Σάββατο 11 Μαΐου 2013

Μεσσηνιακές εφημερίδες της 11ης Μαΐου 2013




ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΤΟ ΘΑΡΡΟΣ ΤΗΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

Eεκκωφαντική σιωπή Νίκα για το φεστιβάλ της Χρυσής Αυγής
Είδε το δάχτυλο κι όχι το φεγγάρι


Η διεξαγωγή φεστιβάλ του νεοναζιστικού κοινοβουλευτικού .......

μορφώματος στην Καλαμάτα και συγκεκριμένα στο Πάρκο Λιμενικού, τον ερχόμενο Αύγουστο, απασχόλησε την προχθεσινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, μετά από ερώτηση που κατέθεσε ο επικεφαλής της «Λαϊκής Συσπείρωσης», Νίκος Διασάκος.

Χαρακτηριστικά δήλωσε: «Οι πολιτικοί απόγονοι του Μεταξά, του Παπαδόπουλου και του Χίτλερ θέλουν να τιμήσουν στις 3 και 4 Αυγούστου την επέτειο της εγκαθίδρυσης της φασιστικής δικτατορίας της 4ης Αυγούστου. Ο κ. δήμαρχος μας διαβεβαίωσε ότι ουδέποτε έδωσε άδεια...».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΤΗΝ ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

ΒΛΕΠΕΙ ΦΩΣ για την Ολυμπία Οδό μέχρι την Τσακώνα, ο αναπληρωτής υπουργός Παιδείας και Πολιτισμού Κώστας Τζαβάρας, με δηλώσεις του στην τηλεόραση Best. Ξεκαθαρίζει ότι ποντάρει ιδιαίτερα στο ενδιαφέρον του Μεσσήνιου πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά.
- Με εντάσεις αλλά και προτάσεις η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Μεσσήνης για το δρόμο Καλαμάτα-Ριζόμυλος, παρουσία του Γ.Γ. Αποκεντρωμένης Διοίκησης Μανώλη Αγγελάκα.
- Δεκτές όλες οι προτάσεις για ανοιχτό δρόμο εντός του Γ.Π.Σ. Μεσσήνης. Νέα σύσκεψη στην Τρίπολη του Μαν. Αγγελάκα με τον δήμαρχο και τους επικεφαλής των παρατάξεων του Δήμου Μεσσήνης.
Αυτό είναι το πρώτο θέμα στη σημερινή «ΦΩΝΗ», στην οποία προβάλλονται και τα θέματα:
• ΓΚΡΕΜΙΣΑΝ παράπηγμα στο γήπεδο των σφαγείων και έδωσαν παράταση να απομακρυνθούν οι τσιγγάνοι από τη Μαρίνα Καλαμάτας.
• Γιορτή της μητέρας αύριο και ο Ευκλής αφιερώνει την 3η Ποδηλατοβόλτα Καλαμάτας. Τα οφέλη στην υγεία από τη χρήση ποδηλάτου.
• ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ τα πρακτικά της συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Τριφυλίας για τις αυθαιρεσίες στην Ελαία, με αναφορά από το βουλευτή Θανάση Πετράκο.
• ΣΕ ΕΤΟΙΜΟΤΗΤΑ η Περιφέρεια Πελοποννήσου για την τουριστική περίοδο. Τι συζητήθηκε στη συνάντηση της ΕΝ.ΠΕ. με τους υπουργούς Ευρ. Στυλιανίδη και Όλγα Κεφαλογιάννη .
• ΣΤΑ ΔΙΚΤΥΑ της Αστυνομίας 3 Έλληνες που ρήμαξαν καταστήματα στην Καλαμάτα.
• ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ-ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ από τον Σαρ. Κουκούμη για τα αμάζευτα σκουπίδια στη Δ.Ε. Αετού –Αυλώνας- Τριπύλας του Δήμου Τριφυλίας.
• ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ληξιαρχείο στο Δήμο Καλαμάτας.
• ΕΚΚΛΗΣΗ στους επαγγελματίες για την πληρωμή των τελών χρήσης κοινόχρηστων χώρων (Κοινή συνέντευξη Τύπου των αντιδημάρχων Θανάση Ηλιόπουλου και Παύλου Μπουζιάνη).


• ΚΑΙ ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ: Η «ΦΩΝΗ» σας ταξιδεύει… Με 15 κουπόνια ένα μαγευτικό 4ήμερο ταξίδι. Διαβάστε λεπτομέρειες

● ΑΥΤΑ και άλλα πολλά ρεπορτάζ, ειδήσεις, σχόλια, άρθρα και παρεμβάσεις, αθλητικά και πολιτιστικά συμπληρώνουν την ύλη της «ΦΩΝΗΣ», μαζί με αγγελίες για την τοπική κτηματαγορά, τις ενοικιάσεις και την αγορά εργασίας.
● ΑΝΑΖΗΤΕΙΣΤΕ τη «ΦΩΝΗ» πρωί – πρωί στα περίπτερα. Έγκυρη ενημέρωση, δυναμική παρέμβαση με άποψη για τα τοπικά δρώμενα και όχι μόνο!... Για να μην σας στέλνουν… αδιάβαστους, διαβάζετε καθημερινά τη «ΦΩΝΗ»! Μόνο κέρδος θα έχετε γνωρίζοντας τι συμβαίνει γύρω σας!!!