Κυριακή 24 Φεβρουαρίου 2013

Β' Τοπική. 21η Αγωνιστική. Νίκη Πλάτης - Αστέρας Μικρομάνης 2-3. Ρεσιτάλ κακοπαιγμένης παράστασης από τον διαιτητή (;;;) Κυριακόπουλο Χ. [ VIDEO ]

Την δόξα των ποδοσφαιριστών των δυο ομάδων του αγώνα Νίκη Πλάτης - Αστέρας Μικρομάνης φαίνεται ότι ζήλεψε το Σάββατο το απόγευμα ο ατάλαντος "ηθοποιός" που παρίστανε τον διαιτητή(;;;;;) Κυριακόποπουλος Χ.

Στην εξαιρετικά .......

κακοπαιγμένη παράσταση του, ο κατ' επίφασιν διαιτητής Κυριακόπουλος Βρισκόταν σε ολη την διάρκια του αγώνα εκτός τόπου και χρόνου σφυρίζοντας και φορτώνοντας κίτρινές κάρτες την ομάδα της Νίκης Πλάτης.

Χαρακτηριστικά στο 25' που σημειώθηκε το πρώτο τέρμα από τον Αστέρα Μικρομάνης είχε προηγηθεί φάουλ στον Κωνσταντόπουλο κάτι το οποίο ο Διαιτητής έκανε πως δεν είδε (γιατί ήταν κοντά) και στην συνέχεια της φάσης ο Κάρδαρης σημείωσε τέρμα.
Ο ανεκδιήγητος διαιτητής, είχε προκλητικότατη συμπεριφορά στους παράγοντες της Νίκης και ιδιαίτερα στον πρόεδρο της Νίκο Αραούζο όταν στο 75 (ώρα περίπου 17:05) ο δεύτερος "τόλμησε" να διαμαρτυρηθεί για συνεχή αδικία της ομάδας. Τότε ο ανεκδιήγητος Κυριακόπουλος φώναξε κοντά του και τους άλλους δυο βοηθούς του και πήγαν στα αποδυτήρια διακόπτωντας τον αγώνα για περίπου 55 λεπτά και δεν έβγαινε αν δεν ερχόταν αστυνομία.
Μετα την έλευση της αστυνομίας και ενω η ώρα ήταν 18:05 ο διαιτητής βγήκε για να συνεχιστεί ο αγώνας.

Φυσικά όλη αυτή την ώρα τα "Γαλλικά", "Ισπανικά", "Τούρκικα" κλπ έπεφταν από τον κόσμο βροχή....

Στο αγωνιστικό κομμάτι Η Νίκη Πλάτης στάθηκε πολύ καλα στο γήπεδο, έκανε και έχασε κλασικότατες ευκαιρίες να σκοράρει και έτσι βρέθηκε μέχρι το 45 που κατάφερε να σκοράρει να χάνει από τον Αστέρα Μικορμάνης με δυο τέρματα. Φυσικά και με την πολυτιμη βοήθεια του διαιτητή Κυριακόπουλου.
Στο δευτερο ημίχρονο η Νίκη πίεσε αλλα ο κυριακόπουλος έκανε τα αδύνατα δυνατά να ανακόπτει την πίεση που δεχόταν η Μικρομάνη με συνεχή σφυρίγματα για φάουλ εναντίον της Νίκης και με σχετικές κάρτες.
Τα γκόλ στο 25 Κάρδαρης (Αστέρας) το 0 - 1
Στο 30′ ο Σκαρπαλέτος (Αστέρα) το 0 - 2
Στο 45′ ο Τζαβαλάς (Νίκη) μειώνει σε 1 - 2.
Στο 51′ ο Σκαρπαλέτος (Αστέρα) το 1 - 3 και
Στο 67′ ο Σικαλιάς (Νίκη) μετά από πέναλτυ, το 2-3.
Εκτοτε ήρθε η 55λεπτή διακοπή και όταν συνεχίστηκε το παιχνίδι δεν υπήρεξε κάποια μεταβολή στο σκορ.






