Τρίτη 12 Φεβρουαρίου 2013

Φιλιατρά: Λεμόνι σε σχήμα παλάμης και "ουρά σκορπιού" [ VIDEO ]

Ένα πολύ περίεργο σχήμα λεμονιού αντικρίσαμε σήμερα στην Ένωση Φιλιατρινών Γυναικών.
η κ. Μακρή όπου μας είχε προσκαλέσει μας παρουσίασε ένα περίεργο σχήμα λεμονιού που έκοψε μερικές μέρες πριν από την λεμονιά του κήπου της.
Πρόκειται για........

ένα λεμόνι σε σχήμα παλάμης χεριού, με πέντε λεπτά "δάχτυλα" όπου στην άκρη τους σχηματίζεται κάτι σαν νύχι με χρώμα πράσινο.
Πίσω απο την "παλάμη" υπάρχει κάποιο λεπτό μακρόστενο και μεγάλο τμήμα του που μοιάζει με ουρά σκορπιού καθώς στην άκρη του σχηματίζεται κάτι σαν κεντρί με πράσινο χρώμα.

Το λεμόνι η κ. Μακρή το έδειξε σε γεωπόνο όπου έκανε λόγο για "τερατογένεση" ενώ ιερέας που το είδε έκανε λόγο για σημεία των καιρών.

Δείτε το Video



Ευχαριστήρια επιστολή για γιατρό του Νοσοκομείου Κυπαρισσίας

ΚΛΙΚ στην εικόνα για άνετη ανάγνωση



Έρχεται το τέλος του κόσμου; Ο επόμενος Πάπας θα είναι ο τελευταίος!

O Άγιος Μαλαχίας είχε προβλέψει από τον 12ο αιώνα το τέλος της Ρωμαιοκαθολικής Εκκλησίας και την Τελική Κρίση, δηλαδή τη Δευτέρα Παρουσία.

Μπορεί το ........

ημερολόγιο των Μάγια να έπεσε έξω με την πρόβλεψή του για το τέλος του κόσμου, όμως πολλοί υποστηρίζουν ότι ίσως ο Άγιος Μαλαχίας βγει αληθινός με τις δικές του προφητείες.

Σαν «κεραυνός εν αιθρία» έπεσε στο Βατικανό και την Ρωμαιοκαθολική Εκκλησία η είδηση της παραίτησης του Πάπα Βενέδικτου 16ου, ο οποίος ανακοίνωσε ότι για λόγους υγείας αποσύρεται από τον θρόνο της Ρώμης.

Αυτή είναι η πρώτη παραίτηση Πάπα από το θρόνο εδώ και αιώνες, για την ακρίβεια από το 1415, και στο Βατικανό επικρατεί ανησυχία και σκεπτικισμός, ενώ προετοιμάζεται η διάδοχη κατάσταση.

Μέσα σε αυτό το πλαίσιο έρχεται στο φως μια αρχαία προφητεία που προκαλεί ερωτήματα, καθώς ο Ιρλανδός Άγιος Μαλαχίας είχε προβλέψει από τον 12ο αιώνα το τέλος της Ρωμαιοκαθολικής Εκκλησίας και την Τελική Κρίση, δηλαδή τη Δευτέρα Παρουσία.

Σύμφωνα με την προφητεία του ο επόμενος Πάπας θα είναι ο τελευταίος, εκείνος που θα οδηγήσει το ποίμνιο μέσα σε μια μεγάλη δοκιμασία και μετά θα έλθει το τέλος του κόσμου.

Ο Άγιος Μαλαχίας, Αρχιεπίσκοπος Ιρλανδίας, είχε βρεθεί στο 1139 στη Ρώμη για να δώσει έναν απολογισμό για τις υποθέσεις του και εκεί είδε ένα περίεργο όραμα όπου του αποκαλύφθηκε το όνομα του κάθε Πάπα έως το τέλος του κόσμου.

Η προφητεία του Αγίου Μαλαχία αναφέρει ότι ο διάδοχός του Βενέδικτου, ο Πέτρος ο Ρωμαίος, ο 268ος Πάπας, «Στον τελικό διωγμό της Αγίας Ρωμαϊκής Εκκλησίας θα βασιλεύει ο Πέτρος ο Ρωμαίος ο οποίος θα βοσκήσει το ποίμνιό του μέσα σε μεγάλη δοκιμασία μετά την οποία η πόλη των επτά λόφων ( Ρώμη ) θα καταστραφεί και ο φοβερός Κριτής θα κρίνει τους ανθρώπους».

