Δευτέρα 3 Ιουνίου 2013

Η Φιλιατρινούλα Πέρσα Δαγκλή κάνει το όνειρο της πραγματικότητα. [ Ηχητικές Δηλώσεις ]

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΟ ΦΙΛΙΑΤΡΑ NEWS

Η Πέρσα Δαγκλή λοιπόν τόλμησε, τραγούδησε, απέδειξε ότι το 'χει και.... κέρδισε!!!!
Μετα τα επίσημα αποτελέσματα της κριτικής επιτροπής της HALLS για τον Διαγωνισμό "Τόλμησε το" η Πέρσα αναδείχτηκε μεγάλη νικήτρια και θα ζήσει το όνειρο της να τραγουδήσει με τους Professional Sinnerz on stage στις 13 Ιουνίου στην Τεχνόπολη στο Γκάζι.

Σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε ο συνεργάτης μας με την ........

Πέρσα μίλησε αποκλειστικά στο Φιλιατρά News και ρωτήθηκε για την επιτυχία της και δεν μπορούσε να κρύψει την χαρά της και δήλωσε πολύ χαρούμενη με το αποτέλεσμα και ευχαρίστησε θερμά όλους αυτούς που την στήριξαν, την βοήθησαν να ζήσει το όνειρο της.
Μεσαα από αυτή την διαδικασία -δήλωσε- κατάλαβε ότι έχει πάρα πολλούς φίλους που την στήριξαν και που ίσως την στήριξαν και άνθρωποι που δεν την ήξεραν καν και την έκριναν αποκλειστικά και μόνο απο το Video με το τραγούδι της όταν το ηχογράφησε στο Studio.


Από την άλλη ο πατέρας της Πέρσας Δημήτρης Δαγκλής δήλωσε πανευτυχής για την Νίκη της κόρης του, και ευχαρίστησε όλους όσους συνέβαλαν στο να κερδίσει την πρώτη θέση η κόρη τοου.
Ευχαρίστησε ιδιάιτερα το Φιλιατρά News για την πολύτιμη βοήθεια που δ'ωσαμε καθώς και τον Ηλία Ηλιόπουλο Ραδιοφωνικό παραγωγό του ιντερνετικού Σταθμού MUSIC STAR.gr όπου και εκείνος απο την πλευρά του έδωσε σημαντική βοήθεια.

Ακούστε τι δήλωσαν αποκλειστικά στο Φιλιατρά News τόσο η Πέρσα (πρώτο Video) όσο και ο πατέρας της (δεύτερο video) για αυτήν την επιτυχία.





Φιλιατρά: Ξεκίνησε η ασφαλτόστρωση στις τομές του νέου δικτύου ύδρευσης [ VIDEO ]

Ξεκίνησε σήμερα το μεσημέρι το έργο ασφαλτόστρωσης στις τομές που είχαν γίνει για την εγκατάσταση του Νέου δικτύου ύδρευσης Φιλιατρών.

Μετά από ..........

αρκετές ημέρες με δοκιμές που έγιναν στο νέο δίκτυο ύδρευσης υπό μεγάλη πίεση διορθώθηκαν τα όποια προβλήματα προέκυψαν και έτσι σήμερα ξεκίνησαν να ασφαλτοστρώνουν τα τμήματα αυτά.

Μιλώντας στην κάμερα του Φιλιατρά News ο Εργολάβος Ηλίας Παναγόπουλος είπε ότι ξεκίνησαν με το πρώτο από τα δύο στρώματα πίσσας στις τομές που είχαν γίνει για την εγκατάσταση του νέου Δικτύου ύδρευσης. Και αυτό γιατί η πίσσα λόγω της μεγάλης θερμοκρασίας έπρεπε να κρυώσει για να μπορέσει να πατηθεί και μετά πέσει το στρώμα ασφαλτόστρωσης που θα είναι και τελικό.

Από την πλευρά του ο Δήμαρχος Τριφυλίας Κώστας Κόλλιας αναφερόμενος στο έργο που έγινε τόνισε ότι το πιο σημαντικό απ όλα είναι ότι έφυγε ο καρκινογόνος αμίαντος που υπήρχε έστω και σε αυτό το κομμάτι της πόλης.
Προέβλεψε ότι σε μια εβδομάδα με δέκα μέρες θα έχει ολοκληρωθεί η ασφαλτόστρωση σε λόλα τα τμήματα που έχουν σκαφτεί.
Ζήτησε από την εργοληπτική εταιρία (τον κ. Παναγόπουλο) να προβεί στο κλείσιμο ορισμένων γουβών που δημιουργούν τεράστιο πρόβλημα την κυκλοφορία.

