Τετάρτη 12 Ιουνίου 2013

Το Μαξίμου πετάει το γάντι: Πάμε σε εκλογές

Έντονα ενοχλημένο εμφανίζεται το Μέγαρο Μαξίμου από τη στάση του ΠΑΣΟΚ και της Δημοκρατικής Αριστεράς στο θέμα της ΕΡΤ, καθώς από το πρωθυπουργικό επιτελείο εξάγεται το κλίμα ότι οι δυο κυβερνητικοί εταίροι της Νέας Δημοκρατίας γνώριζαν και είχαν εγκαίρως ενημερωθεί για τις προθέσεις αναφορικά με την κρατική τηλεόραση.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το κλίμα που βγαίνει από το Μέγαρο ...........

Μαξίμου εκπέμπει αποφασιστικότητα να μην κάνει πίσω η κυβέρνηση, και να προχωρήσει ως το τέλος με την στρατηγική επιλογή να κλείσει την ΕΡΤ με τη σημερινή μορφή της, και να την ανοίξει με άλλη δομή, περιεχόμενο και σύνθεση, στην κατεύθυνση του να αποκτήσει η Ελλάδα μια “διαφορετική” κρατική τηλεόραση, περισσότερο προσαρμοσμένη στις σημερινές εξελίξεις.

Είναι ξεκάθαρο πλέον ότι το Μαξίμου πετάει το γάντι στο ΠΑΣΟΚ και τη Δημοκρατική Αριστερά, συνδέοντας ευθέως τη συνέχιση της κυβερνητικής συνεργασίας και την παραμονή της στην εξουσία, με την υπερψήφιση του νομοσχεδίου για τη νέα ΕΡΤ.
Διαφορετικά, η χώρα θα οδηγηθεί σε πρόωρες εκλογές.

Υστερόγραφα

ΕΛ.Γ.Ο «ΔΗΜΗΤΡΑ» Κυπαρισσίας. Δωρεάν πρόγραμμα κατάρτισης σε 20 νέους παραγωγούς στην Κύπρο.

Δωρεάν πρόγραμμα κατάρτισης που απευθύνεται σε 20 νέους παραγωγούς θα υλοποιήσει ο ΕΛ.Γ.Ο «ΔΗΜΗΤΡΑ» και το Κέντρο ΔΗΜΗΤΡΑ Κυπαρισσίας στην Κύπρο. Οι συμμετέχοντες που θα είναι καλλιεργητές πατάτας έως 40 ετών από την περιοχή της Τριφυλίας θα καταρτιστούν για 2 εβδομάδες στις νέες μεθόδους παραγωγής, τυποποίησης, συσκευασίας και εμπορίας πατάτας προσαρμοσμένες στις νέες συνθήκες της αγοράς.

Η κατάρτιση των παραγωγών.........

εντάσσεται στο Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα Δια Βίου Μάθησης, που διαχειρίζεται το Ίδρυμα Κρατικών Υποτροφιών, και συγκεκριμένα στη δράση Επαγγελματική Εκπαίδευση και Κατάρτιση (Leonardo Da Vinci), που αφορά την κινητικότητα ατόμων σε συνεχιζόμενη επαγγελματική κατάρτιση ( PLM Mobility).
Όλες οι δαπάνες του προγράμματος είναι επιδοτούμενες σε ποσοστό 100%. Οι επιλέξιμες δαπάνες του προγράμματος είναι :
• Μετακινήσεις, Αεροπορικά εισιτήρια
• Διαμονή και διατροφή στην Κύπρο

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με τον υπεύθυνο του Κέντρου «ΔΗΜΗΤΡΑ» Κυπαρισσίας κ. Τσουμάνη Γεώργιο, στο τηλέφωνο 27610 22116.

Φιλιατρά: Σήμερα η Καλοκαιρινή γιορτή του Ειδικού Δημοτικού Σχολείου




Το χθεσινοβραδινό δελτίο Ειδήσεων του BEST TV Καλαμάτας [ 11-6-2013 ]



«Ανοίγει» τη Δευτέρα το σύστημα για τις βεβαιώσεις ΤΕΑΔΥ

ΑΠΟ την ερχόμενη Δευτέρα 17 Ιουνίου 2013 αναμένεται να τεθεί σε λειτουργιά ο διαδικτυακός τόπος της ΗΔΙΚΑ ΑΕ (www.idika.gr), του ΤΕΑΔΥ (www.teady.gr) και του ΤΕΑΙΤ (www.teait.gr) και η νέα ηλεκτρονική υπηρεσία με τίτλο «Φορολογικές Βεβαιώσεις ΕΤΕΑ».

Οι συνταξιούχοι ........

του ΤΕΑΔΥ, του ΤΕΑΠΟΚΑ και του ΤΕΑΥΕΚ έχουν τη δυνατότητα να εκτυπώνουν τη βεβαίωση συντάξεων για φορολογική χρήση απευθείας διαδικτυακά.
Με αυτό τον τρόπο καταργείται η εκτύπωση και η ταχυδρομική αποστολή εκκαθαριστικών σημειωμάτων αφού η σχετική διαδικασία πραγματοποιείται ηλεκτρονικά ενώ μειώνεται η γραφειοκρατία.

Για περισσότερες πληροφορίες, οι χρήστες μπορούν να απευθύνονται στον διαδικτυακό τόπο της ΗΔΙΚΑ ΑΕ (www.idika.gr).

Express