Χαρακτηριστικό είναι ότι η λίστα του Αγίου Μαλαχία αριθμεί 268 Πάπες, δύο παραπάνω από εκείνη του Βατικανού, πιθανότατα επειδή ο «προφήτης» συμπεριλαμβάνει και δύο «Αντιπάπες» στη λίστα του.

Το κείμενο αυτό του Αγίου Μαλαχία αμφισβητείται έντονα από μεγάλο μέρος της Καθολικής Εκκλησίας, ενώ το γεγονός ότι η καταγραφή των ονομάτων χάθηκε κάπου στα αρχεία του Βατικανού μέχρι την επανεμφάνισή της το 1590 δημιουργεί ακόμη περισσότερα ερωτηματικά.

Ορισμένοι θεωρούν ότι πρόκειται για πραγματική προφητεία και, μάλλον εδώ και μερικές ώρες προετοιμάζονται για το Τέλος του κόσμου, ενώ άλλοι εκτιμούν ότι πρόκειται για πλαστογραφημένο κείμενο του 1590 το οποίο δεν έχει καμία προφητική σημασία.

Difer News

Τέλος Αγρας Γαργαλιάνων: Εθεσαν τα προβλήματα τους στον Δήμαρχο Κώστα Κόλλια.

Συνάντηση με τους εκπροσώπους της ποδοσφαιρικής ομάδας των Γαργαλιάνων “ΤΕΛΟΣ ΑΓΡΑΣ” είχε σήμερα ο Δήμαρχος Τριφυλίας Κώστας Κόλλιας στο Δημαρχείο Κυπαρισσίας.
Στη συνάντηση .......

(στην οποία από την πλευρά του Δήμου συμμετείχαν ο Αντιδήμαρχος Γαργαλιάνων Στάθης Ανδρινόπουλος και ο Πρόεδρος του Νομικού Προσώπου Γιάννης Κατσούλας και από την πλευρά του “ΤΕΛΟΥ ΑΓΡΑ” ο Πρόεδρος Βασίλης Αγγελόπουλος και ο Αντιπρόεδρος Γεώργιος Δημητρακόπουλος) συζητήθηκε το ζήτημα των γηπεδικών εγκαταστάσεων των Γαργαλιάνων και ειδικότερα το ζήτημα των κερκίδων.

Οι εκπρόσωποι του “ΤΕΛΟΥ ΑΓΡΑ” επισήμαναν την καθηστέρηση στην εκτέλεση του συγκεκριμένου έργου το οποίο αποτελεί αίτημα πολλών ετών και είναι απολύτως αναγκαίο για την ανάπτυξη του αθλητισμού στους Γαργαλιάνους.

Από την πλευρά τους οι εκπρόσωποι του Δήμου επανέλαβαν τη δέσμευσή τους για την κατασκευή του έργου, ενημέρωσαν τους εκπροσώπους του “ΤΕΛΟΥ ΑΓΡΑ” ότι το έργο έχει συμπεριληφθεί στο ψηφισμένο Τεχνικό Πρόγραμμα του 2013, η μελέτη του έργου είναι ήδη έτοιμη, όπως και η διακήρυξη για τη Δημοπράτησή του, η οποία και θα πραγματοποιηθεί αμέσως μετά την ψήφιση του νέου προϋπολογισμού

Κυπαρισσία. Σχολικό πρωτάθλημα Κυπαρισσία - Χώρας

Σήμερα Τρίτη 12 Φεβρουαρίου 2013 έγινε ο τρίτος προκριματικός αγώνας ποδοσφαίρου μεταξύ των σχολικών ομάδων των Λυκείων Κυπαρισσίας και Χώρας στο γήπεδο Κυπαρισσίας, παρουσία πολλών μαθητών και εκπαιδευτικών των δύο σχολείων και των μαθητών του Γυμνασίου Κυπαρισσίας.

Ο αγώνας διεξήχθη ομαλά χωρίς προβλήματα και με .........

