Πέμπτη 9 Μαΐου 2013

Ειρήνη Ζάγκου: Η πρωταθλήτρια του Tae-Kwon-Do…το sexy τατουάζ και οι σπουδές Ιατρικής! ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΡΙΑ ΣΤΑ Νο.1 BLOGS ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ

Δεν είναι η πρώτη φορά που με απασχολούν νέα πρόσωπα. Ζω εξαιτίας της δουλειάς μου, ανάμεσα σε ανθρώπους που έχουν φθαρεί. Είτε επειδή απέκτησαν χρήματα και νόμιζαν ότι κατέκτησαν τον κόσμο, είτε γιατί αν και ταλέντα κάηκαν με λάθος επιλογές συνεργατών και όχι μόνο.

Ο κόσμος, η κοινωνία έχει ανάγκη από νέα πρόσωπα. Από .........

ανθρώπους όμως που έχουν προσφέρει κάτι στο κοινωνικό σύνολο. Που ίσως για κάποιους συνιστούν παραδείγματα. Η Ειρήνη για παράδειγμα είναι μια πολύ εντυπωσιακή πιτσιρίκα-μόλις 21 ετών- που από μικρό παιδί ασχολιόταν με τον Αθλητισμό.
Μέλος της Εθνικής ομάδας Tae-Kwon-Do , πολύ καλή αθλήτρια αλλά παράλληλα μια γυναίκα με απίστευτες αναλογίες. Sexy βλέμμα και μυαλό. Εδώ και τέσσερα χρόνια έχει χαθεί από την Αθήνα. Έχει αφήσει τον Αθλητισμό για μια άλλη τρέλα της. Πιο σημαντική. Ήθελε να γίνει γιατρός. Κι ενώ ήταν εύκολο για εκείνη να κάνει dolce Vita σε Ιατρικές σχολών άλλων χωρών, εκείνη προτίμησε τα ζόρια.

Ζει στο Κόζιτσε στη Σλοβακία όπου και η σχολή της. Μαγκιά της. Πρόσφατα το κορίτσι αποκάλυψε και ένα από τα τρία τατουάζ που έχει. Never forget: What goes around comes around…Και μπορεί αυτό που γράφει να είναι ένα απόσταγμα ζωής, εντούτοις το σημείο είναι sexy…
Τι αποδεικνύει; Ότι μπορείς αν θέλεις παρά την κρίση αξιών και συμπεριφοράς, παρά τις δηθενιές και την βιτρίνα και sexy να είσαι και εντυπωσιακή αλλά και να πατάς στη γη.

Και για μένα αυτός ο συνδυασμός είναι ιδανικός αν και σπάνιος στις μέρες μας. Και όλα αυτά παρά το νεαρό της ηλικίας της!












http://mlife.gr - gossip-tv