Δευτέρα 1 Απριλίου 2013

Έφεση Βωβού κατά της απόφασης για πτώχευση

Η διοίκηση της εταιρείας «Μπάμπης Βωβός – Διεθνής Τεχνική ΑΕ», αναφορικά με την έκδοση της υπ’ αριθ. 329/29.03.2013 αποφάσεως του Πολυμελούς Πρωτοδικείου Αθηνών, με την οποία η εταιρεία κηρύχθηκε σε πτώχευση, κατόπιν αιτήσεως της πιστώτριας της «ΚΟΛΕΝΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ & ΣΙΑ ΕΕ», ανακοινώνει τα ακόλουθα:

«Επειδή η διοίκηση της εταιρείας αναμένει την έκδοση της αποφάσεως........

επί της αιτήσεως της για το άνοιγμα της διαδικασίας εξυγίανσης, αίτηση η οποία εκδικάστηκε στις 23/01/2013, θα προβεί σε έφεση κατά της υπ’ αριθ. 329/29.03.2013 αποφάσεως, καθότι, μετά την έκδοση της αποφάσεως επί της διαδικασίας εξυγίανσης, η πτώχευση δεν θα παράγει έννομα αποτελέσματα.

Η εταιρεία, κατά τη χρήση 2012, έχει προβεί σε πληρωμές, που υπερβαίνουν τα 10 εκατ. ευρώ, γεγονός που πιστοποιεί ότι δεν βρίσκεται σε στάδιο παύσης πληρωμών.

Σημειώνεται ότι η εκδίκαση της υπόθεσης έγινε ερήμην της διοίκησης της εταιρείας, λόγω εκκρεμούσης της διαδικασίας του άρθρου 99».

Υστερόγραφα

Δήμαρχε Τριφυλίας, παρ' το αλλιώς!

Εκατοντάδες σχόλια, ρεπορτάζ και άρθρα έχω γράψει και δημοσιεύσει στο «Θ» για τη χαώδη κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει ο Δήμος Τριφυλίας!

Για την υπολειτουργία των υπηρεσιών, τη μηδαμινή έως απειροελάχιστη παραγωγή έργου, τη χειροτέρευση κάθε μέρα που περνά της καθημερινότητας των πολιτών, τα πολλά μικρά και μεγαλύτερα - άλυτα όλα τους - προβλήματα στο Δήμο και, βεβαίως, για τη διαλυτική εικόνα που έχει και εμφανίζει, ιδίως τους τελευταίους μήνες, η δημοτική παράταξη του δημάρχου Κώστα Κόλλια.

Πολλάκις έχω σημειώσει πως ο δήμαρχος είναι αυτός που ............

έχει τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο και την ευθύνη για την κατάσταση που επικρατεί και την αλλαγή της θλιβερής πραγματικότητας στο Δήμο! Είναι αυτός που έχει την πρωτοβουλία των κινήσεων και της λήψης αποφάσεων για βελτίωση της κατάστασης, μπας και κάποια στιγμή ο Δήμος λειτουργήσει υπηρετώντας τους πολίτες, σχεδιάζοντας και προγραμματίζοντας λύσεις για τα προβλήματα και διεκδικώντας από το κράτος, τη συγκυβέρνηση δηλαδή, όσα δικαιούται και αξίζει η περιοχή.

Δυστυχώς, ενώ γνωρίζει ποια είναι η κατάσταση στο Δήμο, τη Δημοτική Αρχή και τη δημοτική του παράταξη, ο δήμαρχος δε φαίνεται να κάνει κάτι για αναστροφή και αντιστροφή του κλίματος.
Για το τι γίνεται ή τι θα γίνει στη δημοτική του παράταξη, ειλικρινά, πολύ λίγο με ενδιαφέρει, όπως και τη συντριπτική πλειοψηφία των δημοτών. Το γεγονός, όμως, ότι η ενότητα της παράταξής του έχει σπάσει και η συνοχή της έχει - προ πολλού - διαρραγεί, έχει σοβαρές επιπτώσεις στη λειτουργία του Δήμου και της Δημοτικής Αρχής.