Ο Αντιδήμαρχος τεχνικών έργων Παναγιώτης Τσίγγανος είπε ότι υπήρξαν κάποιες καθυστερήσεις στο έργο αλλά πλέον βαίνει καλώς και ανέφερε την συμφωνία που έγινε με την εργοληπτική εταιρία να κλείσουν ορισμένες γούβες.

Από την πλευρά του ο κ. Παναγόπουλος αποδέχτηκε την πρόταση να κλειστούν κάποιες πολύ επικίνδυνες γούβες λέγοντας ότι θα γίνει ότι είναι δυνατόν από την πλευρά της εργοληπτικής εταιρίας.

Δείτε το ρεπορτάζ όπως το κατέγραψε η κάμερα του Φιλιατρά News



Η Φιλιατρινιά Πέρσα Δαγκλή, τόλμησε, τραγούδησε, απέδειξε ότι το 'χει και.... κέρδισε!!!!

Ανακοινώθηκαν από την HALLS πριν ελάχιστα λεπτά οι νικήτριες του Διαγωνισμού με τίτλο HALLS "Tόλμησε το".

Η Δική μας, ..........

η Φιλιατρινιά Πέρσα Δαγκλή αναδείχτηκε νικήτρια και στην δεύτερη φάση του Διαγωνισμού και θα τραγουδήσουν on stage στη μεγάλη συναυλία της Halls στις 13 Ιουνίου στην Τεχνόπολις στο Γκάζι.
Αξίζει να σημειωθεί ότι η Πέρσα κέρδισε με πολύ μεγάλη διαφορά (πάνω από 5.000 like και συγκεκριμένα 5.339 like Διαφορά) από την δεύτερη διαγωνιζόμενη στο τραγούδι των Professional Sinnerz

Από εμάς ΘΕΡΜΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΗΝ ΠΕΡΣΑ και τώρα ζήσε το όνειρο σου γιατί το αξίζεις.

Η ανακοίνωση της Halls αναφέρει:

Πήραν ανάσα, τραγούδησαν και απέδειξαν ότι το’χουν! Οι τρεις νικήτριες του μεγάλου διαγωνισμού «Τόλμησέ το» που θα τραγουδήσουν on stage στη μεγάλη συναυλία της Halls στις 13 Ιουνίου είναι η Maria Kosmatou, η Persa Dagli και η Eliza Ki! Συγχαρητήρια και πολλά Like κορίτσια! Ο Μύρωνας, οι Professional Sinnerz και η Κρυσταλλία σας περιμένουν για να μας ξεσηκώσετε!

Halls Τόλμησέ το!

Δείτε το τραγούδι που κέρδισε τα περισσότερα LIKE



Εφημερεύον φαρμακείο στα Φιλιατρά γι αυτήν την εβδομάδα

Την εβδομάδα από 03 Ιουνίου έως 09 Ιουνίου 2013 εφημερεύει το φαρμακείο:

Αικατερίνη Βορίση

Tηλ: 2761 - 0 - 34065
Κιν. 694 - 61 04 914


ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Οι εφημερίες των Φαρμακείων ξεκινούν Δευτέρα στις 08:00 ακριβώς και λήγει την άλλη Δευτέρα στις 07:59 το πρωί.



Το χθεσινοβραδινό δελτίο ειδήσεων του BEST TV Καλαμάτας [ 2-6-2013 ]




Παραπολιτικό από το Δημοτικό Συμβούλιο Τριφυλίας της Τετάρτης 29 Μαΐου

Στο προηγούμενο Δημοτικό Συμβούλιο της 29ης Μαΐου υπήρξε ένα μικρό παραπολιτικό την ώρα της συνεδρίασης.
Ο Δήμαρχος Τριφυλίας σηκώθηκε από την θέση του και πήγε και κάθησε στα έδρανα της αντιπολίτευσης δίπλα στον Θανάση Πετρόπουλο....

Να υποθέσουμε ότι ως γάτα με πέταλα που είναι ο Δήμαρχος, έχει ........

μυριστεί την δουλειά και προπονείται από τώρα για αντιπολίτευση μετά τις επόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές???
Ή να πάρουμε στα σοβαρά το σχόλιο του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Δημήτρη Μπασδάνη ότι "ο Δήμαρχος κάθησε στα έδρανα της αντιπολίτευσης για να την διεμβολίσει"???

