Κυριακή 27 Ιανουαρίου 2013

Κλήρωση Τζόκερ 27-1-2013

Μόλις βγήκαν οι τυχεροί αριθμοί του Τζόκερ.

ΤΖΑΚΠΟΤ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ

Οι τυχεροί αριθμοί και η διαλογή είναι:

ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ





Ήττα για την Εράνη με 1-0 από τον Εθνικό Μελιγαλά.

Δεν κατάφερε το θετικό αποτέλεσμα στον εκτός έδρας αγώνας της με τον εθνικό Μελιγαλά η Εράνη καθώς ηττήθηκε με το μοναδικό τέρμα του αγώνα που σημειώθηκε στο 70.

Οπως παρακολουθήσατε την Live εξέλιξη του αγώνα η Εράνη είχε κάποιες καλές φάσεις αλλα δεν κατάφερε να φτάσει στο γκόλ με αποτέλεσμα στο 0 να δεχτεί ενα μακρυνό σουτ και η μπάλα να καταλήξει στο Γ του Αθανασόπουλου και ο Εθνικός Μελιγαλά να προηγηθεί με 1-0 σκορ που παρέμεινε μέχρι και το σφύριγμα της λήξης.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα και η βαθμολογία




Αποτελέσματα
Πάμισος - Πανόπουλο
0-1
Ατρόμητος Λάππα - Αχαϊκή
0-0
Εθνικός Μελιγαλά - Εράνη Φιλιατρών
1-0
Δόξα Νέας Μανολάδας - Παναρκαδικός
1-2
Εθνικός Σαγέικων - Διαγόρας Βραχνέικων
2-0

Βαθμολογία
Θέση
Ομάδα
Αγώνες
Βαθμοί


1
ΠΦΟ Πανόπουλου
12
34

2
Ατρόμητος Λάππα
12
25

3
Παναρκαδικός
12
21

4
Εθνικός Σαγέικων
12
18

5
Εθνικός Μελιγαλά
12
16

6
Εράνη Φιλιατρών
12
12

7
Διαγόρας Βραχνέικων
12
11

8
Αχαϊκή
12
10

9
Δόξα Νέας Μανολάδας
12
9

10
Πάμισος
12
8



ΕΚΤΑΚΤΟ ΣΕΙΣΜΙΚΗ ΔΟΝΗΣΗ ΣΤΑ ΦΙΛΙΑΤΡΑ ΤΩΡΑ

ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟ

Ισχυρή σεισμική δόνηση σημειώθηκε στις 17:23.
Η δόνηση ήταν πολύ μικρής διάρκειας και συνοδεύτηκε με βουή.

Σε λίγο νεώτερα

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ 17:30

Ημερομηνία:27-01-2013
Τοπική ώρα: 12:01
17 χλμ Βόρεια - Βορειοδυτικά της Πύλου
M: 2.7 R
Βάθος: 10 χλμ


Δημοσκόπηση “βόμβα” για την ένταξη στο Μνημόνιο

Προβάδισμα 1,5% της Νέας Δημοκρατίας έναντι του ΣΥΡΙΖΑ καταγράφει δημοσκόπηση της “Alco” που δημοσιεύει η εφημερίδα “Πρώτο Θέμα”, μεγαλύτερο ενδιαφέρον ωστόσο παρουσιάζουν τα ευρήματα από τα λεγόμενα ποιοτικά χαρακτηριστικά της μέτρησης, μιας και σύμφωνα με το 65% των πολιτών, ο Γιώργος Παπανδρέου και ο Γιώργος Παπακωνσταντίνου είχαν εξαρχής την πρόθεση να οδηγήσουν την Ελλάδα στον μηχανισμό στήριξης του Μνημονίου, με την προσφυγή στην οικονομική βοήθεια από το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο, την Ευρωπαϊκή Ένωση και την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα.

Πιο συγκεκριμένα, στην πρόθεση ψήφου η Νέα Δημοκρατία ..........

συγκεντρώνει 24,9% έναντι 23,4% του ΣΥΡΙΖΑ, και ακολουθούν η Χρυσή Αυγή με 9,7%, το ΠΑΣΟΚ με 8,6%, οι Ανεξάρτητοι Έλληνες με 6,6%, το ΚΚΕ με 5,2% και η Δημοκρατική Αριστερά με 4,8%.

Σε ερώτηση για την ένταξη της Ελλάδας στο Μνημόνιο, το 65% θεωρεί ότι ο Γιώργος Παπανδρέου και ο Γιώργος Παπακωνσταντίνου είχαν εξαρχής την πρόθεση αυτή, ενώ περίπου 80% συμφωνεί με την απόφαση της Βουλής να παραπέμψει σε Προανακριτική Επιτροπή για τη λίστα Λαγκάρντ τον πρώην υπουργό Οικονομικών.

