Κυριακή 9 Ιουνίου 2013

Φιλιατρά: Αποτελέσματα από τις εκλογές για την ανάδειξη Νομαρχιακής και Συντονιστικής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ

Πραγματοποιήθηκα σήμερα οι εκλογές στο ΠΑΣΟΚ για την ανάδειξη Νομαρχιακής και Συντονιστικής Επιτροπής.
Η ψηφοφορία στα Φιλιατρά πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου και καθ' όλη την διάρκεια της ημέρας παρουσιάστηκαν για να ψηφίσουν μόνο 76 πολίτες.

Τα αποτελέσματα είναι ΑΚΡΩΣ απογοητευτικά για την...........

άλλοτε μεγάλη δημοκρατική παράταξη καθώς ο κόσμος τους έχει γυρίζει την πλάτη στην κυριολεξία και τους έχει παρατήσει να φωνάζουν να λένε να λένε να λένε χωρίς να τους δίνει καμία σημασία.
Πως άλλωστε μπορεί να εξηγηθεί ο αριθμός των 76 μόνο πολιτών από όλα τα Φιλιατρά που παρουσιάστηκαν να ψηφίσουν???
Που είναι οι εποχές που σε κάθε εκλογική διαδικασία ο κόσμος σχημάτιζε ουρές για να ψηφίσει. Που τσακώνονταν για την σειρά.... Μεγαλεία που περάσανε ανεπιτρεπτί.
Σήμερα η θλιβερή πραγματικότητα έρχεται να επιβεβαιώσει ότι το άλλοτε ισχυρό ΠΑΣΟΚ απλά βαράει διάλυση. Απλά από κόμμα κατάντησε απόκομμα που ψυχορραγεί στο 6% και κάτω. Και με έναν αρχηγό να προσπαθεί να πείσει ακόμα και τον εαυτό του ότι προεδρεύει ενός ισχυρού(???!!!) κόμματος.... που συγκυβερνά με την ΝΔ!!!!!!!!
Ένα κόμμα που έχει καταντήσει η τσόντα ή το δεκανίκι αν θέλετε του Σαμαρά μπας και καταφέρει να επιβιώσει....

Αξίζει να σημειώσουμε ότι όποιος πήγαινε να ψηφίσει έπρεπε να πληρώσουν και δυο (2) Ευρώ!!!!!
Επίσης να σημειωθεί ότι όλα τα παλιά στελέχη που ωφελήθηκαν από το ΠΑΣΟΚ που πούλαγαν μούρη με το πόστο τους για το ΠΑΣΟΚ και γενικά φελλοί που βγήκαν στην επιφάνεια μέσα από αυτό το κόμμα σήμερα συμπεριφέρθηκαν σαν τα ποντίκια σε ένα καράβι που βυθίζεται με σταθερούς ρυθμούς στην απαξίωση σήμερα είχαν γίνει άφαντοι... και μπροστά είχαν χώσει νέα παιδιά.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα Φιλιατρών έχουν ως εξής:

Ψήφισαν 76 πολίτες
Έγκυρα 76 ψηφοδέλτια

Αναλυτικά:

ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

ΒΕΛΙΑΣ ΝΙΚΗΤΑΣ 19 Ψήφους
ΓΚΟΤΣΗ ΠΗΝΕΛΟΠΗ 8 Ψήφους
ΓΡΗΓΟΡΟΠΟΥΛΟΥ ΤΣΑΜΟΥΛΗ ΒΑΣΙΛΙΚΗ 20 Ψήφους
ΘΕΟΔΩΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΣΤΑΣ 23 Ψήφους
ΚΕΛΕΠΟΥΡΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ 1 Ψήφο
ΚΟΡΟΜΗΛΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ 0 Ψήφους
ΚΟΣΜΟΠΟΥΛΟΥ ΙΩΑΝΝΑ 24 Ψήφους
ΜΑΖΑΡΑΚΗ ΜΑΡΙΑ 5 Ψήφους
ΜΑΚΡΗΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΣ 14 Ψήφους
ΜΑΡΑΝΤΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ 0 Ψήφους
ΠΑΖΙΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ 15 Ψήφους
ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΑ 1 Ψήφο
ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ 18 Ψήφους

ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΠΑΣΟΚ

ΓΕΩΡΓΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ 0 Ψήφους
ΓΡΙΒΟΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ 35 Ψήφους
ΔΗΜΗΤΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ 0 Ψήφους
ΔΗΜΗΤΣΙΟΥΔΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ 8 Ψήφους
ΔΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ 0 Ψήφους
ΚΕΛΕΠΟΥΡΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ 0 Ψήφους
ΚΟΝΤΟΝΗ ΘΑΛΕΙΑ 0 Ψήφους
ΚΟΥΤΣΟΔΗΜΗΤΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ 0 Ψήφους
ΜΑΓΓΟΥΛΙΔΟΥ ΘΑΛΕΙΑ 0 Ψήφους
ΜΑΝΕΣΙΩΤΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ 0 Ψήφους
ΣΑΡΗΓΙΑΝΝΙΔΟΥ ΦΕΒΡΩΝΙΑ 0 Ψήφους
ΤΣΑΛΔΑΡΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ 0 Ψήφους
ΧΟΝΔΡΟΠΟΥΛΟΥ ΧΡΙΣΤΙΝΑ 0 Ψήφους

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ
Συντονιστική Επιτροπή


ΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ 34 Ψήφους
ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ 4 Ψήφους
ΚΑΡΑΤΖΑΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ 21 Ψήφους
ΛΑΜΠΙΡΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ 14 Ψήφους
ΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ 3 Ψήφους

Μαύρα σύννεφα πάνω απο το Δημαρχείο Τριφυλίας.

Πίσσα - κατράμι ο ουρανός πάνω από το Δημαρχείο Τριφυλίας.
Πλησιάζει ο τυφώνας "Κατρίνα" με κέντρο το γραφείο του Δημάρχου???
Πολλά ακούγονται και λέγονται για την Ισόρροπη Ανάπτυξη που έγινε (ΑΝ)Ισόρροπη Ανάπτυξη.
Έρχεται θύελλα πολλών μποφόρ....



Basket: Διασυρμός του ΑΣ Τριφυλίας με 73-38 από την Εράνη Φιλιατρών [ Video ]

Η Εράνη ήταν, είναι και θα είναι το αφεντικό της Τριφυλίας. όσο και αν αυτό ενοχλεί κάποιους. Αυτό το απέδειξε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο η Εράνη χθες το απόγευμα στους Γαργαλιάνους βάζοντας οριστικά και αμετάκλητα ΤΕΛΟΣ σε όποιες αμφισβητήσεις μπορεί να υπήρχαν σχετικά με την ανωτερότητα της.

Το χθεσινό 73 - 38, σκορ που θυμίζει .........

5ο Τελικό Ολυμπιακού - Παναθηναϊκού το μακρινό 1996, και που με αυτό η Εράνη επιβλήθηκε πανεύκολα του ΑΣ Τριφυλίας είναι αναμφισβήτητα ένα πολύ βαρύ σκορ που μπορεί να χαρακτηριστεί διασυρμός.

Η Εράνη λοιπόν έκανε αυτό που έπρεπε να κάνει ως αφεντικό της Τριφυλίας που είναι. Έπαιξε εξαιρετική άμυνα, Μπήκε στο γήπεδο σίγουρη για όλα κέρδισε με σκορ (συγχωρήστε μου την έκφραση) "διασυρμού" την Κυπαρισσιώτικη ομάδα με 35 πόντους.
Διαφορά θα μπορούσε άνετα να φτάσει και τους 45 ακόμα πόντους -αν όχι και παραπάνω- αν δεν υπήρχαν κάποια παιδαριώδη λάθη στην τελική προσπάθεια της Εράνης μέσα στην ρακέτα.