σύμμαχο – αυτή τη φορά – τον καιρό. Ο αγώνας ήταν συναρπαστικός με πολλές φάσεις εκατέρωθεν των δύο εστιών με τελικό αποτέλεσμα 1-1 στην κανονική διάρκεια του αγώνα ενώ στη διαδικασία των πέναλτι που ακολούθησε, το αποτέλεσμα διαμορφώθηκε 5-4 υπέρ του ΓΕΛ Κυπαρισσίας, το οποίο και περνάει στην ημιτελική φάση του σχολικού πρωταθλήματος του Νομού μας και θα αντιμετωπίσει την ομάδα του ΕΠΑΛ Μεσσήνης.

Αξίζουν συγχαρητήρια και στους δύο καθηγητές φυσικής αγωγής, κ. Βιτσικάνου Φωτεινής του ΓΕΛ Κυπαρισσίας και κ. Αναγνωστόπουλο Πέτρο Διευθυντή του ΓΕΛ Χώρας καθώς και στους μαθητές των ομάδων των δύο σχολείων.
Οι συνθέσεις των δύο ομάδων ήταν:

ΓΕΛ Κυπαρισσίας
1. Ματζούνης Μάκης
2. Φαραντζής Γεώργιος
3. Αναγνωστόπουλος Ιωάννης
4. Νικολακόπουλος Παναγιώτης
5. Σπάλας Βασίλειος
6. Αριδάς Λυκάων
7. Αρβανίτης Κωνσταντίνος
8. Αντωνόπουλος Γεώργιος
9. Κύρκο Χαράλαμπος
10. Ζέρβας Ηλίας
11. Σούμπουλης Γεώργιος
12. Μάτσης Δημήτριος
13. Κολοσκόπης Δημήτριος
14. Αναστασόπουλος Αναστάσης

ΓΕΛ Χώρας
1. Τσόπελας Αθανάσιος
2. Καλογερόπουλος Δημήτριος
3. Δημόπουλος Κωνσταντίνος
4. Τσόπελας Θεόδωρος
5. Μπάρκας Γεώργιος
6. Αλεξόπουλος Αναστάσιος
7. Τσόπελας Αναστάσιος
8. Καλογερόπουλος Γεώργιος
9. Παυλόπουλος Γεώργιος
10. Τζωρτζίνης Δημήτριος
11. Συκαλιάς Κωνσταντίνος

2Η ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΝ ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΩΝ ΜΕΤΡΩΝ 311, 312, 313 ΤΟΥ ΑΞΟΝΑ 3 ΤΟΥ ΠΑΑ

Η «Κοινοπραξία για την ανάπτυξη της υπαίθρου στην Περιφέρεια Πελοποννήσου» στα πλαίσια δημοσιοποίησης του Άξονα 3 «Ποιότητα ζωής στις αγροτικές περιοχές και διαφοροποίηση της αγροτικής οικονομίας» του Προγράμματος «Αγροτική Ανάπτυξη της Ελλάδας 2007-2013 (ΠΑΑ), σας ενημερώνει ότι υπογράφηκε η 2η Προκήρυξη για την υλοποίηση Ιδιωτικών Επενδύσεων στο πλαίσιο των Μέτρων 311, 312 και 313, συνολικού διαθέσιμου προϋπολογισμού 65.000.000 € Δημόσιας Δαπάνης (εθνική και κοινοτική συμμετοχή).

Αναλυτικά το Δελτίο τύπου που μας έστειλαν:


Μπορείτε να το δείτε και εδώ αλλά και να το εκτυπώσετε.



Κόβει πίτα ο Σύλλογος των εν Αθήναις Φιλιατρινών "Η Εράνη"

Ο Σύλλογος των εν Αθήναις Φιλιατρινών "Η Εράνη" σας προσκαλεί
στην κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας που θα πραγματοποιηθεί
την Κυριακή 17 Φεβρουαρίου στις 18:20 στη Λέσχη Αξιωματικών
Ενόπλων Δυνάμεων (Λ.Α.Ε.Δ - Σαρόγλειο Μέγαρο).

Στα πλαίσια της εκδήλωσης ο Σύλλογός μας θα τιμήσει δύο Φιλιατρινούς αξιωματικούς που έπεσαν υπέρ της πατρίδας στους Βαλκανικούς πολέμους.

