Σάββατο 17 Νοεμβρίου 2012

Ολόκληρη η εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου με τίτλο Υπάρχει ζωή μετά το νέο μνημόνιο; [ Video ]

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή με τίτλο "Υπάρχει ζωή μετά το νέο Μνημόνιο που έγινε στην Διαδικτυακή εκπομπή του Enikos.gr

Στο πρώτο Video περάστε τον χρόνο στο 7:00 λεπτά για να παρακάμψετε τις διαφημίσεις.










VIDEO 1



VIDEO 2



VIDEO 3



Ο Φοιτητής που άφησε άφωνους τους πολιτικούς [ VIDEO ]

Από την ιντερνετική εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου "στον Ενικό".

Ένας φοιτητής λογιστικής παίρνει το μικρόφωνο και ο λόγος του κάνει τους Βορίδη και Χριστοφιλοπούλου να καταπιούν την γλώσσα τους και να μην μπορούν να αρθρώσουν κιχ.
Τι να αρθρώσουν; Τι να πουν;
Τι βλακείες να πουν οι πολίτες πολυτελείας (δηλαδή οι Βουλευτές και υπουργοί) που εξακολουθούν να παίρνουν -παρά την τρελή κρίση που περνάμε- 8.000 και άνω ευρώ τον μήνα.

Δείτε το Video και ακούστε τον Φοιτητή πως έστησε στον τοίχο τους Εθνοσωτήρες της καρπαζιάς.



ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ

39 χρόνια απο την εξέγερση του Πολυτεχνείου.

Δόξα και τιμή στους νεκρούς που έπεσαν απο την χούντα.

Κάθε Νοέμβρη, ο νους και η καρδιά μας είναι εκεί, στο Πολυτεχνείο, στην εξέγερση των φοιτητών, της νεολαίας και ολόκληρου του ελληνικού λαού κατά της χουντικής τυραννίας, το Νοέμβριο του 1973.
>Το Πολυτεχνείο ήταν η κορυφαία εκδήλωση της επτάχρονης αντιχουντικής πάλης και μία από τις κορυφαίες στιγμές των αγώνων του λαού και της νεολαίας.

Η εξέγερση του Πολυτεχνείουτο 1973 ήταν .......

μια μαζική διαδήλωση λαϊκής αντίθεσης στο καθεστώς της Χούντας των Συνταγματαρχών.
Η εξέγερση ξεκίνησε στις 14 Νοεμβρίου 1973, κλιμακώθηκε σχεδόν σε αντιχουντική επανάσταση και έληξε με αιματοχυσία το πρωί της 17ης Νοεμβρίου, μετά από μια σειρά γεγονότων που ξεκίνησαν με την είσοδο αρμάτων μάχης στον χώρο του Πολυτεχνείου.

Οι πηγές στο διαδίκτυο είναι χιλιάδες. μια μικρή αναζήτηση στο Google θα σας δώσει εκατομμύρια αποτελέσματα.

Εμείς αποτείνουμε φόρο τιμής στους ΗΡΩΕΣ της εξέγερσης του πολυτεχνείου της 17ης Νοέμβρη του 1973 με αυτή την αναφορά μας. Παρά τις γελοιότητςς που λένε οι Χρυσαυγίτες.
Σαφώς και δεν είναι πολλά αυτά που γράψαμε.
Θα θέλαμε τουλάχιστον έναν ΔΙΚΟ ΜΑΣ server για να φιλοξενήσουμε όλο αυτό το υλικό των γεγονότων.



ΕΔΩ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ ΕΔΩ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ





Μεσσηνιακές εφημερίδες της 17 Νοεμβρίου 2012

Κλικ στα πρωτοσέλιδα για μεγάλο μέγεθος.




Διαβάστε στο Θάρρος της Μεσσηνίας

Η ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΙΣΙΑ - ΤΣΑΚΩΝΑ
«Ξύπνησε» τα αντανακλαστικά των φορέων του Νομού


Μέχρι σήμερα, οι επίσημοι φορείς της Μεσσηνίας, για τα μεγάλα ..............

προβλήματα του Νομού, αρκούνταν σε κάποιες σποραδικές «προσωπικές» τουφεκιές στον αέρα, πιστεύοντας ότι έτσι κάνουν το καθήκον τους απέναντι στους πολίτες που τους ψήφισαν. Ο χρόνος, όμως, περνούσε, αλλά τα προβλήματα αντί να λύνονται, βάλτωναν περισσότερο.

