Τετάρτη 3 Ιουλίου 2013

Ερχεται Καλαμάτα ο Πασχάλης Τερζής. Δείτε που μπορείτε να πάρετε εισητήρια

ΕΠΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ

ΠΑΣΧΑΛΗΣ ΤΕΡΖΗΣ
H επιστροφή
Ο Πασχάλης Τερζής μετά από 4 χρόνια απουσίας,
επιστρέφει σε μια βόλτα ανά την Ελλάδα για πρώτη φορά
με 7 καλοκαιρινές συναυλίες

ΚΑΛΑΜΑΤΑ 10 ΙΟΥΛΙΟΥ
ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ

Είναι από τους .........

δημοφιλέστερους και πιο αγαπητούς λαϊκούς ερμηνευτές όλων των εποχών. Κορυφαίος της σύγχρονης εποχής στέκεται ισάξια δίπλα στα διαχρονικά ονόματα του ελληνικού πενταγράμμου. Η χαρισματική φωνή του, η ποιότητα των τραγουδιών του και η αυθεντικότητα της προσωπικότητάς του τον έχουν καθιερώσει στην κορυφή του λαϊκού τραγουδιού.
Στα 35 χρόνια της πλούσιας καριέρας του στο ελληνικό τραγούδι, με 10 πλατινένιους και 6 χρυσούς δίσκους και με τις τεράστιες επιτυχίες στο ενεργητικό του, ο Πασχάλης Τερζής με τη γλυκιά μελαγχολία στο βλέμμα, αλλά και με τον καημό που κρύβουν τα τραγούδια του, αποθεώνεται σε κάθε του εμφάνιση και μας ξεσηκώνει να τραγουδάμε δυνατά και να διασκεδάζουμε.
Πέρα όμως από τις πωλήσεις των δίσκων του και την απήχηση των τραγουδιών του ο Πασχάλης Τερζής αγαπήθηκε από το κοινό για τη μεστή και επιβλητική παρουσία του επί σκηνής. Tέσσερα χρόνια μετά την τελευταία του εμφάνιση ο Πασχάλης Τερζής επιστρέφει με τη χαρισματική φωνή του, σε μια βόλτα ανά την Ελλάδα, για πρώτη φορά, με 7 μοναδικές συναυλίες που θα χαρίσουν στο κοινό δυνατές συγκινήσεις!

10 Ιουλίου – Δημοτικό Στάδιο, Καλαμάτα
Τιμή εισιτηρίου:15 €
Ώρα έναρξης: 21:30

Προπώληση εισιτηρίων:

ΦΙΛΙΑΤΡΑ: G SQUARE-D & NET ΣΩΤΗΡΟΠΟΥΛΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ & ΥΙΟΣ INTERNET CAFE Αρχή Πεζόδρομου Φιλιατρών.

ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΔΗΜΟΥ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ, Αριστομένους 33, Καλαμάτα
ΑΕΡΙΚΟ ΤΣΙΠΟΥΡΟΜΕΖΕΔΟΠΩΛΕΙΟ, Στοά Λόντου, Καλαμάτα
SANTE LINGERIE, Κανάρη 13, Καλαμάτα
MOVIES VIDEO CLUB, Φαρών & Ευριπίδου 23,
ΑΙΓΛΗ ΚΑΦΕ, Παραλία Καλαμάτας
ΚΡΙΝΟΣ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΕΙΟ, κ.πλατεία, Πύλος
ΗΛΕΚΤΡΑΓΟΡΑ ΓΕΩΡΓ.ΚΛΕΦΤΟΓΙΑΝΝΗΣ, Μελιγαλά
KONG BEACH BAR, Παραλία Καλογριάς, Στούπα


Πλαστό προφίλ του Φιλιατρά Νιούζ στο Facebook.

ΠΑΡΑΚΑΛOYME ΛΙΓΟ ΤΗΝ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΑΣ.