Μπορεί μεν, εσχάτως, που «απασφάλισαν» δημοτικοί του σύμβουλοι και δε μασάνε τα λόγια τους, λέγοντας αλήθειες και «σεντράροντας» το δήμαρχο και αντιδημάρχους για μια σειρά από ζητήματα και προβλήματα των αρμοδιοτήτων τους, να υπάρχει μία πιθανότητα, τόσο ο δήμαρχος όσο και η ηγετική ομάδα του Δήμου, να ανασκουμπωθούν και ν' αποφασίσουν, επιτέλους, να «δουλέψουν», όπως έχουν καθήκον και υποχρέωση. Ωστόσο, μέχρι στιγμής κάτι τέτοιο δεν έχει γίνει και, δυστυχώς, δε διαφαίνεται στον ορίζοντα - εκτός συγκλονιστικού απροόπτου -, αφού καθείς εξ αυτών άγεται και φέρεται κατά το δοκούν! Ο καθένας κάνει ό,τι του γουστάρει, όπως του γουστάρει, όταν του γουστάρει και για εκείνο που του γουστάρει και δώθε παν οι άλλοι!

Αν ο δήμαρχος δεν πάρει τώρα πρωτοβουλίες και αποφάσεις, ας είναι σκληρές και επώδυνες για τον ίδιο, για φίλους του, για συνεργάτες του, τότε πολύ φοβάμαι ότι, εκτός από την πλήρη διάλυση της δημοτικής του παράταξης, η διάλυση της Δημοτικής Αρχής, του Δήμου και των υπηρεσιών του θα είναι αναπόφευκτη και σε σύντομο χρόνο. Και τότε, δικαιολογίες για την κρίση, τα Μνημόνια, τα Σύμφωνα, τα φωνήεντα και όποια άλλη πρόφαση «μοστράρουν» ότι - δήθεν - φταίει, δε θα πείσουν κανέναν και ο κόσμος θα τους πάρει όλους, ως συνυπεύθυνους και συνένοχους, με τις πέτρες.

Όσα ειπώθηκαν από δημοτικούς συμβούλους της συμπολίτευσης στις δύο τελευταίες συνεδριάσεις του Δ.Σ. είναι ενδεικτικά αλλά και χαρακτηριστικά! Δύο χρόνια δημοτικοί και τοπικοί σύμβουλοι, εκπρόσωποι φορέων και συλλόγων, οι πολίτες της Τριφυλίας μπαΐλντισαν να το λένε: «Δήμαρχε Τριφυλίας, παρ' το αλλιώς!».

Ηλίας Γιαννόπουλος - Θάρρος

Η Πρωταπριλιάτικη φάρσα του Φιλιατρά News. Καλό μήνα!!!!

Τελικά η Ελένη Μενεγάκη ΔΕΝ ψάχνει βίλα στον Αγρίλη Φιλιατρών.

Πρωταπριλιά σήμερα και είπαμε να τηρήσουμε το έθιμο και να πούμε το ψεματάκι μας σήμερα μέρα που είναι. Μια ψεύτικη είδηση κατά 10% με πάρα πολλά στοιχεία αλήθειας κατα 90%

Και εξηγούμαστε:.........

