των σειρήνων συναγερμού Πολιτικής Άμυνας, σε όλη τη χώρα, ως ακολούθως:............


Ώρα 11:00, σήμανση συναγερμού εχθρικής αεροπορικής επίθεσης, για 60 δευτερόλεπτα (ήχος διακοπτόμενος, διαφορετικής έντασης).
Ώρα 11:05, σήμανση λήξης συναγερμού, για 60 δευτερόλεπτα (ήχος συνεχόμενος σταθερής έντασης).

Τη μέριμνα ήχησης, με τηλεχειρισμό ή χειροκίνητα, έχουν οι διευθύνσεις Πολιτικής Άμυνας (Αστυνομικές Διευθύνσεις) της χώρας.

Αίτηση για το αρθρο 99 του Πτωχευτικού κώδικα η "Μπάμπης Βωβός"

«Oπου και να είσαι όγδοος,είσαι ένα τίποτε.Και εγώ τότε αισθανόμουν ένα τίποτε».Ο κ. Μπάμπης Βωβός, το όγδοο παιδί μιας φτωχής οικογένειας από τα Φιλιατρά Μεσσηνίας, δεν θα μπορούσε να είναι πιο σαφής ως προς το κίνητρο που τον ωθούσε επί δεκαετίες να βρίσκεται στο επίκεντρο, αν όχι και στο στόχαστρο, του τεχνικού και επιχειρηματικού κόσμου.
Τη δεκαετία του ’80 ανέτελε στην Αθήνα το άστρο του ...........

Μπάμπη Βωβού. Ηταν η εποχή που η λεωφόρος Κηφισίας έμοιαζε σχεδόν με οποιοδήποτε άλλο μεγάλο δρόμο, αν εξαιρέσουμε την ελκυστική όχθη του Ψυχικού και της Φιλοθέης.

Παρ΄ ολίγον αγροφύλακας, ο κ. Βωβός δεν ακολούθησε τον δρόμο που του υπέδειξε ο πατέρας του, αλλά το Πολυτεχνείο στις αρχές της δεκαετίας του 1950. Στο πλαίσιο της άσκησής του εργάζεται για πρώτη φορά στο γραφείο «Νικολαΐδης και Καλφόπουλος» επί της οδού Στουρνάρη, ενώ στα 24 χρόνια του συνεταιρίζεται με δύο Μυκονιάτες στον χώρο της πώλησης ακινήτων.Διαδοχικά ταξίδια στις ΗΠΑ του δημιουργούν πραγματική εμμονή με το γυαλί στα κτίρια. Το 1968 κτίζει τα κτίρια στα οποία στεγάζεται το υπουργείο Δημοσίων Εργων στη συμβολή της λεωφόρου Αλεξάνδρας με τη Χαρ. Τρικούπη, ενώ το 1975 επί Κωνσταντίνου Τσάτσου συμμετέχει στην ανακαίνιση του Προεδρικού Μεγάρου.

Χρειάστηκαν λίγα χρόνια για να γίνει η Κηφισίας αυτό που είναι σήμερα, ο πιο high profile εμπορικός δρόμος της πρωτεύουσας. Και η εταιρεία του μεγαλύτερου developer στο χώρο του real estate έβαλε τη σφραγίδα της ανεξίτηλα στη νέα φυσιογνωμία της λεωφόρου: με τον πρώτο «ουρανοξύστη» των βορείων προαστίων, το «Atrina Center» (1980), τα εμπορικά συγκροτήματα του «Agora» (1987) και του «Polis» (1995), το γκλάμορους «Monumental Plaza» (1999).

