Τρίτη 1 Ιανουαρίου 2013

Δήμος Τριφυλίας. Απόλυτος κυρίαρχος ο Δήμαρχος Κ. Κόλλιας.

Δεν αλλάζει κανέναν Αντιδήμαρχο και κανένας Δημοτικός Σύμβουλος δεν τολμά να αμφισβητήσει τις επιλογές του κ. Δημάρχου.

Απόλυτος κυρίαρχος στα δημοτικά πράγματα του Δήμου Τριφυλίας είναι ο Δήμαρχος κ. Κ. Κόλλιας μετά και από τη συνάντηση που είχε προ ημερών στα Φιλιατρά με τους Δημοτικούς Συμβούλους που έχουν εκλεγεί με τον Συνδυασμό “Τριφυλία Ισόρροπη Ανάπτυξη”.

Η συντριπτική πλειοψηφία των Δημοτικών Συμβούλων ......

δήλωσε την απόλυτη εμπιστοσύνη της στον κ. Δήμαρχο Τριφυλίας και την αμέριστη στήριξη στις επιλογές του να μην αλλάξει κανέναν απολύτως Αντιδήμαρχο για τη διετία 2013-2014.

Παρά τις «διαρροές» για παραπληροφόρηση από παπαγαλάκια και από πολέμιους του κ. Δημάρχου, που αναφέρουν περί ρήξεως, εκβιασμών, διαλύσεως και ρήγματος της συνοχής του Συνδυασμού του κ. Δήμαρχου, είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε ότι έγινε μια πολύ ανοιχτή και δημοκρατική συζήτηση με ενότητα και ομοψυχία!

Δύο-τρεις Δημοτικοί Σύμβουλοι διαφώνησαν εν μέρει και ζήτησαν αλλαγές για να γίνουν άλλοι, δηλαδή οι ίδιοι, Αντιδήμαρχοι αλλά ο Δήμαρχος τους έκοψε τη φόρα και τα όνειρα και τους το ξέκοψε ξεκαθαρίζοντας πως στις προθέσεις του είναι να μην κάμει καμία απολύτως αλλαγή στα πρόσωπα των Αντιδημάρχων και να ορίσει Αντιδημάρχους τους ίδιους που είχε ορίσει την πρώτη διετία 2011-2012 και για τη διετία 2013-2014.

Κανένας από τους Δημοτικούς Συμβούλους δεν τολμά να αμφισβητήσει τις επιλογές του κ. Δημάρχου για τους Αντιδημάρχους και συντεταγμένα όλοι και όλες θα στοιχηθούν με τις προτάσεις του κ. Δημάρχου στις εκλογές για Προεδρείο του Δημοτικού Συμβουλίου και την Οικονομική Επιτροπή και την Επιτροπή Ποιότητας Ζωής στις 7.30μμ την Κυριακή 6 Ιανουαρίου και θα ψηφίσουν τα πρόσωπα που θα επιλέξει και θα προτείνει ο κ. Δήμαρχος.

Αναμονή όμως μέχρι την Κυριακή γιατι ΟΛΑ μπορούν να ανατραπούν ριζικά μέσα σε λίγες μέρες και τα δεδομένα να αλλάξουν .

Την Παρασκευή μάλλον θα γίνει και νέα συνάντηση, που θα κόψουν και μοιράσουν την πίτα των αξιωμάτων των Αντιδημάρχων και Προέδρου και θα σας ενημερώσουμε για τους τυχερούς των φλουριών.

Καρφί

Το πρωτοχρονιάτικο μήνυμα του Αντώνη Σαμαρά

Μήνυμα αισιοδοξίας για το νέο έτος και αποφασιστικότητας της κυβέρνησης θέλησε να περάσει στους πολίτες στο πρωτοχρονιάτικο μήνυμά του ο πρωθυπουργός.

Μιλώντας πολλές.......

φορές σε προσωπικό τόνο, ο κ. Σαμαράς έκανε έναν μικρό απολογισμό του κυβερνητικού έργου, και ζήτησε ενότητα όλων των Ελλήνων «για να τα αλλάξουμε όλα γιατί μπορούμε και αξίζουμε καλύτερα, και μόνον ενωμένοι μπορούμε να το πετύχουμε».


skai

Καλαμάτα. Η Αλλαγή του Χρόνου στην πλατεία της πόλης

Δεν ήταν λίγοι οι Καλαματιανοί καθώς οι επισκέπτες της Καλαμάτας που προτίμησαν να υποδεχθούν το 2013 στην εκδήλωση του Δήμου.

Την εκδήλωση ξεκίνησε .......

ο Αη-Βασίλης παρέα με ήχους της Φιλαρμονικής, αφού έγινε η καθιερωμένη αντίστροφη μέτρηση ο Δήμαρχος ευχήθηκε στον συγκεντρωμένο κόσμο που τους περίμεναν κεράσματα στα σπιτάκια της πλατείας.


Θάρρος

Ποδαρικό του 2013 με αυτοκτονία και θανατηφόρο τροχαίο.

Ποδαρικό με αυτοκτονία και με θανατηφόρο τροχαίο σε Καλαμπάκα και Μεσσήνη αντίστοιχά είχε το 2013.

Συγκεκριμένα με τον ερχομό του νέου έτους ο 33χρονος γιατρός από την Καστανιά Καλαμπάκας αποφάσισε να θέσει τέλος στη ζωή του, καταναλώνοντας μεγάλη ποσότητα φαρμάκων.

Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα .......

trikalaola.gr ο 33χρονος μεταφέρθηκε αρχικώς στο Κέντρο Υγείας Καλαμπάκας και στη συνέχεια στο Νοσοκομείο Τρικάλων.