Τιμή: 10 Ευρώ (περιλαμβάνει το μενού που θα προσφερθεί)
ΔΣ


Φιλιατρά: Τροχαίο ατύχημα με υλικές μόνο ζημιές, έξω από τον παλίο βωμό [ VIDEO ]

Τροχαίο ατύχημα με υλικές ζημιές, έγινε στις 12:30 περίπου το μεσημέρι με δυο αυτοκίνητα το ένα μάρκας OPEL VECTRA χρώματος λευκού, με αριθμό κυκλοφορίας ΑΜΡ 2985 και ένα πράσινο αυτοκίνητο μάρκας ROVER με αριθμό κυκλοφορίας ΥΕΚ 6201. (δεν χρειάζεται να αναφερθούν ονόματα καθότι όλοι είναι καλά στην υγεία τους)

Σύμφωνα με πληροφορίες το προπορευόμενο λευκό ......

OPEL Vectra που είχε κατεύθυνση από Φιλιατρά προς Κυπαρισσία φτάνοντας έξω απο το Βενζινάδικο της AVIN στο ύψος του Αγιαννάκη (παλιό Βωμό) είχε κόψει ταχύτητα προκειμένου να κινηθεί αριστερά σε παράδρομο.

Πίσω του ακολουθούσε το πράσινο ROVER το οποίο χτύπησε το προπορευόμενο όχημα με αποτέλεσμα το vectra να εκτραπεί της πορείας του και να καταλήξει εκτός δρόμου (με αντίθετη κατεύθυνση από την αρχική) και να καρφωθεί σε ελιά.
Από θαύμα δεν υπήρξε τραυματισμός κανενός από τους δυο οδηγούς.

Σύμφωνα με πληροφορίες το ατύχημα είναι συνυπευθυνότητα των δυο οδηγών καθώς όπως προέκυψε από την αυτοψία το μεν Vectra προσπάθησε να παραβιάσει την διπλή διαχωριστική γραμμή που υπάρχει στο σημείο και το Rover δεν τήρησε τις προβλεπόμενη από τον Νόμο απόσταση ασφαλείας αναμεσα στα δυο αυτοκίνητα με συνέπεια την σύγκρουση.
Το ευτύχημα είναι ότι δεν υπήρξε ο παραμικρός τραυματισμός στους δυο οδηγούς. Την υπόθεση ανέλαβε η τροχαία Κυπαρισσίας.

Δείτε ένα μικρό Video από το ατύχημα.



Γενόσημα ή φάρμακα σε... "φαρμακερές" τιμές;

Αρθρο του καθηγητή Γιώργου Πιπερόπουλου στο Φιλιατρά News

Παρακολουθούμε όλοι την αναταραχή που σημειώνεται στη χώρα μας με το θέμα των ΓΕΝΟΣΗΜΩΝ ΦΑΡΜΑΚΩΝ (generic drugs) και προσωπικά αναρωτιέμαι αλήθεια πού κρύβονται εκείνοι και εκείνες, πέρα από Αρμόδιες Αρχές, που θα έπρεπε να πληροφορήσουν την κοινή γνώμη, εμάς τους αδαείς πολίτες της «αντικειμενικά τουλάχιστον 2 φορές πτωχευμένης με αφορμή τα πιστωτικά γεγονότα – δηλαδή τα PSI ή κουρέματα» Πατρίδας μας που ακόμη ακούει στο όνομα Ελλάδα;

Τα δεδομένα στην έρευνα και δημιουργία νέων φαρμάκων είναι γνωστά........

και επίσης είναι γνωστό ότι οι πολύ μεγάλες χρηματικές επενδύσεις των φαρμακευτικών εταιριών «καλύπτονται» από Εθνικές και Διεθνείς προστατευτικές διατάξεις που αφορούν στην κατοχύρωση διεθνούς πατέντας - ευρεσιτεχνίας που κατά κανόνα έχει διάρκεια τα 20 χρόνια…

