Κυριακή 14 Απριλίου 2013

Φιλιατρά: Επιτυχημένος και με μεγάλη συμμετοχή ο 2ος Ποδηλατικός Γύρος 2013 [ VIDEO ]

Με πολύ μεγάλη επιτυχία και με σημαντικό αριθμό συμμετοχών όπου φέτος υπήρχε και η συμμετοχή μεγαλύτερων πολιτών ολοκληρώθηκε σήμερα το απόγευμα ο δεύτερος ποδηλατικός γύρος Φιλιατρών.

Ο αγώνας ........

ξεκίνησε στις 6 και σημεία αφετηρίας ήταν το βενζινάδικο Shell του κ. Καραβίτη για τα νήπια, ο Πύργος του Αίφελ για τους λίγο μεγαλ΄θυετρους ενω για τους μεγάλους η γραμμή εκκίνησης ήταν ο παλιός Βωμός στους Τσούλου) στον Αγιαννάκη.

Τόσο οι μικροί όσο και οι μεγάλοι χάρηκαν με την συμμετοχή τους και όλοι τους πήραν αναμνηστικά διπλώματα και για τυπικούς λόγους τα μετάλια μοιράστηκαν οι τρείς πρώτοι από κάθε κατηγορία.
Θυμίζουμε ότι η εκδήλωση συνδιοργάνωθηκε από τον Φορέα Κοινωνικής Προστασίας Αλληλεγγύης και Αθλητισμού του Δήμου Τριφυλίας με τον Αθλητικό Σύλλογο Τριφυλίας και τον Ναυταθλητικό Όμιλο Κυπαρισσίας.

Δείτε δυο video με φωτογραφίες και τον αγώνα.





Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός 1-1 Γκόλ και φάσεις




ΑΠΛΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ

ΜΑΘΗΜΑ 6ο

Αφού εξηγήσαμε δυο πράγματα για τις συσκευές υλικού που διαθέτει ο υπολογιστής, ας δούμε και το λογισμικό το οποίο σκοπεύετε να χρησιμοποιείτε.
Κάθε πρόγραμμα......

λογισμικού που χρησιμοποιείτε, όπως και το λειτουργικό σύστημα, έχει τις γνωστές ελάχιστες απαιτήσεις συστήματος: πρόκειται για μικρή λίστα με τους πόρους που πρέπει να έχει οπωσδήποτε ο υπολογιστής σας για να μπορεί να λειτουργήσει ένα προϊόν λογισμικού. (Προσέξτε, δε χρησιμοποίησα τη φράση «να λειτουργήσει καλά»). Να προσέχετε πάντα τη λέξη ελάχιστες όταν διαβάζετε τις απαιτήσεις των εργαλείων και του λογισμικού που θέλετε να χρησιμοποιήσετε.
Ας δούμε τα Windows XP για λίγο. Η ελάχιστη απαίτησης του λειτουργικού συστήματος σε μνήμη RAM είναι τα 64ΜΒ, και είναι βέβαιο ότι με τη ποσότητα αυτή μπορεί να λειτουργήσει. Όμως η τετραπλάσια ποσότητα μνήμης κοστίζει μερικές δεκάδες ευρώ παραπάνω. Το διπλάσιο αυτής της ποσότητας τα 512 ΜΒ κοστίζουν μερικά ευρώ παραπάνω, και τα οφέλη που θα έχετε από μια τέτοια αγορά είναι πολύ μεγαλύτερα από το κόστος.

Τα Windows XP θα λειτουργήσουν καλύτερα με τη μέγιστη ποσότητα μνήμης που μπορείτε να προμηθευτείτε.