Η Είδηση ότι η ωραία Ελένη Μενεγάκη ψάχνει να αγοράσει βίλα στον Αγρίλη Φιλιατρών, και ότι έχει βάλει μεσιτικό γραφείο να της βρει είναι ψεύτικη. Όπως επίσης ψεύτικο και το ότι έχουν βρεθεί δυο που θα μπορούσε η Ελένη Μενεγάκη να αγοράσει.
όλα τα υπόλοιπα είναι όμως αλήθεια.
1. Η Ελένη Μενεγάκη πράγματι λατρεύει το ηλιοβασίλεμα. Ολοι το ξέρουν. ΑΡΑ ΑΛΗΘΕΙΑ.
2. Το ότι έχουμε πάρα πολύ ωραίο ηλιοβασίλεμα στον Αγρίλη Φιλιατρών και αυτό το ξέρουμε και το έχουμε απολαύσει πολλά καλοκαίρια στον πανέμορφο Μύλο.
3. Το ότι η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου έχει έρθει για συμμετοχή σε επιτροπή γευσιγνωσίας 2 φορές (2009 και 2010) σε γιορτή καρπουζιού και αυτό είναι αλήθεια.
4. Το ότι η Μπαρμπαρίγου ήταν μαγείρισσα στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη "Καφές με την Ελένη στον Alpha και αυτό είναι αλήθεια.
5. Γιατι να μην είναι αλήθεια η επικοινωνία της Μπαρμπαρίγου με την Μενεγάκη για να της μεταφέρει την εικόνα του μαγευτικού ηλιοβασιλέματος από τον Μύλο του Αγρίλη;;
6. Η Μενεγάκη έχει πάει στο Costa Navarino και καλοκαίρι και Πάσχα (Πάσχα με το ζεύγος Κωστόπουλος - Μπαλατσινού) είναι και αυτό αλήθεια.
Ο Κωνσταντακόπουλος έχει πει ότι δεν κάνει κλειστό τουρισμό. Γιατί λοιπόν η Ελένη να μην έχει έρθει κι εδώ για να δει το ηλιοβασίλεμα που της έχει περιγράψει η τότε συνεργάτιδα της Αργυρώ Μπαρμπαριγου;
7. Το ότι ο Μύλος είναι πολύ εντυπωσιακός που είναι πολύ κοντά στην θάλασσα καθώς και το κάστρο των παραμυθιών μπορεί να εντυπωσιάσει έναν επισκέπτη σαν την Ελένη Μενεγάκη είναι και αυτό αλήθεια.
8. Το ότι υπάρχουν δυο (τουλάχιστον δυο) βίλες με πισίνα και γενικά πολυτελείς οικίες σαν αυτές που αρέσουν της γλυκιάς Ελένης με πισίνα κήπους κλπ και αυτό είναι αλήθεια.

Ήταν λοιπόν ένα Story που άνετα στέκεται σαν είδηση και να γίνει και πιστευτή λόγω των πολλών αληθινών στοιχείων της.
Το οτι πολλοί από εσάς την πάτησανε και ψάχνανε να βρούν ποιά βίλα θα αγοράσει η πανέμορφη Ελένη κυκλοφόρησε στην αγορά και στα καφέ των Φιλιατρών. Πολλά στόματα ακούσαμε να το λένε. Δεν ξέρουμε αν συζητήθηκε και αλλού εκτός Φιλιατρών. Πάντως παρέα στο Αρχαίο είχε βάλει κάτω τον μισό Αγρίλη και έψαχνε ποια θα πωληθεί.
Δεν πειράζει όσοι την πατήσατε. Χρόνια πολλά λοιπόν και του χρόνου να σας ξαναγελάσουμε.

Εμπλοκή με τη συγχώνευση Εθνικής-Eurobank!

Ένα άκρως ανησυχητικό ρεπορτάζ για τον ελληνικό τραπεζικό τομέα δημοσιεύει το πρακτορείο “Reuters”, επικαλούμενο τραπεζίτες που έχουν γνώση των διαπραγματεύσεων για την οριστικοποίηση της συγχώνευσης-μαμούθ, ανάμεσα στην Εθνική Τράπεζα της Ελλάδας και τη Εurobank.

Σύμφωνα λοιπόν με το ρεπορτάζ, οι εκπρόσωποι της τρόικας .........