Αν και στην λήξη του πρώτου 10λέπτου η διαφορά ήταν μικρή, μόλις 7 πόντους -υπέρ της Εράνης- η ομάδα του Γιώργου Γριβοκωστόπουλου λειτουργώντας σαν σύνολο το πάλεψε σκληρά για να κάμψει την αντίσταση του ΑΣ Τριφυλίας.
Στην λήξη του δεύτερου 10λέπτου που η Εράνη απόκτησε μια καλή διαφορά ασφαλείας, 17 πόντων δείχνοντας οτι ελέγχει πλήρως το παιχνίδι.
Στην τρίτη περίοδο όλα φάνηκαν πως ξεκαθαρίζουν για τα καλά και ότι η τέταρτη περίοδος θα ήταν απλά περίοδος διαδικαστικού καθαρά χαρακτήρα στην οποία θα οριστικοποιούταν στο που θα κάτσει η μπίλια της διαφοράς.
Στα 10 λεπτά της τρίτης περιόδου η Εράνη πέτυχε 21 πόντους ενω η ομάδα της Κυπαρισσίας επί οκτώμισι λεπτά είχε καρφωθεί στους 19 πόντους που είχε λήξει η δεύτερη περίοδος και κατάφερε να πετύχει 5 πόντους στο τελευταίο ενάμισι λεπτό.

Η μεγάλη διαφορά Εράνης - ΑΣ Τριφυλίας στο τίλος της τρίτης περιόδου (57-24) είχε πλέον χτιστεί και τίποτα δεν μπορούσε να την γκρεμίσει ενω παράλληλα όλα έδειχναν ότι τελείωσαν για την ομάδα της Κυπαρισσίας.

Το τελικό 73-38 σκορ πολύ βαρύ για την οποιαδήποτε ομάδα έχανε με τέτοια διαφορά ήρθε να επιβεβαιώσει την πλήρη ανωτερότητα της Εράνης.

Σε εξαιρετική μέρα ήταν ο Δημήτρης Κωνσταντόπουλος ο οποίος πέτυχε 21 πόντους ενω πολύ σημαντικές βοήθειες έδωσαν οι Αθανασόπουλος και Ντουγερόγλου με 9 πόντους, ο Μητρόπουλος με 8, Μακρυγιάννης και Σταθόπουλος με 7, και ο Σύλλας με 6 και ο Λάγαρης με 6.
Συμμετοχή στο παιχνίδι πήρε και ο Κουτσογιάννης.

Εξαιρετική διαιτησία των Αναστόπουλου και Καρμίρη.

Τα δεκάλεπτα: 20 - 13 , 36 - 19 , 57 - 24 και 73 - 38

Τώρα απομένουν δύο ακόμα αγωνιστικές για την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος και η Εράνη αν και έχει εξασφαλίσει κατα πολύ μεγάλο ποσοστό την άνοδο στην Β' ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ θα πάει να πάρει και στους δυο αγώνες το θετικό αποτέλεσμα.

Την ικανοποίηση τους για την Νίκη εξέφρασαν με δηλώσεις τους στην κάμερα του Φιλιατρά News ο Γιώργος Μακρυγιάννης και ο Μπάμπης Κουτσογιάννης, λέγοντας ότι έπαιξαν πολυ καλή άμυνα και όταν η διαφορά πήγε στους 10 πόντους τα υπόλοιπα κύλισαν όπως τα είχε σχεδιάσει η ομάδα.

Συγχαρητήρια στους παίκτες έδωσε και ο προπονητής της Εράνης Γιώργος Γριβοκωστόπουλος μιλώντας στον συνεργάτη μας και λέγοντας ότι οι παίκτες λειτουργούν σαν σύνολο, κυριαρχεί η ομαδικότητα και η αλληλοβοήθεια ανάμεσα τους και εκεί απόδωσε την επιτυχία της Εράνης.
Αν και η Εράνη έχει εξασφαλίσει σε πολύ μεγάλο ποσοστό την άνοδο της στην Β'΄κατηγορία της ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ ο Γιώργος Γριβοκωστόπουλος προσπάθησε να διατηρήσει χαμηλούς τόνους για την συνέχεια.

Εμείς ευχόμαστε στην ομάδα μας, την ομάδα που μας ομορφαίνει την Ζωή και μας κάνει ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΥΣ Καλή επιτυχία στις δυο επόμενες αγωνιστικές και με το καλό για την άνοδο.



Μεσσηνιακές εφημερίδες της 9ης Ιουνίου 2013



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΤΟ ΘΑΡΡΟΣ ΤΗΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

Κατά του δημάρχου υποστηρίζοντας πως τους κορόιδεψε
Τσιγγάνοι τέλος από την Αγ. Τριάδα
Έχουν εκδοθεί 14 πρωτόκολλα διοικητικής αποβολής για τις 15 οικογένειες που κατοικούν στην περιοχή


Παράταση μέχρι το τέλος της ερχόμενης εβδομάδας και ........