Όμως, η ποσότητα της μνήμης που χρησιμοποιούν τα Windows XP δεν μπορεί να χρησιμοποιείται ταυτόχρονα και από άλλες εφαρμογές. Επομένως, δεν αρκεί να καλύπτονται μόνο οι απαιτήσεις των Windows XP. Σκεφτείτε πως σκοπεύετε να χρησιμοποιήσετε τον υπολογιστή σας: Θα χρησιμοποιείτε κάποιο πρόγραμμα επεξεργασίας κειμένου; Μήπως θα επεξεργάζεστε εικόνες και θα τις εισαγάγετε σε έγγραφα που θα δημιουργείτε; Σκέπτεστε να εκμεταλλευτείτε τη σύνδεση ευρείας ζώνης στο ιντερνετ που διαθέτετε και να έχετε μόνιμα ανοικτό το MSN Messenger στο παρασκήνιο; Κάθε πρόγραμμα λογισμικού που χρησιμοποιείτε έχει τις δικές του ελάχιστες απαιτήσεις. Έτσι, παρόλο που δεν το κάνουν πολλοί χρήστες μπορείτε να πάρετε χαρτί και μολύβι και να αθροίσετε τις ελάχιστες απαιτήσεις των εφαρμογών που ξέρετε ότι θα χρησιμοποιείτε ταυτόχρονα, και το άθροισμα αυτό θα αποτελέσει την ποσότητα της μνήμης που θα χρειαστείτε.
Πως πωλείται η μνήμη;

Η μνήμη πωλείται σε πλακέτες (modules) που συνδέονται στη μητρική κάρτα του υπολογιστή σας. Μπορούν να εγκατασταθούν από μια μέχρι οκτώ κάρτες μνήμης, αλλά γενικά ισχύουν ορισμένοι περιορισμοί. Οι σύγχρονες μητρικές επιτρέπουν την εγκατάσταση μιας μεμονωμένης πλακέτας μνήμης, αλλά γενικά ισχύουν ορισμένοι περιορισμοί. Οι σύγχρονες μητρικές επιτρέπουν την εγκατάσταση μιας μεμονωμένης πλακέτας μνήμης, όμως ορισμένες παλαιότερες ίσως απαιτούν την εγκατάσταση πλακετών σε ζεύγη η ακόμα και σε ομάδες των τεσσάρων. Συνήθως μπορείτε να εγκαταστήσετε μόνο τον τύπο μνήμης που υποστηρίζει η μητρική κάρτα σας.
Επίσης, όταν αγοράσετε τη πρώτη σας κάρτα μνήμης οι μελλοντικές κάρτες που μπορεί να θελήσετε να προσθέσετε πρέπει να είναι του ίδιου τύπου - αλλιώς πρέπει να αφαιρέσετε τη πρώτη κάρτα και να πάτε σε κάποιο πιο σύγχρονο τύπο.
Συνοψίζοντας αναφέρω τα πιο κάτω

Μνήμη είναι ο ηλεκτρονικός χώρος με τον οποίο λειτουργεί το PC. Το λειτουργικό σας σύστημα, οι εφαρμογές που εκτελείτε, και τα δεδομένα με τα οποία εργάζεστε αποθηκεύονται στη μνήμη για όσο διάστημα τα χρησιμοποιείτε.
Η μνήμη λειτουργεί όπως και τα υπόλοιπα τμήματα του υπολογιστή σας, μετατρέποντας κατανοητές για τους ανθρώπους πληροφορίες σε μονάδες και μηδενικά, τα οποία αποτελούν τη δυαδική γλώσσα που καταλαβαίνει και χειρίζεται ο υπολογιστής.
Κάθε μια από τις μονάδες και τα μηδενικά που χρησιμοποιούνται για την αναπαράσταση πληροφοριών ονομάζεται bit
Τα bit ομαδοποιούνται σε σύνολα των οκτώ, τα οποία ονομάζονται byte.Το byte είναι το βασικό τμήμα δεδομένων του υπολογιστή, τα 1024 byte αποτελούν ένα kilobyte (ΚΒ), τα 1 εκατομμύρια byte ονομάζεται megabyte (MB) και τα 1 περίπου δισεκατομμύρια byte ονομάζονται gigabyte (GB)
Η κύρια μνήμη του υπολογιστή ονομάζεται μνήμη τυχαίας προσπέλασης (random access memory RAM). Ο υπολογιστής, επίσης διαθέτει και μνήμη μόνο για ανάγνωση, τη ROM (read - only memory), η οποία περιέχει κώδικα και δεδομένα που δεν μπορούν να τροποποιηθούν.
Ο υπολογιστής σας καλό είναι να διαθέτει αρκετή φυσική μνήμη RAM για την καλύτερη υποστήριξη των προγραμμάτων και των δεδομένων που χρησιμοποιείτε ταυτόχρονα.
Τα Windows XP διαθέτουν και την εικονική μνήμη, η οποία χρησιμοποιεί χωρο του σκληρού σας δίσκου για τη συμπλήρωση της φυσικής μνήμης, όταν τη χρειάζεται ο υπολογιστής.

