Δευτέρα 17 Ιουνίου 2013

ΣτΕ: Επανέναρξη λειτουργίας της ΕΡΤ

Τελικά δεν αναστέλλεται η λειτουργία της ΕΡΤ, σύμφωνα με την απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας που επικαλείται το άρθρο 15 για την απρόσκοπτη λειτουργία της δημόσιας ραδιοτηλεόρασης.
Στην προσφυγή ........

της ΠΟΣΠΕΡΤ, το ΣτΕ αποφάνθηκε ότι δεν μπορούν να καταγγελθούν οι συμβάσεις εργαζομένων.
Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι η ΕΡΤ θα συνεχίσει να λειτουργεί ως έχει, μέχρι την σύσταση του νέου φορέα ενώ το ΣτΕ τονίζει ότι η κυβέρνηση πρέπει να φροντίσει να συνεχιστεί η απρόσκοπτη λειτουργία της δημόσιας ραδιοτηλεόρασης.

Διαβάστε την απόφαση ως έχει

ΠΡΟΣΩΡΙΝΗ ΔΙΑΤΑΓΗ
Βάσει των διατάξεων του άρθρου 52 του Π.Δ/τος 18/1989 (Α 8), όπως
αντικαταστάθηκε με τις διατάξεις του άρθρου 35 του ν. 2721/1999 (Α 112) και
΄Εχοντας υπόψη
α) Την υπ’ αριθ. ΟΙΚ.02/11.6.2013 απόφαση του Υπουργού στον Πρωθυπουργό και του Υπουργού Οικονομικών «Κατάργηση της δημόσιας επιχείρησης «Ελληνική
Ραδιοφωνία – Τηλεόραση, Ανώνυμη Εταιρεία (ΕΡΤ – Α.Ε.)» (Β 1414), με το άρθρο 1 παρ. 2 της οποίας, ορίζεται, πλην άλλων, ότι διακόπτεται η μετάδοση
ραδιοτηλεοπτικών εκπομπών και η λειτουργία διαδικτυακών ιστοτόπων της ΕΡΤ Α.Ε., με αποτέλεσμα να μην επιτελείται η προβλεπόμενη από τις διατάξεις του
άρθρου 2 παρ. 1 του ν. 1730/1987 (Α 145), όπως τροποποιήθηκε με το άρθρο 19 παρ. 1 του ν. 1866/1989 (Α 222) συμβολή δημόσιου ραδιοτηλεοπτικού φορέα στην
ενημέρωση, στη μόρφωση και στην ψυχαγωγία του ελληνικού λαού και της ομογένειας.
β) Tην από 12.6.2013 αίτηση αναστολής της «Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Συλλόγων Προσωπικού Επιχειρήσεων Ραδιοφωνίας – Τηλεόρασης» (ΠΟΣΠΕΡΤ) και του
Παναγιώτη Καλφαγιάννη, Προέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου της ΠΟΣΠΕΡΤ.
γ) Tις απόψεις των πληρεξουσίων των αιτούντων και των εκπροσώπων του Δημοσίου, τις οποίες εξέθεσαν προφορικώς.

Δ ι α τ ά σ σ ο υ μ ε

1. Την αναστολή της εκτέλεσης της προσβαλλόμενης υπ’ αριθ. ΟΙΚ.02/11.6.2013 Κοινής Υπουργικής Απόφασης αποκλειστικά ως προς το μέρος της, με το οποίο
προβλέπεται α) ότι διακόπτεται η μετάδοση ραδιοτηλεοπτικών εκπομπών και η λειτουργία διαδικτυακών ιστοτόπων της ΕΡΤ Α.Ε., και β) ότι οι συχνότητες της ΕΡΤ
Α.Ε. παραμένουν ανενεργές (άρθρο 2 παρ. 2 περ. β της παραπάνω Κ.Υ.Α.).
2. Τη λήψη από τους συναρμόδιους Υπουργό Οικονομικών και Υφυπουργό στον Πρωθυπουργό των αναγκαίων οργανωτικών μέτρων για τη συνέχιση της μετάδοσης
ραδιοτηλεοπτικών εκπομπών και τη λειτουργία διαδικτυακών ιστοτόπων από δημόσιο ραδιοτηλεοπτικό φορέα για το χρονικό διάστημα έως τη σύσταση και
λειτουργία νέου φορέα που θα υπηρετεί το δημόσιο συμφέρον, όπως προβλέπεται από την παρ. 2 του άρθρου 1 της υπ’ αριθ. ΟΙΚ.02/11.6.2013 Κοινής Υπουργικής
Απόφασης.