Αυτό που είναι λιγότερο γνωστό είναι ότι η αφετηρία προσμέτρησης των 20 χρόνων γίνεται μόλις αρχίσουν οι έρευνες με αποτέλεσμα, στην πράξη, τα 20 χρόνια να μειώνονται ανάμεσα στα 7 και στα 12…
Είναι, όμως, δεδομένο ότι κατά κανόνα οι φαρμακευτικές εταιρίες με τις πωλήσεις σε συγκεκριμένες τιμές υπερκαλύπτουν τις επενδύσεις τους αλλά είναι επίσης δεδομένο ότι συνεχίζουν να ξοδεύουν χρήματα σε διαφημιστικές καμπάνιες για διασφάλιση της κατανάλωσης των φαρμάκων τους.
Στις ΗΠΑ, Καναδά και χώρες της Ευρώπης οι φαρμακευτικές εταιρίες που διαθέτουν επώνυμα φάρμακα αντιμετωπίζοντας τον ανταγωνισμό από κατασκευαστές γενόσημων χαμηλώνουν τις τιμές από τα αρχικά επίπεδα και συνήθως σταματούν να παράγουν τα φάρμακα εφόσον οι τιμές πέσουν κάτω από κάποια επίπεδα που έχουν αποφασισθεί από τις Διοικήσεις των Διεθνών εταιριών που παράγουν επώνυμα φάρμακα.
Είναι αλήθεια ότι στην Ελλάδα το θέμα προέκυψε πρόσφατα ενώ σε πολλές άλλες χώρες είναι γνωστό εδώ και δεκαετίες. Στις ΗΠΑ η γνωστή Αρχή διατροφής και φαρμάκων – (η Food and Drug Administration) γράφει επίσημα, μεταξύ άλλων, ότι…

«τα γενόσημα επιτρέπουν μεγαλύτερη πρόσβαση (προφανώς με πολύ χαμηλότερο κόστος) στην υγειονομική περίθαλψη για όλους τους Αμερικανούς πολίτες….Τα γενόσημα αποτελούν αντίγραφα επώνυμων φαρμάκων και είναι τα ίδια όπως τα φάρμακα που διαθέτουν εμπορικό σήμα σε μορφή δοσολογίας, στην ασφάλεια, στη οδό χορήγησης, στην ποιότητα στα χαρακτηριστικά απόδοσης και στην προοριζόμενη χρήση… Όλα τα γενόσημα φάρμακα που έχουν εγκριθεί από την FDA έχουν την ίδια υψηλή ποιότητα, τη δύναμη, την καθαρότητα και σταθερότητα όπως τα επώνυμα φάρμακα ενώ η κατασκευή και ο τρόπος δοκιμών τους πρέπει να περάσει τις ίδιες προδιαγραφές ποιότητες με εκείνες φαρμάκων που διαθέτουν εμπορικό σήμα…».

Ρίξτε μια ματιά :
http://www.fda.gov/Drugs/ResourcesForYou/Consumers/BuyingUsingMedicineSafely/UnderstandingGenericDrugs/default.htm

http://www.consumerreports.org/health/resources/pdf/best-buy-drugs/money-saving-guides/english/GenericDrugs-FINAL.pdf

Θα περίμενε κανείς να γίνει ειδική καμπάνια για να ενημερωθούν σωστά οι Έλληνες για γενόσημα φάρμακα, δηλαδή:

---να ΥΠΑΡΞΟΥΝ υπεύθυνες και κατηγορηματικές δηλώσεις των Αρμοδίων Αρχών αλλά και των Ιατρικών Συλλόγων ότι οι ΕΛΕΓΧΟΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΣΤΗΡΟΙ,

---ότι η συνταγογράφηση των γενόσημων θα γίνεται υπεύθυνα,

---ότι ΔΕΝ αδικούνται οι φαρμακευτικές εταιρίες που κατέχουν τα εμπορικά επώνυμα των φαρμάκων που παρήγαγαν και διαθέτουν καθώς υπερκαλύφθηκαν οι επενδύσεις τους

ΚΑΙ

---ότι τα «πτωχευμένα ελληνικά ασφαλιστικά ταμεία» θα εξοικονομήσουν τεράστια ποσά ακολουθώντας μια τακτική που εφαρμόζεται σε πολλές άλλες χώρες…

Μη με ρωτήσετε γιατί ΔΕΝ γίνονται όλα αυτά και έτσι «φουντώνει» ο φόβος που προκαλεί η άγνοια…

Δεν θα απαντήσω!...

Το χθεσινοβραδινό Δελτίο Ειδήσεων του BEST TV Καλαμάτας [ 11-2-2013 ]




Μεσσηνιακές εφημερίδες της 12ης Φεβρουαρίου 2013

Κλικ στα πρωτοσέλιδα για μεγάλο μέγεθος.



