Πέμπτη 9 Μαΐου 2013

Πολύ χαρούμενη με την επιτυχία της στον Διαγωνισμό της Halls η Πέρσα Δαγκλή [ 2 Ηχητικές δηλώσεις ]

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΟ ΦΙΛΙΑΤΡΑ NEWS

Μετά την επιτυχία της με την τρίτη θέση στον Διαγωνισμό της HALLS η Μικρή Φιλιατρινούλα Πέρσα Δαγκλή, δείχνει να μην έχει πιστέψει ακόμα την επιτυχία που είχε στον Διαγωνισμό της halls με το τραγούδι που είχε ανεβάσει στο ΥouTube. Σχετική δημοσίευση΄αποτελεσμάτων, εδώ.(Κλίκ)

Σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε ο συνεργάτης μας με την ........

Πέρσα ρωτήθηκε για την επιτυχία της και δεν μπορούσε να κρύψει την χαρά της και δήλωσε πολύ χαρούμενη με το αποτέλεσμα και εξέφρασε την επιθυμία να τα καταφέρει και στην επόμενη φάση του Διαγωνισμού ο οποίος θα γίνει πάλι με τον ίδιο τρόπο πατώντας LIKE στο νέο Video της Πέρσας που θα ανέβει στην σελίδα της Halls.
Όπως μας είπε η Πέρσα θα μπει στο Studio όπως και οι υπόλοιπες δύο διαγωνιζόμενες όπου θα ηχογραφήσουν ένα ρεφρέν από τραγούδι των Professional Sinnerz το οποίο και θα βιντεοσκοπηθεί.
Το Video θα ανέβει στην σελίδα της halls και ξανά η ίδια διαδικασία με τα Like στο video της.
Δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει όλους όσους την βοήθησαν να γίνει πραγματικότητα το όνειρο της και εξέφρασε την επιθυμία να την ξαναβοηθήσει ο κόσμος σε αυτήν την δεύτερη φάση του Διαγωνισμού όταν θα ανοίξει και πάλι η διαδικασία με τα like για να πετύχει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Από την άλλη σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε συνεργάτης μας με τον πατέρα της Πέρσας κ. Δημήτρη Δαγκλή αναφέρθηκε στο χρονικό της συμμετοχής της κόρης του στον Διαγωνισμό λέγοντας ότι η Πέρσα δεν είχε ενημερώσει κανέναν για την συμμετοχή της.
Το μάθαμε όταν είχε ήδη γίνει η κατάθεση της υποψηφιότητας της. Την περιέγραψε σαν δυναμικό χαρακτήρα, ασχολιόταν απο μικρή με επιτυχία σε πολλά πράγματα και σε οτι αφορά τον συγκεκριμένο διαγωνισμό είπε ότι την ενδιαφέρει να το ζήσει αυτό το όνειρα ανεξάρτητα από το που θα φτάσει.
Ευχαρίστησε το Φιλιατρά News για την προβολή της υποψηφιότητας της και τον κόσμο που με την συμμετοχή του διαμόρφωσε αυτό το αποτέλεσμα. Εξέφρασε και εκείνος την πεποίθηση του ότι και στην δεύτερη φάση που βρίσκεται πλέον ο Διαγωνισμός, ο κόσμος θα την υποστηρίξει και πάλι την Πέρσα για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Δείτε τι δήλωσαν αποκλειστικά στο Φιλιατρά News τόσο η Πέρσα (πρώτο Video) όσο και ο πατέρας της (δεύτερο video) για αυτήν την επιτυχία.