Πέμπτη 20 Ιουνίου 2013

Εκλογές στον Σύλλογο Πολυτέκνων Τριφυλίας

Το Δ.Σ. του Συλλόγου Πολυτέκνων Τριφυλίας στην τελευταία του συνεδρίαση αποφάσισε και όρισε ως ημέρα διεξαγωγής των εκλογών την Κυριακή 30/Ιουν/2013.

Όσοι ενδιαφέρονται και .......

θέλουν να θέσουν υποψηφιότητα στις προσεχείς εκλογές πρέπει να υποβάλουν αίτηση υποψηφιότητας στο Δ.Σ. έως τις 19/Ιουν/2013 (παράταση ημερ/νίας ώς 24/Ιουν/2013) στο γραφείο του συλλόγου.

Επειδή κατά την πρώτη Γενική Συνέλευση που έχει ορισθεί στις 23/Ιουν/2013 δεν ώρα 11:00
προβλέπεται να υπάρχει απαρτία, το Δ.Σ. για να αποφύγουν την ταλαιπωρία τα μέλη όρισε ως ημέρα που θα γίνει ή δεύτερη

Γενική Συνέλευση, την Κυριακή 30/Ιουν/2013
στην αίθουσα στο Εργατικό Κέντρο στο γραφείο του συλλόγου στην Κυπαρισσία.

Απαραίτητη προϋπόθεση για να συμμετέχει ένα μέλος στη Γ.Σ. και στις εκλογές είναι να έχει μαζί του το πολυτεκνικό βιβλιάριο και να το έχει θεωρήσει.

Ο Πρόεδρος
Κωνσταντόπουλος Κωνσταντίνος

Η Γραμματέας
Κατερίνα Αγγελινά

Δημοτικό Συμβούλιο Τριφυλίας: Φωνές και αντιπαραθέσεις για το Φεστιβάλ της Χρυσής Αυγής [ VIDEO ]

Έγιναν ξανά "Κουμούτσα!!!"

Απορρίφθηκε από το χθεσινοβραδινό δημοτικό Συμβούλιο Τριφυλίας με ψήφους 15 έναντι 7 η πρόταση του επικεφαλής της Ελάσσονος μειοψηφίας Σαράντου Κουκούμη για ψήφισμα διαμαρτυρίας προκειμένου να μην τελεστεί στην Καλαμάτα το Φεστιβάλ της Χρυσής Αυγής.
Ο Σαράντος Κουκούμης ανέγνωσε την πρόταση που έφερε στο.........

σώμα προς ψήφιση χρησιμοποιώντας βαρύ υβραιολόγιο εναντίον της Χρυσής Αυγής με την οποία συντάχθηκε ο Επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας Θανάσης Πετρόπουλος (αντικαθιστούσε τον Δημήτρη Σωτηρόπουλο λόγω απουσίας) αλλα και οι κ.κ. Σωτήρης Τσίγγανος και Σωτήρης Μπακούρος.
Αρκετές ήταν οι φορές που το ακροατήριο αποτελούμενο οι περισσότεροι από μέλη αριστερών κομμάτων (ΚΚΕ και ΣΥΡΙΖΑ) έκανε παρεμβάσεις φωνάζοντας και προκαλώντας το σώμα, ακόμα και με συνθήματα περί Κόκκινου Στρατού κάνοντας τους Δημοτικού Συμβούλους της συμπολίτευσης Θοδωρή Δεληγιάννη και Ιωάννη Μερκούρη να εκραγούν.

Το σκηνικό με το θέμα αυτό για το ψήφισμα εναντίον της πραγματοποίησης του Φεστιβάλ της Χρυσής Αυγής στην Καλαμάτα μύριζε μπαρούτι απο την προηγούμενη διακοπήσα συνεδρίαση όπου τελικά δεν είχε συζητηθεί τότε και συζητήθηκε σήμερα.
Ο Δήμαρχος Τριφυλίας Κώστας Κόλλιας στην τοποθέτηση του είπε ότι πρόκειται να πραγματοποιηθεί ένα φεστιβάλ το οποίο δεν γίνεται στα διοικητικά όρια του Δήμου Τριφυλίας και κατα συνέπεια δεν διαταρράσει την Τοπική ειρήνη. Θεώρησε σωστό να μην εμπλακεί το Δημοτικό συμβούλιο Τριφυλίας σε μια εκδήλωση που δεν αγγίζει ουτε στο ελάχιστο τον Δήμο μας.