Ορατά αποτελέσματα
Για να παίρνετε τα επιθυμητά αποτελέσματα πρέπει να βλέπετε τις σωστές απαντήσεις, η εμφάνιση των οποίων γίνεται στην οθόνη του υπολογιστή. Επειδή όλοι χρησιμοποιούν μια οθόνη, ίσως σκεφτείτε ότι η επιλογή της είναι εύκολη υπόθεση. Ο,τι όμως αφορά την απεικόνιση (με τη λέξη αυτή συμπεριλαμβάνω τις οθόνες υπολογιστών και το υλικό με το οποίο λειτουργούν ), οι επιλογες είναι πάρα πολλές. Ποιο κάτω θα σας βοηθήσω να διακρίνετε τις διαφορές όλων αυτών των επιλογών. Θα κατανοήσετε πως γίνεται η απεικόνιση στον υπολογιστή ώστε να ξέρετε τι πρέπει να αναζητήσετε για να καλύψετε τις αναγκες σας.
Οι πιο σημαντικές επιλογες, μάλιστα δε σχετίζονται με την ίδια την οθόνη, αλλά με την κάρτα γραφικών που στέλνει τις εντολές απεικόνισης στην οθόνη. Μην νομίζετε όμως, ότι αν περιγράψουμε πρώτα τις οθόνες (και αυτό θα κάνουμε) θα προτρέξουμε. Με τον τρόπο αυτό πρώτα θα αποκτήσετε τη γενική εικόνα και μετά θα ασχοληθείτε με τις λεπτομερές.

Οθόνες: ένα παράθυρο στον υπολογιστή

Όλοι σχεδόν οι χρήστες υπολογιστών βασίζονται για την εργασία τους αποκλειστικά σε μια οθόνη, όμως πολλοί λίγοι δίνουν σημασία σε αυτή. Πάρα πολλοί, μάλιστα, επιλέγουν την οθόνη τους με το ίδιο ενδιαφέρον που επιλέγουν και ένα ανοιχτήρι μπουκαλιών. Αυτό δεν είναι καθόλου συνετό, επειδή η σωστή επιλογή οθόνης οδηγεί σε αύξηση της παραγωγικότητας και σε αποφυγή καταπονήσεων. Για να καταλάβουμε αυτά τα οφέλη - και να δείτε με άλλο μάτι τον υπολογιστή σας - θα πρέπει να δούμε με διαφορετικό τρόπο τις οθόνες. Ας ξεκινήσουμε με μια γρήγορη ματιά στον τρόπο λειτουργίας τους.
Πως λειτουργούν οι οθόνες

Υπάρχουν δυο βασικοί τύποι οθονών. Οι παραδοσιακές οθόνες (που μοιάζουν με τις παλιές μας τηλεοράσεις εκείνες τις τεράστιες και βαριές) χρησιμοποιούν αναλογική τεχνολογία, ενώ οι επίπεδες οθόνες χρησιμοποιούν τόσο αναλογική όσο και ψηφιακή τεχνολογία. Ας μπούμε στα άδυτα του κόσμου των οθονών κατατάσσοντας τες στις δυο αυτές κατηγορίες: τις οθόνες αναλογικής τεχνολογιας και τις οθόνες ψηφιακής τεχνολογιας.

ΑΠΛΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ

ΜΑΘΗΜΑ 5ο

Πως χρησιμοποιεί τη μνήμη ο υπολογιστής


Ο υπολογιστής δεν επικοινωνεί όπως οι άνθρωποι, χρησιμοποιεί όμως, και αυτός μια γλώσσα. Δεν αναφέρομαι στις διάφορες γλώσσες προγραμματισμού υπολογιστών που ίσως έχετε ακούσει.
Οι γλώσσες αυτές είναι ειδικές γλώσσες δημιουργημένες από ανθρώπους, ......

οι οποίες βοηθούν τους χρήστες να υποδεικνύουν στον υπολογιστή τη λειτουργία που θέλουν να εκτελέσει. Η μόνη γλώσσα που καταλαβαίνει το PC είναι μια δυαδική γλώσσα μηχανής που αποτελείται από δυο αριθμούς: το ένα και το μηδέν.