Αίτηση για υπαγωγή της στις ευεργετικές διατάξεις του άρθρου 99 κατέθεσε, την περασμένη εβδομάδα, η Τεχνική Εταιρεία «Μπάμπης Βωβός» μετά την αντίστροφη πορεία της αγοράς του real estate αλλά και των μεγάλων καθυστερήσεων στην υλοποίηση της διπλής ανάπλασης σε Βοτανικό και Λεωφόρο Αλεξάνδρας.
Σύμφωνα με πληροφορίες η προσωρινή απόφαση για την αίτηση θα εκδοθεί την Τετάρτη, έως ότου ολοκληρωθεί η διαδικασία και ληφθούν οι τελικές αποφάσεις, πιθανότατα μέσα στους επόμενους δύο μήνες.
Η εταιρεία κατέφυγε στην λύση της αίτησης για προστασία από τους πιστωτές της καθώς όλες οι προσπάθειες αναχρηματοδότησης έχουν αποβεί άκαρπες. Την τελευταία τριετία, που η αγορά ακινήτων έχει καταρρεύσει η εταιρεία είχε επενδύσει πολλά στην κατασκευή του εμπορικού κέντρου στο Βοτανικό.
Όμως, οι μεγάλες καθυστερήσεις που σημειώθηκαν από την απόφαση του Συμβουλίου Επικρατείας (ακύρωσε μετά από προσφυγή κατοίκων το mall και χρειάστηκε να τροποποιηθεί το θεσμικό πλαίσιο) αλλά και η αναπροσαρμογή των σχεδίων της ΠΑΕ Παναθηναϊκός έχουν στερήσει από την εταιρεία την δυνατότητα να εκμεταλλευτεί τις εξελίξεις στο θέμα της διπλής ανάπλασης που εξακολουθεί να εμφανίζει αβέβαιο μέλλον.
Είναι χαρακτηριστική, η ανακοίνωση που εξέδωσε την περασμένη Παρασκευή η ΠΑΕ, με την οποία ασκεί δριμεία κριτική στον υπουργό Περιβάλλοντος κ. Ευάγγελο Λιβιεράτο, επικρίνοντας την υπογραφή του Προεδρικού Διατάγματος για την δρομολόγηση της διπλής ανάπλασης.
Τα προβλήματα για την Τεχνική Εταιρεία έχουν ξεκινήσει από καιρό όμως η θηλιά άρχισε να σφίγγει στο λαιμό της τον τελευταίο 1,5 χρόνο.
Ήδη σύμφωνα με πληροφορίες στην εταιρεία απασχολούνται σήμερα περί τα 30 άτομα από 400 έως 500 που ήταν τις καλές εποχές. Μάλιστα, μέχρι τις αρχές καλοκαιριού είχαν αποχωρήσει από την εταιρεία 225 άτομα (μισθωτοί και ημερομίσθιοι), με συνολικό κόστος περίπου 5.5 εκ. ευρώ, το οποίο χρηματοδοτήθηκε από τις τράπεζες «Alpha Bank» και «Πειραιώς».
Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες στην προσπάθεια συναινετικού διαζυγίου με εργαζόμενους, η εταιρεία είχε υπογράψει ιδιωτικά συμφωνητικά με στόχο καταβάλλει μισθούς και δεδουλευμένα σε 18 δόσεις. Όμως εδώ και μήνες η εταιρεία δεν έχει φανεί συνεπείς ούτε σε αυτή την υποχρέωση.
Χαρακτηριστικό παράδειγμα της αντίστροφης πορείας που ακολουθεί η αγορά real estate αποτελεί η καταγγελία της σύμβασης μίσθωσης από την Μedia Markt τον Νοέμβριο του 2011 για κατάστημα του ομίλου στο Π. Φάληρο. Η Γερμανική αλυσίδα, επικαλέστηκε τις δύσκολες οικονομικές συνθήκες στην ελληνική αγορά και η ελληνική εταιρεία απάντησε με εξώδικο, το οποίο κοινοποιήθηκε και στην μητρική της εταιρεία στην Γερμανία.
Αποτέλεσμα των διαβουλεύσεων που ακολούθησαν ήταν η υπογραφή ιδιωτικού συμφωνητικού συναινετικής λύσης της μίσθωσης, με καταβολή αποζημίωσης από την Media Markt προς τον όμιλο 2,1 εκ. ευρώ.

Messinea

9 Οκτωβρίου του 1944...

Ιστορική σύμπτωση, τραγική για την Ελλάδα, συνοδεύει την σημερινή άφιξη στην Αθήνα της Γερμανίδας Καγκελαρίου.

Στις 9 Οκτωβρίου του 1944 και τρεις μέρες πριν την αποχώρησή τους, οι Ναζί εκτέλεσαν στο Κορωπί της Αττικής 44 Έλληνες πολίτες, ενώ παράλληλα βομβάρδισαν την Αθήνα με απολογισμό έξι νεκρούς και 22 τραυματίες.