Υπάρχει στο Facebook ένα δεύτερο πανομοιότυπο προφίλ -με το γνήσιο που διαχειριζόμαστε- και έχει και εκείνο την ονομασία "Φιλιατρά Νιούζ" (σαν προφίλ που μπορείτε να κάνετε αίτημα φιλίας TO ΟΠΟΙΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΛΑΣΤΟ.
Το πλαστό προφίλ έχει την διεύθυνση: https://www.facebook.com/profile.php?id=100006197892839&sk=wall
ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΠΟΛΥ όσοι έχετε κάνει αίτημα φιλίας να το .........

διαγράψετε και να κάνετε αναφορά πλαστού προφίλ.

Τα τρία (3) επίσημα προφίλ που διαχειριζόμαστε ως ομάδα είναι τα παρακάτω:

Το επίσημο προφίλ του Φιλιατρά Νιούζ (κλίκ) στο οποίο μπορείτε να κάνετε αίτημα φιλίας. ΚΑΙ ΜΟΝΟ.

Η επίσημη σελίδα μας στο Facebook είναι Φιλιατρά News (κλίκ) όπου μπορείτε να κάνετε LIKE

και τέλος
η επίσημη ομάδα μας στο Facebook είναι: Φιλιατρά News (κλίκ) όπου μπορείτε να ζητήσετε να γίνετε μέλη.

ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΠΡΟΦΙΛ / ΣΕΛΙΔΑ / ΟΜΑΔΑ ΑΝΑΓΡΑΦΕΙ ΩΣ ΟΝΟΜΑΣΙΑ ΤΟ BLOG ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΛΑΣΤΟ

Από την ομάδα Διαχείρισης του Φιλιατρά News

Στη Βουλή μέσα στις επόμενες εβδομάδες το νέο ν/σ για τα αυθαίρετα

Μέσα στις επόμενες εβδομάδες αναμένεται να έρθει στη Βουλή το νέο νομοσχέδιο για τα αυθαίρετα, επισήμανε ο αναπληρωτής υπουργός Περιβάλλοντος Σταύρος Καλαφάτης.
Όπως είπε ο ίδιος στόχος είναι να τοποθετηθεί το «τελευταίο σύνορο» στην αυθαίρετη δόμηση, προκειμένου να υπάρξει αποτρεπτική και αποτελεσματική καταπολέμηση της στο μέλλον με βασικό εργαλείο την «ταυτότητα κτιρίου».

Σε συνάντηση που ......

είχε με δημοσιογράφους στη Θεσσαλονίκη έκανε ένα απολογισμό του ενός έτους που είναι αναπληρωτής υπουργός Περιβάλλοντος και αναφέρθηκε στο έργο του σχετικά με την περιβαλλοντική αδειοδότηση, τη διαχείριση αποβλήτων, τον πολεοδομικό και χωροταξικό σχεδιασμό, τα αυθαίρετα, την Τράπεζα Γης, τους οικοδομικούς συνεταιρισμούς, το Κτηματολόγιο, την ελεγκτική λειτουργία, τη διαχείριση υδάτων, την επιθεώρηση περιβάλλοντος και το επιχειρησιακό πρόγραμμα για το περιβάλλον (ΕΠΠΕΡΑΑ).

Σχετικά με την περιοχή της Θεσσαλονίκης ο κ. Καλαφάτης έχει προγραμματίσει την προκήρυξη δύο αρχιτεκτονικών διαγωνισμών για δύο παρεμβάσεις στην παλιά παραλία και στο περιαστικό δάσος του Σέιχ Σου.
Η πρόταση του περιλαμβάνει τη δημιουργία ασφαλούς διαδρόμου πεζών κατ΄επέκταση της παλιάς παραλίας με τον σχεδιασμό ενός ελαφρού μεταλλικού «καταστρώματος», με ξύλινη επένδυση που θα συμπληρώνεται από ειδικό φωτισμό και τον απαραίτητο εξοπλισμό. Η παρέμβαση θα διατηρήσει τη γραμμικότητα της χάραξης και τα ιστορικά χαρακτηριστικά της παλιάς παραλίας.

