Τρίτη 9 Απριλίου 2013

Απάντηση από την Χρυσή Αυγή για τα τα χθεσινοβραδινά γεγονότα στο Νοσοκομείο Καλαμάτας !

Ο Λαίκός Σύνδεσμος Χρυσή Αυγή εξέδωσε ανακοίνωση για τα όσα εγιναν στο Νοσοκομείο Καλαμάτας αλλα και σε ανακοινώσεις του ΚΚΕ και ΔΗΜΑΡ.

ΕΞΩ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ ΑΠΟ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ!

Με αφορμή την ............

επίσκεψη κλιμακίου της Χρυσής Αυγής στο Νοσοκομείο Καλαμάτας, για να διαπιστωθεί αν τηρείται ο νόμος για τις αποκλειστικές νοσοκόμες και τη «μαύρη» εργασία, τα ορφανά του Στάλιν (ΚΚΕ και οι. δορυφόροι του, ΠΑΜΕ και κάποιο ολιγομελές «Σωματείο Εργαζομένων») εξέδωσαν παραπλανητικές ανακοινώσεις για «τραμπουκισμούς» κ.τ.λ. και καλεί τον λαό να μας. απομονώσει. Επίσης, οι ορκισμένοι εχθροί του ελληνικού λαού, δηλώνουν ξεδιάντροπα πως «η υγεία είναι για όλους, άσπρους, μαύρους, κίτρινους, έχουν δεν έχουν άδεια παραμονής».

Ξέχασαν να γράψουν, όμως, πως η. λυπητερή είναι μόνο για τα. κορόιδα, τους Έλληνες, γιατί οι λαθρομετανάστες δεν πληρώνουν φράγκο, ενώ κάποιοι απ' αυτούς κλέβουν και το ψωμί των Ελλήνων! Τέλος, το κόμμα που με ροπαλοφόρους του ΠΑΜΕ φύλαγε τη βουλή από την οργή του λαού όταν ψηφίζονταν τα Μνημόνια της δυστυχίας μας, αναγκάζοντας ως και τον Άδωνι-«Μπουμπούκο» να τους επαινέσει δημοσίως («Ευτυχώς που υπήρχε και το ΠΑΜΕ εκεί έξω»), απαίτησε από τη διοίκηση του νοσοκομείου να πάρει θέση για το ζήτημα. Και λίγο αργότερα, η διορισμένη από τους Βενιζελο-σαμαρο-κουρέληδες διοίκηση του Νοσοκομείου συμμορφώθηκε και πήρε θέση, κατά της Χρυσής Αυγής βεβαίως. Μια ακόμη απόδειξη ότι οι κουκουέδες είναι το μακρύ χέρι του συστήματος που μας ρουφάει το αίμα με το καλαμάκι!

(ΥΓ) 1: Όσο για την απειλή τους: «Να μην ξαναπατήσουν το πόδι τους στο νοσοκομείο», τη γράφουμε στα παλιά μας τα παπούτσια. Θα πηγαίνουμε όπου θέλουμε κι άμα τους βαστάει ας έρθουν να μας εμποδίσουν!

(ΥΓ) 2: Ανακοίνωση εις βάρος μας εξέδωσαν και τα ορφανά του Τσαουσέσκου (ΔΗΜΑΡ ή ΡΗΜΑΔ, γιατί τα έχουν κάνει όλα ΡΗΜΑΔιό). Χρειάζεται απύθμενο θράσος για να θέλουν να βγούνε κι από πάνω εκείνοι που βάζουν φόρους και χαράτσια στον ελληνικό λαό!

(ΥΓ) 3: Η διοίκηση του Νοσοκομείου έχει λόγους να μην επιθυμεί την εφαρμογή της νομιμότητας και την πάταξη της «μαύρης» εργασίας; Και αν ναι ποιους;

Η παραπάνω ανακοίνωση μας στάλθηκε σε όλα τα τοπικά ΜΜΕ και αναμένουμε την δημοσίευση της, ειδικότερα από τις εφημερίδες που αναρτήσανε τις ανακοινώσεις του ΚΚΕ και της ΡΗΜΑΔ.

1 σχόλιο:

  1. ΙΔΙΩΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΗΡΩΤΟΙ.ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙ ΑΝΑΣΤΑΤΩΣΗ. ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΕΠΙΛΕΙΦΘΕΙΤΕ ΔΙΟΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕ ΚΑΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.