ΟΥΣΤ ΜΩΡΗ ΛΙΑΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Η ΝΟΣΤΑΛΓΟΣ ΤΟΥ ΧΙΤΛΕΡ ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.....
Η ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΤΟΥ Δ' ΡΑΪΧ
Η FRAU MERKEL.



Μεσσηνιακές εφημερίδες της 9ης Οκτωβρίου 2012

Κλικ στα πρωτοσέλιδα για μεγάλο μέγεθος.



Διαβάστε στο Θάρρος της Μεσσηνίας

Μεσσήνιοι φοροφυγάδες στη λίστα του ΣΔΟΕ»

«Εκπρόσωποι» και από τη Μεσσηνία υπάρχουν στη λίστα των ..............

φοροφυγάδων που έχει στα χέρια του το ΣΔΟΕ, όπως προκύπτει από χθεσινό δημοσίευμα της εφημερίδας «ΤΑ ΝΕΑ».

Συγκεκριμένα, αγρότης από την περιοχή μας δήλωσε ετήσιο εισόδημα μόλις 1.037,60 ευρώ ενώ είχε «αποταμιεύσει 626.442,47 ευρώ! Επίσης, Λάκωνας αγρότης με ετήσιο εισόδημα μόλις 14,94 ευρώ έβγαλε στο εξωτερικό 450.000 ευρώ…

Διαβάστε στη ΦΩΝΗ της Μεσσηνίας

ΜΕ ΕΥΡΥΤΑΤΗ πλειοψηφία αποφάσισε χθες αργά το βράδυ ο Ενιαίος Σύνδεσμος Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων (ΕΣΔΙΣΑ) Μεσσηνίας να προτείνει το Παλιοροβούνι του Δήμου Οιχαλίας ως την πλέον κατάλληλη και μελετητικά ώριμη περιοχή για την προσωρινή διαχείριση των απορριμμάτων.
ΑΥΤΟ είναι το σημερινό πρώτο θέμα στη «ΦΩΝΗ» στην πρώτη σελίδα της οποίας προβάλλονται και τα θέματα:
● ΤΣΙΜΕΝΤΟΣΤΡΩΣΗ στην πλατεία που «άνοιξε» με το ξήλωμα των ξώσπιτων. Αργούν υπόγειο πάρκινγκ και αναπλάσεις στα ουζάκια λόγω έλλειψης χρηματοδοτήσεων από τράπεζες.
● Η ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ στην 40η Γ.Σ. του Δικτύου Παράκτιων Περιφερειών της Ευρώπης.
● ΑΥΞΗΣΗ των τροχαίων ατυχημάτων και των θανατηφόρων στην Περιφέρεια Πελοποννήσου, με 8 νεκρούς το Σεπτέμβριο.
● ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ και πορεία χθες στην Καλαμάτα από Εργατικό Κέντρο και ΑΔΕΔΥ κατά των μέτρων και των περικοπών.
● ΝΕΕΣ ευνοϊκές ρυθμίσεις για της ληξιπρόθεσμες οφειλές εισφορών σε ΙΚΑ-ΕΤΑΜ.
● ΕΠΙΤΡΟΠΗ θα αποφασίσει για τα πρόστιμα του Λιμεναρχείου σε επαγγελματίες της παραλιακής ζώνης της Καλαμάτας.

● ΑΥΤΑ και άλλα πολλά ρεπορτάζ, ειδήσεις, σχόλια, άρθρα και παρεμβάσεις, αθλητικά και πολιτιστικά συμπληρώνουν την ύλη της «ΦΩΝΗΣ», μαζί με αγγελίες για την τοπική κτηματαγορά, τις ενοικιάσεις και την αγορά εργασίας.

● ΑΝΑΖΗΤΕΙΣΤΕ τη «ΦΩΝΗ» πρωί – πρωί στα περίπτερα. Έγκυρη ενημέρωση, δυναμική παρέμβαση με άποψη για τα τοπικά δρώμενα και όχι μόνο!... Για να μην σας στέλνουν… αδιάβαστους, διαβάζετε καθημερινά τη «ΦΩΝΗ»! Μόνο κέρδος θα έχετε γνωρίζοντας τι συμβαίνει γύρω σας!!!