Υστερόγραφα

Έκοψαν την πίτα τους Εράνη και Νίκη Πλάτης. [ VIDEO ]

Την πίτα τους έκοψαν σε κοινή εκδήλωση τα δυο Αθλητικά σωματεία της πόλης μας Εράνη και Νίκη Πλάτης στο Club Famous, δηλώνοντας ότι τα δύο σωματεία είναι ένα και δεν τα χωρίζει τίποτα καθώς η Νίκη Πλάτης είναι η ακαδημία ταλέντων της μεγάλης ομάδας μας της Εράνης η οποία διαχρονιοκά μας έχει προσφέρει πολλές συγκινήσεις μαι μας έχει γεμίσει υπερηφάνεια για τα κατορθώματα της.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκε σύσσωμο το .......

Διοικητικό Συμβούλιο της ομάδας παίκτες προπονητές και φίλοι της ομάδας.
Ο παράγοντας της Εράνης Βασίλης Παπαθεοδοσίου καλωσόρισε τους προπονητές των ομάδων μας, Θοδωρή Ανδριόπουλο και Λάκη Γαλανόπουλο, μετέφερε τους χαιρετισμούς του προέδρου Κώστα Γκόνου όπου για οικογενειακούς λόγους δεν μπόρεσε να παρευρίσκεται έδωσε τις ευχές του συμβουλίου και των δυο σωματείων.
Περνάμε μια δύσκολη πάρα πολύ δύσκολη χρονιά όχι μόνο οικονομικά αλλά και αγωνιστικά.
Η ομάδα όμως είναι μέταλλο και η Νίκη ατσάλι συνεχίσουμε και θα συνεχίσουμε.
Αμέσως μετά οι αρχηγοί των ομάδων έκοψαν τις πίτες της Νίκης και της Εράνης.

Εμείς σαν ομάδα Διαχείρισης του Φιλιατρά news ευχόμαστε στην μοναδική ομάδα της καρδιάς μας την Εράνη και κατά συνέπεια την Νίκη Πλάτης να έχουν πάντα επιτυχίες κα να συνεχίσουν να μας δίνουν τις συγκινήσεις που μας προσφέρουν απλόχερα.

Δείτε Video από την εκδήλωση



Έκοψαν την πίτα τους στο ΤΕΘ [ VIDEO ]

Σε μια ζεστή ατμόσφαιρα οι φίλοι και τα μέλη του Τριφυλιακού Ερασιτεχνικού Θεάτρου έκοψαν χθες το απόγευμα στις 7 στην αίθουσα του Φουρναράκειου την πίτα του Συλλόγου.

Παρόντες στην ......

εκδήλωση ήταν ο Δήμαρχος Τριφυλίας κ. Κώστας Κόλλιας, ο Δημοτικός Σύμβουλος του Δήμου Τριφυλίας Παναγιώτης Σουρέτης, όλα τα μέλη του, πολλοί φίλοι του θεάτρου όπου αντάλλαξαν ευχές για την νέα χρονιά, ευχήθηκαν επιτυχίες για τα επόμενα σχέδια τους.

Δείτε ένα μικρό Video από την εκδήλωση.



Μεσσηνιακές εφημερίδες της 27ης Ιανουαρίου 2013

Κλικ στα πρωτοσέλιδα για μεγάλο μέγεθος.



Διαβάστε στο ΘΑΡΡΟΣ της Μεσσηνίας

ΕΡΕΥΝΑ ΤΟΥ ΣΔΟΕ ΚΑΙ ΣΤΗ ΜΕΣΣΗΝΙΑ
Φαρμακεία & γιατροί σε κόλπο με παράνομες εξαγωγές


Μία ακόμη υπόθεση από το χώρο της Υγείας, με ........

συμπρωταγωνιστές, κυρίως, φαρμακοποιούς από τη Μεσσηνία, ερευνά το τελευταίο διάστημα το Σώμα Δίωξης Οικονομικού Εγκλήματος (ΣΔΟΕ).

Συγκεκριμένα, όπως μαρτυρούν τα στοιχεία που έχει στα χέρια του το ΣΔΟΕ, μία πασίγνωστη φαρμακοβιομηχανία και μία φαρμακευτική εταιρεία της Γερμανίας ερευνώνται από τις γερμανικές και ελληνικές αρχές, καθώς συμμετείχαν στο «κόλπο γκρόσο» που στήθηκε σε συνεργασία με Έλληνες φαρμακοποιούς και ιατρούς...