Φιλιατρά: ΠΡΟΣΟΧΗ. Διακοπή ρεύματος σήμερα Δευτέρα 3 Ιουνίου

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΕΗ ΦΙΛΙΑΤΡΩΝ

Από το κεντρικό κατάστημα της ΔΕΗ στα Φιλιατρά ανακοινώνεται ότι σήμερα Δευτέρα 3 Ιουνίου και από ώρα 08:30 - 15:00 λόγω αναγκαίων εργασιών στο δίκτυο θα πραγματοποιηθεί διακοπή ηλεκτροδότησης στις εξής περιοχές: ..........


Νοτιοδυτικά της πόλης των Φιλιατρών και συγκεκριμένα της Πλατείας μέχρι το Λιμενάρι και

από το Νεκροταφείο μέχρι τον Αγιαννάκη.

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ να μην ακουμπήσουν ΚΑΝΕΝΑ καλώδιο που τυχόν συναντήσουν. Μέχρι την αποκατάσταση της ηλεκτροδότησης ΟΛΕΣ οι συσκευές πρέπει να θεωρούνται ότι έχουν ρεύμα.
Θα καταβληθεί κάθε δυνατή προσπάθεια για την γρηγορότερη αποκατάσταση της Ηλεκτροδότησης.

Από το γραφείο ΔΕΗ Φιλιατρών


Μεσσηνιακές εφημερίδες της 3ης Ιουνίου 2013



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΤΗ ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

ΣΕ 100 ΗΜΕΡΕΣ ξανά στη Μεσσηνία για να κάνουμε ..........

ταμείο! Δέσμευση του υπουργού Προστασίας του Πολίτη Νίκου Δένδια, όπου κατά την τριήμερη επίσκεψή του στη Μεσσηνία με συχνές αναφορές στο Μεσσήνιο πρωθυπουργό Αντ. Σαμαρά, έστειλε ισχυρή μηνύματα για χτύπημα της παραβατικότητας και τη δασοπροστασία.
Όλες οι συναντήσεις , οι συσκέψεις και οι ομιλίες του υπουργού, αποτελούν το πρώτο θέμα στη «ΦΩΝΗ της Δευτέρας», στην οποία προβάλλονται και τα θέματα:
● ΟΛΟΚΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ στην περιοχή της μαρίνας Καλαμάτας, οι εργασίες στο αντλιοστάσιο λυμάτων της Νέδοντος για της εξαφάνιση της δυσοσμίας.
● ΟΙ ΑΠΟΝΟΜΕΣ επάθλων στο 8ο Aegean Airlines ProAm το Σάββατο στην Costa Navarino, παρουσία της υπουργού Τουρισμού Όλγας Κεφαλογιάννη.
● ΤΑΤΟΥΛΗΣ-ΛΕΙΒΑΔΑΣ συζήτησαν για τουρισμό και τη συνεργασία Περιφέρειας-ΕΟΤ.
● ΟΜΙΛΙΑ ΚΑΦΑΝΤΑΡΗ στο Συνέδριο της ΚΕΔΕ για τον Κεντρικό Κόμβο ψηφιακών υπηρεσιών στους Δήμους.
● ΔΗΛΩΣΗ ΠΕΤΡΑΚΟΥ για την «Οδύσσεια του δρόμου Ριζόμυλος-Κορώνη» με πολλές αιχμές για την Περιφέρεια και τον Πέτρο Τατούλη.
● ΤΟ ΑΠΟΧΕΤΕΥΤΙΚΟ σύστημα στην Αυλώνα Τριφυλίας σε εγκατάλειψη επί μία δεκαετία. Σοβαρές οι ευθύνες της Δημοτικής Αρχής – Διαμαρτύρονται οι κάτοικοι.
● TO ΤΑΜΠΟΥ της δραχμής… (Άρθρο του Μεσσηνιακής καταγωγής καθηγητή Πανεπιστημίου Κώστα Βεργόπουλου)

● ΑΥΤΑ και άλλα πολλά ρεπορτάζ, ειδήσεις, σχόλια, άρθρα και παρεμβάσεις, αθλητικά και πολιτιστικά συμπληρώνουν την ύλη της «ΦΩΝΗΣ», μαζί με αγγελίες για την τοπική κτηματαγορά, τις ενοικιάσεις και την αγορά εργασίας.
● ΑΝΑΖΗΤΕΙΣΤΕ τη «ΦΩΝΗ» πρωί – πρωί στα περίπτερα. Έγκυρη ενημέρωση, δυναμική παρέμβαση με άποψη για τα τοπικά δρώμενα και όχι μόνο!... Για να μην σας στέλνουν… αδιάβαστους, διαβάζετε καθημερινά τη «ΦΩΝΗ»! Μόνο κέρδος θα έχετε γνωρίζοντας τι συμβαίνει γύρω σας!!!