Δείτε το σχετικό Video από την χθεσινή συζήτηση



Το χθεσινοβραδινό Δελτίο Ειδήσεων του BEST TV Καλαμάτας [ 19-6-2013 ]




Μεσσηνιακές εφημερίδες της 19ης Ιουνίου 2013



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΤΟ ΘΑΡΡΟΣ ΤΗΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

Έρευνα για σκάνδαλο στο δρόμο του «Μορέα»

Γιατροί και νοσηλευτές φωνάζουν ως εδώ και μη παρέκει
Κραυγή για κατάρρευση ΕΣΥ και εξόντωση εργαζομένων

Η Ευρωπαϊκή Υπηρεσία Καταπολέμησης της Απάτης (OLAF) .........

ερευνά αν ήταν εσκεμμένη, εκ μέρους των ελληνικών δημόσιων υπηρεσιών, η πολύμηνη καθυστέρηση έγκρισης της τροποποίησης των περιβαλλοντικών όρων του έργου Κόρινθος – Τρίπολη - Καλαμάτα και Λεύκτρο – Σπάρτη.

Εξαιτίας αυτής της καθυστέρησης προκλήθηκε αναβολή της ημερομηνίας παράδοσης του έργου, αλλά και η ενεργοποίηση ρήτρας υπέρ της παραχωρησιούχου κοινοπραξίας (Μορέας Α.Ε.) για αποζημιώσεις ύψους 68.000.000 ευρώ από το ελληνικό κράτος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΤΗΝ ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

ΒΗΜΑΤΑ για απεμπλοκή απο το πολιτικό αδιέξοδο, στη χθεσινή πολύωρη σύσκεψη των αρχηγών που θα επαναληφθεί σήμερα στις 8.30 στο Μέγαρο Μαξίμου η οποία θα ειναι η "τρίτη και φαρμακερή". Στη σημερινή σύσκεψη οι τρεις αρχηγοί θα γνωρίζουν και την απόφαση της Ολομέλειας του ΣτΕ (Τμήμα Αναστολών) που συνέρχεται σήμερα στις 4 μ.μ.

"ΕΠΙ ΤΑΠΗΤΟΣ" τα ζητήματα του νέου ΕΣΠΑ και της χρηματοδότησης των Περιφερειών χθες στην Αθήνα, όπου οι 13 περιφερειάρχες συναντήθηκαν με τους υπουργούς Ανάπτυξης Κωστή Χατζηδάκη και Εσωτερικών Ευριπίδη Στυλιανίδη.
ΜΝΗΜΟΝΙΟ συνεργασίας μεταξύ Δήμου και ΤΕΙ Καλαμάτας, όπου χθες έγινε ορκωμοσία τελειοφοίτων της Σχολής Διοίκησης Οικονομίας.
Η ΜΑΡΙΑ ΑΝΔΡΟΥΤΣΟΥ μιλάει στη "ΦΩΝΗ" για την ξεκαρδιστική παράσταση "Ντροπής Πράγματα" που μπορείτε να δείτε και σήμερα στο Yachting Cafe στη Μαρίνα Καλαμάτας.
ΟΜΟΦΩΝΑ εξελέγη χθες νέος γραμματέας της Νομαρχιακής Επιτροπής Μεσσηνίας του ΠΑΣΟΚ ο εκπαιδευτικός Γιάννης Χριστόπουλος.
LEADER των ελληνικών εξαγωγών το παρθένο ελαιόλαδο και τα ποιοτικά αγροτικά προϊόντα.
ΑΠΑΝΤΗΣΗ απο τη Μεσσηνία στην ΠΕΜΕΤΕ για τα ΠΟΠ "ελιά Καλαμών".
ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ έργα ύδρευσης σε χωριά του Δήμου Μεσσήνης. Συγγνώμη ζήτησε ο δήμαρχος Μεσσήνης για τις διακοπές νερού που έγιναν πρόσφατα στην πόλη χωρίς την ευθύνη του Δήμου.
ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ χώρος καθημερινής διασκέδασης ημέρα και νύχτα το ΒΑΗΙΑ coctail bar στην παραλία Καλαμάτας.
ΑΥΤΑ και άλλα πολλά ρεπορτάζ, ειδήσεις, σχόλια, άρθρα και παρεμβάσεις, αθλητικά και πολιτιστικά συμπληρώνουν την ύλη της «ΦΩΝΗΣ», μαζί με αγγελίες για την τοπική κτηματαγορά, τις ενοικιάσεις και την αγορά εργασίας.
ΑΝΑΖΗΤΕΙΣΤΕ τη «ΦΩΝΗ» πρωί – πρωί στα περίπτερα. Έγκυρη ενημέρωση, δυναμική παρέμβαση με άποψη για τα τοπικά δρώμενα και όχι μόνο!... Για να μην σας στέλνουν… αδιάβαστους, διαβάζετε καθημερινά τη «ΦΩΝΗ»! Μόνο κέρδος θα έχετε γνωρίζοντας τι συμβαίνει γύρω σας!!!