Σε ό,τι αφορά το Σέιχ Σου ο στόχος είναι η σύνδεση του περιαστικού δάσους με τον αστικό ιστό του πολεοδομικού συγκροτήματος, η διαμόρφωση περιπατητικών διαδρομών, χώρων άθλησης και αναψυχής, με περιβαλλοντική αναβάθμιση και προστασία του οικοσυστήματος. Ο κ. Καλαφάτης θέλει μέσα από ήπιες παρεμβάσεις υψηλής αισθητικής οι πολίτες της Θεσσαλονίκης, που βιώνουν τις συνέπειες της οικονομικές κρίσεις κι έχουν περιορίσει τις «αποδράσεις» από την πόλη, να εντάξουν στην καθημερινή τους ζωή τον περίπατο στο Σέϊχ Σου, την αναψυχή, την άθληση, την πεζοπορία και την ποδηλατοδρομία.

Ημερησία

Μετωπική σύγκρουση αυτοκινήτου με... αγελάδα [ VIDEO ]

Στο βίντεο που θα δείτε ένα αυτοκίνητο συγκρούεται με μια αγελάδα σε επαρχιακό δρόμο στην Ρωσία. Ευτυχώς το συμπαθές ζώο δεν τραυματίστηκε σοβαρά και συνέχισε την πορεία του. Αν κρίνουμε, όμως, από το ύφος του οδηγού το όχημα του πρέπει να υπέστη μεγάλες ζημιές.

Δείτε το Video




Προσδοκούμε την ανάκαμψη, αλλά έχουμε υπερβεί τα όριά μας!

Γράφει η Αντωνία Μπούζα

Η κατάσταση της Χώρας επιβάλλει κάθε τόσο να έρχονται οι υπάλληλοι της Τρόϊκας στην πατρίδα μας, να επιβλέπουν την πρόοδό μας στα όσα η Χώρα έχει συμφωνήσει αλλά και να παρακολουθούν την απαραίτητη πορεία των διαρθρωτικών αλλαγών που αν ολοκληρωθούν θα σηματοδοτήσουν ένα νέο, σύγχρονο, ευέλικτο κράτος χωρίς σπατάλες και δημοσιονομικό εκτροχιασμό.

Μέχρις εδώ συμφωνούμε όλοι.
Ναι, επιβαλλόταν να αλλάξουμε, να......

ξεφύγουμε από τον κακό μας εαυτό και να αποτινάξουμε τις παθογένειες που έκαναν τη δημόσια διοίκηση να σέρνεται και να ταλαιπωρεί τους πολίτες. Να σταματήσουμε τις αλόγιστες σπατάλες που ακόμη και σήμερα πνίγουν την οικονομία μας και να επιμερίσουμε δίκαια τα βάρη στους Έλληνες. Να απορρίψουμε την ατολμία των πολιτικών μας να πουν την αλήθεια στο λαό και να ζητήσουμε να προχωρήσουν ταχύτερα στις αναγκαίες μεταρρυθμίσεις μπας και γλυτώσουμε τον οικονομικό όλεθρο.

Η άφιξη των Τροϊκανών κάθε τόσο μας αποσυντονίζει, μας ανησυχεί και δημιουργεί πληθώρα φημών για νέες περικοπές, νέους φόρους, νέα δυσβάσταχτα μέτρα.
Συντελούν βέβαια στη διασπορά των φημών αυτών και οι αντιπολιτεύσεις της Ελλάδος που καραδοκούν κυριολεκτικά για το όποιο λάθος, εντείνοντας την αγωνία του λαού, ενώ συγχρόνως με συμπεριφορές και δημόσιες τοποθετήσεις, δημιουργούν συνέχεια αναχώματα στην προσπάθεια ιδίως του ιδιωτικού τομέα να σταθεί στα πόδια του.

Οι φήμες, οι προσδοκίες αποτυχίας, ο ανούσιος και ενίοτε διχαστικός αντιπολιτευτικός λόγος , οι υπερβολές και οι προσωπικές πικρίες ορισμένων εντείνουν τα υπαρκτά μας προβλήματα και κρατούν την Ελλάδα αιχμάλωτη στη μιζέρια και την απαισιοδοξία.
Αυτή είναι η μία πλευρά, διότι υπάρχει και η πλευρά της Τρόϊκας, που συνεχίζει σε αρκετές περιπτώσεις την ανάλγητη εμμονή της στο λάθος και αποσυντονίζει κάθε σοβαρή προσπάθεια κάνουμε να αλλάξουμε προς το καλύτερο.