Διαβάστε στο ΘΑΡΡΟΣ της Μεσσηνίας

Καταιγισμός διαρρήξεων

Δύο πρακτορεία του ΟΠΑΠ «χτύπησαν» άγνωστοι τα ........

ξημερώματα της Κυριακής, ανήμερα της εορτής του Αγίου Χαραλάμπους, στα Φιλιατρά.

Στην Καλαμάτα, σε άθλια κατάσταση και με τα πιο ακριβά χρυσαφικά να λείπουν βρήκε το σπίτι της στην οδό Νίκης, τα ξημερώματα της Κυριακής, η κα Βιβή Φιλοσόφου.

Τέλος, κάθε κίνηση δύο διαρρηκτών κατέγραψε το κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης καταστήματος εταιρείας εμπορίας οπωροκηπευτικών στην Κεντρική Αγορά Καλαμάτας.


ΦΙΛΙΑΤΡΑ
Στην πλατεία χθες τα τρακτέρ


Σε ετοιμότητα για πιο δυναμικές κινητοποιήσεις, χωρίς να αποκλείουν ακόμη και κλείσιμο δρόμων, βρίσκονται οι αγρότες των Φιλιατρών, οι οποίοι χθες το απόγευμα παρέταξαν τα τρακτέρ με τις μαύρες σημαίες στην κεντρική πλατεία της πόλης.

Οι αγρότες των Φιλιατρών, το Σάββατο και την Κυριακή, έβγαλαν τα τρακτέρ στην εθνική οδό, στη βόρεια είσοδο...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΤΗΝ ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

ΕΚΡΗΞΗ ΤΑΤΟΥΛΗ χθες στο Πε.Συ. κατά του ΣΥΡΙΖΑ, που χαρακτήρισε ως τροφοδότη του δημοσιεύματος εναντίον του στο «Πρώτο Θέμα», ενώ κατάγγειλε ότι ο Τσίπρας αναλαμβάνει πολιτικές εργολαβίες για τη λεηλασία του τόπου.
Αυτό είναι το πρώτο θέμα στη σημερινή «ΦΩΝΗ» στην πρώτη σελίδα της οποίας διαβάζουμε:
• ΔΙΑΡΡΗΞΕΙΣ σε Κυπαρισσία και Φιλιατρά, σύλληψη 27χρονου Έλληνα για ναρκωτικά στη Μεσσήνη.
• ΕΡΓΟ ΤΕΧΝΗΣ το Ανοιχτό Θέατρο Μάνης. Η εκδήλωση από το Δήμο Δυτικής Μάνης και το «ΔΙΑΖΩΜΑ».
• ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ το έργο προστασίας των μνημείων της Μεσσηνίας. Θετικός ο απολογισμός από την 26η Εφορεία Βυζαντινών Αρχαιοτήτων.
• 150 ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ στην 6η ΥΠΕ χωρίς εμπλοκή του ΑΣΕΠ.
• ΕΡΩΤΗΣΗ ΠΕΤΡΑΚΟΥ για την παράνομη λειτουργία των πυρηνελαιουργείων στη Σκάλα.
• ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ η προσφορά της Γεωργίας Χριστοδούλου για τον τουρισμό της Τριφυλίας. Ο απολογισμός, οι ευχαριστίες και ο αποχαιρετισμός της στην Ένωση Ξενοδόχων και Ιδιοκτητών Τουριστικών Καταλυμάτων Τριφυλίας.
● ΑΥΤΑ και άλλα πολλά ρεπορτάζ, ειδήσεις, σχόλια, άρθρα και παρεμβάσεις, αθλητικά και πολιτιστικά συμπληρώνουν την ύλη της «ΦΩΝΗΣ», μαζί με αγγελίες για την τοπική κτηματαγορά, τις ενοικιάσεις και την αγορά εργασίας.
● ΑΝΑΖΗΤΕΙΣΤΕ τη «ΦΩΝΗ» πρωί – πρωί στα περίπτερα. Έγκυρη ενημέρωση, δυναμική παρέμβαση με άποψη για τα τοπικά δρώμενα και όχι μόνο!... Για να μην σας στέλνουν… αδιάβαστους, διαβάζετε καθημερινά τη «ΦΩΝΗ»! Μόνο κέρδος θα έχετε γνωρίζοντας τι συμβαίνει γύρω σας!!!