Πέμπτη 11 Απριλίου 2013

Μεσσηνιακές εφημερίδες της 11ης Απριλίου 2013



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΤΟ ΘΑΡΡΟΣ ΤΗΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

Δημοτικό Στάδιο… Ντροπής
Η άλλη Καλαμάτα


Απαράδεκτες, τριτοκοσμικές εικόνες στο χώρο, όπου αθλούνται ..........

καθημερινά εκατοντάδες Kαλαματιανοί

Απέξω κούκλα – που λέει ο λόγος- και από μέσα πανούκλα. Ή, αν προτιμάτε διαφορετικά, χθες ο δήμαρχος Παν. Νίκας ισχυριζόταν ότι σε πολύ μεγάλο βαθμό είναι ικανοποιημένος από το έργο της Δημοτικής Αρχής. Αν έκανε, όμως, μια βόλτα – όχι στην κεντρική πλατεία- αλλά μέχρι το Δημοτικό Στάδιο, θα ντρεπόταν για την κατάσταση που επικρατεί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΤΗ ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

ΠΑΖΑΡΕΨΑΝ μόνο για τις καρέκλες στο Επιμελητήριο οι Γκούμας-Αδαμόπουλος, τους οποίους ο Καραμπάτος… τύλιξε σε μια κόλλα χαρτί!
Αυτό είναι το πρώτο θέμα στη σημερινή «ΦΩΝΗ» με όλες τις τελευταίες εξελίξεις που σηματοδοτούν ένα τέλος και μια νέα αρχή για το Επιμελητήριο. Στην πρώτη σελίδα διαβάζουμε ακόμη:
• «ΕΜΠΛΟΚΗ» ή «ΑΠΟΡΡΙΨΗ» από τον ΟΠΕΚΕΠΕ του προγράμματος της ΕΑΣ Μεσσηνίας άνω των 4 εκατ. ευρώ. Μια περίεργη ιστορία και η εκκωφαντική σιωπή της «Ένωσης».
• ΠΡΟΧΩΡΕΙ ο Περιμετρικός της Καλαμάτας παρά τις καθυστερήσεις. Νέα παρέμβαση Νίκα για το δρόμο Καλαμάτα-Ριζόμυλος.
• ΤΟ ΑΝΤΑΜΩΜΑ των Απανταχού Πελοποννησίων και νέων Πελοποννησίων στο Ραμοβούνι το πρώτο Σάββατο του Αυγούστου. Συνάντηση του αντιπεριφερειάρχη Παν. Αλευρά με τον πρόεδρο του «Κολοκοτρώνη» Τάσο Καλαμπόκη.
• ΣΥΣΚΕΨΗ με τον εισαγγελέα σήμερα στο Δικαστικό Μέγαρο μετά από πρωτοβουλία του δημάρχου Καλαμάτας για το θέμα των τσιγγάνων.
• ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ Αγροτική σύσκεψη από τη ΔΗΜΑΡ το Σάββατο στη Λάρισα με ενδιαφέρουσα ατζέντα σημαντικών εισηγήσεων.
• 100 ΑΓΓΛΟΙ τουρίστες οι πρώτοι επισκέπτες με τραίνο στην Κυπαρισσία. Δραστηριοποιείται ο νέος Σύλλογος Φίλων του Τραίνου.

● ΑΥΤΑ και άλλα πολλά ρεπορτάζ, ειδήσεις, σχόλια, άρθρα και παρεμβάσεις, αθλητικά και πολιτιστικά συμπληρώνουν την ύλη της «ΦΩΝΗΣ», μαζί με αγγελίες για την τοπική κτηματαγορά, τις ενοικιάσεις και την αγορά εργασίας.
● ΑΝΑΖΗΤΕΙΣΤΕ τη «ΦΩΝΗ» πρωί – πρωί στα περίπτερα. Έγκυρη ενημέρωση, δυναμική παρέμβαση με άποψη για τα τοπικά δρώμενα και όχι μόνο!... Για να μην σας στέλνουν… αδιάβαστους, διαβάζετε καθημερινά τη «ΦΩΝΗ»! Μόνο κέρδος θα έχετε γνωρίζοντας τι συμβαίνει γύρω σας!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.