Φυσικό είναι ο κάθε Τόμσεν να επιθυμεί να πετύχει τις δικές του λογιστικές επιδιώξεις.
Αλλά καλό είναι να γίνει σαφές προς όλους ανεξαιρέτως, ότι ουδεμία άλλη κάθετη μείωση αποδοχών θα γίνει πλέον αποδεκτή από τους δοκιμαζόμενους Έλληνες.
Οι έμμεσοι φόροι γονατίζουν τους Έλληνες και ακόμη και η απλή συζήτηση για τυχόν επιπλέον περικοπές αποδοχών, ξεσηκώνει θύελλα αντιδράσεων.
Για να αποφευχθεί ακόμη και η σκέψη παρόμοιων μέτρων που δυστυχώς είχε υιοθετήσει η Κυβέρνηση Παπανδρέου και οδήγησε σε εφιαλτικές μειώσεις αποδοχών τους πολίτες και σε μαρασμό την αγορά, επιβάλλεται άμεση δράση από το Κυβερνητικό επιτελείο.

Έτσι πρέπει να μη διστάσουν οι υπουργοί να προχωρήσουν στις διαρθρωτικές μεταρρυθμίσεις και στο συμμάζεμα του κράτους, ενώ οφείλουν ΑΜΕΣΑ να εξισορροπήσουν την αγορά που δυστυχώς έχει αποσυντονιστεί και να συντηρήσουν την ελπίδα στο λαό.
Απεχθάνομαι το λαϊκισμό, αλλά τολμώ να πω ότι οι πολίτες έκαναν το καθήκον τους, ας τολμήσουν και οι πολιτικοί μας να κάνουν το δικό τους.
Υπάρχουν ακόμη περιπτώσεις που παρά την προσπάθεια, η σπατάλη σε αρκετές περιπτώσεις συνεχίζεται, έχει πολλές εκφάνσεις και εκεί έγκειται η πολιτική τόλμη για να σταματήσουν!

Φυσικά, το βάρος είναι μεγάλο και σ΄αυτό πρέπει να συνεισφέρουν όλοι , αυτοδιοίκηση, φορείς και τοπικοί παράγοντες.
Η πραγματικότητα είναι, ότι δεν μπορεί το κράτος να σηκώσει άλλες σπατάλες σε ενοίκια, σε πολυτέλειες, υπηρεσιακά αυτοκίνητα που μεταφέρουν αιρετούς σε κοινωνικές εκδηλώσεις, ή αμφιβόλου απόδοσης δράσεις που κοστίζουν κλπ

Η αυτοδιοίκηση στην πατρίδα μας, επιβάλλεται να βοηθήσει και να σταθεί δίπλα στην Κυβέρνηση στην τιτάνια προσπάθεια συμμαζέματος και να περάσει και τα μηνύματα αυτά στους πολίτες.
Οι καιροί δύσκολοι και η πατρίδα, μας θέλει όλους στον αγώνα, παραμερίζοντας τις όποιες διαχωριστικές γραμμές μας κρατούν μακριά!

Βάσεις 2013: Μεγάλη η πτώση και σε περιζήτητες σχολές

Ξεκίνησε η διαδικασία υποβολής μηχανογραφικών, με τους δεκάδες χιλιάδες υποψηφίους για την τριτοβάθμια εκπαίδευση να αγωνιούν για το μέλλον τους.

Η διαδικασία .......

θα διαρκέσει μέχρι τις 12 Ιουλίου για τη συντριπτική πλειοψηφία των μαθητών, ωστόσο η αγωνία χτυπάει κόκκινο, έπειτα και από τη δημοσίευση των στατιστικών στοιχείων που έδωσε στη δημοσιότητα το Υπουργείο Παιδείας.