έχουν ζητήσει από την Αθήνα να καθυστερήσει τις διαδικασίες για τη συγχώνευση, επειδή ανησυχούν ότι η νέα τράπεζα που θα προκύψει θα είναι πολύ μεγάλη για να την… αντέξει η ελληνική οικονομία, ειδικά στη σημερινή δύσκολη συγκυρία λόγω της κρίσης.

Οι ανησυχίες της Ευρωπαϊκής Ένωσης, της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας και του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου έρχονται μάλλον απρόσμενα, καθώς η διαδικασία της συγχώνευσης των δυο μεγάλων τραπεζών έχει ξεκινήσει από τον Οκτώβριο, πολύ πριν δηλαδή οριστικοποιηθεί η διάσωση της ελληνικής οικονομίας, μέσω της σχετικής απόφασης του Eurogroup τον Δεκέμβριο του 2012.

Το ρεπορτάζ του πρακτορείου Reuters επισημαίνει ότι οι ενστάσεις από την πλευρά της τρόικας προέκυψαν μετά την παρ’ ολίγον χρεοκοπία της Κύπρου, λόγω της αδυναμίας της Λευκωσίας να “σηκώσει” το μέγεθος των τραπεζών της, και εστιάζουν στο γεγονός ότι η νέα τράπεζα που θα προκύψει από τη συγχώνευση της Εθνικής με τη Eurobank, θα έχει αποθεματικά 170 δισεκατομμυρίων ευρώ, τη στιγμή που το ΑΕΠ της Ελλάδας υπολογίζεται σε 190 δισεκατομμύρια ευρώ.

Υστερόγραφα

Μία Βίλα στον Αγρίλη Φιλιατρών για την Ελένη Μενεγάκη.

ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΦΙΛΙΑΤΡΑ NEWS.
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ


Πολλοί απο εμάς έχουμε ζήσει μαγευτικά ηλιοβασιλέματα στον Αγρίλη πίνοντας τον καφέ μας το ποτό μας στον υπέροχο Μύλο. Πόσοι απο εμάς δεν εχουμε μαγευτεί απο το υπέροχο Ηλιοβασίλεμα από το μπαλκόνι του Μύλου??
Το μαγευτικό ηλιοβασίλεμα του καλοκαιριού στον Αγρίλη Φιλιατρών φαίνεται πως μάγεψε και τη γνωστή, παρουσιάστρια της ελληνικής τηλεόρασης Ελένη Μενεγάκη και σύμφωνα με πληροφορίες που έχει στην διάθεση του το Φιλιατρά News, σύντομα θα εκδράμει στον Αγρίλη για Σαββατοκύριακα και διακοπές στη βίλα που αγοράζει!
Η πιο hot Ελληνίδα παρουσιάστρια......

της τηλεόρασης το αμέσως προσεχές διάστημα αναμένεται να υπογράψει τα συμβόλαια αγοράς εξοχικής κατοικίας – βίλα στον Αγρίλη Φιλιατρών.

Ταυτόχρονα η Ελένη Μενεγάκη έχει πολύ στενή φιλία με επώνυμη Φιλιατρινή οικογένεια που ζει στην Αθήνα και είχε επισκεφθεί τα Φιλιατρά και τον Αγρίλη πριν λίγα χρόνια φιλοξενούμενή της, μαζί με τον πρώην σύζυγό της Γιάννη Λάτσιο. Από την τότε επίσκεψη της και φιλοξενία της είχε εντυπωσιαστεί από τις ομορφιές της περιοχής. Ιδιαίτερη εντύπωση της είχε κάνει ο Μύλος στον Αγρίλη που είναι σχεδόν πάνω στην Θάλασσα γεγονός που την είχε κάνει να βγάλει αρκετές φωτογραφίες από το Μύλο αλλα και το κάστρο των παραμυθιών.

Τι έκανε όμως την Ελένη Μενεγάκη να θέλει να αγοράσει εξοχική κατοικία στον Αγρίλη???