Αυτό συμβαίνει επειδή ο υπολογιστής είναι μια ψηφιακή συσκευή. Με απλά λόγια, το PC λειτουργεί με συγκεκριμένες και υπολογισμένες ποσότητες ηλεκτρισμού, τις οποίες μπορείτε να θεωρείτε ως ανοιχτούς η κλειστούς διακόπτες. Το φυσικό μικροτσίπ που αποτελεί τη μνήμη του υπολογιστή είναι απλώς τεράστιες συλλογές από τρανζίστορ και πυκνωτές. Οι πυκνωτές λειτουργούν σαν φιάλες ηλεκτρισμού που μπορούν να είναι είτε γεμάτες είτε άδειες.
Κάθε φορά που ένας πυκνωτής δέχεται για αποθήκευση μια ποσότητα ηλεκτρισμού ( η φιάλη γεμίζει), η διαδικασία συμβολίζεται με τον αριθμό ένα. Όταν ένας πυκνωτής δεν έχει καθόλου ηλεκτρικό φορτίο, αυτό συμβολίζεται με τον αριθμό μηδέν. Τα πάντα στον υπολογιστή ανάγονται σε μονάδες και μηδενικά. Όπως στην ανθρώπινη γλώσσα συγκεντρώνονται γράμματα σε ομάδες ήχων και ομάδες ήχων σε λέξεις, έτσι και ο υπολογιστής οργανώνει τις μονάδες και τα μηδενικά σε τμήματα. Το πιο βασικό τμήμα μοναδιαίων η μηδενικών τιμών που χρησιμοποιεί ο υπολογιστής είναι ένα μικρό αλφαριθμητικό που αποτελείται από οκτώ τέτοιες τιμές. Η ομαδοποίηση των οκτώ αυτών τιμών (μονάδες, μηδενικά, η συνδυασμός τους) ονομάζεται byte, κάθε μια από τις τιμές που απαρτίζουν ένα byte ονομάζετε bit.
Τα byte αποτελούν τα δομικά στοιχεία όλων όσων καταφέρνει να κάνει ο υπολογιστής, αυτό που διαχωρίζει ένα byte από κάποιο άλλο είναι ο τρόπος με τον οποίο χρησιμοποιείται το καθένα. Μια κατάλληλη συλλογή λέξεων μπορεί να συνθέτει ένα μουσικό κομμάτι, μια κατάλληλη συλλογή από bytes μπορεί να συνθέτει μια φωτογραφία σας. Επομένως, το PC πρέπει να χρησιμοποιεί με σωστό τρόπο τα bytes για να καταλαβαίνει.

Όταν μιλάμε για χωρητικότητα της μνήμης του υπολογιστή, μιλάμε για τον αριθμό των bytes που μπορεί να χρησιμοποιήσει σε μια συγκεκριμένη χρονική στιγμή.
Μια άλλη συντόμευση που θα συναντήσετε αρκετές φορές είναι το ΜΒ, που σημαίνει megabyte η εκατομμύρια byte. Αν το PC σας έχει 256 ΜΒ μνήμης, αυτό σημαίνει ότι η χωρητικότητα των τσιπ της μνήμης είναι 256 εκατομμύρια bytes μονομιάς. Τα τσιπ της μνήμης, και γενικότερα, η ίδια η μνήμη, ονομάζεται RAM - μνήμη τυχαίας προσπέλασης. Επομένως, τα 256 MB RAM ισούται με 256 ΜΒ μνήμης. (Να θυμάστε όμως ότι η RAM δεν έχει καμία σχέση με τον αποθηκευτικό χωρο του υπολογιστή σας. Η RAM, η μνήμη, είναι απλώς ο προσωρινός ηλεκτρονικός χώρος που χρησιμοποιεί το PC για τη λειτουργία του.

Μνήμη μόνο για ανάγνωση

Η μνήμη ROM (μνήμη μόνο για ανάγνωση) είναι ένας άλλος τύπος μνήμης που χρησιμοποιείται σε κάθε υπολογιστή. Τα δεδομένα που βρίσκονται αποθηκευμένα στη μνήμη ROM δεν αλλάζουν ποτέ. Κατά τη δημιουργία της στο εργοστάσιο, περιέχει ήδη τις απαραίτητες τιμές, τις οποίες διατηρεί ακόμη και αν δεν τροφοδοτείται με ρεύμα. Γι αυτό το λόγο, η μνήμη ROM λέμε ότι είναι μη πτητική μνήμη (σε αντίθεση με τη RAM, η οποία χάνει τις τιμές της όταν διακοπεί η παροχή ρεύματος και γι αυτό είναι πτητική).