Σύμφωνα με αυτά, αναμένεται να καταγραφεί πτώση των βάσεων σε γενικά επίπεδα καθώς σε αρκετά μαθήματα, η δυσκολία των θεμάτων οδήγησε σε χαμηλές επιδόσεις τους υποψηφίους. Όπως ανακοινώθηκε, σχολές όπως οι Νομικές, Ιατρικές Πολυτεχνικές, Οικονομικές, Φυσικομαθηματικές κ.α. αναμένεται να "πρωταγωνιστήσουν" στη βουτιά καθώς καταγράφηκαν γενικευμένα άσχημες επιδόσεις σε 15 από τα 22 μαθήματα των Πανελλαδικών Εξετάσεων. Η δυσκολία στα ζητήματα των εξετάσεων, επιβεβαιώνεται και από το μικρό ποσοστό αριστούχων, μόλις 4.651 έναντι των 6.810 που καταγράφηκαν την περσινή χρονιά, με τη μείωση να φτάνει ποσοστιαία το 31.7%.

Αναλύοντας κάποιος τα στατιστικά στοιχεία που δόθηκαν στη δημοσιότητα, μπορεί να συμπεράνει τα εξής:

1ο Επιστημονικό Πεδίο: Αναμένεται πτώση των βάσεων σε Νομικές, Φιλολογικές και Ψυχολογίας (Αθήνα – Θεσσαλονίκη), με δεδομένο πως στα Αρχαία Ελληνικά, σημειώθηκε μεγάλο ποσοστό αποτυχίας.
2ο Επιστημονικό Πεδίο: Η εισαγωγή στις Φυσικομαθηματικές σχολές θα είναι ευκολότερη, μιας και τα μαθηματικά θα παίξουν κυρίαρχο ρόλο στην πτώση των βάσεων
3ο Επιστημονικό Πεδίο: Σε μία από τις λίγες χρονιές που θα συμβεί αυτό, τα μόρια εισαγωγής στις Ιατρικές Σχολές είναι κάτω από 19.000. Πτώση θα υπάρξει και στα τμήματα Φαρμακευτικής - Οδοντιατρικής
4ο Επιστημονικό Πεδίο: Οι Πολυτεχνικές Σχολές αναμένεται να καταγράψουν σημαντική μείωση στα μόρια που απαιτούνται για εισαγωγή.
5ο Επιστημονικό Πεδίο: Τα Οικονομικά τμήματα των Πανεπιστημίων θα καταγράψουν σημαντικές πτώσεις στον πήχη εισαγωγής, γεγονός που αντανακλάται και από το μόλις 18.69% που αρίστευσε στο μάθημα βαρύτητας του πεδίου (Αρχές Οικονομικής Θεωρίας).

Όπως είναι φυσικό πάντως, θα υπάρξουν διαφοροποιήσεις ανάλογα το τμήμα, μιας και η οικονομική κρίση και η εντοπιότητα αποτελούν πλέον σημαντικά στοιχεία στη συμπλήρωση μηχανογραφικών των υποψηφίων.

Δείτε ΕΔΩ τις εκτιμήσεις των βάσεων για ΑΕΙ - TEI

Τι αλλάζει στη φορολογία από το 2014

Την κατάργηση του μέτρου των αποδείξεων, την αύξηση της μηνιαίας παρακράτησης για μισθωτούς και συνταξιούχους την επαναφορά του «πόθεν έσχες» για την απόκτηση ή ανέγερση κατοικιών και την αύξηση της προκαταβολής φόρου για ομόρρυθμες και ετερόρρυθμες εταιρίες προβλεπει μεταξύ άλλων ο νέος Κώδικας φορολογίας Εισοδήματος που εφαρμοσθεί από το 2014.

Το σχέδιο νόμου τέθηκε χθες σε δημόσια διαβούλευση και.........

θα παραμείνει μέχρι την ερχόμενη Δευτέρα.

Το νομοσχεδίου προβλέπει:

1. Αύξηση της μηνιαίας παρακράτησης φόρου για μισθωτούς και συνταξιούχους μέσω της κατάργησης της έκπτωσης 1,5%.

2. Κατάργηση του μέτρου της υποχρεωτικής συλλογής αποδείξεων αξίας μέχρι του 25% του εισοδήματος.