Όπως θα θυμάστε το καλοκαίρι του 2009 (όπως και του 2010) είχε έρθει στα Φιλιατρά και συγκεκριμένα στον Αγρίλη για γευσιγνωσία στην γιορτή Καρπουζιού η γνωστή Σεφ από την εκπομπή της κ. Μενεγάκη "Καφές με την Ελένη" Αργυρώ Μπαρμπαρίγου. (Η κυρία με το Μπλέ φόρεμα δίπλα)  Η Ελένη Μενεγάκη είχε πληροφορηθεί από την τότε συνεργάτιδα της για το μαγευτικό ηλιοβασίλεμα στον Αγρίλη, και ήθελε διακαώς να το δει και να το ζήσει.

Πράγμα το οποίο και έγινε το επόμενο καλοκαίρι (του 2010) καθώς η κ. Μενεγάκη όταν έκανε ολιγοήμερες διακοπές στο Costa Navarino βγήκε βόλτα μέχρι τον Αγρίλη και θαύμασε το ηλιοβασίλεμα.
Το Πάσχα του 2011 έκανε πάλι διακοπές στο Costa Navarino μαζί με το ζεύγος Πέτρου Κωστόπουλου και Τζένης Μπαλατσινού. Τότε σε μία εξόρμηση τους για φαγητό και καφέ στην περιοχή μας η κ. Μενεγάκη με την παρέα της γευμάτισαν σε γνωστότατη ταβέρνα της Μαραθούπολης και η εξόρμηση τους συνεχίστηκε στην δική μας περιοχή με κατάληξη τον Αγρίλη όπου πήγαν στον Μύλο για αφέψημα και ποτό αλλά και για να δουν το ηλιοβασίλεμα από το Μύλο.

Το πραγματικά μαγευτικό και μοναδικό ηλιοβασίλεμα από τον Μύλο στον Αγρίλη τη μάγεψε για μία ακόμα φορά την όμορφη Ελένη και με την επιστροφή της στην Αθήνα εκμυστηρεύτηκε στον αγαπημένο της τις θαυμάσιες εντυπώσεις που είχε από τον Αγρίλη και το πόσο πολύ θέλει μια εξοχική κατοικία στην περιοχή για να περνά χαλαρά διακοπές και Σαββατοκύριακα.

Οι επαγγελματικές υποχρεώσεις και τα προσωπικά της, δεν της επέτρεψαν να ασχοληθεί πολύ για να αποκτήσει εξοχική κατοικία στον Αγρίλη που τόσο θα ήθελε. Το φθινόπωρο του 2012, ήρθε σε επαφή με πολύ γνωστό μεσιτικό γραφείο της Καλαμάτας προκειμένου να της βρει βίλα στον Αγρίλη, για να την αποκτήσει και να πραγματοποιήσει την επιθυμία της.

Το Φιλιατρά News αποκαλύπτει σήμερα στους αναγνώστες του ότι τα στελέχη του μεσιτικού γραφείου έψαξαν και βρήκαν δύο βίλες στον Αγρίλη και ενημέρωσαν την κ. Μεναγάκη με πλούσιο φωτογραφικό υλικό αλλά και Video από όλους τους χώρους των πολυτελών οικιών. Με την έγκρισή της, επικοινώνησαν με τους ιδιοκτήτες των δύο πολυτελών οικιών και όταν οι ιδιοκτήτες άκουσαν ότι ενδιαφέρεται η κ. Μενεγάκη για την βίλα τους στον Αγρίλη και άκουσαν το αρκετά σεβαστό ποσό που διαθέτει για να την αποκτήσει, χωρίς δεύτερη σκέψη δέχτηκαν την πρόταση και αυτό γιατί έχουνε σπίτι που διαμένουν μόνιμα ο ένας στην Αθήνα και ο άλλος στα Φιλιατρά.