συγκεκριμένα έως την Κυριακή 17 Ιουνίου, δόθηκε στους Ρομά που έχουν στήσει τον καταυλισμό τους στην περιοχή «Παλιάμπελα» της Αγίας Τριάδας, προκειμένου να μετακινηθούν από εκεί, με βάση τα σχετικά πρωτόκολλα διοικητικής αποβολής που έχουν εκδοθεί σε βάρος τους.

Χθες το πρωί, ο γενικός γραμματέας του Δήμου, Β. Χαντζής, συνοδευόμενος από στελέχη της Δημοτικής Αστυνομίας και αστυνομικούς, βρέθηκαν στα «Παλιάμπελα», προκειμένου να ενημερώσουν τους καταληψίες.


26ο Συνέδριο Ομοσπονδίας Κινηματογραφικών Λεσχών Ελλαδος

30 ΧΡΟΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΙΚΩΝ ΛΕΣΧΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ
26ο ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΙΚΩΝ ΛΕΣΧΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ
«ΚΙΝΗΜΑ τογραφικές Λέσχες»
7, 8 και 9 Ιουνίου 2013

Η Ομοσπονδία .........

Κινηματογραφικών Λεσχών Ελλάδας, με τη συνεργασία του Οργανισμού Πολιτισμού Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων διοργανώνει το 26ο Συνέδριο της Ομοσπονδίας, την Παρασκευή 7 και το Σάββατο 8 Ιουνίου 2013, στο Αμφιθέατρο «Αντώνης Τρίτσης» του Πνευματικού Κέντρου Δήμου Αθηναίων.

Το Συνέδριο με θέμα «ΚΙΝΗΜΑ τογραφικές Λέσχες», θα εξετάσει την ιστορία, τη φυσιογνωμία και το ρόλο των Κινηματογραφικών Λεσχών στην Ελλάδα, τη σημαντική συμβολή τους στην κινηματογραφική παιδεία και τους δεσμούς των Κινηματογραφικών Λεσχών με τους φορείς του κινηματογραφικού χώρου. Θα μιλήσουν σκηνοθέτες, πανεπιστημιακοί, θεωρητικοί, ιστορικοί και κριτικοί του κινηματογράφου. Ο χαρακτήρας του Συνεδρίου είναι επετειακός, αφού πραγματοποιείται στο πλαίσιο της συμπλήρωσης 30 χρόνων λειτουργίας της Ομοσπονδίας Κινηματογραφικών Λεσχών.

Την πρώτη ημέρα του Συνεδρίου θα πραγματοποιηθούν τιμητικές εκδηλώσεις για διακεκριμένες προσωπικότητες του κινηματογραφικού χώρου.
Αναλυτικά το Πρόγραμμα:





Η Ομοσπονδία Κινηματογραφικών Λεσχών Ελλάδας διοργανώνει κάθε χρόνο κινηματογραφικά συνέδρια σε διαφορετικές πόλεις της Ελλάδας, με τη συμμετοχή των μελών των Κινηματογραφικών Λεσχών, των φίλων του κινηματογράφου και των φορέων των τοπικών κοινωνιών. Επίσης, συμμετέχουν σημαντικές προσωπικότητες του ελληνικού κινηματογράφου, των γραμμάτων και των τεχνών.
Σε κάθε πόλη, η Κινηματογραφική Λέσχη, ως συλλογική οντότητα, αμφισβητεί τον παθητικό ρόλο του θεατή απέναντι στον κινηματογράφο, τον ωθεί σε ενεργή συμμετοχή ως προς τη διαμόρφωση του προγράμματος της Λέσχης και δημιουργεί τις προϋποθέσεις διαλόγου με δημιουργούς και κριτικούς του κινηματογράφου.

Υπό την αιγίδα του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων, Πολιτισμού και Αθλητισμού

Παρασκευή 7 Ιουνίου: 19.30-23.00 - Σάββατο 8 Ιουνίου: 9.00-15.30

Είσοδος ελεύθερη

Πνευματικό Κέντρο Δήμου Αθηναίων:
Ακαδημίας 50, τηλ.: 210 5284800, Στάση Μετρό: Πανεπιστήμιο