Αθήνα, 17 Ιουνίου 2013
Ο Πρόεδρος του Συμβουλίου της Επικρατείας
Κωνσταντίνος Μενουδάκος

Κυπαρισσία: Συναυλία των μαθητών του Τμήματος Κιθάρας του Δημοτικού Ωδείου

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Τριφυλίας, σας προσκαλεί στη συναυλία των μαθητών του Τμήματος Κιθάρας του Δημοτικού Ωδείου, που θα γίνει την Τετάρτη 19 Ιουνίου 2013 και ώρα 8.30 μ.μ. στην Κυπαρισσία στην αίθουσα Αλέκος Παπαδόπουλος.

Εκ μέρους του Διοικητικού Συμβουλίου
Η Πρόεδρος

ΠΑΝΤΕΛΑΚΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ



Κλείνει το Νοσοκομείο Κυπαρισσίας. Μαζί και άλλα νοσοκομεία. Ολο το σχέδιο.

Χωρίς νοσοκομεία αναμένεται να μείνουν οι ασθενείς σε πολλές περιοχές της χώρας καθώς η ηγεσία του υπουργείου Υγείας θα προχωρήσει άμεσα σε λουκέτα σε διάφορα νοσηλευτικά ιδρύματα της χώρας προκειμένου να εξοικονομήσει κονδύλια από το ΕΣΥ. Τι επιχειρήματα θα παρουσιάσει στην τρόικα ο Ανδρέας Λυκουρέντζος για τα λουκέτα που ετοιμάζονται

Έως τα μέσα καλοκαιριού ........

αν όχι και νωρίτερα αναμένεται να μπει λουκέτο σε διάφορα νοσοκομεία της χώρας τα οποία θεωρούνται …περιττά από κυβέρνηση και τρόικα. Οι δανειστές μας καιρό τώρα πιέζουν την ηγεσία του υπουργείου Υγείας να διακόψει τη λειτουργία πολλών νοσηλευτικών ιδρυμάτων επειδή παρουσιάζουν χαμηλή πληρότητα. Ωστόσο η υπόθεση αυτή δεν απεδείχθη εύκολη για τους Έλληνες αξιωματούχους.

Πολλά νοσοκομεία, παρότι παρουσιάζουν πολύ χαμηλή πληρότητα και αποδοτικότητα (ορισμένα δεν ξεπερνούν πολύ το 40%), αποτελούν βασικό μοχλό στήριξης πολλών περιοχών και ειδικά νησιών. Ενδεικτικές οι περιπτώσεις των νοσοκομείων Ικαρίας και Σάμου που μπορεί να μην έχουν μεγάλη πληρότητα, καλύπτουν όμως υγειονομικά πολύ σημαντικά νησιωτικά συμπλέγματα της χώρας μας.
Εκτός αυτού οι αντιδράσεις των τοπικών κοινωνιών μπροστά στο ενδεχόμενο ενός λουκέτου δεν ήταν και ότι καλύτερο για την κυβέρνηση.

Αποτέλεσμα είναι να έχουν καθυστερήσει δραματικά οι συγχωνεύσεις και τα λουκέτα όχι μόνο σε τμήματα και κλινικές αλλά και σε ολόκληρα νοσοκομεία. Κάτι όμως για το οποίο η ελληνική κυβέρνηση είχε δεσμευτεί στην τρόικα. Γι αυτό και οι δανειστές - σύμφωνα με πληροφορίες του iatropedia.gr-είχαν εμφανιστεί ιδιαιτέρως ενοχλημένοι για τις καθυστερήσεις αυτές. Εξάλλου είχαν μελετήσει κατά γράμμα το πολυσέλιδο πόρισμα (103 σελίδων) που τους είχαν παρουσιάσει τα στελέχη του υπουργείου Υγείας με αναλυτικά στοιχεία για την αποδοτικότητα του κάθε νοσοκομείου ξεχωριστά.