Εδώ και κάποιους μήνες, από τότε που έγινε Πρωθυπουργός ο Αντώνης Σαμαράς, εκτός ελαχίστων εξαιρέσεων, σίγησαν τελείως, πιστεύοντας ότι και μόνο η παραπάνω εξέλιξη θα έλυνε και όλα τα ζητήματα. Κι αυτή η τακτική, αποδείχτηκε λάθος.

Οι τελευταίες αρνητικές εξελίξεις στο οδικό τμήμα Παραδείσια – Τσακώνα, η δυσμενής κατάσταση στο θέμα της Ολυμπίας Οδού, αλλά και μια σειρά από άλυτα προβλήματα, που προκαλούν την αγανάκτηση και την οργή των πολιτών, φαίνεται ότι αποτέλεσαν την αφορμή, για να αποφασίσουν να κινηθούν. Πόσο θα επιμείνουν και τι θα πετύχουν, μένει να το δούμε.

Διαβάστε στην ΦΩΝΗ της Μεσσηνίας

ΕΡΧΕΤΑΙ νέο Μνημόνιο για τους Δήμους, με πράξη νομοθετικού περιεχομένου που θα φέρει στη Βουλή ο Στουρνάρας μέχρι τη Δευτέρα, όπως γράφει το capital.gr. Και όλα αυτά μετά την άρνηση των Δήμων να παραδώσουν στοιχεία. Την ίδια ώρα ο περιφερειάρχης Πέτρος Τατούλης χαρακτηρίζει αντισυνταγματική τη διαθεσιμότητα στην Αυτοδιοίκηση.
Αυτό είναι το σημερινό πρώτο θέμα στη «ΦΩΝΗ» στην πρώτη σελίδα της
οποίας διαβάζουμε:
• ΜΕΤΩΠΟ για τους δρόμους (Τσακώνα-Ολυμπία Οδό) και για το φυσικό αέριο συμφώνησαν να συγκροτήσουν με βουλευτές και αυτοδιοικητικούς, ο Θαν. Πετράκος που χθες επισκέφθηκε το δήμαρχο Παν. Νίκα.
• ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ χθες και συνεχίζονται σήμερα οι εκδηλώσεις για την επέτειο της εξέγερσης του Πολυτεχνείου ’73. Μηνύματα, δηλώσεις και εκδηλώσεις.
• Η ΠΑΡΑΚΑΜΨΗ (της γέφυρας) στην Τσακώνα… ξεπέρασε και το περιβόητο γεφύρι της Άρτας!
Αντιδράσεις στη Μεσσηνία μετά τον εμπαιγμό. Εν τω μεταξύ «ξύπνησε» και το Επιμελητήριο Μεσσηνίας και το «αόρατο» Γραφείο Τύπου έγραψε πεντέμιση αράδες!!!
• ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ αλγεινή εντύπωση οι εικόνες ντροπής στην Κυπαρισσία από υπαίθριες χωματερές στη βιτρίνα της πόλης.
• ΥΠΟ ΜΕΛΕΤΗ η νέα ποιοτική κατηγορία ελαιολάδου «extrissimo».
ΣΥΣΚΕΨΗ για υδρογεωλογικη και Περιβαλλοντική μελέτη της Νέδας από τον Παν. Αλευρά με συμμετοχή του Δήμου Τριφυλίας, της Αναπτυξιακής και υπηρεσιακών παραγόντων της Π.Ε. Μεσσηνίας.

● ΑΥΤΑ και άλλα πολλά ρεπορτάζ, ειδήσεις, σχόλια, άρθρα και παρεμβάσεις, αθλητικά και πολιτιστικά συμπληρώνουν την ύλη της «ΦΩΝΗΣ», μαζί με αγγελίες για την τοπική κτηματαγορά, τις ενοικιάσεις και την αγορά εργασίας.

● ΑΝΑΖΗΤΕΙΣΤΕ τη «ΦΩΝΗ» πρωί – πρωί στα περίπτερα. Έγκυρη ενημέρωση, δυναμική παρέμβαση με άποψη για τα τοπικά δρώμενα και όχι μόνο!... Για να μην σας στέλνουν… αδιάβαστους, διαβάζετε καθημερινά τη «ΦΩΝΗ»! Μόνο κέρδος θα έχετε γνωρίζοντας τι συμβαίνει γύρω σας!!!