Ωστόσο, παρά τις απεγνωσμένες προσπάθειες των γιατρών, ο 33χρονος άφησε την τελευταία του πνοή.

Αλλα και στην Μεσσηνία το 2013 μπήκε άσχημα με θανατηφόρο τροχαίο στην Μεσσήνη σήμερα το πρωΐ.

Συγκεκριμμένα.
Σήμερα το πρωί λίγο πριν τις 9, στο δρόμο απο Μαυρομμάτι προς Μεσσήνη Ι.Χ. αυτοκίνητο που οδηγούσε 24χρονος κάτοικος Μεσσήνης, εξετράπη αριστερά της πορείας του και προσέκρουσε σε μανδρότοιχο , με αποτέλεσμα τον τραγικό θανάσιμο τραυματισμό του 24χρονου.

Προανάκριση ενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Μεσσήνης.

Pheme.gr και Θάρρος

Πήγε Cinema ο Σαμαράς.....

Σε κινηματογράφο της Κηφισιάς μαζί με την οικογένειά του πήγε ο Αντώνης Σαμαράς, ένα μόλις 24ωρο προτού αλλάξει ο χρόνος, σύμφωνα με τον «ΒΗΜΑΤΟΔΟΤΗ», αναζητώντας την ηρεμία από τις δύσκολες στιγμές που πέρασε τους τελευταίους έξι μήνες.

Ο Πρωθυπουργός .....

παρακολούθησε την ταινία «Παπαδόπουλος και Σία» του Κύπριου σκηνοθέτη Μ. Μάρκου.

Ο κ. Σαμαράς, απόλαυσε την ταινία, ενώ πολλοί θεατές αιφνιδιάστηκαν με την παρουσία του στον κινηματογράφο και έσπευσαν να τον χαιρετήσουν και να τον ρωτήσουν για το πώς βλέπει τη νέα χρονιά. Μία κυρία, σηκώθηκε όρθια και άρχισε να… χειροκροτεί τον Πρωθυπουργό στον κινηματογράφο.

Ηλεία: Καταγγελία για βιασμό 15χρονης

Μια 15χρονη σε χωριό της Ηλείας κατήγγειλε ως δράστες του βιασμού της έναν 37χρονο και έναν 23χρονο.

Σύμφωνα με πληροφορίες,.........

η 15χρονη υποστήριξε στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής πως ο 23χρονος την πήρε από το σπίτι της λίγο μετά τα μεσάνυχτα του Σαββάτου και την οδήγησε στο καφενείο του χωριού που ανήκει στον 37χρονο και συγκεκριμένα σε χώρο αποθήκης.

Εκεί, σύμφωνα με την καταγγελία, ο 37χρονος τη βίασε, ενώ ο 23χρονος της κρατούσε τα χέρια.

Ακόμη, η 15χρονη ισχυρίστηκε ότι όταν ο 37χρονος έφυγε, ο 23χρονος κράτησε στο χώρο τη 15χρονη έως τις τρεις τα ξημερώματα της Κυριακής και στη συνέχεια την πήγε σπίτι της.

Μετά την καταγγελία οι δύο κατηγορούμενοι συνελήφθησαν και οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα, ο οποίος τους παρέπεμψε σε τακτικό ανακριτή.

Όπως αναφέρει το ilialive, οι δύο δράστες το απόγευμα της Δευτέρας και αφού απολογήθηκαν στον Ανακριτή, αφέθηκαν ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους.

Direct News

Τα απρόοπτα τoυ Αθλητισμού το 2012 [ VIDEO ]

Όπως τα κατέγραψε ο φακός του EUROSPORT.



Οι Ευχές που μας στέλνετε: Η Διαδρομή

Κλίκ στην ευχετήρια κάρτα




Οι Ευχές που μας στέλνετε: hamomilaki.gr


Χρόνια Πολλά :-)
Καλή Χρονιά σε όλους!
Σε όλα τα παιδιά της γης!
Το Χαμομηλάκι σας εύχεται Καλή Χρονιά



Οι Ευχές που μας στέλνετε: Μανόλης Καλαμπόκας


Ειλικρινείς Ευχές για το 2013!

Η σημερινή πραγματικότητα, ίσως να εμποδίζει να ευοδώνονται οι προσδοκίες μας σε ατομικό αλλά και κοινωνικό επίπεδο, στο βαθμό που θα θέλαμε.

Η ελπίδα όμως για το αύριο, πάντα θα ενδυναμώνει την.........

ψυχή μας και θα εμπνέει την καθημερινότητά μας. Ο αγώνας μπορεί να έχει γίνει ιδιαίτερα άνισος, αλλά συνεχίζουμε, όλοι μας, να προσπαθούμε για να τα καταφέρουμε. Πάντα η πατρίδα μας στις δύσκολες στιγμές αναδείκνυε τα πιο καλά της στοιχεία, τις πιο υψηλές της ιδιότητες.

Με αυτές τις σκέψεις , σας εύχομαι από την καρδιά μου, Υγεία, Αγάπη και Δημιουργικότητα για τη Νέα Χρονιά!

Καλαμπόκας Μανόλης
Ιατρός
Διδάκτωρ Πανεπιστημίου Αθηνών
Διοικητικός Σύμβουλος Μείζονος Αντιπολίτευσης
Οργανισμού Πολιτισμού Αθλητισμού και Νεολαίας (Ο.Π.Α.Ν.) Δήμου Αθηναίων

Οι Ευχές πoυ μας στέλνετε. Δημήτρης Πολλάλης (Πρόεδρος Ένωσης ξενοδόχων Λακωνίας)




Οι Ευχές που μας στέλνετε: Αγροτικός Σλύλλογος Φιλιατρών