Έτσι η ηγεσία του υπουργείου Υγείας- όπως σημείωναν έγκυρες πηγές στο iatropedia.gr- στο πλαίσιο αυτό θα ξεκινήσει τις επόμενες εβδομάδες τα λουκέτα-εξπρές σε νοσοκομεία προκειμένου να μπορεί να παρουσιάσει άμεσα αποτελέσματα στους τροϊκανούς.
Έγκυρες πληροφορίες αναφέρουν ότι τα πρώτα λουκέτα που θα μπούνε δε θα στηριχθούν στην πληρότητα των νοσηλευτικών ιδρυμάτων. Θα σφραγισθούν μόνο όσα δεν έχουν εμφανή λόγο να λειτουργούν επειδή π.χ. έχουν σε κοντινή απόσταση άλλο μεγαλύτερο νοσηλευτικό ίδρυμα. Το προσωπικό θα μεταφερθεί σε αντίστοιχες μονάδες Υγείας για να μπορούν να εξυπηρετούνται καλύτερα οι ανάγκες διαμηνύουν στελέχη του υπουργείου Υγείας.
Το μεγάλο τσεκούρι θα ξεκινήσει από την Αθήνα.

Πρώτα στη λίστα για λουκέτο είναι:

Τι νοσοκομείο Αγία Βαρβάρα από όπου έχουν ήδη κουρευτεί πολλές κλινικές και μεγάλα τμήματα του προσωπικού έχουν μεταφερθεί στο Αττικόν.
Λουκέτο θα μπει επίσης άμεσα στην Πολυκλινική της Ομόνοιας. Θα διατηρηθούν μόνο τα εξωτερικά ιατρεία ώστε να παρέχεται επείγουσα βοήθεια σε έκτακτα περιστατικά του κέντρου της Αθήνας τα οποία όμως θα διακομίζονται άμεσα σε νοσοκομεία.
Ταυτόχρονα θα κλείσει και το Νοσοκομείο Πατησίων καθώς θεωρήθηκε ότι οι ανάγκες της περιοχής μπορούν να καλυφθούν από άλλα νοσηλευτικά ιδρύματα.
Το Σπηλιοπούλειο Νοσοκομείο «Η Αγία Ελένη» θα μετατραπεί άμεσα σε ίδρυμα για χρονίως πάσχοντες για μόνιμη φιλοξενία προκειμένου όσοι ασθενείς παρουσιάζουν ανίατα νοσήματα να μπορούν να νοσηλεύονται εκεί και όχι σε απλά νοσοκομεία όπου ουσιαστικά δεν μπορούν να τους παρασχεθούν υπηρεσίες φροντίδας.

Πάνω πάνω στη λίστα του υπουργείου Υγείας είναι και το νοσοκομείο «Παναγία» της Θεσσαλονίκης καθώς θεωρήθηκε πολυέξοδο χωρίς όμως να μπορεί να προσφέρει τις ανάλογες υπηρεσίες.
Μόλις ολοκληρωθούν τα λουκέτα στην Αθήνα σειρά θα πάρουν τα νοσηλευτικά ιδρύματα που βρίσκονται στα τρίγωνα Άργους, Ναυπλίου, Κυπαρισσίας, Κρεστένων, Καλαμάτας μια που εκτιμάται ότι σε μικρή απόσταση υπάρχουν πολλά νοσοκομεία που καλύπτουν ακριβώς τις ίδιες ανάγκες.

Iatropedia

Η θεσμοθέτηση ποσοστών λιανεμπορίου καπνοβιομηχανικών προϊόντων στη Βουλή

Στις επόμενες μέρες με πρωτοβουλία των πολιτικών κομμάτων κατατίθεται στην Επιτροπή της Βουλής για έγκριση και ψήφιση σχετική τροπολογία νομοσχεδίου που αφορά τον κλάδο Περιπτερούχων Καπνοπωλών και μείωση Ειδικού Φόρου Κατανάλωσης (Ε.Φ.Κ) στα καπνικά.

Ειδικότερα, η σχετική τροπολογία αναφέρει ελάχιστο........

ποσοστό κέρδους για τους λιανέμπορους 39,6 % επί της αποφορολογημένης τιμής.