3. Τεκμήρια απόκτησης περιουσιακών στοιχείων θα θεωρούνται η απόκτηση ή ανέγερση ακινήτων, η αγορά μετοχών, μεριδίων αμοιβαίων κεφαλαίων, ομολόγων καθώς και τα κεφάλαια που διαθέτει κάθε φορολογούμενος για να συστήσει οποιασδήποτε μορφής επιχείρηση ή να συμμετάσχει στο μετοχικό κεφάλαιο οποιασδήποτε εταιρείας.

4. Αυξάνεται από το 10% στο 11% ο συντελεστής φόρου για τα εισοδήματα από ακίνητα έως 12.000 ευρώ

5. Καταργείται ο συμπληρωματικός φόρος 1,5% και 3% εφόσον η επιφάνεια της κατοικίας υπερβαίνει τα 300 τ.μ.

6. Αυξάνεται στο 25% από 20% ο συντελεστής φορολογίας των αποζημιώσεων λόγω απόλυσης στο κλιμάκιο της αποζημίωσης από 100.000 ευρώ έως 150.000 ευρώ. Οι υπόλοιποι συντελεστές παραμένουν ως έχουν.

7. Μειώνεται από 20% σε 15% ο συντελεστής φόρου υπεραξίας (μεταβιβάσεις ακινήτων, μετοχές κλπ).

8. Αυξάνεται από 55% στο 80% η προκαταβολή φόρου για τις ομόρρυθμες και ετερόρρυθμες εταιρίες.

9. Κάθε παροχή σε είδος που δίνεται σε εργαζόμενο και υπερβαίνει το ποσό των 300 ευρώ ανά φορολογικό έτος συνυπολογίζονται στο φορολογητέο εισόδημα και φορολογούνται μαζί με τα υπόλοιπα εισοδήματα.

10. Δεν θα αναγνωρίζεται καμία επαγγελματική δαπάνη άνω των 500 ευρώ αν η πληρωμή της δεν έχει γίνει μέσω Τραπέζης ή με τραπεζική επιταγή.

11. Σφίγγει ο κλοιός για τις offshore που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα. Στο άρθρο 4 που προβλέπει τη φορολογική κατοικία των νομικών προσώπων αναφέρεται ρητά σε ποιες περιπτώσεις μία νομική οντότητα θεωρείται φορολογικός κάτοικος Ελλάδας και με βάση αυτές ακριβώς τις διατάξεις θα φορολογείται ή όχι στη χώρα μας. Με αυτό τον τρόπο το οικονομικό επιτελείο επιχειρεί να αναγκάσει τις υπεράκτιες εταιρείες να φορολογηθούν στην Ελλάδα για τα εισοδήματα που εισπράττουν. Ειδικότερα, μία νομική οντότητα θεωρείται φορολογικός κάτοικος Ελλάδας για οποιοδήποτε φορολογικό έτος, εφόσον:

- συστάθηκε ή ιδρύθηκε σύμφωνα με το ελληνικό δίκαιο,

- έχει την καταστατική έδρα του στην Ελλάδα, ή

- ο τόπος άσκησης πραγματικής διοίκησης είναι στην Ελλάδα οποιαδήποτε περίοδο στη διάρκεια εκείνου του φορολογικού έτους.

ΟΛΟΚΛΗΡΟΣ ο Κώδικας Φορολογίας Εισοδήματος στο Upload Center του Φιλιατρά News.

Matrix24

Το χθεσινοβραδινό δελτίο Ειδήσεων του BEST TV Καλαμάτας [ 2-7-2013 ]




Μεσσηνιακές εφημερίδες της 3ης Ιουλίου 2013



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΤΟ ΘΑΡΡΟΣ ΤΗΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ
Υποψήφιοι και όνομα συνδυασμού Mαργέλη


*Θα ανακοινωθούν μέσα στον Ιούλιο
*Διάψευση σεναρίων περί μη υποψηφιότητας
*Δρομολογούνται συναντήσεις τόσο στο προσκήνιο όσο και στο παρασκήνιο

Μπορεί να αργούν ακόμη οι δημοτικές εκλογές, αλλά τούτο.........