Απόπειρα απόδρασης με ελικόπτερο από τις φυλακές Τρικάλων [ VIDEO ]

Να αποδράσει με ελικόπτερο από τις φυλακές Τρικάλων επιχείρησε ο βαρυποινίτης Παναγιώτης Βλαστός το απόγευμα της Κυριακής. Ωστόσο, η προσέγγιση του ελικοπτέρου έγινε αντιληπτή από τους φρουρούς, που σήμαναν συναγερμό.

Ακολούθησε ........

σφοδρή ανταλλαγή πυρών μεταξύ των φρουρών και των τεσσάρων επιβαινόντων του ελικοπτέρου, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί τουλάχιστον ένα άτομο. Τραυματίας και ο βαρυποινίτης, που επιχείρησε να ανέβει στην ανεμόσκαλα που του έριξαν από το ελικόπτερο. Τελικά, το ελικόπτερο εξαναγκάστηκε σε προσγείωση δίπλα στις φυλακές.

Γνωρίζαμε για το σχέδιο, δήλωσε στον ΒΗΜΑ 99,5 ο υφυπουργός Δικαιοσύνης Κ.Καραγκούνης.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, το ελικόπτερο έγινε αντιληπτό από τους φύλακες στις 16:45 το απόγευμα της Κυριακής, την ώρα που προσέγγιζε το χώρο των φυλακών και στην προσπάθειά του να σηκώσει το ειδικό ηλεκτροφόρο δίχτυ.

Ακολούθησε σφοδρή ανταλλαγή πυροβολισμών μεταξύ των φρουρών και των τεσσάρων επιβαινόντων στο ελικόπτερο.

Τελικά, το ελικόπτερο εξαναγκάστηκε σε προσγείωση δίπλα από τις φυλακές και οι επιβαίνοντες συνελήφθησαν.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, τουλάχιστον ένα άτομο από τους συνεργούς του Π.Βλαστού τραυματίστηκε, ενώ κι ο ίδιος ο βαρυποινίτης έχει τραυματιστεί στην προσπάθειά του να ανέβει σε ανεμόσκαλα που του έριξαν από το ελικόπτερο.





in.gr

Ήττα για την Εράνη με 2-0 από τον Διαγόρα Βραχνέϊκων

Δυστυχώς η Εράνη δεν κατάφερε να παρει το πολύτιμο διπλό στα Βραχνέίκα καθώς ηττήθηκε από τον Τοπικό Διαγόρτα με 2-0 χάρις τον ανδρεόπουλο που στα 5 ρώτα λέπτάσ του ημιχρόνου (47 και 50) πέτυχε και τα δυο γκολ για τον Διαγόρα....

Τα αποτελέσματα και η Βαθμολογία της 15ης Αγωνιστικής




Αποτελέσματα

Εθνικός Μελιγαλά - Ατρόμητος Λάππα
1-2
Δόξα Νέας Μανολάδας - Πάμισος
5-0
Εθνικός Σαγέικων - Αχαϊκή
0-0
Διαγόρας Βραχνέικων - Εράνη Φιλιατρών
2-0
ΠΦΟ Πανόπουλου - Παναρκαδικός
1-0


Βαθμολογία

Θέση
Ομάδα
Αγώνες
Βαθμοί


1
Πανόπουλο
15
41

2
Ατρόμητος Λάππα
15
32

3
Παναρκαδικός
15
22

4
Εθνικός Σαγέικων
15
19

5
Δόξα Νέας Μανολάδας
15
18

6
Διαγόρας Βραχνέικων
15
18

7
Εθνικός Μελιγαλά
15
17

8
Αχαϊκή
15
15

9
Εράνη Φιλιατρών
15
15

10
Πάμισος
15
8



Ο Δήμος Τριφυλίας ανταποδίδει στους δημότες το πολιτιστικό τέλος που πληρώνουν;

Με την ευκαιρία της προχθεσινής σύσκεψης στα Φιλιατρά για το Καρναβάλι των Φούληδων και τις αναφορές του δημάρχου Τριφυλίας και δημοτικών συμβούλων ότι ο Δήμος, όπως και πέρυσι, δε θα βάλει ούτε ένα ευρώ για το καρναβάλι, αναρωτιέμαι: αφού ο Δήμος δε διαθέτει ούτε ένα ευρώ για αυτή τη δράση, γι' αυτό το αποκριάτικο δρώμενο, γιατί συνεχίζει να εισπράττει από τους δημότες πολιτιστικό τέλος;

Πολιτιστικό τέλος, .....