Όσο δε αφορά τη μείωση του Ε.Φ.Κ είναι συγκεκριμένη καθώς και εξειδικευμένη στο πλαίσιο της ομαλοποίησης εν γένει της αγοράς καπνικών, με αποτέλεσμα σε σύντομο χρονικό διάστημα και οι τιμές να μην ανέβουν λόγω κρίσης για το καταναλωτικό κοινό αλλά και τα ποσοστά του λιανεμπορίου να επανέλθουν κοντά στα επίπεδα του 2009 και να εναρμονιστούν με τα ευρωπαϊκά ποσοστά που παίρνουν ήδη όλοι οι λιανέμποροι καπνικών της Ευρώπης.

Όλα τα κόμματα της Βουλής είναι ενημερωμένα ώστε να ψηφισθεί η σχετική τροπολογία από το Συνδικάτο Επαγγελματιών Περιπτερούχων Καπνοπωλών και Λιανεμπόρων Ψιλικών Ειδών Ν. Αττικής ( http://www.spekamila.gr http://www.facebook.com/spekamila ) καθώς και από τον νομικό σύμβουλο κ. Παπαγιάννη.

Αναμένουμε τις εξελίξεις στη Βουλή και για ό,τι νεότερο θα σας κρατάμε ενήμερους όλους τους ενδιαφερόμενους καθώς και τις συνεργαζόμενες με αυτό τον κλάδο εταιρίες.

synpeka

Προσφορές για ανάδειξη εργολάβων ψεκασμού Δακοκτονίας

Α] ΔΑΟΚ Μεσσηνίας

Η Δ/νση Αγροτικής Οικονομίας & Κτηνιατρικής ΠΕ Μεσσηνίας, ανακοινώνει ότι θα δεχθεί προσφορές για ανάδειξη εργολάβων ψεκασμού δακοκτονίας, για τα Τμήματα με τις αντίστοιχες Τοπικές ή Δημοτικές κοινότητες: 1. Χανδρινός, 2. Φίλια, Λουτρό, Ανδανία 3. Φοινικούντα, 4. Μίλα, 5. Καρποφόρα, 6. Αγ. Φλώρος, 7. Κατσαρού, Σολάκι.
Η κατάθεση των.....

προσφορών γίνεται σε εφαρμογή της διαδικασίας Διαπραγμάτευσης της υπ’ αριθμ. 2671/14-03-2013 διακήρυξης.
Μαζί με τις οικονομικές προσφορές θα υποβληθούν και τα δικαιολογητικά του άρθρου 3 της Διακήρυξης (2671/14-03-2013) που θα καλύπτουν τις υποβληθείσες προσφορές.
Η λήξη προθεσμίας υποβολής των δικαιολογητικών είναι η 20η-06-2013 ημέρα Πέμπτη και ώρα 10:30 πμ. Το άνοιγμα των προσφορών θα γίνει στη Δ/νση Αγροτικής Οικονομίας & Κτηνιατρικής ΠΕ Μεσσηνίας στις 20-6-2013 ημέρα Πέμπτη και ώρα 10:45 πμ.

Β] ΔΑΟΚ Τριφυλίας

Η Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας & Κτηνιατρικής Τριφυλίας Π.Ε. Μεσσηνίας, ανακοινώνει ότι θα δεχθεί προσφορές για ανάδειξη εργολάβων ψεκασμού δακοκτονίας, για το Τμήμα Ελαία-Καρυές. Η κατάθεση των προσφορών γίνεται σε εφαρμογή της διαδικασίας Διαπραγμάτευσης της υπ’ αριθμ. 1328/19-03-2013 διακήρυξης.
Μαζί με τις οικονομικές προσφορές θα υποβληθούν και τα δικαιολογητικά του άρθρου 3 της Διακήρυξης (1328/19-03-2013) που θα καλύπτουν τις υποβληθείσες προσφορές.
Η λήξη προθεσμίας υποβολής των δικαιολογητικών είναι η 20η-06-2013 ημέρα Πέμπτη και ώρα 10:30 πμ. Το άνοιγμα των προσφορών θα γίνει στα γραφεία της Διεύθυνσης Αγροτικής Οικονομίας & Κτηνιατρικής Τριφυλίας Π.Ε. Μεσσηνίας στις 20-6-2013 ημέρα Πέμπτη και ώρα 10:45 πμ.

Είναι η “Μεγάλη Απόφαση…»

Άρθρο του καθηγητή Γιώργου Πιπερόπουλου στο Φιλιατρά News

O Βενέδικτος 16ος παραιτήθηκε από τον «Παπικό θρόνο», Η Beatrix τηε Ολλανδίας από τον «Βασιλικό», ενώ στο ποδόσφαιρο αποχώρησαν οι......

