Παρασκευή 12 Απριλίου 2013

Μεσσηνιακές εφημερίδες της 12ης Απριλίου 2013



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΤΟ ΘΑΡΡΟΣ ΤΗΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

ΣΤΗ ΔΙΚΗ ΓΙΑ ΜΕΣΑΪ
Η κα Σιδηροπούλου περιέγραψε με συνταρακτικές λεπτομέρειες την ώρα των δολοφονιών
Η εισαγγελέας έδειξε εγκέφαλο και δολοφόνους


Καταπέλτης ήταν χθες η εισαγγελέας Δέσποινα Σιδηροπούλου κατά ..........

την αγόρευσή της στην πολύκροτη δίκη της διπλής ανθρωποκτονίας, πατέρα και γιου Μεσάι. Η εισαγγελέας απέδωσε στον 50χρονο κατηγορούμενο το ρόλο του αρχηγού, ενώ περιέγραψε τη στιγμή της δολοφονίας, λέγοντας ότι ο Αλβανός «Νίκο» πυροβόλησε τον 35χρονο Φελίμ Μεσάι ενώ το αυτοκίνητο ήταν εν κινήσει, καθήλωσε το 2,5 ετών αγοράκι στο κάθισμα του συνοδηγού και ο 24χρονος νεαρός έκοψε το λαιμό του με μαχαίρι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΤΗ ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ενδιαφέρον για την ΠΟΠ «ελιά Καλαμάτας» με αφορμή την ενδοελληνική διαμάχη για την επέκτασή της ή μη.
Ιστοσελίδα παγκοσμίου εμβέλειας για τον ελαιοκομικό τομέα προβάλλει το θέμα. Πρωτοβουλία για σύσκεψη από το Δήμο Καλαμάτας για ελιά και ελαιόλαδο ΠΟΠ, σε σχέση με τις τελευταίες εξελίξεις.
Αυτό είναι το σημερινό πρώτο θέμα στη «ΦΩΝΗ» στην πρώτη σελίδα της οποίας διαβάζουμε:
• ΑΝΕΡΓΙΑ-ΕΦΙΑΛΤΗΣ! Νέο ρεκόρ τον Ιανουάριο στο 27,2%, ενώ και στην Πελοπόννησο ξεπέρασε το 23%. Και το μέλλον αόρατο, αφού τα στοιχεία σοκάρουν!
• ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ εκτάκτου ανάγκης η Τρίπολη για τα σκουπίδια, με απόφαση του Πέτρου Τατούλη, μετά από αίτημα του Δήμου Τρίπολης! Υγειονομική βόμβα η πρωτεύουσα της Περιφέρειας Πελοποννήσου.
• Η COSTA NAVARINO μεταξύ των καλύτερων επιχειρήσεων για το εργασιακό τους περιβάλλον σύμφωνα με έρευνα των «Best Workplaces 2013».
• ΦΙΛΙΑΤΡΑ: Σκουπιδαριό-πρόκληση στους δρόμους!
• ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ: Νέα διευρυμένη σύσκεψη στην Εισαγγελία την ερχόμενη Πέμπτη.
• ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ με πολλές αιχμές από τη Ν.Ε. Μεσσηνίας του ΚΚΕ.

● ΑΥΤΑ και άλλα πολλά ρεπορτάζ, ειδήσεις, σχόλια, άρθρα και παρεμβάσεις, αθλητικά και πολιτιστικά συμπληρώνουν την ύλη της «ΦΩΝΗΣ», μαζί με αγγελίες για την τοπική κτηματαγορά, τις ενοικιάσεις και την αγορά εργασίας.
● ΑΝΑΖΗΤΕΙΣΤΕ τη «ΦΩΝΗ» πρωί – πρωί στα περίπτερα. Έγκυρη ενημέρωση, δυναμική παρέμβαση με άποψη για τα τοπικά δρώμενα και όχι μόνο!... Για να μην σας στέλνουν… αδιάβαστους, διαβάζετε καθημερινά τη «ΦΩΝΗ»! Μόνο κέρδος θα έχετε γνωρίζοντας τι συμβαίνει γύρω σας!!!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.