το οποίο είναι ανταποδοτικό και ο Δήμος πρέπει να ανταποδίδει στους δημότες, χρηματοδοτώντας δράσεις και εκδηλώσεις πολιτιστικές - αθλητικές, όπως και συλλόγους πολιτιστικούς - αθλητικούς!

Και μιας και το 'φερε η κουβέντα, μήπως μπορούν επισήμως, αρμοδίως και δημοσίως να απαντήσουν από το Δήμο Τριφυλίας στα εύλογα (και επίμονα) ερωτήματα των δημοτών για το πολιτιστικό τέλος:
1. Πόσα χρήματα εισέπραξε ο Δήμος Τριφυλίας τα έτη 2011 και 2012 από την ύδρευση στις Δημοτικές Ενότητες Φιλιατρών και Γαργαλιάνων;

2. Πόσα χρήματα εισέπραξε η ΔΕΥΑ Κυπαρισσίας τα έτη 2011 και 2012 από την ύδρευση στη Δημοτική Ενότητα Κυπαρισσίας;

3. Πόσα χρήματα εισέπραξε ο Δήμος Τριφυλίας από το πολιτιστικό τέλος, αναλυτικά ανά Δημοτική Ενότητα (Φιλιατρών, Γαργαλιάνων και Κυπαρισσίας);

4. Πόσες είναι οι παροχές ύδρευσης στις οποίες χρεώνεται και το πολιτιστικό τέλος, αναλυτικά ανά Δημοτική Ενότητα (Φιλιατρών, Γαργαλιάνων και Κυπαρισσίας);

5. Η ΔΕΥΑ Κυπαρισσίας έχει αποδώσει στο Δήμο Τριφυλίας το πολιτιστικό τέλος που εισπράττει για λογαριασμό του από τη Δ.Ε. Κυπαρισσίας;

6. Εισπράττεται ή δεν εισπράττεται πολιτιστικό τέλος και αν εισπράττεται, ποιοι είναι αυτοί και από ποια Δημοτική Ενότητα που πληρώνουν, ενώ άλλοι δεν πληρώνουν;

7. Και, τελικά, ποια είναι η ανταπόδοση του Δήμου στους δημότες που πληρώνουν το πολιτιστικό τέλος;

Ηλίας Γιαννόπουλος - Θάρρος

Μεσσηνιακές εφημερίδες της 24ης Φεβρουαρίου 2013

Κλικ στα πρωτοσέλιδα για μεγάλο μέγεθος.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΤΟ ΘΑΡΡΟΣ ΤΗΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΟΠΛΟΙΑ
Εκατοντάδες σε Γύθειο – Κατάκολο και στην Καλαμάτα «βαρκούλες αρμενίζουν»…


-312 κρουαζιερόπλοια σε Κατάκολο, 50 σε Γύθειο και 5… στην Καλαμάτα!

Την ώρα που τα λιμάνια Γυθείου Λακωνίας και, ιδίως,........

Κατάκολου Ηλείας προετοιμάζονται σοβαρά για την υποδοχή σημαντικού αριθμού κρουαζιερόπλοιων και τουριστών, στο λιμάνι της Καλαμάτας φορείς και παράγοντες κοιτάζουν «βαρκούλες να αρμενίζουν» και περιμένουν μήπως ο θεός του Ανέμου φέρει κανένα και σε εμάς!

Πώς αλλιώς να εκληφθεί το γεγονός ότι το μοναδικό λιμάνι στην Πελοπόννησο που δεν έχει αναπτύξει αυτόν τον τουριστικό τομέα είναι εκείνο της Καλαμάτας. Στο Γύθειο βρίσκονται ήδη σε εξέλιξη έργα επέκτασης του λιμανιού, που φέτος περιμένει την άφιξη 50.000 τουριστών με κρουαζιερόπλοια. (…)