Sir Alex Ferguson και David Beckham. Πήραν ‘την Μεγάλη Απόφαση’!..
---------------------------------------------------

Περπατά με το κεφάλι σκυφτό, εδώ και πολύ ώρα, αργά, με εκείνη τη χαρακτηριστική βραδυπορία που δείχνει άνθρωπο φορτωμένο, έντονα προβληματισμένο. Φέρνει και ξαναφέρνει στροβιλισμένες μέσα στο νου του γνώριμες σκέψεις, όμορφες στιγμές, γνωστά πρόσωπα, κάποτε αγαπημένα, τώρα θαμπά, χαμένα στο συναίσθημα που τον πνίγει...

Είναι μεγάλη η απόφαση και είναι επιτακτική η ανάγκη να την πάρει, εδώ και τώρα, μόνος, καθώς περιδιαβαίνει τους δρόμους της δικιάς του πόλης, της δικιάς του αγαπημένης “φυλακής...”
Βλέπεις τα μεγάλα, τα σημαδιακά στοιχεία που συνθέτουν τη ζωή μας δεν έρχονται με προειδοποίηση αλλά εντελώς αναπάντεχα, σχεδόν από το πουθενά, και μας ξαφνιάζουν ιδιαίτερα όταν μας βρίσκουν σε στιγμές πόνου, σε ώρες περισυλλογής και ανασύνταξης δυνάμεων, σε καιρούς που φαίνεται να σημαδεύουν το πέρασμά μας από μια φάση ζωής σε μια άλλη, από μια περίοδο σε άλλη.....

Και έτσι καθώς περιδιαβαίνει το δρόμο συλλογίζεται ότι έχει, ο καθένας και η καθεμιά μας έχουμε μέσα μας, εκείνη τη Θεϊκή φύτρα που αν την βοηθήσουμε να ευδοκιμήσει μπορεί να μας φτάσει στην ποθητή αυτοπραγμάτωση... Είναι αλήθεια ότι συχνά, ο καθένας που επιλέγει να πάρει το δρόμο της αυτογνωσίας, στην προσπάθεια του να μάθει ποιος ή ποια είναι, αν δεν προσέξει μπορεί να οδηγηθεί σε αδιέξοδα..
Ίσως όμως τώρα, ναι αυτή τη στιγμή να είναι κατάλληλος ο χρόνος να στρώσει το δυνατό θεμέλιο, να ορθώσει μια δυνατή υπαρξιακή βάση. Αν αρκεστεί για μια ακόμη φορά στην γοητεία του "πρωτόγνωρου" καθώς θα φτάσει στην άκρη του γκρεμού που πρέπει, που χρειάζεται να πηδήξει για να βρεθεί στην αντίπερα όχθη, θα διαπιστώσει για μια ακόμη φορά ότι πάλι σταματά, γυρνά σε παλιά γνώριμα μονοπάτια και λέει σε στυλ αυτοπαρηγοριάς, «...ε, τι να κάνω, χρειάζομαι περισσότερη φορά, δεν περνιέται εύκολα αυτή η άβυσσος!...»

Και όμως, χωρίς αυτή την τελευταία προσπάθεια, αυτή που μπορεί και να είναι συνυφασμένη με την υπαρξιακή απόγνωση όλες οι δοκιμές, όση φορά και αν παίρνει θα απολήγουν ματαίες... Αυτό που ο καθένας και η καθεμία μας χρειάζεται είναι να μάθουμε στον εαυτό μας να περπάτα σταθερά στο δύσβατο, στο στενάχωρο μονοπάτι που είναι ποτισμένο με δάκρυ και αίμα ... Μην ξεχνάς ποτέ ότι το ίδιο μας το κεφάλι, το ανθρώπινο μυαλό μας, φτιάχνει προβλήματα που τα περιπλέκει ακόμα περισσότερο το συναίσθημα και τα εντείνει η καθημερινότητα.