δε σημαίνει ότι δεν υπάρχει κινητικότητα και σχεδιασμός από αυτούς που ενδιαφέρονται να δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους ως υποψήφιοι.

Φυσικά, τη μερίδα του λέοντος στο ενδιαφέρον κερδίζει ο Δήμος Καλαμάτας. Μάλιστα, το τελευταίο διάστημα κυκλοφορούσαν φήμες ότι η αναγγελθείσα εδώ και καιρό υποψηφιότητα του προέδρου του Δικηγορικού Συλλόγου Καλαμάτας, Κώστα Μαργέλη, ατονεί, με αποτέλεσμα να εξετάζεται ακόμη και το ενδεχόμενο απόσυρσης...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΤΗ ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

ΤΟ "AMADA" μένει λιμάνι μέχρι νεωτέρας! Η πλωτή "βόμβα" που απειλεί με ρύπανση την Καλαμάτα φαίνεται οτι θα μείνει για πολύ καιρό εδώ, αφού το δικαστήριο δεν έδωσε λύση! Ετσι επιβεβαιώνεται οτι στην Ελλάδα η Λερναία Υδρα της γραφειοκρατίας ειναι πάνω απο το δημόσιο συμφέρον!
Αυτό ειναι το πρώτο θέμα στη σημερινή "ΦΩΝΗ" στην οποία προβάλλονται και τα θέματα:

"ΤΑΡΑΚΟΥΝΗΜΑ" στην Τριφυλία από την ανεξαρτητοποίηση του πρώην προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Γιάννη Καλκαβούρα και τα ρήγματα στην εύθραυστη δημοτική πλειοψηφία. Δήλωση απο το δήμαρχο για τους "ρόλους"...
ΣΤΙΣ 27 ΙΟΥΛΙΟΥ στο Ραμοβούνι το Αντάμωμα των Απανταχού Πελοποννησίων. Σύσκεψη σήμερα στο Διοικητήριο για το πρόγραμμα της Μεγάλης Γιορτής.
ΕΝΑΣ ΝΕΚΡΟΣ σε δυστύχημα στο Διαβολίτσι και τραυματίας ο 9χρονος γιός του.
ΤΡΕΙΣ ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ Ελλήνων για κοκαΐνη στη Μεσσήνη.
ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ που θα ανοίγουν Δευτέρα, Τετάρτη και Σάββατο απογεύματα.
ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ στο Δώριο. Επιστολή δημοτικών συμβούλων Τ.Κ. Φορέων και κατοίκων στο δήμαρχο Φιλ. Μπάμη που του ζητούν αντικατάσταση του αρμόδιου αντιδημάρχου Ηλ. Ντονά.
ΑΡΘΡΟ του βουλευτή μεσσηνίας Θανάση Πετράκου, υπευθύνου του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ για τα ενεργειακά.
ΑΠΟ ΑΥΡΙΟ και για 3 ημέρες η Καλαμάτα στους ρυθμούς του Φεστιβάλ "Μηδέν" με βιντεοπροβολές και άλλες εκδηλώσεις στο Ιστορικό Κέντρο.
ΑΥΤΑ και άλλα πολλά ρεπορτάζ, ειδήσεις, σχόλια, άρθρα και παρεμβάσεις, αθλητικά και πολιτιστικά συμπληρώνουν την ύλη της «ΦΩΝΗΣ», μαζί με αγγελίες για την τοπική κτηματαγορά, τις ενοικιάσεις και την αγορά εργασίας.
ΑΝΑΖΗΤΕΙΣΤΕ τη «ΦΩΝΗ» πρωί – πρωί στα περίπτερα. Έγκυρη ενημέρωση, δυναμική παρέμβαση με άποψη για τα τοπικά δρώμενα και όχι μόνο!... Για να μην σας στέλνουν… αδιάβαστους, διαβάζετε καθημερινά τη «ΦΩΝΗ»! Μόνο κέρδος θα έχετε γνωρίζοντας τι συμβαίνει γύρω σας!!!