Αφού δεν μπορεί να τροποποιηθεί, τι καλό προσφέρει η ROM; Το γεγονός ότι λειτουργεί συνεχώς με τον ίδιο τρόπο έχει χρησιμότητα για δυο λόγους. Πρώτον, το τσιπ της ROM καταλαμβάνει πολύ λιγότερο χωρο από ότι θα χρειάζονταν τα τρανζίστορ και οι ημιαγωγοί κανονικού μεγέθους, καθώς και όλα τα άλλα ηλεκτρονικά κυκλώματα που θα απαιτούνταν για την παροχή μόνιμων λειτουργιών. Δεύτερον, τα τσιπ της μνήμης ROM επιτρέπουν στους κατασκευαστές να χρησιμοποιούν τον ίδιο βασικό σχεδιασμό για διαφορετικά προϊόντα.
Στους υπολογιστές, η τυπική μνήμη ROM χρησιμοποιήθηκε αρχικά για την αποθήκευση των βασικών εντολών που απαιτούνται για τη λειτουργία του υπολογιστή αμέσως μετά τη τροφοδοσία του με ρεύμα. Οι εντολές αυτές αποτελούν το βασικό σύστημα εισόδου/εξόδου, που ελέγχει τον υπολογιστή από τη στιγμή που τον ανάβετε μέχρι τη προσπέλαση του λειτουργικού συστήματος σε κάποια συσκευή αποθήκευσης.

Πόση μνήμη είναι αρκετή;


Αφού καταλήξατε στον τύπο μνήμης που πρέπει να αγοράσετε για τον υπολογιστή σας, πρέπει να αποφασίσετε την ποσότητα που χρειάζεστε. Πως μπορείτε όμως να το αποφασίσετε; Η σωστή απάντηση εξαρτάται από το τι έχετε και το τι θέλετε να κάνετε.
Σκεφτείτε τι έχετε
Σκεφτείτε το υλικό και το λογισμικό που διαθέτετε. Εφόσον έχετε αγοράσει γρήγορο επεξεργαστή και μητρική κάρτα, θα πρέπει να αγοράσετε και αρκετή μνήμη. Επειδή ο υπολογιστής χρησιμοποιεί τη μνήμη για την προσωρινή αποθήκευση των δεδομένων με τα οποία εργάζεστε, πρέπει να διαθέτετε αρκετή μνήμη που θα ενισχύει τη δύναμη του επεξεργαστή σας. Αν δεν διαθέτετε αρκετή φυσική μνήμη, ο υπολογιστής θα προσπαθεί να καλύπτει τις αναγκες του με ένα σύστημα που ονομάζεται εικονική μνήμη, το οποίο είναι πολύ πιο αργό από τη φυσική μνημη. Δε θα μπορέσετε να απολαύσετε ποτέ τα οφέλη του εκπληκτικού επεξεργαστή σας αν δεν προσφέρετε στον υπολογιστή σας αρκετό ηλεκτρονικό χωρο.

Σκεφτείτε επίσης και τη κάρτα γραφικών σας ( η το σύστημα γραφικών που υπάρχει ενσωματωμένο στη μητρική). Σε ορισμένες υλοποιήσεις, το κόστος της κάρτας γραφικών η της μητρικής μειώνεται με την απουσία αποκλειστικής μνήμης γραφικών. Στις περιπτώσεις αυτές, η μνήμη που απαιτείται για την εμφάνιση εικόνων στην οθόνη παρέχεται από την κύρια μνήμη του υπολογιστή σας. Ουσιαστικά, απομονώνεται ένα τμήμα της κύριας μνήμης και ασχολείται αποκλειστικά με εργασίες που σχετίζονται με την απεικόνιση. Συνήθως, η ανάθεση τμήματος της μνήμης σε μια συγκεκριμένη εργασία μειώνει το συνολικό διαθέσιμο απόθεμα της RAM. Όταν ξεκινάτε την εργασία σας με πολύ λίγη μνήμη, οι συνέπειες θα είναι καταστροφικές.