Είναι αδυσώπητη η αλήθεια, και μαζί εκείνος ο πόνος ο ανθρώπινος που εξιλεώνει καθώς υφαίνεται μέσα από την τίμια προσπάθεια να αλλάξουμε αυτά που μπορούμε και να αφήσουμε ανέγγιχτα αυτά που δεν αλλάζουν.. Για να επιβεβαιώσουμε την ύπαρξη μας πρέπει να πραγματώσουμε τα χρέη που αθροίζουν οι επιλογές μας...
Για να υπάρχω χρειάζεται να αγωνισθώ με πάθος, με υπομονή και ναι, πάνω από όλα με ΕΛΠΙΔΑ...
Στην εποχή μας έχουν περισσέψει πια γυμνοσάλιαγκες, κλεφτρόνια, αυλοκόλακες και εθελοτυφλούντες ανόητοι και όποιος δεν μπορεί να το δεχτεί αυτό τότε ας ζήσει μόνος του αλλά πρώτα ας φροντίσει να σπάσει όλους τους καθρέπτες γύρω του...

Την μεγάλη απόφαση, αυτή που σημαδεύει το δικό μας μεγάλο ταξίδι που ξεκινά με το πρώτο μας βήμα θα την πάρουμε μοναχοί ο καθένας και η καθεμιά μας, κάποια μέρα, αργά ή γρήγορα, μέσα στα σύνορα της πατρίδας μας, σε κάποια από τις πολυπρόσωπες - απρόσωπες πόλεις μας, αυτές τις κακόγουστες, δήθεν ελεύθερες, «φυλακές».

Αναρωτιέμαι όπως εσείς και πολλοί άλλοι, οι «δικοί μας μεγάλοι» αυτοί που τόσα χρόνια μας Κυβερνούσαν ως ‘πράσινοι’, ‘μπλε’ και ‘ελαφρά κόκκινοι’ και συνεχίζουν στον συνδυασμό της 3-Κομματικής Συγκυβέρνησης να Κυβερνούν ως εγχώρια τρόικα την Ελλάδα της εισαγόμενης τρόικας. με τόσο τραγικά οικονομικά και κοινωνικά δεδομένα πότε θα αποφασίσουν να πάρουν την δική τους ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΟΦΑΣΗ, να πούνε ΟΛΗ την αλήθεια στον Ελληνικό λαό έστω και εάν έτσι ίσως «χάσουν» τους θώκους ΕΞΟΥΣΙΑΣ και όσα από αυτούς απολαμβάνουν;
ΚΡΙΜΑ εάν είναι ΌΛΑ για τις ‘καρέκλες’!...

BASKET Εράνη Φιλιατρών - Αριοχώρι 67 - 41. Χαλαρά σε παιχνίδι αδιάφορο. [ VIDEO ]

Τον τελευταίο αγών της περιόδου έδωσε χθες το απόγευμα η Εράνη κερδίζοντας το Αριοχώρι με 67-41 σε έναν αγώνα χωρίς κανένα απολύτως ενδιαφέρον.
Η Εράνη .........

σε πολύ χαλαρό ρυθμό έπαιξε το παιχνίδι της -όπως και το Αριοχώρι- και πήρε διαφορά 7 πόντων στην πρώτη περίοδο η οποία εκτοξεύτηκε στον διπλασιασμό στην δεύτερη χάρις την μεγάλη αστοχία των φιλοξενουμένων.
Το τελικό 67-41 σκορ που ασφαλώς δείχνει την ανωτερότητα της Εράνης η οποία για καθαρά στατιστικούς λόγους πέτυχε την ένατη νίκη σε δέκα αγώνες της περιόδου.

Οι πόντοι των παικτών:

ΕΡΑΝΗ
Σταματελόπουλος 21
Αθανασόπουλος 17
Σύλλας 11
Κωνσταντόπουλος 9
Νικολόπουλος 5
Ντουγερόγλου 2
Τασουλής 2

Αριοχώρι
Παπδόπουλος 22
Λίβας 14
Μαυρέας 8
Χουλιάρας 2

Τα δεκάλεπτα 17-10 , 36-18 , 48-29 , 67-41









Εφημερεύον φαρμακείο στα Φιλιατρά γι αυτήν την εβδομάδα

Την εβδομάδα από 17 έως 23 Ιουνίου 2013 εφημερεύει το φαρμακείο:

Άλκης Ξύγκας

Tηλ: 2761 - 0 - 33560
Κιν. 697 - 7692544


ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Οι εφημερίες των Φαρμακείων ξεκινούν κάθε Δευτέρα στις 08:00 ακριβώς και λήγουν ξημερώματα της άλλης Δευτέρας στις 07:59 το πρωί.