Για την θετική εξέλιξη ενημερώθηκε η κ. Μενεγάκη και σύμφωνα με πληροφορίες που καταφέραμε να συλλέξουμε στην περίοδο των εορτών του Πάσχα που μας έρχεται θα επισκεφθεί με το μεσίτη τον Αγρίλη για να δει και η ίδια από κοντά αυτή την φορά τις δυο πολυτελείς οικίες προκειμένου να επιλέξει αυτήν που θα της αρέσει περισσότερο και να μιλήσει με τους ιδιοκτήτες για να συμφωνήσουν για την υπογραφή των συμβολαίων αγοράς.

Σε λίγο στο Φιλιατρά News

Μια είδηση που θα κάνει αίσθηση και θα συζητηθεί......

Μια αποκάλυψη που ΜΟΝΟ το Φιλιατρά News Μπορεί να φέρει στο φως της Δημοσιότητας.....

Αγρίλης......

Ηλιοβασίλεμα......

Μύλος.........

Κάστρο παραμυθιών.......

και ..............

Ολα αυτά σε λίγο!!!!!!


Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην σήραγγα Ραψομάτη απο σήμερα Δευτέρα και μέχρι την Παρασκευή.

Όπως σας έχουμε ενημερώσει από την Παρασεκυή, (κλίκ) από σήμερα το πρωί της Δευτέρας 1η Απριλίου έως το απόγευμα της Παρασκευής 5 Απριλίου θα γίνουν κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο τμήμα αυτοκινητοδρόμου Κόρινθος – Τρίπολη - Καλαμάτα και κλάδο Λεύκτρο – Σπάρτη, και συγκεκριμένα στην Χιλιομετρική θέση 184,600 έως την Χιλιομετρική θέση 182,900 (σήραγγα Ραψομάτη), με στόχο την ομαλή κυκλοφορία οχημάτων και την πρόληψη τροχαίων ατυχημάτων

Οι κυκλοφοριακές ........

ρυθμίσεις θα εφαρμοστούν απο την Δευτέρα 1 Απριλίου και από ώρα 08:00 έως την Παρασκευή 5 Απριλίου και ώρα 16:00 όπου θα γίνει αποκλεισμός της σήραγγας Ραψομάτη στην κατεύθυνση προς Αθήνα και παράκαμψη της κυκλοφορίας προς Αθήνα στον κλάδο της σήραγγας της κατεύθυνσης προς Καλαμάτα (Ραψομάτη Κ). Από τον κλάδο αυτό θα εξυπηρετηθούν αμφότερες οι κατευθύνσεις, σε μία λωρίδα κυκλοφορίας έκαστη contrafiow).

Η κοινοπραξία κατασκευής «ΜΟΡΕΑΣ Α.Ε.», υποχρεούται για την τοποθέτηση και συντήρηση της απαιτούμενης οδικής σήμανσης, καθώς επίσης να λαμβάνει όλα τα απαραίτητα μέτρα που απαιτούνται για την ομαλή και ασφαλή διεξαγωγή της κυκλοφορίας των οχημάτων, σύμφωνα με το άρθρο 9 του Ν. 2699/99 (Κ.Ο.Κ.)

3. Οι παραβάτες της παρούσας διώκονται και τιμωρούνται σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν. 2696/1999 (Α-57) ως τροποποιήθηκε με το Ν. 3542/2007 «Περί κυρώσεως του Κ.Ο.Κ.»



θα υπάρξουν -

Καλό μήνα!!!

Καλήμέρα σας

Καλό μήνα

Προσοχή στα ψέματα σήμερα μην την πατήσετε.


Εφημερεύον φαρμακείο στα Φιλιατρά γι αυτήν την εβδομάδα

Την εβδομάδα από 01 Απριλίου έως 07 Απριλίου 2013 εφημερεύει το φαρμακείο:

Χριστόφορος Ψιλόπουλος

Tηλ: 2761 0 32 940
Κιν. 694 - 57 92 394


ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Οι εφημερίες των Φαρμακείων ξεκινούν κάθε Δευτέρα στις 08:00 ακριβώς και λήγουν ξημερώματα της άλλης Δευτέρας στις 07:59 το πρωί.