Αν, τώρα, έχετε αγοράσει αρκετές γρήγορες συσκευές κορυφαίας τεχνολογιας, το πιο πιθανό είναι να θέλετε τη μέγιστη απόδοση του υπολογιστή σας. Αφού εξηγήσαμε δυο πράγματα για τις συσκευές υλικού που διαθέτει ο υπολογιστής σας, ας δούμε και το λογισμικό το οποίο σκοπεύετε να χρησιμοποιήσετε.

Φιλιατρά: Με επιτυχία και μεγάλη συμμετοχή ο "2ος Γύρος της πόλης' [ VIDEO ]

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί στην πλατεία των Φιλιατρών ο δεύτερος γύρος της πόλης με τους αγώνες δρόμου για νήπια παιδιά δημοτικού και Γυμνασίου.

Η εκδήλωση ......

συνδιοργάνωθηκε από τον Φορέα Κοινωνικής Προστασίας Αλληλεγγύης και Αθλητισμού του Δήμου Τριφυλίας με τον Αθλητικό Σύλλογο Τριφυλίας και τον Ναυταθλητικό Όμιλο Κυπαρισσίας.
Παιδιά κάθε ηλικίας δήλωσαν συμμετοχή και σύμφωνα με πληροφορίες ήταν πολύ περισσότερα σε σχέση με πέρσι.
Οι αγώνες ξεκίνησαν περίπου στις 11:40 με αγώνα ανάμεσα σε νήπια. Η γραμμή εκκίνησης ήταν το Δημαρχείο Φιλιατρών και ο τερματισμός εμπρός από το καφέ Capricio.
Αξίζει να σημειωθεί η συμμετοχή ενός νηπίου μόλις 14ων μηνών όπου έκλεψε και την παράσταση καθώς καταχειροκροτήθηκε από όλους ανεξαιρέτως που παρακολούθησαν τους αγώνες.

Ενδεικτικά οι υπόλοιπες διαδρομές για τα παιδιά του Δημοτικού είχαν εκκίνηση από την σφαίρα στο γυμνάσιο και πέρασαν γύρω απο την πλατεία με τερματισμό το καφέ Capricio.
Για τα μεγαλύτερα παιδιά η διαδρομή ήταν από τον Πύργο του Άϊφελ μέχρι και το καφέ capricio

Μιλώντας στην κάμερα του Φιλιατρά News ο Πρόεδρος του Αθλητικού Συλλόγου Τριφυλίας Γιώργος Μέλλας είπε ότι φέτος υπήρξε πολύ μεγαλύτερη συμμετοχή και ο σύλλογος προσβλέπει οι αγώνες αυτοί να γίνουν τόσο στα Φιλιατρά όσο και τους Γαργαλιλάνους θεσμός.
Όπως μας είπε την επόμενη Κυριακή η εκδήλωση θα γίνει στους Γαργαλιάνους ενώ την Κυριακή των Βαϊων θα πραγματοποιηθούν αγώνες στο νέο γήπεδο Φιλιατρών

Δείτε δυο Video (το πρώτο με πολλές πολλές φωτογραφίες και το άλλο με τους αγώνες





Μεσσηνιακές εφημερίδες της 14ης Απριλίου 2013



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΤΟ ΘΑΡΡΟΣ ΤΗΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

ΜΗΝΥΜΑ TΩΝ ΤΣΙΓΓΑΝΩΝ ΠΡΟΣ ΤΗΝ "ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ"
«Ψυχραιμία,... ή θύματα»
"Θα ήταν φρόνιμο τα μέλη της να μη έχουν άγνοια κινδύνου γιατί έτσι μπλέκουν περισσότερο τα πράγματα"


Η έφοδος των…φουσκωτών της Χρυσής Αυγής, συνοδεία του ..........

βουλευτή Μεσσηνία Δ. Κουκούτση, την περασμένη Τρίτη στο Γενικό Νοσοκομείο Καλαμάτας, δεν προκάλεσε μόνο την μήνιν και τον αποτροπιασμό της τοπικής αλλά και της ελληνικής κοινωνίας γενικότερα. Φαίνεται ότι άνοιξε το δρόμο και για μια άτυπη- τουλάχιστον ακόμα- «βεντέτα», μεταξύ των μελών της και των Ρομά.