Μεσσηνιακές εφημερίδες της 1ης Απριλίου 2013



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΤΗ ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

ΣΤΟ… ΒΡΟΝΤΟ εκατομμύρια ευρώ για το Μέγαρο Χορού. Άραγε .........

είναι θύμα της κρίσης, αφού ολοχρονίς φτιαχνότανε τελευταία αλλά ποτέ δεν τελειώνει(!) ή λόγω της εμπλοκής με τους ιδιοκτήτες του χώρου εγκαταλείπεται; Όπως και να ’χει θα πληρωθούν μεγάλες αποζημιώσεις. Αγώνα δρόμου και «συμμαχίες» Νίκα για να αποτραπεί το μοιραίο!
Αυτό είναι το πρώτο θέμα στη «ΦΩΝΗ της Δευτέρας» στην πρώτη σελίδα της οποίας διαβάζουμε:
• ΑΝΑΣΤΑΤΗ η Πελοπόννησος από το άγριο ανθρωποκυνηγητό της Αστυνομίας για τη σύλληψη του Αλβανού δραπέτη-δολοφόνου από τις φυλακές των Τρικάλων. Θύμα ένα 35χρονο κορίτσι που επέστρεφε από τη δουλειά της.
Συλλήψεις τσιγγάνων που είχαν «ρημάξει» Καλαμάτα και Μεσσήνη.
• ΚΟΜΜΑ ΤΗΣ ΔΡΑΧΜΗΣ κατά πλειοψηφία ο ΣΥΡΙΖΑ, αφού οι περισσότεροι ψηφοφόροι του δηλώνουν στις δημοσκοπήσεις θιασώτες της επιστροφής στο εθνικό νόμισμα!
Την ίδια ώρα η Ν.Δ. προηγείται οριστικά σε δύο από τις 3 τελευταίες δημοσκοπήσεις με το πολιτικό σκηνικό χωρίς ουσιαστικές διαταραχές, παρά τα γεγονότα της Κύπρου!
• ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΗ ανακάλυψη ανατρέπει τα δεδομένα για το Βασίλειο του Νέστορα! Ιχνη του αρχαίου λιμανιού της Κυπαρισσίας στο φως προκαλούν το ενδιαφέρον της επιστημονικής κοινότητας.
• ΚΑΡΠΟΥΖΙ και ΑΓΓΟΥΡΙ αιχμή των εξαγωγών και δύναμη για την Τριφυλία.
• ΟΧΗΜΑ προς άγνωστη κατεύθυνση η Ευρωζώνη. (Ανάλυση από τον Μεσσήνιο καθηγητή Πανεπιστημίου Κώστα Βεργόπουλο)
• Η ΕΛΛΑΔΑ, Η ΚΥΠΡΟΣ και τα τεκταινόμενα στο Νοσοκομείο Καλαμάτας.


● ΑΥΤΑ και άλλα πολλά ρεπορτάζ, ειδήσεις, σχόλια, άρθρα και παρεμβάσεις, αθλητικά και πολιτιστικά συμπληρώνουν την ύλη της «ΦΩΝΗΣ», μαζί με αγγελίες για την τοπική κτηματαγορά, τις ενοικιάσεις και την αγορά εργασίας.
● ΑΝΑΖΗΤΕΙΣΤΕ τη «ΦΩΝΗ» πρωί – πρωί στα περίπτερα. Έγκυρη ενημέρωση, δυναμική παρέμβαση με άποψη για τα τοπικά δρώμενα και όχι μόνο!... Για να μην σας στέλνουν… αδιάβαστους, διαβάζετε καθημερινά τη «ΦΩΝΗ»! Μόνο κέρδος θα έχετε γνωρίζοντας τι συμβαίνει γύρω σας!!!


Και μην ξεχνάτε σήμερα είναι ΠΡΩΤΑΠΡΙΛΙΑ


Μεσσηνιακές εφημερίδες της 1ης Απριλίου 2013



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΤΗ ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

ΣΤΟ… ΒΡΟΝΤΟ εκατομμύρια ευρώ για το Μέγαρο Χορού. Άραγε .........

είναι θύμα της κρίσης, αφού ολοχρονίς φτιαχνότανε τελευταία αλλά ποτέ δεν τελειώνει(!) ή λόγω της εμπλοκής με τους ιδιοκτήτες του χώρου εγκαταλείπεται; Όπως και να ’χει θα πληρωθούν μεγάλες αποζημιώσεις. Αγώνα δρόμου και «συμμαχίες» Νίκα για να αποτραπεί το μοιραίο!
Αυτό είναι το πρώτο θέμα στη «ΦΩΝΗ της Δευτέρας» στην πρώτη σελίδα της οποίας διαβάζουμε:
• ΑΝΑΣΤΑΤΗ η Πελοπόννησος από το άγριο ανθρωποκυνηγητό της Αστυνομίας για τη σύλληψη του Αλβανού δραπέτη-δολοφόνου από τις φυλακές των Τρικάλων. Θύμα ένα 35χρονο κορίτσι που επέστρεφε από τη δουλειά της.
Συλλήψεις τσιγγάνων που είχαν «ρημάξει» Καλαμάτα και Μεσσήνη.
• ΚΟΜΜΑ ΤΗΣ ΔΡΑΧΜΗΣ κατά πλειοψηφία ο ΣΥΡΙΖΑ, αφού οι περισσότεροι ψηφοφόροι του δηλώνουν στις δημοσκοπήσεις θιασώτες της επιστροφής στο εθνικό νόμισμα!
Την ίδια ώρα η Ν.Δ. προηγείται οριστικά σε δύο από τις 3 τελευταίες δημοσκοπήσεις με το πολιτικό σκηνικό χωρίς ουσιαστικές διαταραχές, παρά τα γεγονότα της Κύπρου!
• ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΗ ανακάλυψη ανατρέπει τα δεδομένα για το Βασίλειο του Νέστορα! Ιχνη του αρχαίου λιμανιού της Κυπαρισσίας στο φως προκαλούν το ενδιαφέρον της επιστημονικής κοινότητας.
• ΚΑΡΠΟΥΖΙ και ΑΓΓΟΥΡΙ αιχμή των εξαγωγών και δύναμη για την Τριφυλία.
• ΟΧΗΜΑ προς άγνωστη κατεύθυνση η Ευρωζώνη. (Ανάλυση από τον Μεσσήνιο καθηγητή Πανεπιστημίου Κώστα Βεργόπουλο)
• Η ΕΛΛΑΔΑ, Η ΚΥΠΡΟΣ και τα τεκταινόμενα στο Νοσοκομείο Καλαμάτας.


● ΑΥΤΑ και άλλα πολλά ρεπορτάζ, ειδήσεις, σχόλια, άρθρα και παρεμβάσεις, αθλητικά και πολιτιστικά συμπληρώνουν την ύλη της «ΦΩΝΗΣ», μαζί με αγγελίες για την τοπική κτηματαγορά, τις ενοικιάσεις και την αγορά εργασίας.
● ΑΝΑΖΗΤΕΙΣΤΕ τη «ΦΩΝΗ» πρωί – πρωί στα περίπτερα. Έγκυρη ενημέρωση, δυναμική παρέμβαση με άποψη για τα τοπικά δρώμενα και όχι μόνο!... Για να μην σας στέλνουν… αδιάβαστους, διαβάζετε καθημερινά τη «ΦΩΝΗ»! Μόνο κέρδος θα έχετε γνωρίζοντας τι συμβαίνει γύρω σας!!!


Και μην ξεχνάτε σήμερα είναι ΠΡΩΤΑΠΡΙΛΙΑ